Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی واحد مشهد، جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد پس از انتصاب آیت الله رئیسی به سمت رئیس قوه قضائیه توسط مقام معظم رهبری طی نامه از آیت الله آملی لاریجانی برای حضور در این دانشگاه دعوت کرد.

متن کامل نامه‌ی جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به رئیس سابق قوه قضائیه به شرح ذیل است:
بسمه جلت اسمائه
آیت‌الله حاج شیخ صادق آملی لاریجانی (دامت توفیقاته)
با سلام و تحیت؛
قوه قضائیه قوه‌ای است مستقل که پشتیبان حقوق فردی و اجتماعی و مسئول تحقق صلح، عدالت اجتماعی و امنیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مساله قضا در رابطه با پاسداری از حقوق مردم در خط حرکت اسلامی به منظور پیشگیری از انحرافات موضعی در دوران امت اسلامی امری حیاتی است. مدیریت سنگین قوه قضائیه در دوران ده ساله پرتلاش و سرشار از اقدام و ابتکار جنابعالی با شایستگی‌های برجسته علمی و عملی و همت بی‌وقفه خدمات شایان تقدیری بر جای گذاشت.
از جمله اقدامات حضرتعالی در دوران تصدی ریاست قوه قضائیه، برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی و رسیدگی به پرونده‌های اقتصادی بوده است که از نقاط مثبت مدیریتی شما محسوب می‌شود. یکی از مشکلات دستگاه قضایی که همواره گریبان‌گیر این قوه بوده کمبود نیروی انسانی قضایی و اداری بود که با درایت و اقدامات موثر شما موضوع جذب قضات جدید و تازه نفس و البته قضات عالم و نخبه در این دستگاه بیش از پیش محسوس بود.
از دیگر اقدامات جنابعالی استفاده بهینه از فناوری‌های نوین در فرآیندهای اقتصادی بود؛ راه‌اندازی سامانه ثنا و حذف ابلاغ‌های کاغذی از دیگر دستاوردهای قوه قضائیه در حوزه عدالت الکترونیک است که با حذف واسطه‌هایی همچون مامور ابلاغ و پست و رعایت حریم خصوصی افراد، ابلاغیه‌های قضایی به صورت الکترونیک برای طرفین پرونده‌ها قابل مشاهده است.
امروزه درهمه نظام‌های قضایی دنیا، برای استفاده از عدالت ترمیمی به جای عدالت کیفری تاکید می‌شود. در این مورد صدور بخشنامه‌ ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها و بخشنامه استفاده از ظرفیت مجازات‌های جایگزین حبس در جرایم پزشکی منجر به قتل عمد محصول تصمیم‌گیری دوران طلایی شماست.
راه‌اندازی طرح استفاده از پابندهای الکترونیک از دیگر اقدامات در دستور کار مجموعه قوه قضائیه برای تقلیل مجازات‌های حبس در دوران جنابعالی انجام گرفت. از جمله آفت‌های هر سیستم و دستگاهی که قرار است عدالت را اجرا و طعم آن را به مردم بچشاند، نیروهای فاسد و متخلف است که مانند موریانه به آن سیستم می‌افتند و مجموعه را نابود می‌کنند. دستگاه قضایی به عنوان دستگاهی با گستره‌ای به وسعت کشور که قطعا گستردگی آن بحث نظارت را هم سخت‌تر می‌کند از این آفت به دور نبوده و نیست. آنچه در این عرصه حائز اهمیت می‌باشد، بحث نظارت و کنترل است؛ آن هم نه فقط نظارت تک بعدی و خنثی بلکه نظارتی همه‌جانبه و فراگیر.
با فرض وجود همه نواقص و کاستی‌ها، مسئله نظارت بر قضات و مجموعه‌های قضایی کشور به معنای واقعی کلمه تشدید شد. از یک طرف دیوان عالی کشور نظارت خود را بر صدور آراء در دادسراها و دادگاه‌ها با اعزام بازرسان تقویت کرد و از طرف دیگر نظارت‌های محسوس و نامحسوس حفاظت اطلاعات قوه قضائیه بر قضات و افراد سودجو که به عنوان کارچاق‌کن در مجتمع‌ها و محاکم قضایی رفت و آمد می‌کردند شدت یافت و در این ده سال هر چند آمار و ارقام دقیقی از سوی قوه قضائیه ارائه نشده لکن براساس همان آمارهایی که داده شد، تعدادی از قضات، وکلا و کارشناسان متخلف دستگیر و مجازات شدند. یکی از نقاط عطف برخورد با قضات متخلف در دستگاه قضایی در دوران تصدی جنابعالی بر ریاست قوه قضائیه بیانگر نگاه موشکافانه و ریزبینانه به آن مجموعه پیچیده و دقیق است.
برگ زرینی دیگر در کارنامه حضرتعالی مسئله پیشگیری از وقوع جرم و توجه به آن حوزه است. بدون شک پیشگیری در هر حوزه‌ای به ویژه در حوزه بزه و بزهکاری مستلزم حرکت فراملی است و به همت جنابعالی معاونتی با این مضمون تشکیل شد که امروزه در بسیاری از موضوعات اجتماعی ورود کرده و دستاوردهای خوبی به ارمغان آورده است. این معاونت با شناسایی راه‌های پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی علاوه بر در اختیار گذاشتن نقشه راه به مجموعه‎های قضایی، سایر دستگاه‌ها را هم در چگونگی بروز جرایم در حیطه و وظایف خود، راهنمایی می‌کند.
امنیت، اصلی‌ترین مولفه یک جامعه پویاست؛ یکی از مواردی که امنیت و احساس امنیت را در هر جامعه‌ای تهدید می‌کند جرایم خشن مانند سرقت‌های مقرون به آزار و مسلحانه، دست اندازی به جان و مال مردم و اذیت نوامیس است. در ده سال گذشته برخورد با جرایم خشن که در منظر مردم اتفاق می‌افتاد و رعب و وحشت در جامعه ایجاد می‌کرد، به عنوان یکی از کارویژه‌های قوه قضائیه تعریف شد.
یکی دیگر از مشکلاتی که طی دو سال گذشته گریبان کشور را گرفت، مساله موسسات مالی و اعتباری و مال‌باختگان این موسسات بود که هزینه بسیاری را بر مردم تحمیل کرد. هر چند دستگاه قضایی در تکوین این مشکلات نقشی نداشت اما با توقیف اموال متخلفان وارد این ماجرا شد و با جلسات کارشناسی، سپرده‌گذاران را از حیث میزان سپرده و با استفاده از آمار بانک مرکزی تقسیم کرد و کوشید با همکاری دولت در طول زمانی خاص سپرده‌ها به ترتیب میزان آن‌ها به افراد بازگردانده شود. در پایان، قوه قضائیه در طول این ده سال کوشید با شجاعت، اتقان و بدون توجه به فشارها با تخلفات افرادی که به نوعی از مکنت، ثروت و قدرت برخوردار هستند قاطعانه رسیدگی کند.
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ضمن دعوت از جنابعالی در جوار بارگاه علی بن موسی‌الرضا (علیه‌السلام) جهت حضور در این دانشگاه برای پاسخگویی به سوالات دانشجویان در دوران تصدی ریاست قوه قضائیه، مراتب تقدیر و تشکر خود را از خدمات ارزشمند و کارآزموده و موفق در مدیریت‌های کلان و تلاش دلسوزانه و خردمندانه و سلوک مهربانانه، برای جنابعالی آرزوی توفیق وافر داشته و امید است با عنایت به اهمیت مسئولیت در مجمع و شورای نگهبان در امور محوله به خوبی تاثیرگذار بوده و در مسئولیت‌های خطیر یاد شده متمحض گردید.

جامعه اسلامی دانشجویان
دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

231 / 167 جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد آیت الله رئیسی دعوت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد آیت الله رئیسی دعوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۳۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه علم و فناوری آنا، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید خود با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، ظهر امروز با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت علمی دیدار و گفت‌وگو کرد.

دکتر طهرانچی در این دیدار با اشاره به اهمیت تحول گفت: مسیر بشر، مسیر تحول است و ما از هر بحثی برای تحول استفاده می‌کنیم. همانطور که خداوند متعال می‌فرماید «كُلِّ شَيْءٍ مَوْعِظَةً»، نظام هستی معلم انسان است و بسیار زیبا موعظه می‌کند.

وی با اشاره به جایگاه مرکز جذب و امور هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: این مرکز قرار است سازمان یادگیرنده را تحقق بخشیده و جلوه‌گر تعالی سازمانی باشد و هوشمندی را القا کند. واقعیت این است که هر فردی با هر سیستمی که زندگی کند، بخشی از تصویر آن خواهد بود و به همین دلیل مناسبات فردی و اجتماعی با یکدیگر مرتبط است. به عنوان مثال؛ کسی که اهل انضباط فردی نباشد، در عرصه اجتماعی هم فرد منضبطی نخواهد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: ما اگر با دارا بودن سند تحول و تعالی، نسبت به اعضای هیئت علمی خود رفتار هوشمندانه نداشته باشیم، نمی‌توانیم خود را سازمانی یادگیرنده بنامیم. اگر به عنوان سازمان یادگیرنده، رفتار تعالی‎یافته و مناسب نداشته باشیم، چگونه می‌توانیم انتظار داشته باشیم که 45  هزار عضو هیأت علمی و مدرس در کلاس‌ها رفتار متعالی داشته باشند؟

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: واقعیت این است که رضایت شغلی باعث شادابی شغلی شده و شادابی شغلی هم منجر به رشد سازمان خواهد شد. همانطور که در زمستان درختان رشد نمی‌کننده بلکه در بهار شاهد شادابی، طراوت و رشد درختان هستیم. سازمان دانشگاه نیز باید بهار باشد نه زمستان. یکی از ویژگی‌های بهار مراقبت باغبان نسبت به باغ است و باید برای مجموعه خود تدبیر داشته و با درختان زندگی کند.

وی با بیان اینکه مرکز جذب و امور هیئت علمی لبه تماس سازمان دانشگاه با بدنه هیئت علمی است، گفت: فعالیت‌های این مرکز یک امر اداری و مالی نیست؛ بلکه مواجهه سازمان با انسان‌های هوشمند است و این موضوع می‌طلبد که در آن مداقه باشد و عاری از پیچ و خم‌های اداری باشد. در غیر این صورت شادابی از بین می‌رود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان مثالی از فیزیک گفت: نوترون، پروتون و الکترون همه اجسام تشکیل‌دهنده هسته است. جدول مندلیف دارای 114 عنصر است که این عناصر مولکول‌ها را تشکیل داده و مولکول‌ها ترکیبات مختلف در ساختارهای متفاوت ایجاد می‌کنند و ماده درست می‌شود. ماده نسبت به عوامل بیرونی مانند رنگ، میدان مغناطیسی، میدان الکترونیکی، میدان گرانشی، فشار و... تابع پاسخ متفاوتی دارد.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: طبیعت، انسان و سازمان با مفهوم «تابع پاسخ» مواجه است و در سازمان زمانی بروز پیدا می‌کند که تقاضا را پردازش کرده و پاسخ دهیم. در تابع پاسخ، سازمان‌ها از ابزار فناوری استفاده می‌کنند و سوالی که در این رابطه مطرح است، این است که آیا در این روند ما «بر فناوری» هستیم یا «در فناری». برخی فناوری را به محاط گرفتند و به جای آنکه خودشان بر فناوری احاطه داشته باشند، دچار صورت‌گرایی شده و فناوری بر آنها تسلط یافته است. متأسفانه در نظام ارتقای اعضای هیأت علمی نیز به نوعی ماشین (صورت‌گرایی، تعداد مقالات و نمره) حاکم شده است.

وی ادامه داد: همه دانشگاه‌ها معاونت منابع انسانی و مرکز هیئت علمی دارند اما رضایت یا عدم رضایت از کارآمدی آن وابسته به تابع پاسخ است. در دانشگاه آزاد اسلامی می‌خواهیم تابع پاسخ ما نشاط، بالندگی، رشد، رضایت شغلی، احساس افتخار کار در یک سیستم پیشرفته و حفظ کرامت انسانی را به محیط بدهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مرکز جذب و امور هیأت علمی جایی است که بین انسان و ماشین در رفت و آمد است، گفت: این مرکز ملاحظات انسانی دارد و بزرگ‌مقیاس بوده و دارای ویژگی انسان‌مداری، پیچیدگی، چندوجهی و یک شبکه متصل است. بنابراین در این مرکز با یک فرد برخورد نداریم؛ بلکه فرد در شبکه متصل است. به همین دلیل، این مرکز دانشگاه آزاد اسلامی را در برخورد با اعضای هیأت علمی نمایندگی می‌کند و لبه تماس سازمان به حساب می‌آید. به همین دلیل باید منعطف‌ترین، آراسته‌ترین، باهوش‌ترین و خوش‌خلق‌ترین افراد سازمان که دارای قدرت پاسخگویی هستند، در این مرکز حضور داشته باشند.

وی با اشاره به نظام پاسخگویی به اعضای هیأت علمی گفت: به زودی سامانه رایانامه در اختیار تمامی اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قرار می‌گیرد و هریک از اعضای هیأت علمی به یک فرد در مرکز جذب و امور هیأت علمی متصل خواهد شد و از این طریق امورات خود را پیگیری می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به پروژه مسکن کارکنان و اعضای هیأت علمی این دانشگاه تصریح کرد: تاکنون 24 قطعه زمین با مساحت بیش از هزار هکتار تعیین تکلیف شده اما حل مسئله زمین و مسائل اداری تغییر کاربری و... زمان‌بر است. با این وجود، با جدیتی که در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، موضوع مسکن در حد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و وزیر مسکن پیگیری می‌شود و دکتر ملکی تبار رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه نیز جلسات مستمری با معاونان وزیر راه و شهرسازی برگزار می‌کند.

وی افزود: همچنین قرار است نمایشگاه دانش بنیان صنعت مسکن برگزار شود تا فعالان این حوزه طرح‌های خود را برای ساخت مسکن دانشگاه آزاد اسلامی ارائه کنند تا در کمترین زمان مراحل طراحی و ساخت پروژه کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی پیش برود.

انتهای پیام/

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتظار جامعه از روانشناسان و مشاوران تشخیص درست مسائل هویتی است
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • رئیس قوه قضائیه: نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن سلیقه‌های مختلف هراسید
  • مسئولان قضائی عهده دار مسئولیت خطیری هستند
  • برگزاری میزگرد پوشش دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
  • لزوم تحلیل استراتژیک مسئله حجاب و عفاف برای مقابله با بدحجابی/استاد قانون‌گریز راه به‌جایی نمی‌برد
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی