Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی گفت: برای توسعه در بحث صادرات به‌ویژه در صنایع کوچک و متوسط یکی از راه‌های مطمئن اتکا و برقراری ارتباط واحدهای کوچک و متوسط با شرکت‌های ای ام سی است که برای تقویت این ارتباط تلاش می‌کنیم. ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۰ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مصطفی آمره عصر امروز در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان مرکزی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به اقدامات شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی در حوزه توسعه صادرات اظهار داشت: اعتقاد داریم که بخش قابل توجهی از صادرات می‌تواند توسط صنایع کوچک و متوسط بخش صنعت انجام شود که شرکت شهرک‌های صنعتی متولی این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه توسعه صادرات اقداماتی را انجام می‌دهیم و به نظر می‌رسد برای داشتن صادرات خوب باید طیف گسترده‌ای از اقدامات  اعم از  فنی، بحث‌های نمایشگاهی و سایر موارد داشته باشیم، در چند سال گذشته تلاش کردیم با هماهنگی اتاق بازرگانی نمایشگاه‌هایی مورد اتاق تاکید را در برنامه کاری خود قرار داده و حمایت کنیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته 85 عنوان نمایشگاه خارجی را سازمان صنایع کوچک به شهرک‌های صنعتی اعلام کرد تا از واحدهای متقاضی بازدید از نمایشگاه‌ها حمایت کند و بخشی از هزینه‌های شرکت در نمایشگاه‌ها را پرداخت کند.

آمره بیان کرد: سال گذشته در شاخص‌های ما مشخص شده بود که از 400 واحد صنعتی برای شرکت در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی حمایت کنیم که 412 واحد صنعتی توانستند از یارانه شرکت شهرک‌های صنعتی که برای شرکت در نمایشگاه‌ها پرداخت می‌کند استفاده کنند.

برترین‌های استارتاپ صنایع کوچک خراسان جنوبی معرفی شدندایده‌های خلاقانه مبتکران در کهگیلویه و بویراحمد حمایت می‌شوندنخستین استارت آپ صنایع کوچک و متوسط در خراسان جنوبی برگزار می‌شود

وی ادامه داد: بحث مطالعات بازار را برای خوشه نفت و گاز از دیگر برنامه‌ها بوده، شرکت در نمایشگاه‌های خارجی را داشتیم که نفت و گاز عمان، موسکو، ترکمنستان، امارات و عراق بوده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی عنوان کرد: اگر بخواهیم در این شرایط، توسعه در بحث صادرات به ویژه در صنایع کوچک و متوسط اتفاق بیفتد، یکی از راه‌های مطمئن اتکا و برقراری ارتباط واحدهای کوچک و متوسط با شرکت‌های ای ام سی است که برای تقویت این ارتباط تلاش می‌کنیم.

توسعه نمایشگاهی در استان مرکزی اتفاق افتاده است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی هم در این جلسه با اشاره به لازم بودن شرایطی برای ورود به بازار عرضه گفت: باید در نظر داشت که یک سری از پیش نیازها برای انجام امور لازم است برای مثال ورود به عرصه عرضه ملزوماتی را می‌طلبد که باید به دنبال راهکاری برای ورود به این عرصه در بورس باشیم.

سعید فرخی افزود: کم شدن عناوین نمایشگاهی تقویم نمایشگاهی را از تخصصی شدن خارج می‌کند و بنده خیلی با این موضوع موافق نیستم.

وی تصریح کرد: منافع شرکت نمایشگاهی برای ما مهم نیست و مهم‌ترین موضوع در بحث برگزاری نمایشگاه کمک به توسعه صادرات استان است و ملاک برگزاری نمایشگاه تخصصی، آئین‌نامه و قانون است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی بیان کرد: خوشبختانه توسعه نمایشگاهی در استان مرکزی اتفاق افتاده و نمایشگاه را در سطح و کیفیت خوبی داشتیم که فروش نسبتا فوق‌العاده‌ای هم داشته است.

انتهای پیام/ح

R41371/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان از برگزاری رویداد استارت‌آپی با همکاری دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد و گفت: در این رویداد از طرح راه یافته به مرحله نهایی، سه طرح برتر این رویداد شناخته شده و با دعوت از صنعتگران و سرمایه‌گذاران، زمینه تجاری‌سازی محصولات فناورانه فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول سواری با اشاره به برگزاری این رویداد در روز چهارشنبه، پنجم اردیبهشت اظهار کرد: نخستین رویداد استارت‌آپی سال ۱۴۰۳ با موضوع "مدیریت مصرف آب در واحدهای رنگرزی و تکمیل صنعت نساجی" به همت شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان و از طریق دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این رویداد از بین ۲۸ طرح در قالب طرح‌های استارت‌آپی و دانشجویی و طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان و فناور به دبیرخانه رویداد ارسال شده بود که ۱۱ طرح در مرحله اول داوری به رویداد نهایی راه پیدا کردند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان ادامه داد: قرار است در این رویداد از طرح راه یافته به مرحله نهایی، سه طرح برتر این رویداد شناخته شده و با دعوت از صنعتگران و سرمایه گذاران علاقه‌مند، زمینه‌های جذب سرمایه و حمایت‌های مالی جهت تجاری‌سازی محصولات فناورانه فراهم شود.

سواری با تاکید بر اهمیت نفوذ ایده‌های نو و خلاقانه در توسعه صنایع کوچک و متوسط و تقویت روش‌های جدید و نوآورانه در آن صنایع برای ارتقا جایگاه آنها، بیان کرد: حمایت از استارت آپ‌ها و شرکت‌های کمک نوآور توسعه صنایع کوچک و متوسط به نوعی توسعه کارآفرینی به شمار می‌آید و می‌تواند نقش بسیار مهمی را در رونق و جهش تولید ایفا کند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به فضای رقابتی شدید، لازم است واحدهای تولیدی نسبت به به‌روزرسانی خود در شیوه‌های تولید و حرکت در مسیر توسعه پایدار اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان یکی از خلاءهای فضای نوآوری و استارت‌آپی کشور را نبود فرصت‌ها و بسترهای جذب سرمایه دانست و گفت: برگزاری چنین رویدادهایی تلاش دارد زمینه را برای شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها برای سرمایه‌پذیری و برای سرمایه‌گذاران برای بررسی شرکت‌های آماده و دارای ظرفیت سرمایه‌گذاری از سوی دیگر فراهم کند.

سواری خاطرنشان کرد: در مدت فعالیت‌های معاونت صنایع کوچک سعی بر آن بوده است موضوعات رویداد بر اساس چالش‌ها و مشکل‌های موجود در صنعت و یافتن راهکار از طریق شرکت‌های کمک نوآور تعریف و اجرا شود.

وی استان اصفهان را قطب صنعت نساجی کشور توصیف کرد و افزود: این صنعت یکی از بزرگترین صنایع پرمصرف آب است و با توجه به مشکلات آبی استان لزوم برگزاری چنین رویدادی ضروری به نظر رسید و در جلسات مشترک با استادان دانشگاه و خبرگان صنعت بر این موضوع تاکید شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان با اشاره به اهمیت آب در صنعت نساجی یادآور شد: در صنعت نساجی آب نه تنها به عنوان یک ماده اولیه حیاتی برای تهیه بخار به منظور گرم کردن و یا خشک کردن به کار می‌رود بلکه بیشتر عملیات تکمیلی از قبیل شستشو، سفیدگری، رنگرزی و چاپ در محیط آبی انجام می‌شود.

سواری مدیریت صحیح و کنترل دقیق فرآیندها، باز چرخانی و تصفیه آب مصرف شده در فرایند تولید را در کاهش آلودگی و مصرف آب مؤثر دانست و گفت: نهادهای سیاست‌گذار و تسهیلگر باید با ایجاد بستر مناسب برای ارتباط هرچه نزدیک‌تر فناوران با صنایع و سرمایه‌گذاران شرایط لازم را برای گسترش فناوری و ایجاد اقتصاد مبتنی بر دانش را ایجاد کنند.

کد خبر 746975

دیگر خبرها

  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت کوچک مقیاس تا پایان تابستان امسال
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • هماهنگی تعطیلات پایان هفته با دنیا، به افزایش صادرات منجر خواهد شد/خارجی‌ها در روز‌های تعطیل پاسخگو نیستند
  • مانور آغاز عملیات اجرایی مولدسازی روستا‌های همدان
  • افزایش ۲۰.۵ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ایران در سال ۱۴۰۲