Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-مرجان شیخ اسلامی معروف کاسب تحریم، هم در لیست جبهه مشارکت قرار داشته، هم در لیست اصولگریان برای ورود به انتخابات مجلس هشتم. هم معتقد بوده تحریم‌ها را دور می‌زده و به کشور خدمت ‌کرده و هم با مهدی خلجی عضو اپوزیسیون خارج کشور ازدواج کرده که خواستار تشدید تحریم‌ها و فشارها علیه ایران است! این زن کیست و چطور توانست در همه سو بازی کند؟

 مرجان شیخ الاسلامی برای اهالی رسانه نامی ناآشنا نیست اما این نام در اولین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام مدیر عامل سابق شرکت بازرگانی پتروشیمی و ۱۳ متهم دیگر در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اخلال گران و مفسدان اقتصادی که به ریاست قاضی مسعودی مقام در روز چهارشنبه (۱۵ اسفند) برگزار شد، به طور ویژه بر سر زبان ها افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها فضای مجازی پر است از اخباری که نام مرجان شیخ الاسلامی را بولد کرده اند؛ زنی با اختلاس میلیاردی.

 قاضی مسعودی: زنی با تحصیل نامشروع میلیون ها یورو

در روز چهارشنبه و پس از نخستین جلسه دادگاه فساد کلان اقتصادی، نام زنی به چشم آمد که مدیر عامل شرکت بازرگانی دنیز و هترا تجارت بود؛  مرجان شیخ الاسلامی آل آقا.

به گفته "قاضی مسعودی" او متهم به مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور به مبلغ مذکور و تحصیل مال نامشروع به مبلغ ۷ میلیون و ۶۵ هزار و ۵۲۹ یورو و ۸ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۳۸۴ دلار است.
او سال پیش موفق شده بود از ایران به کانادا بگریزد.

سوالی که مطرح است: چطور شیخ الاسلامی همه را فریب داد

روزنامه مردم سالاری در گزارشی درباره شیخ الاسلامی نوشت: افرادی نظیر مرجان شیخ الاسلامی، مفسدانی هستند که از همه چیز، از دین و مذهب گرفته تا جناح ‌بندی‌های سیاسی و رانت‌های اطلاعاتی، استفاده می‌کنند تا پول‌های بیت‌المال را به مفت و مجانی به جیب بزنند و در نهایت، به خارج از کشور بگریزند. بسیاری از خارج‌نشینان هم از این موارد استقبال می‌کنند و اتفاقاً خوشحال می‌شوند که اصل مسأله فساد در بازی‌های سیاست‌زده جناحی گم شود. مسأله اصلی این است که چگونه مرجان شیخ الاسلامی‌ها توانسته‌اند به این سادگی با سرمایه‌های ملت بازی کنند و چرا رسیدگی به جرائم آن‌ها چند سال به‌ طول انجامیده و برای جرم اوایل دهه ۹۰، تازه دادگاه تشکیل شده است؟

حضور داماد وزیر سابق در کنار متهمان

در دومین جلسه رسیدگی به اتهامات پرونده پتروشیمی نام داماد وزیر حاشیه ساز هم در کنار نام مرجان شیخ الاسلام قرار گرفت.

روزنامه جوان در گزارشی عنوان کرد: با برگزاری دومین جلسه دادگاه پرونده پتروشیمی، ابهامات بسیاری در این‌باره به وجود آمده است. پرونده‌ای که امروز با حاشیه‌های بسیاری همراه شده است، چند متهم اصلی دارد؛ حمزه‌لو، مرجان شیخ‌الاسلامی‌آل‌آقا، علی اشرف ریاحی و محمدحسین شیرعلی متهمان اصلی این پرونده هستند که از این چهار نفر، شیخ‌الاسلامی‌آل‌آقا و شیرعلی به خارج از کشور گریخته‌اند. شیرعلی از مسئولان سابق وزارت اطلاعات است که در حوزه انرژی سوابق عجیبی دارد و برای اهالی صنعت نفت نامی شناخته شده است. علی اشرف‌ریاحی دیگر متهم این پرونده، از مدیران وقت شرکت بازرگانی پتروشیمی و داماد محمدرضا نعمت‌زاده وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت است.

تارنمای مشرق در گزارشی اعلام کرد: دادگاه متهمان نفتی علاوه بر مرجان شیخ الاسلام شاهد حضور ریاحی داماد نعمت زاده نیز بود. «علی اشرف ریاحی» داماد محمدرضا نعمت زاده وزیر سابق صنعت و مشاور فعلی وزیر نفت که از متهمان اصلی پرونده فساد پتروشیمی به شمار می‌رود. وی همکار اصلی مرجان شیخ الاسلام و محسن احمدیان است که در کیفرخواست قرائت شده در دادگاه نقش منحصر به فردی در سواستفاده از پول‌های پتروشیمی داشتند.

ماجرای قرارداد میلیاردی قرارگاه خاتم الانبیا با خانم شیخ الاسلامی

سایت بولتن نیوز در مرداد ماه ۹۶ نوشت: شرکت نفت و گاز سپانیر وابسته به قرارگاه خاتم الانبیا ناآگاهانه مبادرت به عقد قرارداد با فردی مشکوک به نام مرجان شیخ الاسلام آل آقا کرده و این فرد با گرفتن پول‌های فراوان گویا از کشور متواری شده و به کانادا گریخته است.

روزنامه شرق نیز چند روز قبل در مطلبی درباره شیخ الاسلامی با اشاره به این موضوع نوشت: یکی از نام‌هایی که این‌روزها اخبار متنوعی از آن به گوش می‌رسد و همه را به نوعی شوکه کرده است، روابط مرجان شیخ‌الاسلامی، یکی از متهمان پرونده ۶.۶میلیاردیورویی است که تاکنون متهم به مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور به این مبلغ و تحصیل مال نامشروع به مبلغ هفت‌میلیون‌و ۶۵هزارو ۵۲۹ یورو و هشت‌میلیون‌و۷۱۰هزارو ۳۸۴ دلار شده است.
گروهی از افراد فعال در شرکت نفت و گاز سپانیر وابسته به قرارگاه خاتم‌الانبیا، ناآگاهانه مبادرت به عقد قرارداد با فردی مشکوک به نام مرجان شیخ‌الاسلامی آل‌آقا کرده‌اند و این فرد با گرفتن پول‌های فراوان گویا از کشور متواری شده و به کانادا گریخته است. این زن که دارای مالکیت شرکت‌های آرام و دنیز در ترکیه است و متارکه کرده، با داشتن چندین فرزند برای اینکه سرپوشی بر کلاهبرداری‌هایش بگذارد به کانادا گریخته است. آقای خ. ع. از طرف شرکت نفت و گاز سپانیر طرف قرارداد با این خانم بوده که هم‌اکنون از طریق مراجع قضائی در بازداشت به‌سر می‌برد.

حزب باد؛ زنی که به چپ و راست می زد

یکی از نکات جالب در پرونده خانم شیخ الاسلامی، نگاه سیاسی اوست. مرجان شیخ الاسلام در مجلس ششم مشارکتی بوده، و برای نامزدی در مجلس هشتم خود را به اصولگرایان چسبانده است.

روزنامه آفتاب یزد با مطرح کردن سوالی در مورد چگونگی معروف شدن مرجان شیخ الاسلامی بعد از ماه‌ها خروج از کشور، عنوان کرد: به یک باره نامی که در میانه‌های تابستان سال ۹۶ رهسپار کانادا شده بود طی روزهای گذشته در صدر اخبار رسانه‌ها قرار گرفت. یعنی یکسال و نیم بعد. این بار پای یک زن درمیان است. حالا دیگر همه او را می‌شناسند. خیلی بیشتر از زمانی که در روزنامه‌های اصلاح‌طلب «صبح امروز» و «همبستگی» حضور داشت. خیلی بیشتر از زمانه‌ای که به واسطه آشنایی با سید محمد بهشتی، مدیر خبرگزاری میراث فرهنگی شد. خیلی بیشتر از زمانی که در انتخابات مجلس ششم در لیست مشارکت قرار گرفت و خیلی بیشتر از آنکه ناگهان به سمت راست گرایش پیدا کرد و نزدیک شد به یاران اصولگرا و از لیست «ائتلاف اصولگرایان مستقل تهران» و بعد هم لیست انتخاباتی جریان اصولگرای جمعیت زنان جمهوری اسلامی برای انتخابات مجلس هشتم سردر آورد. اما داستان شهرت امروز این زن همان ماجرای معروف دورزدن تحریم‌هاست. شیخ الاسلامی تنها نیست، در پرونده اخلال کلان در حوزه پتروشیمی پای خیلی‌ها در میان است. شیخ الاسلامی که در تابستان ۹۶ ابتدا به ترکیه و سپس به کانادا رفته است اکنون شبکه‌های اجتماعی را نیز به تکاپوانداخته است. عده‌ای باردیگر از کاسبان تحریم سخن گفته‌اند و او را سردسته این روال دانسته‌اند. عده‌ای از سکوت برخی رسانه‌های عمدتا اصولگرا انتقاد کرده‌اند و دلیل این سکوت را قرابت او در دوره‌ای به اصولگرایان توصیف می‌کنند، عده‌ای هم اصلاح‌طلبان را به نقد درآورده‌اند که چرا به طور کلی منکر نزدیکی شیخ‌الاسلامی به خودشان شده‌اند و از در انکار، افکار عمومی را به آدرس‌های دیگر حواله می‌دهند؟

روزنامه کیهان هم نامزدی او را در مجلس ششم دستاویز گزارشی کرده و نوشته است: مدعیان اصلاحات در حالی تلاش می‌کنند ارتباط «مرجان شیخ‌الاسلامی آل آقا» متهم پرونده بزرگ فساد در پتروشیمی با این جریان را کتمان کنند که وی با شعار «خاتمی را تنها نخواهم گذاشت» به عنوان عضو جبهه مشارکت در فهرست اصلاح‌طلبان مجلس ششم قرار گرفته بود.

ازدواج کاسب تحریم با حامی تحریم علیه ایران

یکی از نکات قابل توجه در مورد خانم شیخ الاسلامی ازدواج او با مهدی خلجی است.

اعتماد در این باره نوشته است: یکی دیگر از نکاتی که در زندگی شخصی این متهم اقتصادی مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته است، نحوه ازدواج و هویت همسر اوست. مهدی خلجی از فعالان رسانه‌ای خارج از کشور که به‌تازگی نیز خود را نزدیک به رضا پهلوی معرفی می‌کند، همسر او است. او البته بعد از افشای اختلاس همسرش عکس‌های خود با او را پاک کرده اما نکته جالب دیگری نیز درمورد خود خلجی وجود دارد و آن، اینکه اگرچه این روزها با کت و شلوار و کراوات در رسانه‌های فارسی‌زبان خارج از کشور ظاهر می‌شود اما زمانی در قم طلبگی می‌کرد. فعال سیاسی که ازجمله براندازان است و همین اواخر نیز به مجلس نمایندگان امریکا پیشنهاد داد که تحریم‌ها علیه ایران را افزایش دهند.

مهدی خلجی٬ متولد ۳۱ شهریور ۱۳۵۲ در شهر قم ساکن واشنگتن   است. او  پس از رسیدن به توافق هسته‌ای٬ در مقاله‌ مشترکی در نیویورک‌ تایمز٬ استدلال کرد که «ایران» فارغ از اینکه تحت حکومت صفوی٬ پهلوی یا جمهوری‌اسلامی باشد؛ «ماهیت‌»ش همواره امپراتوری و انگیزه‌اش هژمونیک و کشورگشایی بوده و هست و آن را با آلمان نازی مقایسه کرد.

‏مهدی خلجی٬ پس از بکار آمدن دولت ترامپ در آمریکا و خروج او از برجام و بازگرداندن بالاترین سطح تحریم‌های اقتصادی - یا به قول خودشان «سنگین‌ترین تحریم‌های تاریخ بشر» علیه ایران - استدلال کرد که تحریم اقتصادی «کافی»نیست و دولت آمریکا باید از ساز و کارهای «دیگر» نیز استفاده کند.

خلجی و همسرش مرجان شیخ الاسلامی که اینک از متهمان اصلی اختلاس در پرونده پتروشیمی است چندسالی است که در خانه ۲.۵ میلیون دلاری در واشنگتن زندگی می کنند

منبع: روزنامه شرق

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۸۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوی اختلاس را بگیرید

آیت الله جوادی آملی در دیدار مدیر عامل بانک ملی ایران و هیئت همراه بیان داشت: مال در مملکت بعد از مسائل عقاید دینی، حرف اول را می زند. یک بیان نورانی حضرت امیر(سلام الله علیه) دارد که «مَا ضَرَبَ اللهُ الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ» هیچ تازیانه ای بدتر از فقر نیست، این اصل اول.

آنگونه که جماران روایت کرده، آیت‌الله العظمی جوادی آملی بیان داشت: اصل دوم آن است که اگر کسی این تازیانه را خورد، از این طرف تازیانه به دوشش می خورد، از آن طرف دین از عقلش رخت برمی بندد. حواستان جمع باشد. آن اولی را حضرت امیر فرمود که «مَا ضَرَبَ اللهُ الْعُبَاد بِسُوطٍ أَوْجَعُ مِنَ الْفَقْرِ»، هیچ تازیانه ای دردناک تر از فقر نیست. اگر کسی با دست خالی به منزل برود از خدای سبحان همان لحظه، تقاضای مرگ می کند؛ آبروریزی پیش زن و بچه قابل تحمل نیست.

آیت‌الله العظمی جوادی آملی ابراز داشت: در جریان شعب ابی طالب که مسلمانان، سه سال در محاصره بودند، پیغمبر امتحانش را پس داد، یک دعایی را مرحوم کلینی از وجود مبارک پیغمبر نقل می کند که پیغمبر به خدا عرض می کند که خدایا ما امتحان خودمان را در شعب دادیم: «اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِی الْخُبْزِ وَ لَا تُفَرِّقْ بَینَنَا وَ بَینَهُ فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‌»؛ خدایا، بین ما و نان ما جدایی نیانداز! یعنی اقتصاد. بعد عرض می کند که خدایا، اگر نان مردم قطع بشود و مردم در اقتصاد آسیب ببینند، سخن از دینداری مردم نیست: «فَلَوْ لَا الْخُبْزُ مَا صُمْنَا وَ لَا صَلَّینَا وَ لَا أَدَّینَا فَرَائِضَ رَبِّنَا عَزَّ وَ جَل‌».

وی بیان داشت: کار علمی این است که در اقتصاد هم بفهمید و هم بفهمانید که چگونه می شود که قیمت یک نان را در چندین سال یک جا نگهداشت؟ لذا باید بدانیم که ما چه داریم، چه نیازی داریم، چگونه این را به خواست، تبدیل بکنیم و چگونه تولید داشته باشیم تا با رونق اقتصاد، به بیگانه نیاز نداشته باشیم.

آیت‌الله العظمی جوادی آملی با بیان اینکه باید بانک ها جلوی اختلاس ها را بگیرند، اظهار داشت: غالباً اختلاس ها از راه بانک ها می گذرد، و لذا شما باید بیش از پیش نسبت به این امر حساسیت داشته باشید تا جلوی کسانی که می خواهند سوء استفاده کنند، گرفته شود البته کسی که دین داشته باشد اختلاس و از این کارها نمی کند.

مرجع تقلید شیعیان اظهار داشت: اگر اقتصاد نتواند رضایت مردم را تأمین کند و مردم گرفتار فقر بشوند، دین نیز از بین خواهد رفت، این دعای پیغمبر است که عرض کرد خدایا، اگر اقتصاد ما ضعیف باشد دینداری سخت است؛ لذا بانکداری اولین وظیفه اش باسواد شدن است که ما چه نیاز داریم؟ چه داریم؟ چگونه حل بکنیم؟

آیت‌الله العظمی جوادی آملی بیان داشت: خطر ربا هم باید از بانک ها گرفته بشود. بانک باید این غیرت را داشته باشد که اقتصاد مملکت را حفظ بکند. بانک انباردار نیست و لذا با سفارش هم حل نمی شود، بلکه آنجا فکر و دقت و بررسی و برنامه ریزی باید انجام گیرد، تلاش شود تا اقتصاد و تولید رونق بگیرد و مسائل حل شود، این برنامه علمی می خواهد که که چه داریم؟ یک؛ چقدر مصرف داریم؟ دو؛ چکار بکنیم که این نیازها تأمین بشود؟ سه؛ این می شود اقتصاد.

آیت‌الله العظمی جوادی آملی اظهار داشت: اساس و وظیفه همه مسئولین این است که آبروی این مملکت را حفظ کنند، هیچ کسی با دست خالی به خانه اش نرود و این به تولید وابسته است. تولید هم سفارشی نیست. تولید نصیحت نیست، تولید خواهش نیست، تولید علم است و علم است و علم است و علم.

منبع: خبر آنلاین

دیگر خبرها

  • بهای اجاره غرفه‌ در نمایشگاه‌کتاب منصفانه یا کاسب‌کارانه؟
  • روایت سینمایی پرونده‌های قضـــایی
  • پیشرفت ساخت یادمان شهید گمنام شهرستان اشکذر
  • کاری کنید امید مردم برای خانه‎دار شدن از بین نرود/بنگاه‌‎داری بانک‌‎ها، آفت بزرگ بازار مسکن کشور است
  • بنگاه داری بانک ها آفت بزرگ بازار مسکن کشور است
  • محاکمه بزرگ منافقین؛ داعشی‌های دهه ۶۰
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟
  • موفقیت همیاران صلح در پرونده‌های بزرگ قضایی
  • ساخت بزرگ‌ترین پروژه ذخیره‌سازی باتری در اروپا
  • جلوی اختلاس را بگیرید