Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور اعضای رده بالای سازمان منافقین در پنل تخصصی شورای حقوق بشر سازمان ملل که درباره جریان فتح الله گولن در ترکیه است نکته جالب توجه این دوره از نشست‌های ژنو بود. ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۸ بین الملل اروپا دیپلماسی ایران نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، چهلمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو سوئیس در حال برگزاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از پنل‌های این نشست اختصاص به سخنرانی اعضای جریان گولن داشته که در آن نسبت به رفتار دولت ترکیه با روزنامه نگاران و اعضای این جریان سخنرانی‌هایی صورت گرفته و اعتراض خود را اعلام کردند.

فریده کریمی(روسری قرمز) مسئول میدانی نفرات سازمان در پنل سخنرانی اعضای جریان گولن

نکته جالب در این بین، حضور اعضای رده بالای سازمان تروریستی منافقین است که گویا در پی ارتباط گیری با جریان تروریستی فتح الله گولن هستند.

فریده کریمی در شبکه تلویزیونی سازمان منافقین

فریده کریمی در کنار مریم رجوی سرکرده سازمان

سازمان تروریستی منافقین پس از سقوط صدام و روی کار آمدن حکومت مردمی در عراق، مجبور به ترک این کشور شده و در آلبانی مستقر شد. با این وجود آنها به دنبال یافتن حامیانی منطقه‌ای برای خود هستند و ارتباطاتی را در همین راستا با مقامات عربستان سعودی گرفته‌اند.

به نظر می‌رسد که دامنه فعالیت آنها گسترده شده و مخالفان و توطئه گران در کشورهای مختلف منطقه را نیز در بر می‌گیرد.

انتهای پیام/

R1396/P/S8,89,95,1128,1414/CT1 واژه های کاربردی مرتبط فتح‌الله گولن اخبار "ترکیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فتح الله گولن اخبار ترکیه فتح الله گولن اخبار ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۰۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد نانو، نمایندگان ایران به صورت مجازی در جلسات گروه کاری ۳ (سلامت، ایمنی و محیط زیست) و گروه کاری ۴ (ویژگی‌های نانومواد) حضور فعال داشتند. در این نشست ها استانداردهای مصوب می شوند و تصویب موضوعات جدید استاندارد و نظرات تخصصی کشورهای عضو برای استانداردهای در حال تدوین مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرند.

در این اجلاسیه استاندارد ماسک‌های نانویی که با مسئولیت ایران در ایزو در حال تدوین بود ارائه شد و نظرات فنی کارشناسان سایر کشورها از طرف مسئول پروژه پاسخ داده شدند.

این استاندارد در سال ۲۰۲۲ از طرف ایران پیشنهاد شده بود که با تصویب این اجلاس برای رای‌گیری مرحله آخر ارسال شد. استاندارد تعیین خواص و ویژگی‌های نانوامولسیون‌ها که قبلا توسط ایران در حوزه فناوری نانو پیشنهاد شده بود و در دست تدوین می‌باشد نیز در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت که پس از تصویب اجلاس برای رای‌گیری ارسال شد.

همچنین در این نشست دو پیشنهاد جدید استاندارد هم به صورت اولیه ارائه شد. پیشنهاد اول در حوزه نانوذرات اکسید روی بود که پروژه برای مرحله PWI در کارگروه چهارم مصوب شد. استاندارد پیشنهادی دوم ارائه شده در نشست در حوزه نانوحباب‌ها بود.

Nanotechnologies – Zinc oxide nanoparticle for cosmetic applications – Specifications of characteristic and measurement method

Nanotechnologies-nanobubbles- specification of core characteristics and measurement method

تاکنون ۱۰۹ استاندارد در بخش‌های مختلف فناوری نانو در ایزو منتشر شده است که کشورمان با تدوین ۱۲ استاندارد، در جایگاه چهارم فعال‌ترین اعضای ایزو قرار دارد.

تدوین استانداردهای بین المللی معمولا ۲ تا ۳ سال زمان می‌برد. اساس تدوین استانداردهای بین‌المللی در سازمان ایزو، اجماع جهانی توسط کشورهای عضو است. کشورهای عضو کمیته‌های فنی در مراحل مختلف تدوین استاندارد نظرات تخصصی مختلفی را برای تکمیل و توسعه استاندارد ارائه می‌کنند. در کمیته فنی استانداردهای فناوری نانو سازمان ایزو، ۴۰ کشور به عنوان عضو اصلی و ۱۶ کشور به عنوان عضو ناظر وجود دارد.

کد خبر 6085330 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • عفو بین‌الملل: آلمان ارسال تسلیحات به اسرائیل را متوقف کند
  • آلبانی، اعضای گروهک منافقین را مسترد کند
  • دور دوم رسیدگی به پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین
  • مردم آلبانی استرداد و خروج اعضای گروهک منافقین را از دولت خود مطالبه کنند
  • تجمع در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از غزه
  • دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای منافقین فردا برگزار می‌شود
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • بورل: شورای اروپا درباره تشدید تحریم ایران رایزنی می‌کند
  • کادر فنی تیم ملی یک ماه حقوق گرفت