Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@13:53:08 GMT

صدور 850 ميليون دلار بيمه‌نامه اعتبار صادراتي

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۷۵۱۲۳

صدور 850 ميليون دلار بيمه‌نامه اعتبار صادراتي

خبرگزاري آريا - مديرعامل صندوق ضمانت صادرات ايران از صدور 850ميليون دلار بيمه‌نامه اعتبار صادراتي کوتاه‌مدت خبر داد و گفت: خدمات ويژه‌اي به صادرکنندگان در دوران تحريم ارائه خواهيم داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، افروز بهرامي در نشست خبري امروز خود با خبرنگاران با بيان اينکه حجم کلي پوشش‌هاي بيمه‌اي و ضمانتي صندوق ضمانت صادرات ايران در سال 97با احتساب پوشش‌هاي در دست اقدام به رقم 2200ميليون دلاري رسيده است، اظهار داشت: اين رقم رشد 25درصدي نسبت به سال 96را به ثبت رسانده ضمن اينکه حجم عملکرد پوششي در بخش بيمه‌نامه‌هاي اعتبار صادراتي به 850ميليون دلار رسيده که رشد 130درصدي نسبت به سال 96دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مديرعامل صندوق ضمانت صادرات ايران افزود: صندوق ضمانت صادرات ايران به عنوان تنها مؤسسه بيمه اعتبار صادراتي در ايران با صدور انواع بيمه‌نامه‌ها و ضمانتنامه‌هاي اعتباري، نقش مهمي در توسعه صادرات غيرنفتي ايفا مي‌کند و اين در حالي است که هم‌اکنون مشکلات عديده‌اي در ضوابط بانکي و بيمه‌اي، ناشي از تحريم‌هاي ناعادلانه مجامع بين‌المللي بروز کرده که تأثير نامطلوبي بر روابط تجاري کشورمان با بازارهاي خارجي ايجاد نموده است.
وي تصريح کرد: بر اين اساس قرارداد اتکايي با کنسرسيومي از معتبرترين شرکت‌هاي بيمه اتکايي جهان به رهبري مونيخ‌ري براي اولين‌بار در طول فعاليت صندوق در 20سال گذشته منعقد شده که يکي از دستاوردهاي منحصر به فرد به شمار مي‌رود.
به گفته بهرامي، قرارداد اتکايي مشارکت با بزرگترين بيمه اتکايي جهان، به منزله مُهر تائيد بر فرآيندهاي اعتبارسنجي صندوق و پذيرش خودکار درصدي از ريسک‌هاي صندوق توسط شرکت‌هاي مزبور است.
مديرعامل صندوق ضمانت صادرات ايران اظهار داشت: طراحي محصولات جديد و تنوع‌بخشي خدمات، متناسب با نيازهاي روز صادرکنندگان، تلاش براي فعال‌سازي مجدد خطوط اعتبار خريدار و ساده‌سازي و ارتقاي کيفيت متون ضمانتنامه‌هاي اعتباري، از جمله دستاوردهاي صندوق ضمانت صادرات ايران است.
وي ادامه داد: شرکت‌هاي معتبر در کشورهاي هدف، شناسايي و به صادرکنندگان معرفي شده‌اند ضمن اينکه ظرفيت‌سازي جديد براي تسهيل تجارت خارجي با همکاري مؤسسات همتا انجام شده است.
وي ارائه خدمات به صادرکنندگان در بستر الکترونيک را از جمله خدماتي دانست که به صادرکنندگان ارائه مي‌شود و گفت: تلاش داريم چتر بازاريابي و توسعه شبکه کارگزاري را گسترش دهيم و به کاهش رتبه ريسک ايران و جذب فاينانس خارجي کمک نمائيم.
بهرامي از اخذ مصوبه اوليه تأسيس شعب در خارج از کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: ارائه خدمات به صادرکنندگان در دوران تحريم نيز در نظر گرفته شده است.
به گزارش مهر، مديرعامل صندوق ضمانت صادرات ايران خاطرنشان کرد: تلاش داريم تا از صادرکنندگان در دوران تحريم حمايت کنيم.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۷۵۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سامانه جامع تجارت در اطلاعیه‌ای ضوابط جدید تأمین ارز از محل واردات در مقابل صادرات برخی کالاهای حوزه‌ی جهاد کشاورزی را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: تغییرات زیر در خصوص درخواست‌های تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات خود و غیر» اعمال شده است:

مطابق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ لذا در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

بنابراین کلیه درخواست‌های تأمین ارز از محل‌های «صادرات خود و صادرات دیگران» که مربوط به کالاهای حوزه جهاد کشاورزی باشند (سازمان مجوزدهنده ارزی «وزارت جهاد-تخصیص ارز» باشد) پس از ثبت، در وضعیت «منتظر استعلام مجوز» قرار گرفته و جهت استعلام مطابقت کالای ثبت سفارش با کالای صادراتی به وزارت جهاد کشاورزی ارسال می‌شود. پس از بررسی قواعد توسط وزارت‌خانه مذکور، در صورتی که کالاها منطبق باشد ادامه فرآیند طی شده و در غیر این صورت، درخواست به وضعیت «ردشده بر اساس ضوابط» تغییر یافته و خاتمه می‌یابد.

تذکر مهم: کلیه قواعد مربوط به انطباق گروه‌های کالاهایی، در مرحله تأمین ارز و پس از ثبت درخواست تأمین ارز صورت گرفته و در مراحل قبل (از جمله فرایندهای ثبت سفارش و تخصیص ارز) کنترلی بابت این موضوع صورت نمی‌گیرد. لذا ضروری است واردکنندگان کالاهای مذکور پیش از اقدام برای ثبت سفارش و خرید ارز حاصل از صادرات، از انطباق گروه کالایی پروانه صادراتی با کالای ثبت سفارش اطمینان حاصل کنند.

برای مشاهده فهرست کالاهای وارداتی و صادراتی که در حال حاضر مشمول تأمین ارز از محل واردات در صادرات اینجا کلیک کنید.

کد خبر 6086729 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • ضوابط جدید تامین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت