Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@13:03:14 GMT

حواشی افتتاحیه ششمین اجلاسیه مجلس خبرگان

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۸۰۹۹۰

حواشی افتتاحیه ششمین اجلاسیه مجلس خبرگان

مراسم افتتاحیه ششمین اجلاسیه دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری در غیاب رئیس‌جمهوری و دو تن از اعضای فقید و با سابقه این مجلس برگزار شد.

به گزارش ایسنا، ششمین اجلاسیه دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری با به صدا درآوردن زنگ توسط آیت‌الله جنتی رئیس این مجلس از ساعت ۸ و ۳۵ دقیقه سه شنبه در حالی آغاز شد که حجت‌الاسلام و المسلمین روحانی رئیس جمهوری به علت سفر به عراق در این جلسه حضور نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با قرار گرفتن قاب عکس‌های آیات سید محمود هاشمی شاهرودی و محمد مؤمن بر روی یکی از صندلی‌های هیأت رئیسه و نیز صندلی‌های صحن مجلس، یاد و خاطره این دو عضو فقید مجلس خبرگان رهبری گرامی داشته شد.

بعد از به صدا درآمدن زنگ آغاز جلسه، رییس جلسه از آیت‌الله احمد خاتمی سخنگوی هیأت رئیسه خواست دستور جلسه امروز مجلس خبرگان را قرائت کند.

دستور جلسه امروز به ترتیب عبارت بودند از: تلاوت آیات کلام‌الله مجید، نطق رئیس مجلس خبرگان رهبری، نطق‌های قبل از دستور، انتخاب نایب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری، انتخاب کمیته ۵ نفره برای تنظیم و پیشنهاد بیانیه پایانی، سخنرانی وزیر امور اقتصاد و دارایی به عنوان سخنران مدعو با موضوع مشکلات معیشتی، عوامل و راه حل‌ها، ادامه بررسی طرح‌های پیشنهادی و ساماندهی نطق‌های پیش از دستور و ادامه بررسی طرح‌های پیشنهادی اصلاح قانون انتخابات باقیمانده از اجلاس پنجم.

بعد از قرائت دستور جلسه و تلاوت آیاتی از قرآن کریم، آیت‌الله جنتی سخنرانی ۳۰ دقیقه‌ای خود را آغاز کرد.

رئیس مجلس خبرگان رهبری در نطق افتتاحیه اجلاسیه ششم با اشاره به انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس قوه قضائیه، گفت که با انتخاب رییسی باید دست رهبری را بوسید.

وی همچنین با بیان اینکه مردم ما باید دلگرم باشند و سختی ها را تحمل کنند، اظهار کرد: من به حال این مردم ترحم می کنم که با همه شهدایی که داده‌اند برای امور روزمره شان معطل باشند، در حالی که ما در این کشور امکانات زیادی داریم. ما مردم نجیبی داریم که سختی‌ها را تحمل می‌کنند و به رهبری احترام می‌گذارند و دعوت او را پاسخ می‌گویند.

از جمله موضوعات قابل توجه جلسه امروز، نشستن آیت‌الله محمدعلی موسوی جزایری نمایندهٔ خوزستان در مجلس خبرگان رهبری بر صندلی شماره ۷ که روبروی جایگاه هیأت رئیسه قرار دارد، بود؛ پیش از این آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی در اجلاسیه‌های مختلف روی این صندلی می‌نشست.

همچنین کدخدایی رئیس دفتر رئیس مجلس خبرگان رهبری در یکی از صندلی‌های انتهای صحن نشسته بود.

حجج اسلام موحدی کرمانی، علوی، امامی کاشانی و علم الهدی و محسن اسماعیلی از متاخرین جلسه امروز بودند.

بعد از پایان سخنرانی آیت‌الله جنتی، آیت‌الله محمود محمدی عراقی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری قصد داشت تذکری را بیان کند که با واکنش آیت‌الله خاتمی مواجه شد؛ خاتمی از او خواست تا بعد از خروج خبرنگاران از صحن این تذکر را مطرح کند.

همچنین آیت‌الله خاتمی به هیأت رئیسه و اعضای مجلس پیشنهاد داد تا انتخاب نایب رئیس را که به عنوان دستور چهارم دستور جلسه امروز قرار گرفته بود، زودتر از موعد انجام دهند تا پیش از پایان جلسه، آرای مربوطه شمارش شود که این پیشنهاد با موافقت اعضای هیأت رئیسه همراه شد.

دقایقی بعد از خروج خبرنگاران این رای گیری انجام شد که بر اساس آن،‌ رییسی در رقابت با آملی لاریجانی و فاضل گلپایگانی به عنوان نایب رییس نخست مجلس خبرگان رهبری انخاب شد

هنگام خروج خبرنگاران از صحن مجلس نیز آیت الله سید علی حسینی اشکوری نماینده استان گیلان قرائت نطق خود را آغاز کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اجلاسیه مجلس خبرگان ششمین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری مجلس خبرگان رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۰۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت روحانی از جلسه با فرماندهان سپاه در سال ۹۶


به گزارش تابناک، سایت حسن روحانی نوشت: روحانی گفت: به مقام معظم رهبری گفتم که از نظر شما فرق می‌کند که یک ارتشی وزیر دفاع شود یا یک سپاهی؟ گفتند: نه. من از ارتش سه نفر را مطرح کردم یکی از آن‌ها آقای حاتمی بود که گفتند ایشان خوب است.

حسن روحانی روز ۲۵ بهمن‌ماه در دیداری با خبرنگاران یک رسانه به سوالات آن‌ها درباره مهم‌ترین وقایع دوران دولت‌های یازدهم و دوازدهم پاسخ داد که در سالنامه نوروزی این روزنامه منتشر شد

آنگونه که سایت روحانی روایت کرده، یکی از سؤالاتی که از دکتر روحانی پرسیده شد، درباره جلسه فرماندهان سپاه پاسداران با او پس از انتخابات ۹۶ بود که روایت‌های مختلفی از آن شده است. اما روایت رئیس‌جمهور پیشین این‌طور است.

آن جلسه برای صلح و صفا پس از انتخابات بود. برای این آمده بودند بگویند شما که انتخاب شده‌اید ما هم کنار شما هستیم، با هم می‌خواهیم کار کنیم. موقع خداحافظی سردار شهید سلیمانی درخواستی داشت که بقیه فرماندهان هم تکرار کردند که وزیر دفاع سپاهی باشد. در دولت یازدهم وزیر از اعضای سپاه بود. من گفتم بعید می‌دانم، اما همچنان دارم فکر می‌کنم. وزیر دفاع هم جزو وزرایی است که در نهایت باید رهبری موافقت کنند. من قبل از این جلسه به مقام معظم رهبری گفتم که از نظر شما فرق می‌کند که یک ارتشی وزیر دفاع شود یا یک سپاهی؟ گفتند: نه. من از ارتش سه نفر را مطرح کردم یکی از آن‌ها آقای حاتمی بود که گفتند ایشان خوب است.

 

البته برخی وزرا مانند وزیر کشور، امور خارجه، اطلاعات، آموزش و پرورش، علوم، ارشاد، دفاع و رئیس سازمان انرژی اتمی با هماهنگی با مقام معظم رهبری معرفی می‌شوند. در دولت دوازدهم به دلایلی انتخاب رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با رهبری هماهنگ شد. با این وجود من تمام وزرای دولت را بدون استثنا با ایشان چک کردم. درباره بعضی وزرا ایشان نظری نمی‌دادند، اما مثلا از آقای حجتی در وزارت جهاد کشاورزی راضی بودند. ابتدای دولت یازدهم وقتی به ایشان گفتم آقای حجتی را می‌خواهم معرفی کنم، ایشان گفتند خیلی خوب است. دولت دوازدهم آقای حجتی قبول نکرد. فرد دیگری را برای وزارت تعیین کرده بودم. وقتی به رهبری گفتم، ایشان گفتند چرا آقای حجتی نیست؟ گفتم آقای حجتی خودش قبول نکرد. گفتند نه صدایش کنید و خودتان به او بگویید. دوباره آقای حجتی را خواستم و پذیرفت، البته سال ۹۸ استعفا داد.

روحانی در پاسخ به سؤالی راجع به دکتر ظریف گفت: در ابتدای دولت‌های یازدهم و دوازدهم که وزرا را با رهبری چک کردم، ایشان موافق وزارت آقای ظریف بودند.

دیگر خبرها

  • مشارکت مردمی ضریب امنیت را بالا می‌برد
  • دستور رئیس جمهور برای حل مشکلات پیش‌رو جهت تسریع و اجرایی شدن کامل برخی پروژه‌ها
  • نمایندگان مجلس خبرگان باید استقلال رای داشته باشند
  • حسن روحانی: تمام وزرای دولت را با رهبری چک کردم
  • برخی وزرا مانند وزیر کشور و اطلاعات و امور خارجه با هماهنگی رهبری معرفی می‌شوند؛ در دولت دوازدهم به دلایلی رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با ایشان هماهنگ شد
  • روایت روحانی از جلسه با فرماندهان سپاه در سال ۹۶
  • 14 فروردین؛ نخستین جلسه علنی شورای شهر تهران در سال ۱۴۰۳
  • جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی در نمایشگاه قرآن برگزار می‌شود
  • مروری بر مهم‌ترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته