Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@16:56:52 GMT

فعالیت‌های ویژه سپاه در حوزه محیط زیست

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۸۳۹۵۵

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران گفت: در حوزه آب و خاک مدت‌هاست که سپاه فعالیت‌های ویژه‌ای را آغاز کرده است که هر وقت نتایج لازم به دست آید، اعلام می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار «علی فدوی» معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم روز درختکاری که امروز در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع) برگزار شد، اظهار داشت: در ۴۰ سال گذشته هرجا که پای کار رفتیم و عمل کردیم با موفقیت همراه بودیم؛ به‌عنوان مثال در هشت سال دفاع مقدس پای کار مقابله با دشمن رفتیم و هرچند ۲۰۰ هزار شهید هم دادیم، اما پیروز شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با اشاره به اینکه برای استخراج علم باید به دنبال آن برویم، افزود: جغرافیای ایران به گونه‌ای است که ۴۰ درجه اختلاف دما در آن وجود دارد، اما در این جغرافیا در سراسر رده‌های تابعه سپاه در کل کشور، فقط یک نوع لباس مورد استفاده پاسداران قرار می‌گیرد که نشان می‌دهد، اشکالی در این زمینه وجود دارد.   سردار فدوی ادامه داد: در درختکاری نیز همین‌گونه است؛ یعنی وقتی ۴۹ درجه اختلاف دما در این کشور وجود دارد، نباید فقط یک‌نوع درخت آن‌هم کاج کاشته شود؛ کاشت این درخت با سوءنیت صورت گرفته است؛ چون این درخت برای جغرافیای کشورمان نیست؛ پس اگر متناسب با جغرافیای کشورمان درخت کاشته شود، نتایج بسیار خوبی را شاهد خواهیم بود.   معاون هماهنگ‌کننده فرمانده کل سپاه تصریح کرد: در حوزه آب و خاک مدت‌هاست که سپاه فعالیت‌های ویژه‌ای را آغاز کرده است که هر وقت نتایج لازم به دست آید، اعلام می‌شود.   وی با اشاره به اقدام دشمنان خبیث ملت ایران در تحریم کشورمان گفت: آن‌ها در آینده هم، مثل دفعات قبل از این کار خود پشیمان خواهند شد؛ چون این باعث می‌شود تا برای رفع مشکلات به بیگانگان متکی نشویم و مشکلات را با استفاده از توانمندی‌های داخلی رفع کنیم.   سردار فدوی عنوان کرد: چند سال قبل از جنگ ۳۳ روزه، آمریکا و صهیونیست‌ها در یک وحشت دائمی قرار داشتند که مبادا گروهی به نام حزب الله در کنار مرزهای سرزمین‌های اشغالی فلسطین ایجاد شود، ولی بعد از جنگ ۳۳ روزه، ۲۰ گروه حزب الله در مرزهای آن‌ها ایجاد شد؛ در واقع اگر در اقدامی احمقانه سعی نمی‌کردند تا در جنگ ۳۳ روزه حزب الله لبنان را از بین ببرند، شاید شاهد شکل‌گیری این گروه‌ها در کنار مرزهای سرزمین‌های اشغالی نبودند.   معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران در ادامه بیان کرد: امروز در محوطه ستاد سپاه گله‌های ۵۰۰ تایی شکار را می‌بینیم؛ در حالی که در مناطق دیگر این تعداد شکار دیده نمی‌شود؛ علاوه بر این، ۱۰۰ هکتار محوطه ستاد سپاه زیتون‌کاری شده است؛ چون سپاه در حفظ محیط زیست بسیار کوشاست.   وی گفت: بنا بر ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح، هیچ‌یک از بخش‌های نیروهای مسلح نباید درخت کاج بکارند و به جای این درخت، باید درختان مثمر کاشته شود.   سردار فدوی افزود: در گذشته کشورمان تعیین‌کننده قیمت محصولات کشاورزی مثل گندم بود، ولی اکنون به دلیل نفوذ سیستم‌هایی که ربطی به کشورمان ندارد، واردکننده محصولات کشاورزی شده‌ایم؛ لذا باید سیستم‌هایی را که ربطی به کشورمان ندارد، کنار بگذاریم؛ هرچند برخی عصبیت‌های جاهلی وجود دارد که به‌نوعی می‌کوشند تا نگهبان سیستم‌های مورد اشاره باشند.   معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران تأکید کرد: وقتی در جای کوچکی موضوع لباس باید متفاوت باشد در بخش کشاورزی هم باید این‌گونه باشد.   منبع: دفاع پرس

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۳۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: تکلیف مدیریت اجرایی پسماند‌های الکترونیکی در کشور مشخص نیست و کاملا غیر اصولی مدیریت می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی طی سخنانی به مناسبت هفته زمین پاک با بیان اینکه «پسماند‌های الکترونیکی یکی از خطرناک‌ترین پسماند‌ها در جهان محسوب می‌شود»، اظهار کرد: متاسفانه عملا این پسماند‌ها در کشور طبق قانون مدیریت نمی‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه باید ساز و کار مناسبی برای این پسماند‌ها در کشور دیده شود و متولی مشخصی در این حوزه داشته باشیم، گفت: هفته زمین پاک به کار‌های نمادین اختصاص پیدا کرده و عملاً اقدام چشمگیر و اثرگذاری در این حوزه دیده نمی‌شود.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس معضل پسماند‌ها را یکی از اولویت‌های حوزه محیط زیست خواند و تاکید کرد: پسماند‌ها می‌توانند ثروت تولید کنند، ولی مهمتر از آن کاهش اثرات مخرب محیط زیستی آنهاست که در کشور ما به معضلی جدی بخصوص در استان‌های شمالی و استان‌های مسافرپذیر تبدیل شده است.

دیگر خبرها

  • ۴۰۰ عنوان برنامه برای هفته عقیدتی سیاسی تدارک دیده شده َشَد
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • دفاع مقدس یکی از درخشان ترین دوران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است
  • ضرورت بازنگری در ضوابط استقرار مراکز دفن نخاله‌های ساختمانی
  • پاک‌سازی پارک جنگلی و دوشنبه بازار فیض آباد از زباله‌های پلاستیکی
  • روایت برخورد با مجتمع صنعتی آلاینده در زنجان
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور