Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-03-28@14:06:55 GMT

4 محور بهبود سازمانی بانک مسکن در سال 97

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۸۴۲۷۸

4 محور بهبود سازمانی بانک مسکن در سال 97

پول‌نیوز - رییس اداره کل سازمان ها و روش های بانک مسکن چهار محور مهم در راستای بهبود عملکرد بانک مسکن در حوزه تحت اختیار این اداره در سال ۹۷ را تشریح کرد.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول‌نیوز، محمود یوسفی، رییس اداره کل سازمان ها و روش های بانک مسکن، اعلام کرد: به طور کلی اقدامات انجام شده در این اداره کل طی سال 97 را می توان در قالب دست کم چهار محور عمده خلاصه سازی کرد که هر کدام از اقدامات انجام شده در این زمینه در زیر مجموعه این چهار محور قرار می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





وی با بیان اینکه در سال 97 یکی از مهمترین اهداف و برنامه های اصلی بانک مسکن تاکید بسیار بر مبحث بهره وری سازمانی و افزایش بهره وری بوده است خاطر نشان کرد:برای تحقق این هدف مجموعه ای از اهداف به منظور چابک سازی،منطقی سازی و اصلاح سازمانی بانک مسکن انجام شد.

به گفته وی همچنین در راستای همین هدف،مجموعه ای از اقدامات در جهت مدیریت هزینه ها،افزایش منابع و همسویی با سیاست های پولی و مالی بانک مرکزی در راستای تخصیص بهینه و صحیح منابع بانکی و جلوگیری از سو استفاده های مالی احتمالی در دستور کار قرار گرفت.

این در حالی است که در مجموعه دیگری از اقدامات انجام شده سیاست هایی به منظور حمایت از متقاضیان بازار مسکن از طریق افزایش سقف برخی از تسهیلات اعطایی از سوی بانک مسکن و یا افزایش انعطاف در شرایط پرداخت تسهیلات به متقاضیان اعمال شد؛این در حالی است که کلیه اقدامات انجام شده درون سازمانی نیز با هدف ارتقا بهره وری به منظور افزایش کیفیت خدمت رسانی به مشتریان بانک مسکن و در نهایت افزایش توان تسهیلات دهی به متقاضیان بخش مسکن طراحی شده و به مرحله اجرا درآمده است.

بنا بر اعلام یوسفی،در این راستا مجموعه ای از اقدامات انجام شده در بانک مسکن طی سال 97 در راستای تسهیل سیاست های اعتباری بانک طراحی و اجرا شد؛از سوی دیگر همچنین در جهت ارتقای مفهوم مشتری مداری در بانک مسکن،کاهش بوروکراسی و حذف امور موازی اقدامات متعددی انجام شد.

رییس اداره کل سازمان ها و روش های بانک مسکن در تشریح برخی از اقدامات انجام شده ذیل چهار محور گفته شده از افزایش سقف تسهیلات از محل حساب پس انداز مسکن جوانان در حدود دو برابر سقف های قبلی،کاهش نرخ سود تسهیلات صندوق پس انداز مسکن یکم به 8 درصد در خارج از بافت های فرسوده و 6 درصد در بافت فرسوده،افزایش طول دوره بازپرداخت تسهیلات از محل اوراق گواهی حق تقدم از 12 سال به 15 سال در بافت های فرسوده،انعطاف در برخی از شرایط مربوط به تعیین واجدان شرایط دریافت تسهیلات از محل صندوق پس انداز مسکن را از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در سال 97 در این زیرمجموعه عنوان کرد.

همچنین بنا بر اعلام وی در سال 97 به منظور ارتقای بهره وری و همچنین افزایش توان تسهیلات دهی بانک مسکن و تجهیز بهینه منابع،سیاست هایی برای تجهیز منابع بیشتر و برقراری امکان اختصاص تسهیلات قرض الحسنه به تعداد بیشتری از متقاضیان و مشمولان علاوه بر ارتقای سطح کیفی و کمی جوایز حساب های قرض الحسنه انجام شد.

همچنین تغییراتی در نحوه صدور چک های تضمین شده بانکی مطابق با دستورالعمل بانک مرکزی به عمل آمد تا مسیرهای مربوط به برخی سوء استفاده های احتمالی در این خصوص مسدود شود.

یوسفی همچنین از اعمال سیاست هایی به منظور افزایش مشتری مداری در بانک مسکن،کاهش بوروکراسی و حذف امور زائد در قالب پیاده سازی برخی از برنامه های اجرایی در بانک مسکن در سال 97 خبر داد؛
به گفته وی با به روز رسانی برخی ازقوانین و مقررات و همچنین بهبود روش ها تلاش شد ضمن افزایش بهره وری سازمانی در مجموعه بانک مسکن،تا حد امکان امور تسهیل شود.بر این اساس،ساده سازی و روان سازی فرم های مطبوعاتی به منظور کاهش هزینه ها و اتلاف وقت همکاران و مشتریان و بازنگری در برخی از دستورالعمل ها و همچنین استفاده بهینه از منابع و نیروی انسانی بانک در بخش های مختلف به منظور افزایش کیفیت خدمت رسانی به مشتریان بانک مسکن در دستور کار قرار گرفت؛همچنین در سال 97 آیین نامه رفتار حرفه ای کارکنان بانک مسکن به منظور ارتقای سطح فرهنگ حرفه ای کارکنان و افزایش کارایی آن ها در راستای رضایتمندی مشتریان تدوین شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک مسکن بهبود سازمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۸۴۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون وام ازدواج ، فرزندآوری و مسکن ابلاغ شد

به گزارش پارس نیوز به نقل از مهر، بانک مرکزی بندهای مرتبط با قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در خصوص پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن (برای خانواده‌های فاقد مسکن که از ۰۱/‌۰۱/‌۱۳۹۹‬ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند) را به شبکه بانکی ابلاغ کرد.

بر اساس بند (ث) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور مقرر شده است: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مکلف است مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و قوانین مربوط به ایثارگران، قانون حمایت از حقوق معلولان مصوب ۲۰‌‌/۱۲‌‌/۱۳۹۶، قانون جهش تولید دانش‌بنیان، قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و تسهیلات موضوع ماده (۷۷) قانون الحاق برخی مواد به تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) و ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند، از محل سپرده‌های قرض‌الحسنه اعم از جاری و پس‌انداز شبکه بانکی پس از کسر سپرده قانونی حداقل ۲ میلیون میلیارد ریال به قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن و دیگر موارد ذکرشده در قوانین فوق اختصاص داده و از طریق بانک‌های عامل (به تشخیص هیأت عالی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران) پرداخت گردد و در صورت عدم کفایت منابع، اولویت‌بندی و ترتیب اعطای تسهیلات به موارد مذکور در این بند به ترتیب شامل؛ تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری، تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن به شرح زیر اقدام نماید:

تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج

«جز (۱)‌- تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج (موضوع ماده (۶۸) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)؛

۱‌-۱‌- تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آنها بعد از ۰۱/‌۰۱/‌۱۳۹۹‬ بوده است مبلغ سه میلیارد (۳,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال و با دوره بازپرداخت ده ساله

۲‌-۱‌- تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای زوجهای زیر بیست و پنج سال و زوجه‌های زیر بیست و سه سال مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون (۳,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰) ریال

جز (۶)‌‌- مسؤولیت حسن اجرای این بند بر عهده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مؤسسات اعتباری و تمامی مدیران و کارکنان ذی‌ربط است. عدم اجرای هریک از بندهای این تبصره (مشتمل بر تأخیر در پرداخت این تسهیلات یا دریافت ضمانت فراتر از حدود این قانون) تخلف محسوب شده و در مراجع ذی‌صلاح قابل پیگیری است.

جز (۸) ‌‌-پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام نمایند.

جز (۹)‌‌- تسهیلات موضوع این بند از حکم موضوع ماده (۱۰) قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب ۲۹‌‌/۷‌‌/۱۳۶۳ مستثنی است.»

بر این اساس، سهمیه در نظر گرفته شده جهت پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج طی فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ برای بانک‌ها ارسال شده است. بدیهی است، پس از نهایی شدن سهمیه سالانه برای پرداخت تسهیلات مذکور مراتب به همراه دستورالعمل مربوطه به آن بانک اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است متقاضیانی که قبلاً در سامانه مربوطه ثبت نام نموده‌اند، در اولویت پرداخت تسهیلات یادشده است و تسهیلات مذکور با توجه به شرایط متقاضی، برای کلیه افراد در صف مطابق با مبالغ مندرج در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور قابل پرداخت خواهد بود.

تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری

« جز (۲)‌‌- تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری (موضوع ماده (۱۰) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت):

برای فرزندانی که از ۰۱/‌۰۱/‌۱۴۰۰‬ به بعد به دنیا آمده‌اند با رعایت شروط مندرج در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به شرح زیر پرداخت می‌شود:

۱‌-۲‌- به ازای فرزند اول چهارصد میلیون (۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال

۲‌-۲‌- به ازای فرزند دوم هشتصد میلیون (۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال

۲‌-۳‌- به ازای فرزند سوم یک میلیارد و دویست میلیون (۱.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال

۴‌-۲‌- به ازای فرزند چهارم یک میلیارد و پانصد میلیون (۱.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال

۵‌-۲‌- به ازای فرزند پنجم و بیشتر دو میلیارد (۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال.

جز (۶)‌- مسؤولیت حسن اجرای این بند بر عهده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مؤسسات اعتباری و تمامی مدیران و کارکنان ذی‌ربط می‌باشد. عدم اجرای هریک از بندهای این تبصره (مشتمل بر تأخیر در پرداخت این تسهیلات یا دریافت ضمانت فراتر از حدود این قانون) تخلف محسوب شده و در مراجع ذی‌صلاح قابل پیگیری است.

جز (۸) ‌-پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام نمایند.

جز (۹)‌- تسهیلات موضوع این بند از حکم موضوع ماده (۱۰) قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب ۲۹‌/۷‌/۱۳۶۳ مستثنی است.»

بر این اساس، سهمیه در نظر گرفته شده جهت پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند طی فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ برای بانک‌ها ارسال شده است. بدیهی است، پس از نهایی شدن سهمیه سالانه برای پرداخت تسهیلات مذکور مراتب به همراه دستورالعمل مربوطه به آن بانک ارسال خواهد شد. لازم به ذکر است متقاضیانی که قبلاً در سامانه مربوطه ثبت نام نموده‌اند، در اولویت پرداخت تسهیلات یادشده می‌باشد و تسهیلات مذکور با توجه به شرایط متقاضی، برای کلیه افراد در صف مطابق با مبالغ مندرج در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور قابل پرداخت خواهد بود.

تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن

« جز (۳)‌- تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن (با رعایت قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت):

این تسهیلات برای خانواده‌های فاقد مسکن که از ۰۱/‌۰۱/‌۱۳۹۹‬ به بعد صاحب فرزند سوم یا بیشتر می‌شوند به میزان سه میلیارد (۳.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال است.

جز (۶)‌‌‌- مسؤولیت حسن اجرای این بند بر عهده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مؤسسات اعتباری و تمامی مدیران و کارکنان ذی‌ربط است. عدم اجرای هریک از بندهای این تبصره (مشتمل بر تأخیر در پرداخت این تسهیلات یا دریافت ضمانت فراتر از حدود این قانون) تخلف محسوب شده و در مراجع ذی‌صلاح قابل پیگیری است.

جز (۸) ‌‌‌-پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آنها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام نمایند.

جز (۹)‌‌‌- تسهیلات موضوع این بند از حکم موضوع ماده (۱۰) قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب ۲۹‌‌‌/۷‌‌‌/۱۳۶۳ مستثنی است.»

بر این اساس سهمیه بانک، توزیع استانی و دستورالعمل مربوطه متعاقباً به بانک‌ها ارسال خواهد شد.

دیگر خبرها

  • نقش مردم در بهبود وضعیت اقتصادی مهم و اثرگذار است
  • این گیاه زیبا یک مسکن طبیعی ، تقویت کننده حافظه است و سرشاز از ویتامین C، مس و منگنز میباشد
  • آزادی زندانیان جرایم غیرعمد به همت مشتریان و کارکنان بانک مسکن
  • خروج رکود بازار مسکن تنها با اتکا به توان مردم در ساخت‌وساز امکان‌پذیر است
  • بازار اجاره مسکن با راه‌اندازی سامانه خودنویس انحصارزدایی می‌شود
  • بازار اجاره مسکن با راه‌اندازی سامانه خودنویس انحصار زدایی می‌شود
  • تشدید برخورد با سارقان، قاچاقچیان کالا و موادمخدر در سال ۱۴۰۳
  • صدور اسناد تفکیکی تمام قطعات سایت ۲۱ هکتاری مسکن ملی سبزوار
  • قانون وام ازدواج ، فرزندآوری و مسکن ابلاغ شد
  • ضرورت و اهمیت هدف‌گذاری شعب بانک مسکن به منظور جلب سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم در جهت رونق تولید مسکن و تحقق شعار سال