Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@13:53:29 GMT

توانمندسازی زنان گامی مهم در توسعه مشهد است

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۹۷۰۴۷

توانمندسازی زنان گامی مهم در توسعه مشهد است

آرزو حیدریان در گفتگو با خبرنگار برنا در مشهد اظهار کرد: با توانمند سازی بانوان علاوه بر پیشگیری از آسیب های اجتماعی می توان، از این توان و ظرفیت بالقوه برای توسعه شهرستان مشهد نیز بهره گرفت.

وی با اشاره به آمار بالای بانوان باسواد و تحصیلکرده در مشهد، عنوان کرد: می توان با ارائه راهکارهایی نظیر توانمندسازی زنان زمینه حضور آنها را در عرصه های اقتصادی و مشارکت های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای مشارکت‌های زنان خیرین سلامت خراسان رضوی عدم خودباوری برای ورود به عرصه های اقتصادی، نبود سرمایه لازم برای ورود به فعالیت های اقتصادی، نبود قوانین حمایتی از زنان بازرگان و کارآفرین را از جمله برخی مشکلات زنان در عرصه فعالیت های اقتصادی برشمرد و افزود:  مشکلاتی مانند نبود تحقیق و پژوهش و نبود ایده، طرح و برنامه مدون برای حل مسائل و مشکلات زنان از دیگر مسائل مهمی هستند که تاکنون به خوبی به آنها توجه نشده است. البته در این راه موانعی نظیر محدودیت های فرهنگی، نداشتن اعتماد به نفس، قوانین سختگیرانه ونبود آموزش کافی نیز وجود دارد.

حیدریان تاکید کرد: فرهنگ اقتصادی در کنار فرهنگ سیاسی و فرهنگ حضور در اجتماع هنوز آموزش داده نشده است که جای تامل و بررسی بیشتر دارد.

وی اظهار داشت: زنان در عرصه های اقتصادی با وجود اینکه از نظر علمی و هوش در سطحی برابر با مردان قرار دارند اما حضور آنها کم رنگ است چون فرصت برابر برای زنان وجود ندارد.

رئیس شورای مشارکت‌های زنان خیرین سلامت استان متذکر شد: حتی اگر فرصت های برابر و از نظر توانمندی یک زن و مرد در یک مرتبه باشند اما باز مردان توانمند تر هستند چون موانع بیشتری درمقابل زنان وجود دارد و آنچه را که مردان در سایه روابط می توانند بدست آورند زنان آن را باید بصورت ضوابط و قوانین سختگیرانه طی کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان خراسان رضوی خراسان رضوی زنان سلامت مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۷۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام حجت قاسم خانی در جلسه شورای فرهنگ عمومی خوی که در دفتر امام جمعه با محوریت رفع موانع مشارکت مردم در تولید برگزار شد، اظهار داشت: با هم‌افزایی بین دستگاه‌های فرهنگی شهرستان و با محوریت شورای فرهنگ عمومی برای تحقق شعار سال تلاش خواهد شد.

وی با بیان اینکه اقتصاد، تولید و معیشت مردم، دغدغه اصلی مقام معظم رهبری خصوصا در یک دهه اخیر می‌باشد، ادامه داد: شرطی شدن اقتصاد با گره خوردن به مسایل برجام و عدم حضور مردم در متن میدان اقتصادی از جمله عوامل مهمی بود که موجب رکود اقتصاد شده و لذا حضور و مشارکت موثر مردم در تمامی عرصه‌های کشور، موجبات توفیق در زمینه تولید را فراهم می‌آورد.

امام جمعه خوی تصریح کرد: بخشی از روند تسهیل و تقویت تولید با نقش آفرینی مردم، مربوط به دولت است که باید به صورت عملی و قوی دولت در این عرصه با برداشتن قوانین دست و پاگیر، مبارزه با قاچاق، منع واردات بی رویه، فساد مالی و کارشکنی‌های اداری ورود کند.

وی خاطرنشان کرد: مردمی سازی اقتصاد به معنای واقعی کلمه در تغییر ذهنیت‌ها و اصلاح مقررات زائد می‌باشد، به طوری که هر شهروند این فرصت را داشته باشد که بتواند یک کسب و کار راه بیاندازد.

حجت الاسلام قاسم خانی تصریح کرد: کشف و رفع عوامل مُخل تولید با مشارکت مردم و استقبال از ابتکارات باید در کانون توجه قرار گیرد و تجمیع تولیدکنندگان خُرد با هدف رونق و رشد عادلانه تولید و با رویکرد پیگیری جدی در این امر الزامی است.

در ادامه این نشست کریم علی نژاد فرماندار خوی گفت: تحقق جهش تولید با مشارکت مردم، مستلزم فرهنگ‌سازی است و پیش نیازهای فرهنگی این امر باید پیش بینی شود.

وی تشکیل دبیرخانه تخصصی برای مردمی سازی اقتصاد با رویکرد رفع موانع در جهت تحقق هرچه بهتر شعارسال را در اولویت دانست و تأکید کرد: پرهیز از موازی کاری‌ها توسط دستگاه‌های متولی و مسئولین شهری در عملیاتی سازی شعار سال باید مورد توجه باشد.

فرماندار خوی ابراز کرد: در مسائل مختلف حضور موثر مردم نقش کلیدی در تحقق هدف گذاری‌ها داشته که باید در این راستا نیز زمینه و بسترهای لازم برای حضور فعال مردم فراهم شود.

وی تصریح کرد: بازنگری دستورالعمل‌های قانونی با در نظر گرفتن ضروریات شهرستان در جهت جریان سازی مشارکت مردم در امر تولید، الزامی است.

علی نژاد خاطرنشان کرد: تشکیل کارگروه‌های اندیشه ورز جهت ارایه راهکارهای تخصصی و عملی با توجه به اقتضائات شهرستان می‌تواند موثمر ثمرباشد.

وی یادآور شد: برای شکل گیری جهاد همگانی در راستای تحقق شعار سال، لازم است در این زمینه جهاد تبیین صورت بگیرد که این امر می‌تواند در دستور کار شورای فرهنگ عمومی قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • خزعلی: رمز رونق تولید "مشارکت همگانی" است
  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی در قزوین تقویت شوند
  • تقدیر از ۱۸۰ فعال عرصه مشارکت حداکثری در انتخابات ۱۴۰۲
  • توانمندسازی زنان روستایی، نقش مهمی در توسعه جوامع روستایی دارد
  • بانک‌ها در توسعه بخش درمان استان بوشهر مشارکت کنند
  • دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد
  • ایجاد چهار هزار و ۲۳۵ فرصت شغلی ویژه نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • اظهارنامه پیش فرض؛گامی تازه در جهت هوشمندسازی نظام مالیاتی
  • تهیه اظهارنامه پیش فرض، گامی مهم در جهت هوشمندسازی نظام مالیاتی