Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارس تودي - سرپرست وزارت دفاع افغانستان گفت: نيروهاي ارتش مي توانند بدون کمک نظاميان خارجي از خاک کشور خود دفاع کنند.
«اسدالله خالد» خطاب به مردم افغانستان عنوان کرد: نظاميان خارجي براي هميشه در اين کشور حضور نخواهند داشت و از اين رو بايد براي دفاع و حفاظت از خاک خود آماده باشيم.
وي افزود: همان گونه که مردم افغانستان، انگليسي ها را از اين کشور بيرون راندند و آزادي کشورشان را به نام خود رقم زدند، نسل جديد نيز مي تواند از افغانستان دربرابر هر تجاوزي دفاع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست وزارت دفاع افغانستان خطاب به سربازان افغان گفت: يقين داشته باشيد که بدون حضور نظاميان خارجي نيز مي توانيد از کشور خود محافظت کنيد.
سخنان سرپرست وزارت دفاع افغانستان درباره توانايي ارتش اين کشور براي مقابله با ناامني ها و حفاظت از تماميت ارضي و حاکميت ملي اين کشور پاسخ به برخي اظهارنظرهاي داخلي و خارجي درباره مسئله تامين امنيت در افغانستان است.
اگر چه ازماه هاي اوليه فعاليت دولت وحدت ملي افغانستان برخي محافل و شخصيت هاي اين کشور سياست هاي امنيتي دولت را مورد انتقاد قرار داده اند، اما در ماه هاي گذشته اين انتقادها شدت بيشتري يافته است.
از نظر منتقدان داخلي، دولت افغانستان سياست هاي موثري براي مقابله با ناامني ها ندارد و تشديد خشونت و درگيري و همچنين افزايش ميزان نفوذ طالبان و داعش نشانه اي دقيق از عدم کارايي برنامه هاي ارتش اين کشور براي مهارافراط گرايي است.
تحت چنين فشارهايي بود که حدود سه ماه پيش «محمد اشرف غني» رئيس جمهوري افغانستان تصميم گرفت تا تيم امنيتي خود را تغيير دهد.
اشرف‌غني با صدور دوحکم جداگانه «ويس احمد برمک» وزير کشور افغانستان و «طارق شاه بهرامي»، وزير دفاع اين کشور را برکنار و به‌جاي آنان «امرالله صالح» و «اسدالله خالد» را معرفي کرد.
پيشترهم «حمدالله محب» با حکم رئيس جمهوري افغانستان بجاي «محمد حنيف اتمر» در سمت مشاور امنيت ملي اين کشور منصوب شد.
اين تغييرات مديريتي در راستاي اجراي بخشي از پيشنهادات به رئيس جمهوري افغانستان براي بهبود در اوضاع امنيتي اين کشور از طريق ترميم تيم امنيتي مشتمل بر وزيران دفاع، کشور و مشاور امنيت ملي صورت گرفت.
«لياقت علي اميني» کارشناس سياسي افغانستان در گفت و گو با خبرنگار راديو دري گفت: "نيروهاي امنيتي افغان از نظر شجاعت، وطندوستي و فداکاري کم نظير هستند، اما ضعف در مديريت آن ها است که جنگ بصورت درست هدايت نمي شود و دشمن از اين شرايط به نفع خود استفاده مي کند."
دولت وحدت ملي افغانستان اميدوار است با تغيير در تيم امنيتي بخشي از چالش هاي مربوط به سوء مديريت ها در بخش هاي امنيتي و سياستگذاري در اين زمينه بهبود پيدا کند.
سرپرست وزارت دفاع افغانستان با تاکيد بر توانايي ارتش اين کشور براي دفاع از افغانستان و مقابله با ناامني ها ضمن پاسخ به انتقادهاي داخلي درباره ضعف دولت وحدت ملي در تامين امنيت، به مواضع و رويکرد برخي کشورهاي غربي از جمله آمريکا هم واکنش نشان داده است.
کشورهاي غربي به خصوص آمريکا برغم شکست کامل در بيش از هفده سال حضور در افغانستان به بهانه مبارزه با تروريسم، خروج کامل نيروهاي خارجي از اين کشور را موجب تسلط تروريست ها بر افغانستان و از دست رفتن دستاوردهاي خود معرفي مي کنند.
اين ادعا در حالي است که حضور نظاميان خارجي درافغانستان به تشديد تنش، افزايش فعاليت هاي تروريستي و کشتار وسيع غير نظاميان افغان منجر شده است.
نويسنده: محمدرضا عسگري
139/116
بيشتر بخوانيد:
کليدواژه افغانستان

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۲۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید رئیسی بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق

به گزارش قدس آنلاین، جلسه ستاد اقتصادی دولت صبح امروز سه‌شنبه به ریاست سید ابراهیم رئیسی و به منظور بررسی آخرین وضعیت پیشگیری و مقابله با قاچاق برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دبیر ستاد مبارزه با قاچاق ضمن ارائه گزارشی از وضعیت قاچاق کالا و سوخت از مبادی ورودی رسمی و غیررسمی، به دیگر ابعاد این پدیده از جمله حجم بالای گردش مالی قاچاق، استفاده از بسترهای قانونی برای دور زدن قانون، مسیرهای قاچاق کالا و سوخت از خارج به داخل و از داخل به خارج و همچنین نقش پشتیبانان مسیر و روند قاچاق پرداخت.

رئیس جمهور پس از استماع این گزارش و همچنین نقطه نظرات اعضای ستاد اقتصادی دولت در سخنانی با بیان اینکه مبارزه و مقابله با قاچاق، کمک به تولید و اشتغال در کشور است، بر برنامه‌ریزی هماهنگ همه دستگاه‌های اجرایی نسبت به شناسایی و مسدودسازی بسترهای قاچاق و همچنین هماهنگی کامل با ستاد مقابله با قاچاق برای مقابله بی‌امان با این معضل اقتصادی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به آثار سوء ضد تولیدی قاچاق، تبیین ابعاد خسارت‌های قاچاق به زیرساخت اقتصادی کشور را برای مدیران و همه استانداران ضروری دانست و تصریح کرد: مبارزه با قاچاق امری فرادستگاهی است و همه مدیران دولتی موظفند بدون هرگونه تاخیر با بهره‌گیری از قانون موجود و به کارگیری همه ظرفیت‌ها، مقابله قاطع با قاچاق را جزو اولویت‌های کاری خود قرار دهند.

همچنین رئیس جمهور در این جلسه بر اجرای دقیق و کامل قانون تازه به تصویب رسیده ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری، ملوانی و ته‌لنجی) با همکاری همه دستگاه‌های مسئول و اعمال نظارت جدی بر نوع و میزان کالاهای وارداتی و ثبت اطلاعات آن در سامانه‌های گمرکات کشور تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برگزاری سومین نشست سازوکار تعامل افغانستان و چین در پکن
  • روسیه : اوکراین بیش از ۸۰۰ نظامی دیگر را از دست داد
  • افزایش همکاری‌های امنیتی و ضد تروریسم محور دیدار مقامات ایران و پاکستان
  • عملیات وعده صادق نشان از توانایی ایران در محیط امنیتی داشت
  • تاکید وزیر دفاع پاکستان بر تقویت همکاری‌های امنیتی و ضدتروریسم با ایران
  • روسیه: اوکراین بیش از هزار نظامی دیگر از دست داد
  • تاکید رئیسی بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق
  • ایران در حوزه نظامی به قدرتی رسیده که هیچ ارتش و کشوری توانایی مقابله با آن را ندارد
  • امروز ارتش در عرصه های دفاعی- امنیتی به نماد خودکفایی و خودباوری تبدیل شده است
  • السودانی خواستار جدول زمانی برای خروج ائتلاف از عراق شد