Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-23@11:19:22 GMT

آخرین وضعیت تسویه معوقات فرهنگیان

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۰۸۴۰۷

صراط:

علی الهیار ترکمن در حاشیه گردهمایی مشترک معاونان و مشاوران و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها که در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، آخرین وضعیت پرداخت معوقات فرهنگیان را تشریح کرد و گفت: با توجه به پیگیری‌های انجام شده برای پرداخت چند آیتم همچون حقوق کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی، حقوق سرباز معلمان و حق‌التدریس آزاد مشکلی وجود ندارد و درخواست وجه در خزانه است که متناسب با نیاز کارکنان پرداخت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا وی افزود: برخی مطالبات مانند خرید خدمات آموزشی، حقوق معلمان خارج از کشور، حق‌التدریس شاغلین، اضافه کار پرسنل اداری و برخی معوقات از سال ۹۶ مانند حق‌الزحمه امتحانات و مواردی از این دست منوط به تخصیص اعتبار است که خوشبختانه تخصیص اعتبار را از سازمان برنامه گرفتیم و در خزانه است که اگر آن را هر چه زودتر پرداخت کند این موارد زودتر تسویه می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تجربه نشان داده که این معوقات معمولاً در روزهای پایانی سال پرداخت می‌شود گفت: البته در مواردی که ذکر شد قطعاً پیش از پایان‌سال کار پرداختی خواهیم داشت. با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان از کسری‌ها به سال ۹۸ منتقل می‌شود که با استفاده از ساز و کارهای مالی سال ۹۸ پرداخت آن نیز انجام می‌شود.

الهیار ترکمن درباره ماجرای فیش‌های حقوقی نجومی که چندی است در فضای مجازی دست به دست می‌شود نیز گفت: سیستم‌ها اتوماسیون است و مشکل ایجاد شده درباره فیش‌های حقوقی به دلیل نقص فنی بوده است.

وی افزود: این موضوع از آنجایی قابل اثبات است که جمع آیتم‌های فیش حقوقی با مجموع عدد نهایی یکسان نیست. احتمال می‌دهیم عملیات انجام شده برای جمع نهایی نقص داشته است که البته این مشکل برطرف شده و به افراد ذی‌نفع ابلاغ شده است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه در سیستم دولتی نمی‌توان در حساب کسی به جز آیتم‌هایی که در حکم وجود دارد عددی کم یا اضافه شود گفت: نهادهای نظارتی بر این موضوع نظارت‌های لازم را دارند.

الهیار ترکمن با بیان اینکه همه پرداخت‌ها از طریق خزانه انجام می‌شود و این اعتبارات به یک حساب مرکزی واریز می‌شود و در یک حساب متمرکز بانک مرکزی قرار می‌گیرد گفت: هر برداشتی از آن با تأیید ذی‌حساب خواهد بود و از آنجا به حساب افراد ذی‌نفع واریز می‌شود و دست شخصی خاص نیست.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست

تین نیوز

پرداخت مخارج و هزینه های سنگین بارگیری آهن آلات بدعتی است که با وجود آنکه بر عهده رانندگان کامیون نیست اما به آنها تحمیل و تبدیل به معضلی جدید برای آنان شده است.

به گزارش تین نیوز، رانندگان کامیون فعال در حمل آهن آلات با بیان این مطلب در شبکه های اجتماعی تاکید کردند: رانندگان کامیون به اجبار باید برای حمل بارهای آهن آلات ( حمل از انبار و کارخانجات کوچک) بخشی کمتر یا بیشتر از کرایه خود را به عنوان هزینه واسطه گری و انبارداری پرداخت کنند.

آنان افزودند» این مخارح ابتدا توسط رانندگان کامیون پرداخت می شود و سپس در مقصد گیرنده  کالا، مبلغی را با محاسبه مجموع این هزینه ها به حساب راننده واریز می کند که شاید از نظر اداره مالیات کرایه راننده در نظر گرفته شود در صورتی که  حدود 40 درصد واریزی به حساب راننده مربوط به پورسانت و هزینه انبارداری، بارچینی، فرستنده کالا و شرکت حمل و نقل است.

به گفته آنان، برای مثال، بار ورق فلزی از اصفهان برای استان یزد حمل شده کرایه آن حمل حدود 6 میلیون و 500 هزار تومان مشخص شده است ولی راننده برای بارگیری و انبارداری 8 میلیون و 600 هزار تومان پرداخت کرده و در مقصد 15 میلیون و 100 هزار تومان به حساب راننده واریز شده که فقط 6 میلیون و 500 هزار تومان آن متعلق به راننده است.

همچنین کالای دیگری توسط تریلی از شهری به شهر دیگر حمل شده، هزینه انبارداری حدود 12 میلیون پول از راننده درخواست شده که راننده چنین پولی را برای پرداخت نداشته است، در صورتی که کرایه حمل این بار خیلی کمتر است.

رانندگان کامیون در ادامه با اشاره به موارد یاد شده، عنوان کردند: آیا این واریزی ها به کارت راننده از دید اداره دارایی و مالیات درآمد راننده محسوب و حساب بانکی راننده به عنوان حساب تجاری مورد ارزیابی قرار می گیرد؟

آنان تاکید کردند: مگر راننده دلال بین فرستنده و گیرنده کالا است که باید این هزینه های نامتعارف را به شرکت حمل و نقل یا فرستنده کالا پرداخت کند، در بارنامه درج شود و از گیرنده کالا در مقصد بگیرد؟

رانندگان کامیون خاطرنشان کردند: چرا مسئولان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، انجمن های مربوطه و اتحادیه کارخانجات تولیدی و سازمان اصناف برای این معضل و کلاف سردرگم فکری اساسی  نمی کنند؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • اخراج پاکبانان شهرداری یاسوج صحت ندارد / درحال تسویه معوقات هستیم
  • روایت منشوری خانوم معلم از روابط غیراخلاقی دانش آموز ۱۲ساله!
  • پاکبانان یاسوجی ۸ ماهه حقوق دریافت نکردند
  • پاکبانان یاسوجی ۸ ماهه حقوق دریافت نکردند+فیلم
  • پسر معاون سابق قوه قضائیه اعترافاتش را پس گرفت! | متهم: چرا شان من هنگام بازداشت رعایت نشد!
  • واریز بیش از ۳۱ هزار میلیارد ریال به حساب فرهنگیان بازنشسته در سال ۱۴۰۲
  • واریز 31 هزار میلیارد ریال به حساب فرهنگیان بازنشسته در سال 1402
  • واریز ۳۱ هزار میلیارد ریال به حساب فرهنگیان بازنشسته در سال ۱۴۰۲
  • از چه روش هایی می توان پرداخت ارزی انجام داد؟