Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد دانشگاهی فارس با تاکید بر اینکه زیرساخت‌های موجود در این مجموعه پتانسیل مطلوبی برای توسعه فرهنگی استان محسوب می‌شود، گفت: نسل جدید به دنبال خلاقیت و نوآوری است و جهاددانشگاهی می‌تواند با تعامل با متولیان فرهنگی این ارتباط را برقرار کند.

به گزارش ایسنا، دکتر مظاهر بابایی در دیدار با مدیرکل و معاونین فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه فعالیت‌های مطلوبی بین دو مجموعه ارشاد و جهاد دانشگاهی از ابتدا تاکنون انجام شده است، گفت: فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی در حوزه قرآنی و هنری بر کسی پوشیده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به پتانسیل‌های بالای جهاددانشگاهی در مباحث فرهنگی هم اشاره و با تاکید بر اینکه توسعه فرهنگی استان فارس از اولویت‌های این نهاد است، اضافه کرد: حساسیت‌هایی در این حوزه وجود دارد که گاهی موجب سخت شدن تصمیم‌ها توسط متولیان این امر شده است.

رئیس جهاد دانشگاهی فارس ادامه داد: این مجموعه در استان فارس و در زمان اوج فشارهای فرهنگی دهه ۶۰ و ۷۰ با رعایت موازین شرعی اقدام به برگزاری برنامه‌های فرهنگی و هنری مختلفی کرد که در زمان خود با استقبال بالایی رو به رو شد.

بابایی با تاکید بر توجه به نسل جوان و ارتباط آنها با موسیقی خواستار غنی شدن آنها در این حوزه شد و خاطرنشان کرد: امروز نسل جوان متولی برای این امر نمی‌بینید که اگر توجه نشود به سمت موسیقی مبتذل کشیده خواهند شد.

وی با بیان اینکه امروز از بسیاری از ارزش‌ها فاصله گرفته‌ایم، زیرا نتوانسته‌ایم درک درستی از مباحث فرهنگی را در جامعه رواج دهیم، خاطرنشان کرد: غدغه امروز ما در جامعه بیش از اقتصاد و سیاست، لزوم توجه به جایگاه فرهنگ است.

بابایی که معتقد است فارس نیازمند یک تیم مدیریتی همگام و همسویی در حوزه فرهنگی است، گفت: منیت‌ها در حوزه‌های فرهنگی زیاد است و این امر موجب اختلاف نظرها و جزیره‌ای عمل کردن در حوزه فرهنگ شده است.

وی با تاکید بر اینکه باید تاب شنیدن مخالفت‌ها در حوزه فرهنگ وجود داشته باشد، بر تربیت نیروهای متفکر و متخصص، خلاق و نوآور فرهنگی به عنوان یک راهکار برای برون رفت از معضلات فرهنگی اشاره و عنوان کرد: اثر افراد پرورش یافته فرهنگی را باید در آموزشگاه‌ها و حوزه‌های مختلف ببینیم.

رئیس جهاد دانشگاهی فارس اظهار کرد: سطحی از فرهنگ در دانشگاه‌های ما در حال افول است که قابل توجیه نیست؛ بودجه و دیگر مسائل بهانه این افول شده در حالی‌که احساس مسئولیت‌ها رو به افول رفته است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس نیز در ادامه این دیدار نسبت به آنچه که تحت عنوان جزیره‌های منفک فرهنگی در استان استنباط می‌شود گلایه و خاطرنشان کرد: جزیره‌های پراکنده فرهنگی همیشه مشکل‌آفرین بوده و کسانی در این حوزه کار کرده‌اند که بعضاً از اهالی فرهنگ نبوده‌اند.

دکتر محمدرضا خالصی افزود: کسانی تولی‌گری فرهنگ در این استان را بر عهده گرفته بودند یا عهده دارند که برخی از آنها شاید تاکنون فیلمی هنری ندیده یا از نزدک با فضای گالری‌ها هم ارتباط برقرار نکرده باشند.

این نویسنده و پژوهشگر، اضافه کرد: بعضی از متولیان فرهنگ در استان فارس، استانداردهای لازم در این حوزه را در شیوه مدیریتی خود اعمال نکرده‌اند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس با تاکید بر اینکه یک گروه مشخص به عنوان سیاستگذار فرهنگی در شهر باید متولی امور فرهنگی شود، بر لزوم رفع خلاء فعالیت‌های فرهنگی با استفاده از ظرفیت‌های موجود در نهادهایی نظیر فرهنگ و ارشاد و جهاددانشگاهی تاکید و اضافه کرد: باید فضایی ایجاد شود که وارد عرصه‌های جدی‌تری شویم، خوشبختانه هم‌اینک این فضا در جهاددانشگاهی فارس وجود دارد.

وی معتقد است که اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس خط دهی فرهنگی دارد و جهاددانشگاهی در کنار آن می‌تواند از ظرفیت‌های خوب دانشجویان در بخش‌های مختلف هنری، استفاده کند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی فارس همچنین خواستار انعقاد تفاهم نامه‌ای میان دو نهاد برای هم افزایی با هدف توسعه فعالیت‌های هدفمند فرهنگی در این استان شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز در ادامه این دیدار بیان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد دستگاه‌های هم‌خانواده دارد و احکام آنها توسط شخص وزیر صادر می‌شود.

صایر سهرابی با تاکید براینکه نیازمند ایجاد هم‌افزایی و تعامل بیشتر با دستگاه‌های اجرایی و تأثیرگذار در حوزه فرهنگی هستیم، از برگزاری جلساتی در این راستا خبر داد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس خواستار تنظیم یک تفاهم‌نامه با حضور دیگر زیرمجموعه‌های این اداره کل و تسری آن به زیرمجموعه‌ها در شهرستان‌ها شد و گفت: خارج از این تفامه‌نامه می‌توان یک تفامه نامه جداگانه برای بهبود اجرای برنامه‌ها با جهاد دانشگاهی نیز منعقد کرد.

سهرابی راه‌اندازی اتاق فکر برای کمک به معضلات فرهنگی را یکی از دغدغه‌های خود از ابتدای تصدی این مسئولیت عنوان و خاطرنشان کرد: متأسفانه به دلیل اختلاف نظرها این مهم تاکنون مسکوت مانده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهي منطقه فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۸۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حجت‌الاسلام حجت گنابادی نژاد دوشنبه ۳ اردیبهشت در جلسه شورای هماهنگی کارگروه‌های فضای مجازی استان با اشاره به تعیین و اعلام شعار سال جدید، توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: یکی از راه‌های مشارکت مردم و جهش تولید و اقتصاد، فضای مجازی است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان افزود: توجه به فضای مجازی به عنوان ضمیمه‌ای بر سایر فعالیت‌ها نیست و مفاهمه مشترک و دقیق از فضای مجازی اولین گام در ماموریت‌ها است و بر این اساس تبیین دقیق و کاملی از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی برای فضای مجازی ارائه‌ شده است.

وی تاکید کرد: از کلیات، طرح واژه‌ها و اصلاحات باید عبور کرد و کارگروه‌های شورای مجازی با همکاری دستگاه‌ها عضو با تعریف و اولویت بندی پروژه‌های اقتصادی در فضازی مجازی به سمت تحقق این اولویت حرکت کنند. همچنین باید گفت؛ این عرصه‌ای است که با نگاه تحولی، نوآورانه، مبتکرانه و مدیریت ریسک منطقی می‌تواند ریل گذاری یک میدان پیشرفت و توسعه اقتصادی فن آورانه را در استان فراهم نماید.

گنابادی نژاد صنایع فرهنگی، سوغات زائر، تکمیل و ارتقای کمی و کیفی خدمات به زائرین داخلی و خارجی، گردشگری سلامت، جذب دانشجویان خارجی و... را از نمونه‌های میدان اقتصاد فضای مجازی نام برد و همچنین طراحی درگاه و مرکز تجارت بین المللی فرهنگ، هنر و فن آوری در فضای مجازی را یک اولویت برای شورای فضای مجازی استان دانست.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی عرصه اقتصاد فضای مجازی را یک «مزیت ناجی» معرفی کرد و ادامه داد: کارشناسان و ظرفیت‌های تخصصی بسیار خوبی در استان وجود دارد که می‌توانند این درگاه را با کیفیت، سرعت و ارزان راه‌اندازی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: بیشترین تهاجم دشمنان به انقلاب و نظام و حقوق مردم عزیز از طریق فضای مجازی است که ما همچنان کمترین استفاده را از آن داریم در حالی که نه منفعلانه بلکه باید بتوانیم فعالانه، هوشمند و موثر فضای مجازی را مدیریت کنیم.

گنابادی نژاد به ۳ اولویت ویژه فضای مجازی در سال ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: اقتصاد فضای مجازی، امنیت در فضای مجازی و صیانت از حقوق و رضایتمندی مردم از خدمات الکترونیک و فضای مجازی استان، اولویت‌های سال هستند. بر این اساس باید به پروژه‌های مشخص و روشن برسیم و آن‌ها را در سال جدید عملیاتی و پیاده کنیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: امروز اسرائیل و آمریکا دیگر توان و اراده‌ای برای حمله نظامی به ایران ندارند لذا در فضای مجازی لازم است آمادگی‌های بیشتری ایجاد شود و همه احتمالات نفوذ و هجمه در فضای مجازی برای دشمن باید به طور کامل مسدود و امنیت روانی جامعه و مردم صیانت شود. این موضوع نیازمند برنامه روان، دقیق و عملیاتی است.

وی افزود: کار مردم به خدمات فضای مجازی گره خورده هرچند خدمات رسانی به مردم از طریق سایت‌های اینترنتی و دفاتر خدمات رسان خوب و در عصر کنونی ضروری است و برخی نقص‌ها و ضعف‌ها از قبیل قطع بودن و نارسایی‌های مرتبط با نرم افزار و سخت افزار باید برای صیانت از حقوق و رضایت مندی مردم به عنوان یک اولویت مهم برنامه داشته باشیم و همواره پایداری سامانه‌های خدمت رسان پایش و ارزیابی شود.

دیگر خبرها

  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم
  • تخصص زیبایی در پزشکی به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • تخصص زیبایی در پزشکی باید به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • جهاد دانشگاهی و کارگروه مد و لباس تفاهمنامه امضا کردند
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی