Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-16@07:54:52 GMT

تاسیس شرکت‌های سرمایه‌گذاری مشترک ایران و آذربایجان

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۱۳۴۳۸

تاسیس شرکت‌های سرمایه‌گذاری مشترک ایران و آذربایجان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، فرهاد دژپسند در همایش تجاری و سرمایه گذاری ایران و جمهوری آذربایجان از ضرورت تأسیس شرکت‌های سرمایه گذاری مشترک در جهت تعمیق روابط اقتصادی بین دو کشور سخن گفت.

وی که برای شرکت سیزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان، به این کشور سفر کرده است، بیان داشت: بهترین راه برای تعمیق روابط اقتصادی بین دو کشور، تأسیس شرکت‌های مشترک در حوزه‌های سرمایه گذاری، خدماتی، گردشگری و تجارت بین المللی با یک رویکرد مبتنی بر تضمین برد دو طرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: دو کشور این ظرفیت را دارند و باید این کار را انجام دهند تا بتوانند به سرعت از آن بهره مند شوند. وزیر اقتصاد تصریح کرد که ایران معتقد است روابط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دو کشور هر چه بیشتر گسترش یابد، زمینه تسریع برای فرایند رشد و توسعه هر دو طرف فراهم می‌شود.

دژپسند سطح روابط سیاسی دو کشور را عالی خواند و برای مصداق به ۱۲ نوبت دیدار رؤسای جمهوری دو کشور طی پنج سال گذشته و بیش از ۱۰۰ سفر متقابل هیأت‌های بلند پایه دو طرف به کشور یکدیگر اشاره کرد و گفت: در واقع یک ارتباط بسیار وسیع میان دو کشور وجود دارد.

وی افزود: باید از ظرفیت‌های موجود در روابط دو کشور در حوزه‌های مختلف و در سطحی بالا بهره برد و از این حسن روابط مسئولان ایران و جمهوری آذربایجان حداکثر استفاده را دو طرف داشته باشند.

این عضو کابینه دولت دوازدهم همچنین با اشاره به اینکه در سال گذشته حجم گردش تجاری میان ایران و جمهوری آذربایجان ۷۵ درصد رشد داشته، بر ضرورت گسترش همکاری و فعالیت مشترک میان دو کشور تاکید کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان افزود: بحث ارتقای روابط دو کشور یک ضرورت مقطعی کوتاه مدت نیست و باید یک راهبرد باشد و در این صورت می‌توانیم دست آورد قابل توجه در روابط اقتصادی میان خود داشته باشیم.

دژپسند اظهار داشت: در مسیر فعالیت اقتصادی و سرمایه گذاری در حوزه‌های مختلف و متنوع اقتصادی نباید هیچ مرزی باشد و مشکلات موجود در این راه را باید هر چه سریع‌تر برطرف کنیم.

وی بخش خصوصی دو کشور را برای توسعه روابط اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان، مؤثر دانست و افزود: برای استفاده از ظرفیت‌های موجود، نباید تعلل کرد و با سرعت بیشتر و با کیفیت برتر باید کارها را پیش ببریم.

وزیر اقتصاد به کارگیری مؤثر و گسترش نظام بیمه را در همکاری‌های اقتصادی ناظر بر حوزه‌های کاری دو کشور بسیار مهم خواند و گفت: تجارت باید تحت پوشش‌های لازم بیمه‌ای باشد که این امر با موافقتنامه‌های بیمه‌ای دو جانبه می‌تواند محقق شود تا تاجران بتوانند به راحتی و اطمینان فعالیت کنند.

کد خبر 4568222

منبع: مهر

کلیدواژه: فرهاد دژپسند وزارت امور اقتصادی و دارایی جمهوری آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۳۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این کشور آسیایی هم عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد

به گزارش همشهری آنلاین، ایرنا به نقل از خبرگزاری آنتارا نوشت: «محمد اقبال» سخنگوی وزارت امور خارجه اندونزی با انتشار بیانیه‌ای خاطرنشان کرد: تأکید می‌کنم که تاکنون هیچ برنامه‌ای برای برقراری روابط دیپلماتیک با اسرائیل نداشته و نداریم، به‌ویژه به این دلیل که اسرائیل تاکنون به جنایات خود در غزه پایان نداده است.

وی بار دیگر تاکید کرد: موضع اندونزی در این زمینه تغییر نخواهد کرد و این کشور در حمایت از استقلال فلسطین و حل و فصل مناقشه اسرائیل و فلسطین در چارچوب راه حل دو کشوری پافشاری خواهد کرد. اندونزی همیشه در خط مقدم دفاع از حقوق ملت فلسطین ثابت قدم خواهد بود.

اقبال در خصوص الحاق اندونزی به سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، اظهار داشت: اندونزی باید قبل از پذیرش در این سازمان، فرآیند طولانی آماده سازی کامل را طی کند و نقشه راه پیوستن اندونزی به این سازمان در ماه مه (اردیبهشت) تصویب خواهد شد.

وی ادامه داد: هر کشور متقاضی عضویت، چارچوب زمانی متفاوتی برای پایان دادن به روند الحاق خود به سازمان همکاری اقتصادی و توسعه دارد و این روند متاثر از آمادگی کشورها است.

اقبال خاطرنشان کرد: برخی از کشورها برای تکمیل فرآیند الحاق خود به سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، سه تا پنج سال زمان نیاز دارند. از این رو، او نمی تواند مشخص کند که اندونزی چه زمانی به عنوان عضو کامل این سازمان پذیرفته می شود.

رسانه‌های صهیونیستی پیشتر گزارش داده بودند که اندونزی با «عادی‌سازی» روابط با تل‌آویو موافقت کرده و در ازای این موافقت، رژیم صهیونیستی نیز با عضویت اندونزی در سازمان همکاری اقتصادی و توسعه همراهی کرده است.

به ادعای یک مقام صهیونیستی که نامش فاش نشده است، عادی سازی روابط اندونزی و اسرائیل در زمان اوج احساسات ضداسرائیلی به دلیل تجاوزات این کشور به نوار غزه، پیشرفت قابل توجهی داشته است.

بنا به گزارش رسانه های این رژیم، برقراری روابط دیپلماتیک به مقاومت اسرائیل در برابر پیوستن اندونزی به سازمان همکاری اقتصادی و توسعه پایان خواهد داد.

اندونزی اولین کشور در آسیای جنوب شرقی و سومین کشور در آسیا است که به وضعیت «مذاکره برای الحاق» برای عضویت کامل در سازمان همکاری اقتصادی و توسعه دست یافته است.

در طول فرآیند الحاق، ۳۸ کشور عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، قبل از اعلام تایید عضویت هر کشور عضو متقاضی را در جنبه های مختلف به طور کامل بررسی خواهند کرد. این روند ممکن است پنج تا هفت سال طول بکشد.

دولت اندونزی ابراز امیدواری کرد که روند الحاق این کشور به سازمان همکاری اقتصادی و توسعه طی دو یا سه سال تکمیل شود، زیرا اندونزی به کشوری تبدیل شده که سریع‌ترین مجوز الحاق در هفت ماه گذشته را داشته است.

به گزارش ایرنا، رسانه‌های رژیم صهیونیستی پیش از این نیز درباره همکاری دیپلماتیک جاکارتا و تل‌آویو، گمانه زنی کرده بوده و ستاد ریاست‌جمهوری اندونزی ۲۹ فوریه ۲۰۲۴ (۱۰ اسفند ۱۴۰۲) اعلام کرده بود اخبار منتشر شده در رسانه‌های خارجی مبنی بر اینکه اندونزی برنامه‌هایی برای روابط دیپلماتیک رسمی با اسرائیل دارد، نادرست است.

این ستاد تاکید کرد «جوکو ویدودو» رئیس جمهوری اندونزی هیچ نماینده ویژه ای را برای گفتگو با مقامات اسرائیل نفرستاده است.

در ۲۶ فوریه (۷ اسفند ۱۴۰۲)، «رتنو مارسودی» وزیر امور خارجه اندونزی از شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواست به نقض مهلک حقوق بشر توسط اسرائیل علیه فلسطینیان رسیدگی کند.

در ۲۵ ژانویه (۵ بهمن ۱۴۰۲)، مارسودی مخالفت اندونزی با بیانیه «بنیامین نتانیاهو» در مخالفت با تشکیل کشور فلسطینی پس از پایان جنگ را اعلام کرد و خاطرنشان کرد: اندونزی به شدت این بیانیه را رد می کند. این بیانیه غیرقابل قبول است.

کد خبر 843946 برچسب‌ها اندونزی اسرائیل خبر ویژه

دیگر خبرها

  • حمایت از تاسیس شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان خارج از کشور
  • اولین سرمایه‌گذاری مستقیم صندوق توسعه ملی در صنعت نفت
  • وزیر دفاع پاکستان: پاسخ به تجاوزهای اسرائیل حق مشروع ایران است
  • پاکستان: هرگونه اقدام نظامی جدید از سوی اسرائیل به ضررشان تمام خواهد شد
  • ۵۷۶ جواز تاسیس در بخش صنعت قم صادر شد
  • یازده هزار مشترک آذربایجان‌غربی، بسیار بدمصرف بودند
  • افتتاح ۲ شهرداری جدید در شهرستان تبریز
  • شناسایی ۱۱ هزار مشترک پرمصرف گاز در آذربایجان‌غربی
  • شرکت سهام عام پروژه بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی در توسعه اقتصادی کشور
  • این کشور آسیایی هم عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد