Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-23@12:52:18 GMT

رفع چین و چروک و تیرگی پوست با طب سنتی

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۱۶۱۰۲

رفع چین و چروک و تیرگی پوست با طب سنتی

به گزارش ایسکانیوز، با توجه به اینکه عروقی که چشم را تغذیه می‌کنند از ریزترین عروق (رگها) هستند بنابراین هرگاه سطح "صفرای معلق" در بدن بالا برود یا صفرا خشک شود، این امر می‌تواند باعث تیرگی و خشکی پوست صورت شود.

برای درمان این خشکی، تیرگی و چروک پوست صورت باید صفرای موجود در بدن را به صفرای لطیف تبدیل کنیم؛ برای تولید این صفرای لطیف "به‌صورت موضعی" می‌توان روزانه به‌مدت 10 دقیقه سر و صورت را با روغن زیتون یا روغن سیاهدانه ماساژ دهیم و برای کف سر و ابرو می‌توان از "برس" استفاده کرد تا شتاب گردش خون در سر را افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین برای اینکه صفرای موجود در بدن را به صورت خوراکی به صفرای لطیف تبدیل کنیم باید شیرینی‌های لطیف طبیعی میل شود مثل عسل، انگور و خرما و ... همچنین مصرف سرکه‌انگبینی که با 1/2 واحد سرکه تولید شده باشد نیز برای این منظور بسیار مفید است.

از سوی دیگر باید توجه داشت به‌صورت کلی باید از نوشیدن "آب سرد" همچنین نوشیدن آب بین غذا پرهیز شود و از جویدن کامل غذا غافل نشد.

انتهای پیام/

20 / 20 طب سنتی چین و چروک پوست تیرگی پوست رفع چین و چروک و تیرگی پوست با طب سنتی درمان خشکی، تیرگی و چروک پوست صورت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: طب سنتی چین و چروک پوست تیرگی پوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی و مزایای شامپو بدون سولفات

آفتاب‌‌نیوز :

شامپو بدون سولفات خارجی، شامپویی است که در ترکیبات آن از سولفات استفاده نشده است. سولفات‌ها شوینده‌های قوی می‌باشند که می‌توانند چربی طبیعی مو را از بین ببرند و باعث خشکی، وز شدن و شکنندگی مو شوند.

شامپو‌های بدون سولفات شامپو‌هایی می‌باشند که در آن‌ها از پاک کننده‌های قوی مانند سدیم لوریل سولفات (SLS) و سدیم لورت سولفات (SLES) استفاده نشده است. شامپو‌های بدون سولفات برای انواع مو، به خصوص مو‌های خشک، آسیب دیده، رنگ شده و کراتینه شده مناسب هستند. این شامپو‌ها به آرامی مو‌ها را تمیز می‌کنند و باعث حفظ رطوبت طبیعی مو می‌شوند.

سولفات‌ها قدرت پاک کنندگی بالایی دارند و می‌توانند چربی و آلودگی را به طور موثر از بین ببرند. شامپو‌های بدون سولفات به جای سولفات از شوینده‌های ملایم تری مانند کوکامیدو پروپیل بتائین، سدیم لوریل سارکوزینات و دی سدیم کوکامیدو DEA استفاده می‌کنند. این شوینده‌ها قدرت پاک کنندگی کمتری نسبت به سولفات‌ها دارند، اما به اندازه کافی ملایم هستند که چربی طبیعی مو را حفظ کنند. علاوه بر شوینده‌های ملایم، شامپو بدون سولفات خارجی اغلب حاوی مواد مرطوب کننده و نرم کننده نیز هستند. این مواد به حفظ رطوبت مو کمک می‌کنند و مو را نرم و لطیف‌تر می‌کنند.

مزایای استفاده از شامپو بدون سولفات ملایمت بیشتر با مو و پوست سر: شامپو‌های بدون سولفات به دلیل عدم وجود سولفات، ملایم‌تر از شامپو‌های معمولی هستند و پوست سر و مو را تحریک نمی‌کنند. این شامپو‌ها برای افرادی که پوست سر حساس یا مو‌های خشک و آسیب دیده دارند بسیار مناسب هستند. حفظ رطوبت مو: شامپو‌های بدون سولفات رطوبت طبیعی مو را حفظ می‌کنند و از خشکی و وز شدن مو جلوگیری می‌کنند. عدم ایجاد خشکی و وز شدن مو: همانطور که گفته شد، شامپو‌های بدون سولفات به دلیل عدم وجود سولفات، چربی طبیعی مو را از بین نمی‌برند و در نتیجه مو‌ها خشک و وز نمی‌شوند. عدم ایجاد حساسیت و التهاب پوست سر: شامپو‌های بدون سولفات به دلیل ملایمت بیشتر، پوست سر را تحریک نمی‌کنند و احتمال ایجاد حساسیت و التهاب پوست سر را کاهش می‌دهند. کمک به حفظ رنگ مو‌های رنگ شده: شامپو‌های بدون سولفات رنگ مو‌های رنگ شده را تثبیت می‌کنند و از سریع کمرنگ شدن آن‌ها جلوگیری می‌کنند.

نکته: اگرچه شامپو بدون سولفات خارجی مزایای زیادی دارند، اما ممکن است قدرت پاک کنندگی آن‌ها به اندازه شامپو‌های معمولی نباشد.

محبوب‌ترین برند‌های محبوب شامپو بدون سولفات خارجی ترسمه: شامپو کراتین کالر، شامپو کراتین، شامپو کراتین ۷ روزه او جی ایکس: شامپو روغن آرگان مراکشی، شامپو زغال، شامپو شکوفه گیلاس و جینسینگ، شامپو ضد زردی، شامپو سرکه سیب، شامپو موروارید مایع، شامپو بیوتین و کلاژن، شامپو روغن مارولا، شامپو لیمو هایلایت، شامپو درخت چای و نعناع، شامپو بدون سولفات روغن کراتین، شامپو روغن آرگان مراکشی اروپایی، شامپو روغن ارکید، شامپو آب نارگیل کره ای، شامپو بیوتین و کلاژن، شامپو مدل معجزه نارگیل پتال فرش: شامپو هسته انگور و زیتون، شامپو انار و آسای و... آلپسین: شامپو کافئین هیبرید اوری استرند: شامپو روغن آرگان و ماکادمیا، شامپو کراتین حاوی آلوئه ورا فیتو: شامپو انواع مو، شامپو مو خشک، شامپو مو رنگ شده، شامپو حجم دهنده مو هیربرست: شامپو مو خشک و آسیب دیده، شامپو موی چرب، شامپو مو‌های آسیب دیده و خشک، شامپو مو‌های فر و مجعد، شامپو و نرم کننده مردانه مائویی: شامپو میوه آگاوه، شامپو شیر نارگیل، شامپو آواپوهی، شامپو مواد معدنی دریایی، شامپو دانه وانیل، شامپو هیبیسکوس واتر

شما می‌توانید با توجه به نوع مو و نیاز خود، از بین شامپو‌های بدون سولفات معرفی شده که جزو محبوب‌ترین نوع شامپو‌ها می‌باشند متناسب با نوع موی خود محصول مورد نیاز را انتخاب کنید. شامپو مد نظر را می‌توانید از فروشگاه ارایشی بهداشتی آباناشاپ که از تنوع بسیار بالایی از شامپو‌های بدون سولفات خارجی برخور دار است تهیه نمایید.

راهنمای انتخاب شامپو بدون سولفات خارجی مناسب

شامپو‌های بدون سولفات به دلیل ملایمت بیشتر با مو و پوست سر، گزینه‌ی مناسبی برای افرادی هستند که مو‌های خشک، آسیب دیده، حساس یا رنگ شده دارند.

با این حال، انتخاب شامپو بدون سولفات خارجی مناسب با توجه به نوع مو و نیاز شما اهمیت زیادی دارد. در ادمه نکاتی را برای انتخاب شامپو بدون سولفات مناسب ذکر می‌کنیم.

نوع موی خود را بشناسید مو‌های چرب: شامپو بدون سولفات خارجی مناسب مو‌های چرب باید فاقد روغن و چربی باشد و به تعادل چربی مو کمک کند. مو‌های خشک: شامپوی مناسب مو‌های خشک باید حاوی مرطوب کننده باشد و به آبرسانی مو کمک کند. مو‌های فر: شامپو بدون سولفات خارجی مناسب مو‌های فر باید به حفظ فر و حالت مو کمک کند و از وز شدن مو جلوگیری کند. مو‌های رنگ شده: شامپو بدون سولفات مناسب مو‌های رنگ شده باید رنگ مو را تثبیت کند و از سریع کمرنگ شدن آن جلوگیری کند. به ترکیبات شامپو توجه کنید

به دنبال شامپو‌هایی باشید که حاوی ترکیبات طبیعی و ملایم مانند عصاره گیاهان، روغن‌ها و ویتامین‌ها باشند.

از شامپو‌های بدون سولفات خارجی که حاوی الکل، پارابن و سیلیکون هستند خودداری کنید.

شامپو را تست کنید

قبل از استفاده‌ی کامل از شامپو، مقدار کمی از آن را روی قسمتی از مو‌های خود تست کنید تا مطمئن شوید که به آن حساسیت ندارید.

چه کسانی باید از شامپو بدون سولفات استفاده کنند؟

شامپو بدون سولفات خارجی برای افرادی که موهایشان در دسته‌های زیر قرار می‌گیرد، مناسب‌ترین گزینه هستند:

پوست و موی حساس: سولفات‌ها می‌توانند پوست سر را تحریک کرده و باعث خشکی، خارش و قرمزی شوند. موی رنگ شده یا کراتینه شده: سولفات‌ها رنگ مو را سریعتر از بین می‌برند و کراتینه مو را ضعیف می‌کنند. موی خشک و شکننده: سولفات‌ها چربی طبیعی مو را از بین می‌برند و مو را خشک‌تر و شکننده‌تر می‌کنند. موی فر یا وز: سولفات‌ها می‌توانند مو را وزتر و کنترل آن را دشوارتر کنند.

دیگر خبرها

  • عکس| امیر تتلو با لباس های چروک و مو و ریش های تراشیده!
  • کاهش قیمت تخم‌مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار
  • ۱۰ دقیقه‌ای دوش بگیرید/ مضرات حمام طولانی چیست؟
  • یکی از معجزه‌آساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است
  • آکنه نوزادی چیست؟
  • معرفی و مزایای شامپو بدون سولفات
  • تاثیر بی‌نظیر ماسک آب برنج در جوانی و شادابی پوست
  • مرغ در بازار امروز چند؟
  • علت ریزش موها چیست؟
  • ببینید | خواص زردچوبه برای پوست