Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-24@05:57:50 GMT

خوردنی هایی که باعث مرگ ناگهانی شما می شوند

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۱۶۴۷۹

خوردنی هایی که باعث مرگ ناگهانی شما می شوند

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ برخی غذاهای عجیب و غریب و البته گران قیمت، مانند ماهی بادکنکی و قارچ های وحشی از جمله نمونه هایی هستند که باید مراقب مصرف آنها باشید. اما شاید شگفت زده شوید اگر بدانید برخی مواد غذایی پر مصرف نیز دارای عناصری هستند که بسیار سمی بوده یا بر اساس روش تهیه می توانند به گزینه ای خطرناک برای زندگی انسان تبدیل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هسته سیب

میوه هایی مانند سیب، گیلاس، هلو، و زردآلو دارای یک نوع هیدروژن سیانید به نام «اسید پروسیک» در دانه ها یا هسته های خود هستند.

البته مردم به طور معمول این بخش از میوه را مصرف نمی کنند، اما در صورت مصرف اتفاقی یا به هر دلیل دیگری می توانند همانند قاتلی خاموش عمل کنند. البته دانه ها و هسته های میوه اسلحه ای قوی نیستند زیرا قربانی باید حداقل یک فنجان از پودر آنها را مصرف کند تا جان خود را از دست بدهد.

برگ ریواس

ماده خطرناک ریواس در برگ های این گیاه است که به نام «اسید اگزالیک» شناخته می شود. این ترکیبی شناخته شده است زیرا موجب تشکیل سنگ های کلیه می شود. البته شما باید تقریبا 11 پوند (5 کیلوگرم) برگ ریواس مصرف کنید تا کلیه ها به طور کامل از کار بیفتند، اما به خاطر داشته باشید که حتی یک سنگ کلیه نیز می تواند دردی شدید را در بدن ایجاد کند.

از آنجایی که تنها برگ های ریواس خطرناک هستند، نیازی نیست تا به طور کامل از مصرف این ماده غذایی پرهیز کنید. ریواس منبع خوبی برای منگنز، منیزیم، فیبر غذایی، کلسیم، ویتامین C، و ویتامین K است.

جوز هندی

جوز هندی در واقع یک ماده غذایی توهم‌زاست، اما پیش از این که وارد این مرحله شوید با احساس بیماری شدید مواجه خواهید شد. مصرف 0.2 اونس (5.6 گرم) جوز هندی در یک وعده می تواند موجب تشنج و مصرف 0.3 اونس (8.5 گرم) از آن می تواند به حمله بیماری منجر شود.

هر دو شرایط می توانند بالقوه مرگبار باشند. ظاهرا توهم همواره نمی تواند سرگرم کننده باشد و اُوردوز با جوز هندی موجب شرایطی به نام «جنون جوز هندی» می شود که فرد را با حس نابودی و تشنگی که از بین نمی رود، مواجه می سازد.

سیب زمینی

مصرف گلیکو آلکالوئیدها که در برگ ها، ساقه ها و جوانه های سیب زمینی وجود دارند می تواند موجب سردرد گیج کننده، گرفتگی ماهیچه، اسهال، و حتی کما و مرگ شود.

گلیکو آلکالوئیدها عامل رنگ سبز سیب زمینی های مانده محسوب می شوند. تنها 3 تا 6 میلی گرم از گلیکو آلکالوئیدها در هر کیلو از وزن بدن انسان می تواند مرگبار باشد، از این رو، پرهیز از مصرف سیب زمینی هایی که جوانه زده اند یا زیر پوست آنها سبز شده است، اهمیت دارد. سیب زمینی ها در صورتی که دور از نور خورشید نگهداری شوند بیشتر دوام می آورند، از این رو، آنها را در جای خشک و تاریک نگهداری کنید.

بادام

بادام ها تنها زمانی خطرناک هستند که نوع اشتباه را مصرف کنید. بادام های شیرین در صورت مصرف متعادل، خوراکی هایی سالم هستند، اما بادام های تلخ حاوی سطوح بالای هیدروژن سیانید هستند.

تنها 7 تا 10 دانه بادام تلخ خام می تواند یک فرد بزرگسال را به شدت بیمار کرده و به طور بالقوه موجب مرگ یک کودک شود. با این وجود، بادام های تلخ نوعی از این ماده غذایی هستند که برای عصاره گیری استفاده می شوند و به دلیل پشت سر گذاشتن روند فرآوری به گزینه ای بی خطر تبدیل می شوند.

عسل

عسل غیر پاستوریزه یا خام اگر حاوی «گرایانوتوکسین» باشد می تواند به یک ماده غذایی خطرناک تبدیل شود. این اتفاقی زمانی رخ می دهد که زنبورهای گرده افشان روی گیاهانی که حاوی این ماده سمی هستند، می نشینند. پاستوریزه کردن عسل سطوح گرایانوتوکسین را به محدوده بی خطر کاهش می دهد، اما عسلی که این فرآیند را پشت سر نمی گذارد می تواند خطرناک باشد.

تنها یک قاشق غذاخوری گرایانوتوکسین غلیظ می تواند موجب سرگیجه، ضعف، تعریق، و استفراغ برای بیش از 24 ساعت شود. به طور ویژه، مصرف این ماده می تواند افرادی که از نقص ایمنی رنج می برند را در معرض خطر مرگ قرار دهد.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی یکی از پر مصرف‌ترین مواد غذایی در سراسر جهان است. از خود گوجه فرنگی در غذاهای مختلف استفاده می شود و رب و سس آن نیز بسیار پر طرفدار است. با این وجود، ساقه ها و برگ های گوجه فرنگی حاوی سموم قلیایی هستند.

اگرچه باید مقدار زیادی برگ گوجه فرنگی مصرف کنید تا جان خود را از دست بدهید، اما مقدار کم آن نیز می تواند موجب ناراحتی شدید معده شود.

ماهی تن

ماهی تن از جمله ماهی هایی است که جیوه جذب می کند که می تواند انباشت این ماده در بدن افرادی که به مقدار زیاد ماهی تن مصرف می کنند را در پی داشته باشد. جیوه می تواند آسیب جدی به کلیه ها وارد کند یا وارد مغز شده و موجب بروز نشانه های دیوانگی شود.

با انباشت جیوه در بدن، این ماده می تواند محرکی برای انواع مختلف بیماری ها، از جمله مواردی مرگبار شود. پس در شرایطی که یک یا دو وعده ماهی تن مساله ساز نیست، مصرف منظم آن می تواند به افزایش سطوح جیوه در بدن انسان منجر شده و شرایطی ناخوشایند را رقم بزند.

بادام هندی

بادام هندی خام حاوی ماده ای به نام «اوروشیول» است که این ترکیب شیمیایی در پیچک سمی نیز یافت می شود و می تواند موجب واکنش های آلرژیک مرگبار در برخی افراد شود. باید به این نکته توجه داشته باشید که نمونه های بادام هندی موجود در بازار که به عنوان خام فروخته می شوند در واقع خام نبوده و بخارپز شده اند تا اوروشیول در آنها از بین برود.

این نکته ای مهم است و باید از مصرف بادام هندی واقعا خام که از درخت جدا می شود، پرهیز کنید.

کاساوا

کاساوا ریشه ای است که در صورت آماده شدن به روشی درست بی خطر است. اما مصرف کاساوای خام می تواند دوزی مرگبار از هیدروژن سیانید را وارد بدن انسان کند. برای از بین بردن خطر، باید کاساوا را پوست گرفته، برش زده و سپس به روش مد نظر خود مانند پخت، کبابی، یا سرخ کردن به خوبی بپزید.

به خاطر داشته باشید که هرگونه آب به جا مانده از پخت و پز کاساوا را نیز دور بریزید. دو نوع کاساوا وجود دارند، شیرین و تلخ. نوع تلخ پیش از پخت 50 برابر خطرناک‌تر از نوع شیرین است، از این رو، برای حضور در سمت امن بهتر است نوع شیرین را انتخاب کنید.

آقطی الدربری

الدربری یا آقطی میوه ای خوشمزه است، اما برگ ها، دانه ها، و شاخه های آن حاوی گلیکوزید، نوعی سیانید، هستند. میوه الدربری نیز در صورتی که کال مصرف شود می تواند موجب بیماری شود.

مصرف بیش از حد گلیکوزید می تواند به حالت تهوع و استفراغ، و حتی کما منجر شود.

 در مورد مواد غذایی که در این فهرست به آنها اشاره شد، روش تهیه، پردازش، و میزان رسیده بودن می تواند تفاوت بین یک وعده غذایی خوشمزه با یک شب بستری شدن در بیمارستان را رقم بزند.

اگر خوش شانس باشید، یک لغزش غذایی موجب مرگ شما نخواهد شد، اما اشتباهات بسیار و مداوم می تواند به طور بالقوه به روشی غیر منتظره و شوکه کننده موجب مرگ شما شود.

منبع: عصر ایران

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوست رژیم غذایی مرگ مغز مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۶۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم کردن ۲.۲ تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در بوشهر

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از معدوم کردن ۲.۲ تن مواد خام دامی غیرقابل مصرف در طرح تشدید نظارت بر مواد غذایی پروتئینی خبر داد و گفت: در این راستا ۳.۸ تن مواد غذایی گوشتی غیربهداشتی ضبط شد. - اخبار استانها -

مهدی تنگستانی مکان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهرتولید 24 هزار تن میگو پرورشی در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: با وجود اینکه سال قبل شاهد شیوع بیماری آبزیان بودیم با کنترل آن، تولید میگو پرورشی در استان بوشهر به 24 هزار تن رسید.

وی صادرات میگو پرورشی استان را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: بیشتر میگو تولیدی استان بوشهر به کشورهای مختلف صادر شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر با اشاره به اینکه تولیدکنندگان آبزیان استان دارای کد اتحادیه اروپا، اورآسیا و چین هستند، گفت: میگو پرورشی استان بوشهر بدون هیچ مشکلی به کشورهای مختلف صادر می‌شود.

تنگستانی با بیان اینکه سال قبل 53 هزار مورد بازدید از مراکز عرضه و تولید محصولات غذایی، دامی و پروتئینی انجام شد افزود: در این راستا 86 هزار مورد فرآورده گوشت و آبزیان معدوم و 9 هزار مورد نیز ضبط شد.

وی از معدوم کردن 2.2 تن مواد خام دامی غیرقابل مصرف در طرح تشدید نظارت بر مواد غذایی پروتئینی خبر داد و گفت: در این راستا در طرح نوروزی و ماه مبارک رمضان 3.8 تن مواد غذایی گوشتی غیربهداشتی ضبط شد.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر بیان کرد: در مجموع سال گذشته 53 هزار و 500 مورد بازدید از مرکز عرضه مواد غذایی انجام و 9 تن فرآورده غیربهداشتی معدوم و ضبط شد.

وی نظارت بر کشتار 17.5 میلیون قطعه مرغ و 24 هزار و 779 رأس دام را از دیگر فعالیت‌های دامپزشکی استان بوشهر در سال گذشته دانست و اضافه کرد: در این راستا بر 22 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از واکسیناسیون 83 میلیون طیور صنعتی را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: در این عرصه 1.3 میلیون رأس دام علیه بیماری‌های گوناگون به‌صورت رایگان واکسینه شدند.

تنگستانی سم‌پاشی دامپروری‌ها را از دیگر برنامه‌ها دانست و بیان کرد: در قالب اردوهای جهادی خدمات دامپزشکی به دامداران و مرغداری‌ها در قالب مقابله با بیماری رایگان عرضه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم گفت: امسال عملیات تأیید مزارع پرورش آبزیان به اتحادیه‌های بخش خصوصی واگذار شده و خروج بچه میگو از مراکز تکثیر به مزارع پرورشی هم در اختیار بخش خصوصی است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • ۹ دلیل پنهان «احساس خستگی دائمی» که از آن‌ها بی خبر بودید
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724
  • مواد توهم‌زا موجب تسریع در روند مرگ سلولی می‌شود
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • برای خلاص شدن از چربی شکم از این مواد غذایی دوری کنید
  • کشف و معدوم سازی بیش از ۴ تن مواد غذایی فاسد در پارس آباد
  • مصرف این مواد غذایی به جلوگیری و متوقف کردن ریزش مو کمک می‌کند
  • کاهش وزن ناگهانی سبب این بیماری می‌شود
  • تنهایی موجب میل به شیرینی می‌شود!
  • معدوم کردن ۲.۲ تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در بوشهر