Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به طرح‌های مشترک این دانشگاه با صنعت گفت: اثرگذاری طرح‌های مشترک با وزارت نفت به اندازه ۳۰ تا ۴۰ طرح عادی است. احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو؛ در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه به اهداف خود در حوزه ارتباط با صنعت در سال ۹۷ رسیده است، اظهار کرد: در سال ۹۷ برنامه‌های خوبی در حوزه ارتباط با صنعت داشتیم و دانشگاه در این حوزه رشد مناسبی داشته،  البته منظور از صنعت همه بخش‌های صنعتی از جمله خدمات، کشاورزی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: قرارداد‌های صنعتی ما به دلیل وضعیت اقتصادی صنایع رشد داشته است، اما این رشد به آن صورتی نبود که فکر می‌کردیم.

معتمدی با بیان اینکه امیدواریم در این حوزه سال آینده وضعیت بهتری داشته باشیم، گفت: متاسفانه امسال شرایط اقتصادی روی قرارداد‌های ما تاثیر گذاشته است، اما با این وجود طبق آمار‌ها نه تنها رشد منفی نداشتیم بلکه رشد مثبت هم داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: بخش دیگری از ارتباط با صنعت ایجاد مراکز تحقیقاتی و و نوآوری مشترک بوده و در زمینه‌ای موفق بوده‌ایم، در سال ۹۷ شرایطی را فراهم کردیم تا بانک‌ها و صنایع مختلف بتوانند به این حوزه ورود پیدا کنند.

معتمدی با اشاره به همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با سایر وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها گفت: در بحث‌های کلان ملی مثل ساخت ماهواره و ابررایانه و بحث‌هایی که این طرح‌ها را با وزارت ارتباطات و مخابرات مرتبط می‌کند، همکاری‌های خوبی داریم.

وی افزود: با وزارت نفت نیز طرح‌های بزرگ داریم که اثرگذاری هر کدام از آن‌ها به اندازه ۳۰ تا ۴۰ طرح عادی است و ما آن را با جدیت دنبال می‌کنیم. به طور کلی از عملکرد خودمان در سال ۹۷ راضی هستیم، اما فکر می‌کنم می‌توانیم خیلی بهتر از حال عمل کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر ارتباط با صنعت دانشگاه ماهواره پروژه های ملی طرح های مخابراتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۳۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق جهش تولید و رشد اقتصادی با جریان مستمر علم، فناوری و نوآوری

مهرداد نیک‌نامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با توجه به شعار سال رهبری معظم، راه‌های مشارکت مردم در راستای جهش تولید را تشریح کرد و به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: جهش تولید با مشارکت مردم به معنای نقش‌دادن به آحاد جامعه در حکمرانی اقتصادی و جلوگیری از استثمار مردم، بهره گبری از انواع ظرفیت و توان مردم، خصوصی سازی و کاهش تصدی‌گری دولت در امور مختلف، تمرکززدایی، توسعه صنایع کوچک و متوسط، مردمی سازی اقتصاد و برطرف کردن موانع حضور و نقش‌آفرینی مردم در فرآیند تولید است.

دانشیار گروه ترویج کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گرمسار، رسالت و ظرفیت‌های دانشگاه و دانشگاهیان در راستای تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید را یادآور شد و بیان کرد: اساساً یکی از عوامل مهم و تأثیرگذار در فرآیند تولید فناوری و یکی از کارکرد‌های مهم دانشگاه‌ها تولید علم است. در شرایطی که علم به عمل درآید، فناوری تولید می‌شود؛ بنابراین جریان مستمر علم، فناوری و نوآوری نقش مهم و کارسازی در جهش تولید و رشد اقتصادی خواهد داشت.

نیک‌نامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری همواره بر شتاب علم و فناوری تأکید کرده‌اند، اضافه کرد: تعامل دانشگاه‌ها با بخش‌های صنعت، کشاورزی و خدمات و تحلیل مسائل مشکلات و ارائه راهکار‌های علمی و کاربردی می‌تواند تسهیل و تسریع کننده جهش تولید باشد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار افزود: دانشگاه‌ها با ارائه کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی در زمینه‌های کسب‌وکار‌های مختلف، ایجاد مراکز رشد، شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌های جدید با تمرکز بر فناوری و نوآوری، توسعه همکاری با صنعت و جامعه با ارائه مشاوره‌های فنی و مدیریتی به کسب‌وکار‌ها برای بهبود عملکرد تولیدی، می‌توانند در تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید نقش مهمی داشته باشند. 

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با توجه به بخشی از پیام نوروزی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان راه‌اندازی بستر‌های جدیدی مانند سکوی تولید، تضمین، تأمین و سکوی توزیع و لجستیک و سکو‌هایی در حوزه صنایع خلاق و عرصه‌های تربیتی، ظرفیت‌های واحد دانشگاهی گرمسار را در این راستا برشمرد و به آنا گفت: واحد گرمسار در عرصه آموزش‌های مهارتی و نیز صنایع خلاق گام‌هایی را برداشته است.

 نیک‌نامی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه صنایع دستی شهرستان گرمسار با مشارکت دانشجویان، مدارس و ادارات به منظور معرفی توانمندی‌های مردمی در حوزه صنایع خلاق یکی از نخستین اقدامات بوده که به دلیل اهمیت و جایگاه آن، حمایت از توسعه صنایع خلاق در سال جدید مورد توجه بیشتری قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

احسان عربی مفرد

دیگر خبرها

  • صنعت نفت در دولت سیزدهم با اقدام‌های جهادی به صنعتی پویا بدل شد
  • ایجاد خودروی ارتباط سیار در آتش‌نشانی قم
  • تشکیل کارگروه مشترک دولت و انبوه‌سازان برای رفع مشکل مسکن
  • ۲۰۰ طرح تحقیقاتی حوزه علوم شناختی به نتیجه رسید
  • اشتغال صنعتی گناباد ۱۱۷ درصد افزایش یافت
  • واحدهای راکد مشکل اصلی صنعت بابل
  • این قسمت از ویندوز ۳۰ سال بدون تغییر مانده
  • تحقق جهش تولید و رشد اقتصادی با جریان مستمر علم، فناوری و نوآوری
  • اجرای موفق سیاست «درهای باز، نوآوری باز» در سازمان انرژی اتمی
  • تأثیر مستقیم سراهای نوآوری دانشگاه آزاد یزد در رونق بازار