Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرید حیدری، مسئول تجاری سازی و ارتباط با صنعت پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: محققان این پژوهشگاه موفق به تولید عصاره پپتیدی گیاه «مورینگا» شدند که فواید زیادی در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی دارد.

وی با بیان اینکه گیاه مورینگا، یک گیاه قدیمی است که در طب سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، بیان کرد: مورینگا در طب سنتی هند باستان بیشتر مورد استفاده قرار می گرفته و در برخی موارد وارد کشور می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، امروزه محققان متوجه شدند پپتیدهای خاص این گیاه می‌تواند اثر محافظتی در برابر آلودگی هوا داشته باشد، بنابراین از این محصول برای تولید محصولاتی که در مقابل آلودگی هوا کارایی دارند، استفاده می‌شود.

حیدری با تاکید بر اینکه اکنون اثرات دارویی مورینگا به اثبات رسیده است، بیان کرد: از این گیاه به عنوان مواد اولیه برای شامپو، ماسک صورت و… استفاده می‌کنند. اما در حال حاضر با تلاشی که در پژوهشگاه انجام گرفته تکنولوژی تولید آن در کشور ما وجود دارد تا گیاه را تولید و از آن ماده دارویی را استخراج کنیم.

مسئول تجاری سازی و ارتباط با صنعت پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک خاطر نشان کرد: اکنون محققان پژوهشگاه منشأ دارویی مورینگا را به صورت عصاره پپتیدی تولید می‌کنند و آن را در اختیار تولید کنندگان مواد بهداشتی و آرایشی قرار دهند.

وی با بیان اینکه تاکنون این عصاره پپتیدی وارداتی بوده است، بیان کرد: اما اکنون از محصول داخلی خود برای تولید مواد اولیه شامپو و ماسک‌ها استفاده می‌شود و این می‌تواند به صرفه باشد و از خروج ارز جلوگیری کند.

حیدری افزود: این گیاه دارای پروتئینی است که می‌تواند مو و پوست فرد را در برابر آلودگی هوا مقاوم سازد؛ به دلیل اینکه در کشور ما در برخی از مواقع سال آلودگی بیش از حد نصاب می‌رسد استفاده از این محصولات می‌تواند خیلی کاربردی باشد.

کد خبر 4567256 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: تجاری سازی ژنتیک زیست فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقاوم سازی حدود ۷۰ درصد واحدهای مسکونی روستایی البرز

علی محمدی در حاشیه بازدید خبرنگاران از تعدادی از روستاهای حاشیه جاده کرج - چالوس گفت: در مجموع ۶۰ هزارو۵۰۰ واحد مسکونی روستایی در استان البرز وجود دارد که تاکنون ۳۹ هزارو۵۰۰ واحد آنها نوسازی و مقاوم سازی شده است.

وی ادامه داد: طرح نوسازی و مقاوم سازی واحدهای مسکونی زیر نظر مهندسان ناظر و با استفاده از تسهیلات بانکی با بهره پنج درصد در استان البرز ادامه دارد و در تلاش هستیم تا افق ۱۴۰۷ بیشترین تعداد واحد مسکونی در مناطق روستایی استان را مقاوم سازی کنیم.

تامین زمین ۱۰ هزار واحد مسکونی برای مهاجرت معکوس

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به اهتمام وزارت راه وشهرسازی به موضوع مهاجرت معکوس به روستاها گفت : بر این اساس زمین مناسب درمناطق روستایی استان برای ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی پیش بینی شده که پس از تصویب در شورای مسکن استان عملیات ساخت این واحدهای مسکونی آغاز می شود.

تهیه طرح هادی برای ۲۴۷ روستا

محمدی با بیان اینکه اکنون ۲۶۲ روستای بالای ۲۰ خانوار در استان البرز وجود دارد ، گفت : از این تعداد ۲۵۰ روستای آنها قابلیت تهیه طرح هادی را دارند که این طرح برای ۲۴۷ روستا تدوین و اجرایی شده است.

وی ادامه داد: طرح هادی با چشم انداز ۱۰ ساله انواع خدمات و کاربری ها را در روستاها پیش بینی می کند و طرح توسعه روستاها بر اساس این طرح پیش می رود.

مدیرکل بنیاد مسکن البرز افزود: ۱۱۹ پروژه عمرانی با صرف ۲ هزارو۸۹۰ میلیارد ریال طی سال گذشته در زمینه تامین نیازهای خدماتی و عمرانی در روستاهای استان البرز اجرا شد و در مجموع تاکنون در ۸۹ درصد روستاهای دارای طرح هادی البرز پروژه های عمرانی اجرا شده است.

وی ، بهسازی معابر ، جدولگذاری، آسفالت و زیبا سازی محیطی را از جمله اقدامات در اجرای طرح هادی نام برد و بیان کرد: تامین قیر رایگان برای بهسازی معابر روستایی از جمله اقداماتی است که با اهتمام بنیاد مسکن و حمایت دولت در البرز به خوبی پیش می رود.

محمدی افزود : بازنگری طرح هادی در ۱۱۵ روستای استان البرز طی سه سال گذشته انجام شد و امسال نیز اعتبار لازم برای بازنگری این طرح در ۳۲ روستای دیگر تامین شده است که البته باید به ۴۹ روستا تا پایان سال برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • مقاوم‌سازی ۶۴ درصدی مسکن روستایی در استان بوشهر
  • مقاوم سازی حدود ۷۰ درصد واحدهای مسکونی روستایی البرز
  • رئیس‌جمهور: تولید، شرط داشتن اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها است
  • مقاوم‌سازی واحد‌های روستایی استان اردبیل
  • تولید شرط داشتن اقتصادی مقاوم در برابر تکانه‌ها است
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان سال
  • ماکو رتبه اول آذربایجان غربی در نهضت ملی مسکن است
  • آخرین مهلت ارسال مقاله به کنگره بین‌المللی پژوهشگاه رویان اعلام شد
  • میانگین مقاوم‌سازی واحد‌های روستایی استان اردبیل به ۶۴ درصد رسید
  • مقاوم سازی ۲۵۰۰ واحد مسکن روستایی در آذربایجان‌غربی