Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رییس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده آمریکا در نشستی تأکید کرد که حضور نظامیان آمریکا در افغانستان در حقیقت به‌دلیل حضور آمریکا در جنوب آسیا است که به موجب آن، امنیت شهروندان آمریکا تأمین شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا (پنتاگون)، می‌گوید که واشنگتن از گفت‌وگوهای صلح در افغانستان پشتیبانی می‌کند و می‌افزاید که اوضاع راهبردی در افغانستان تغییری نکرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پاتریک شاناهان»، سرپرست وزارت دفاع آمریکا روند گفت‌وگوهای صلح را با طالبان، نخستین فرصت ایجادشده در 18 سال گذشته برای رسیدن به صلح می‌داند.

وی در یک نشست در وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا گفت: هدف از تلاش‌های هماهنگ نظامی و سیاسی واشنگتن در افغانستان، جلوگیری از مبدل شدن افغانستان به پناهگاه امن هراس افگنان است و ما از گفت‌وگوها در این کشور (افغانستان) پشتیبانی می‌کنیم. گفت‌وگوهای کنونی بهترین دریچه صلح در ۴۰سال گذشته است. به تلاش‌هایمان ادامه می‌دهیم تا جلوی فعالیت‌های تروریست‌ها را از آنجا به کشورمان بگیریم.

در همین حال، ژوزف دانفورد، رییس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده آمریکا نیز در این نشست تأکید کرد که حضور نظامیان آمریکا در افغانستان در حقیقت به‌دلیل حضور آمریکا در جنوب آسیا است که به موجب آن، امنیت شهروندان آمریکا تأمین شود.

وی در این باره افزود: هر چیزی را که هم‌اکنون در فضای نظامی به رهبری ژنرال میلر (فرماندۀ پشتیبانی قاطع) در افغانستان انجام می‌دهیم، در پشتیبانی از تلاش‌های زلمی خلیل‌‎زاد است؛ اما فکر می‌کنم در کُل، تصویر اصلی اوضاع کُلی راهبردی تغییر نکرده است، اما ژنرال میلر، عناصری را از یک راهبرد برای افزایش فشار بر رهبری طالبان ترکیب کرده است.

ژنرال دانفورد، می‌افزاید که فشارهای نظامی بر طالبان باعث شده‌اند تا این گروه برای نخستین بار در 18 سال گذشته به گفت‌وگوها تن بدهند و ما چرا در افغانستان هستیم؟ برای آنکه جلوی حمله‌ها را بر مردم آمریکا و کشورمان بگیریم. ترکیبی از پشتیبانی افغان‌ها برای آوردن فشار بر طالبان و همچنین ایجاد شرایط برای خودمان، به‌دلیل این است که حضور موثر ضدتروریستی در جنوب آسیا داشته باشیم.

همزمان با این، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو می‌گوید که برای رسیدن به توافق نهایی میان طالبان و آمریکا، به زمان بیشتری نیاز است.

وی گفت: حضور نظامی ناتو در آینده بیشتر وابسته به نتایج این گفت‌وگوها است. هنوز برای پیش بینی نتایج این گفت‌وگوها بسیار زود است. هنوز تا نهایی شدن توافقات صلح، کارهای زیادی باید انجام شود.

طلوع نیوز نوشت: زلمی خلیل‌زاد، فرستاده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان سرگرم رایزنی با مایک پامپئو، وزیرخارجه آمریکا و مقام‌های دیگر آمریکایی است و انتظار می‌رود در آینده نزدیک به کابل بیاید.

/انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان پیش بینی سرگرمی مایک مقام های دیگر انتظار زلمی خلیل زاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۴۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۶ مرزبان بازداشت شده در جنوب شرق کشور

در پی اقدامات لازم از سوی ایران ۶ نیروی مرزبان ایرانی که ساعتی قبل در جنوب شرق کشور توسط نیروهای طالبان دستگیر شده بودند، آزاد شدند.

گفتنی است، عصر امروز نیروهای طالبان ۶ مرزبان ایرانی را به بهانه ورود غیرقانونی به خاک افغانستان بازداشت کردند.

خراسان جنوبی به طول ۳۳۱ کیلومتر در چهار شهرستان‌ سربیشه، نهبندان، درمیان و زیرکوه با کشور افغانستان مرز مشترک دارد.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • آزادی ۶ مرزبان بازداشت شده در جنوب شرق کشور
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود
  • ببینید | تصاویری از خارج شدن‌ آب به نفع افغانستان از کشور؛ عصبانیت شهروندان از مسئولان
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • پنتاگون: آمریکا مذاکرات با نیجر را آغاز کرد 
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد
  • طالبان: غربی‌ها فرهنگ خود را به دیگر کشورها تحمیل نکنند
  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز
  • آمریکا: درباره به‌رسمیت شناختن طالبان تصمیم نگرفته‌ایم