Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-19@20:56:10 GMT

بنز و بی‌ام‌و ارزان شدند

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۳۰۶۶۴

ساعت24-خودروسازان آلمانی نمی‌خواهند که تحت تأثیر این اقدام جدید دولت چین، دچار کاهش میزان فروش و در نتیجه افت شدید درآمدزایی و سودآوری شوند چراکه بازار خودروی چین با توجه به جمعیت بسیار بالای مشتریان، تقاضای بالا و تنوع در سلایق مختلف همواره از اهمیت خاص و بسزایی برای شرکت‌های خودروساز و تکنولوژی برخوردار است و برای همین هم تحت هیچ شرایطی نمی‌خواهند مشتریان خود را در این بازار از دست بدهند چراکه متحمل ضرر و زیان‌های گسترده و خسارات جبران ناپذیر مالی خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروسازان آلمانی نظیر مرسدس بنز و بی‌ام‌و تحت تأثیر تصمیم جدید دولت چین برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده، قیمت خودرو‌های خود در این کشور را به میزان قابل توجهی کاهش دادند.

 دو شرکت خودروسازی مرسدس بنز و بی‌ام و گزینه روی میز خودروسازان آلمانی روز شنبه اعلام کردند که تحت تأثیر تصمیم و اقدام جدید دولت چین برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده بر محصولات مختلف (VAT)، قیمت خودرو‌های تولیدی و عرضه شده خود در بازار چین را به میزان چشمگیری کاهش خواهند داد.

این بدان معناست که خودروسازان آلمانی نمی‌خواهند که تحت تأثیر این اقدام جدید دولت چین، دچار کاهش میزان فروش و در نتیجه افت شدید درآمدزایی و سودآوری شوند چراکه بازار خودروی چین با توجه به جمعیت بسیار بالای مشتریان، تقاضای بالا و تنوع در سلایق مختلف همواره از اهمیت خاص و بسزایی برای شرکت‌های خودروساز و تکنولوژی برخوردار است و برای همین هم تحت هیچ شرایطی نمی‌خواهند مشتریان خود را در این بازار از دست بدهند چراکه متحمل ضرر و زیان‌های گسترده و خسارات جبران ناپذیر مالی خواهند شد.

با تصمیم جدید دولت چین برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده بر روی محصولات مختلف، قیمت خودرو در این کشور نیز کاهش و افت شدیدی را تجربه خواهد کرد و این امر به عقیده کارشناسان و تحلیلگران همان چیزی است که مدنظر دولت چین بوده چراکه قادر خواهد بود با افزایش رقابت پذیری میان شرکت‌های مختلف خودروسازی و تکنولوژی، چرخ اقتصاد این کشور را به حرکت وادارد و رشد اقتصادی این کشور را از حالت رکود و کندی دربیاورد.

دولت چین پیش‌تر اعلام کرده بود که قصد دارد از تاریخ اول آوریل ۲۰۱۹ میلادی یعنی کمتر از یک ماه دیگر، مالیات بر ارزش افزوده (VAT) را به دلیل کمک به رشد و شکوفایی اقتصادی و حرکت دادن چرخ تولید و اقتصاد در این کشور که مدتهاست تحت تأثیر جنگ تجاری با آمریکا با روند کاهشی و کندی مواجه شده است، به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

به گفته رویترز، بی‌ام و همچنین اعلام کرده است که این کاهش قیمت شامل تمامی خودرو‌های این برند در چین خواهد شد و این بدان معناست که هم خودرو‌های تولیدشده در کارخانه‌های چینی بی ام و که برای فروش در بازار‌های محلی در نظر گرفته شده و هم خودرو‌های وارداتی شامل این کاهش قیمت خواهند شد که از حمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به مدل سری ۳ و ۵ بی ام و در کنار بی ام و ایکس ۵ و ۷ اشاره کرد.

البته لازم به ذکر است بی ام و ۳۲۰ ال‌آی‌ام در این میان بیشترین کاهش قیمت را تجربه خواهد کرد چراکه گفته می‌شود قیمت آن نسبت به قبل ۱۰ هزار یوان کاسته خواهد شد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۰۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولکس واگن های ارزان می آید؟

تین نیوز

فولکس واگن اعلام کرد که با شریک چینی خود، اکسپنگ معماری جدیدی برای خودروهای هوشمند و الکتریکی ایجاد کرده است که به گفته خودروساز آلمانی به آن کمک می کند که خودروهای برقی مقرون به صرفه تری را در بزرگترین بازار خود ارائه دهد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، فولکس واگن قصد دارد از سال ۲۰۲۶ از معماری الکتریکی چین در خودروهای برقی با برند فولکس واگن استفاده کند. این شرکت افزود که معماری الکتریکی چین به آن کمک می کند تا به هدف کاهش هزینه ۴۰ درصدی برای پلت فرم چینی در مقایسه با پلت فرم MEB خود در آلمان دست یابد. خودروساز آمریکایی تسلا رهبر بازار در این نوع معماری بوده است و  برای تولید خودروهای کارآمدتر و ارزان تر استفاده می کند.

رالف براندشتاتر، رئیس و مدیرعامل گروه فولکس چین، به خبرنگاران گفت رقابت بسیار شدید است و ما باید ساختار هزینه خود را برای رقابت در این محیط تطبیق دهیم. این اعلامیه به دنبال شراکتی بود که سال گذشته ایجاد شد که فولکس واگن ۴.۹۹ درصد از اکسپنگ را به قیمت حدود ۷۰۰ میلیون دلار خریداری کرد و قصد داشت تا سال ۲۰۲۶ به طور مشترک دو مدل خودروی الکتریکی با برند فولکس واگن را عرضه کند.

فولکس واگن در تلاش است تا سهم بازار چین را که به رقبای محلی از دست داده است، پس بگیرد و در ماه فوریه اعلام کرد که اولین خودرو از دو خودرویی که قصد دارد با اکسپنگ توسعه دهد، یک شاسی بلند خواهد بود. خودروسازان گفتند که صرفه جویی در مقیاس و پلت فرم و همکاری نرم افزاری آنها باعث کاهش هزینه ها و کاهش ۳۰ درصدی زمان توسعه می شود.

فولکس واگن عنوان پرفروش ترین برند خودروی خود در چین را در اواخر سال ۲۰۲۲ به بی وای دی واگذار کرد. سهم بازار آن در چین در سال گذشته از ۱۸ درصد در سال ۲۰۱۸ در بحبوحه کاهش فروش موتور احتراقی به ۱۴ درصد کاهش یافت.

طبق گزارش رویترز، این خودروساز آلمانی در تلاش است تا محدوده محصولات خود را در چین گسترش دهد تا مشتریانی را جذب کند زیرا قیمت فعلی آن بالاتر از قیمت بسیاری از رقبای چینی است. فولکس واگن هفته گذشته اعلام کرد که قصد دارد ۲.۵ میلیارد یورو (۲.۶۶ میلیارد دلار) در چین سرمایه گذاری کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فولکس واگن های ارزان می آید؟
  • مرغ ارزان شد/ قیمت جدید را ببینید
  • (عکس) تویوتا کمری محبوب ایرانیان ارزان‌تر از چینی‌های بازار ایران!
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳؛ قیمت ارزان‌ترین سواری ایرانخودرو در بازار
  • فولکس‌واگن‌های ارزان‌قیمت آماده ورود به بازار
  • تخلیه التهاب بازار ارز و طلا و تداوم کاهش قیمت‌ها
  • قیمت رانا در بازار امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • شیب کاهش قیمت خودرو تند شد/ آخرین قیمت سمند، کوییک، شاهین، ساینا، دنا و تارا + جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳؛ تداوم کاهش جزیی قیمت‌ها در بازار
  • کـارنامه خوراکی‌ها؛ رشد ۲۰۰ درصدی قیمت خوراکی‌ها در دو سال