Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس گفت: ‌از ۱۴ میلیارد دلار ارز دولتی‌ برای تامین کالاهای اساسی‌ تنها ۳۰ درصد‌ کالاها‌ به دست مردم رسید‌. ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشگین‌شهر، ولی ملکی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در شهرستان مشگین‌شهر اظهار داشت: خبرنگاران و اصحاب رسانه و قلم، امین مردم هستند که باید اخبار و رویدادها را بی‌کم و کاست ، بدون تحریف و دستبرد به دست مردم برسانند و هر کس جز این بکند در امانت خیانت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: مردم و مسئولان به خاطر نشر اخبار جامعه و اطلاع رسانی در خصوص وجود مشکلات در قسمت های مختلف توسط خبرنگاران بایستی قدردان زحمات این افراد باشند.

مشکلات ارزی واحدهای صنعتی با تشکیل کمیته مشترک وزارت صنعت با بانک مرکزی رفع می‌شود107 درصد از اعتبارات تخصیصی بانک‌های استان مرکزی در طرح رونق تولید جذب شدکرمان | مصوبات مربوط به امهال وام‌های بانکی هنوز اجرایی نشده‌ است

نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس تصریح کرد: پمپاژ تفکرات منفی و بعضا خلاف واقع به جامعه، مردم را دچار یاس و ناامیدی می‌کند که هوشیاری اصحاب رسانه و جراید و خبرنگاران مانع سواستفاده عده ای فرصت طلب و سودجو می‌شود.

ملکی افزود: حضور فعال بخش خصوصی تنهاراه توسعه و پیشرفت منطقه می باشد و صرف اتکا به بودجه های دولتی دردی از مردم را دوا نمی‌کند.

وی بیان کرد: کامیون‌سازی همان کاری را با صنعت مشگین شهر می‌کند که پل معلق با گردشگری مشگین‌شهر کرد و بسیاری از عزیزان در ابتدای کلنگ زنی پل معلق می گفتند چطور یک پل می‌تواند تحول ایجاد کند که امروزه به تحولات ایجاد شده در سطح شهرستان اعتراف می‌کنند، تاثیر کارخانه کامیون سازی در اشتغال و توسعه شهرستان به مراتب بیش از پل معلق خواهد بود.

ملکی بیان کرد: با صراحت اعلام می کنم که سرمایه‌گذار کارخانه کامیون سازی نه تنها ریالی از وام و تسهیلات بانکی برای این پروژه استفاده نکرده بلکه حتی هیچ بدهی بانکی نیز ندارد.

نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس تصریح کرد: در کنار تحریم های ظالمانه و خارج از عرف آمریکا علیه کشورمان، نگاه های سیاسی و تنگ نظرانه و سنگ اندازی های صورت گرفته توسط برخی از مسئولین مهمترین علل تاخیر در بهره برداری از کارخانه کامیون سازی بوده که با حمایت همه جانبه انشاالله سال آینده شاهد بهره برداری از فاز اول این پروژه مهم خواهیم بود.

 ملکی افزود: کمیسیون صنایع و معادن مجلس در قبال تمام کمبودها در خصوص مایحتاج عمومی مردم خود را مسئول دانسته و به جد پیگیر مطالبات به حق مردم است.

وی بیان کرد: مبلغ 14 میلیارد دلار ارز دولتی با نرخ 4200 برای تامین کالاهای اساسی در نظر گرفته شده که متاسفانه طبق گزارشات مرسوله توسط وزیر صمت تنها 30 درصد از کالاهای مذکور به دست مردم رسیده که ضعف دستگاه های نظارتی در این خصوص اصلا قابل توجیه نیست.

ملکی بیان کرد: پروژه کامیون سازی جزء پروژه های کم نظیر استان می باشد که تمامی ماشین آلات خط تولید به محل کارخانه خریداری و به محل منتقل شده و نقش بسزایی در اشتغال شهرستان و استان خواهد داشت.

نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس تصریح کرد: گردشگری شهرستان در ریل توسعه و پیشرفت قرار گرفته و در گوشه گوشه شهرستان شاهد سرمایه گذاری و ایجاد زیرساخت های گردشگری توسط بخش خصوصی و سازمان میراث فرهنگی می باشیم و همین سرمایه‌گذاری‌ها مشگین‌شهر را به یکی از قطب‌های اصلی گردشگری منطقه تبدیل کرده است.

ملکی بیان کرد: در جریان سفر نوبخت مقرر شد 35 میلیارد تومان از معوقات پیمانکاران بزرگراه مشگین شهر_اردبیل پرداخت شود و با اختصاص اعتبارات مناسب، پروژه مذکور با سرعت در حال اجرا است.

وی گفت: از وزیر نیرو در خصوص زمین گرمایی، تصفیه خانه شهید سلیم زاده و پایاب سد سبلان سوالاتی پرسیدم که وزیر نیرو به معاونین خود دستور پیگیری دادند و به جد پیگیر موارد فوق از وزیر نیرو می باشم.

نماینده مردم مشگین‌شهر در مجلس تصریح کرد: با کمال تاسف بانک‌ها مبتلا به ربه مرکب هستند و تا زمان اصلاح ساختار سیستم بانکی نمی‌شود به توسعه صنعتی و اقتصادی و سرمایه‌گذاری امیدوار بود.

ملکی گفت: پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که با ترخیص قطعات دپو شده در گمرک و آزادسازی خودروهای وارداتی در گمرک و همچنین عمل کردن خودروسازها به تعهدات خود با افزایش تولیدات، شاهد منطقی شدن و واقعی شدن قیمت خودرو در بازار باشیم.

انتهای پیام/ش

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۰۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس

بانک مرکزی در واکنش به اظهارات برخی نمایندگان مجلس درباره عدم تأمین ارز واردات اعلام کرد: این بانک آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛  اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دهد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بانک مرکزی در واکنش به انتشار مطلبی به نقل از صدیف بدری نماینده مردم  اردبیل در مجلس شورای اسلامی با عنوان " وضعیت بازار ارز کاملا آشفته است/ بانک مرکزی به تولید کنندگان می‌گوید برای واردات مواد اولیه ارز ندارد"؛ ضمن تاکید بر جریان روان تامین و تخصیص ارز بابت واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی اعلام کرد:  از ابتدای سال جاری تا یکم اردیبهشت  3 میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از سوی بانک مرکزی تامین شده است .

براین اساس  از اول فروردین ماه تا اول اردیبهشت ماه 1403، سه میلیارد و 2 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان 621 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ یک میلیارد و 744 میلیون دلار و برای خدمات 539 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

همچنین برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 548 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 73 میلیون دلار و در مجموع 621 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

لازم به ذکر است  تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 398 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 134 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 112 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 88 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 155  میلیون دلار صورت گرفته است.

این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 165، 26، 126، 91، یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایاین فروردین ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، 861 میلیون دلار ارز نیمایی و 130 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

آمارها حاکیست حجم تراکنش ارزی کشور در سال 1402 از مرز 138 میلیارد دلار گذشت. بانک مرکزی سال گذشته بیش از 69 میلیارد دلار تامین ارز برای واردات کالا و خدمات مورد نیاز را انجام داد.برآورد اولیه نشان می‌دهد حجم صادرات کالا و خدمات نیز پارسال بیش از 85 میلیارد دلار بوده است.

در خاتمه ذکر این نکته ضروری است که بانک مرکزی آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛  اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی قرار دهد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس
  • عضو اتاق بازرگانی: بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالاها نیست
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • تامین ۳ میلیارد دلاری ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی
  • بانک مرکزی: تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی ادامه دارد
  • تخصیص ۶۲۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو