Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@12:16:12 GMT

جشنواره موسیقی فجر به سلامت از بحران اقتصادی گذشت

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۳۱۳۱۰

جشنواره موسیقی فجر به سلامت از بحران اقتصادی گذشت

تهران- ایرنا- مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: برای هرچه بهتر برگزار شدن جشنواره موسیقی فجر به ویژه با توجه به مشکلات اقتصادی سال جاری، بسیار تلاش و سعی کردیم مشکلات مالی به جشنواره آسیب نزند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، نشست نقد و بررسی سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر امروز (شنبه) با حضور علی ترابی رئیس جشنواره و مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرام صارمی دبیر اجرایی، امیر بهاری مدیر روابط عمومی جشنواره فجر و امیر بکان عضو شورای سیاست‌گذاری جشنواره در سالن اجتماعات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد با اشاره به آغاز به کار شورای ارزیابی جشنواره گفت: این شورا پس از جشنواره تشکیل شد؛ اما هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده ایم و با توجه به اینکه قصدی برای انتشار عمومی این گزارش نداریم، حدس می زنم بعد از تعطیلات نوروزی موفق به جمع بندی نهایی بشویم.
علی ترابی ضمن اشاره به این موضوع که جشنواره امسال با شرایط بودجه ای خاصی انجام شد، گفت: با توجه به محدودیت های بودجه ای امسال تلاش کردیم مشکلات بودجه ای به جشنواره آسیب نزند.

***توضیح در مورد انتخاب شاهین فرهت
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موضوع انتخاب شاهین فرهت به عنوان دبیر هنری جشنواره اشاره کرد و گفت: این انتخاب، گزینشی شخصی از سوی من نبود و مدیریت هنری شاهین فرهت کاملاً بر اساس رای شورای سیاست‌گذاری جشنواره صورت گرفت.
وی افزود: هیچ تصمیمی خارج از آیین‌نامه و به صورت شخصی انجام نشد. برخلاف دعوت ما از عوامل مجموعه خانه موسیقی در برنامه‌ریزی های مرتبط با جشنواره دوستان در این دوره شرکت نداشتند، علت آن را هم را باید از خودشان بپرسید.
ترابی درباره تسویه حساب‌ها توضیح داد: تمام گروه ها با معدل زمانی 48 ساعت پس از اجرا، دستمزد خود را دریافت کردند.
دبیر اجرایی سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر هم در باره حضور نداشتن برخی هنرمندان در این جشنواره گفت: با اکثر هنرمندان برای شرکت در جشنواره صحبت شده بود.
شهرام صارمی ضمن اشاره به اینکه معمولا برخوردهای جناحی بر کیفیت جشنواره ها تاثیر گذار هستند، گفت: بسیاری هنرمندان برای شرکت در جشنواره دستمزدهایی پیشنهاد دادند که در بضاعت مالی ما نبود.
علی ترابی نیز درباره نقد های مطرح شده بر حوزه اطلاع رسانی جشنواره توضیح داد: نقدهای موجود در آن را می ‌پذیرم.
وی به توفیق بخش موسیقی نواحی در جشنواره اشاره کرد و گفت: قطعاً در آیین نامه سال‌های بعد اصلاحاتی باید انجام گیرد که موضوع انتخاب آثار نیز یکی از یان موارد است. در حوزه دعوت شده‌ها و فراخوان ها هم باید بپذیریم توازن لازم است برقرار شود که در صورت لزوم طی دوره‌های بعد برای اصلاح آن اقدامات لازم صورت می‌گیرد.
مدیر بخش موسیقی نواحی سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر هم در این نشست گفت: من از جشنواره موسیقی فجر انتقاداتی دارم اما در دفاع از علی ترابی برای جشنواره امسال باید بگویم او به من گفت از هیچ توصیه آمرانه‌ای برای برگزاری بخش موسیقی نواحی غیر از موارد قانونی تبعیت نکن.
علی مغازه‌ای افزود: اما اگر بخواهم درباره جشنواره انتقاداتی را مطرح کنم باید بگویم برگزاری جشنواره در یک هفته واقعاً فرصت مناسبی برای اجرای آثار نیست از این رو پیشنهاد می‌کنم این فرآیند باید در یک بازه زمانی یک ماهه اتفاق بیافتد.
فراهنگ**9494**9157

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي موسيقي جشنواره موسيقي فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۱۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید روح الله موسوی بیان کرد: محیط زیست بدون آلودگی در نهایت سلامت انسان‌ها را تضمین خواهد کرد.

وی با بیان اینکه استفاده از پلاستیک به یکی از بحران‌های زیست محیطی کره زمین تبدیل شده است افزود: استفاده از مواد پلاستیکی به حدی زیاد شده که برای زمین بحران ایجاد کرده و زندگی بسیاری از حیوانات به دلیل آلودگی محیط زیست با مواد پلاستیکی به خطر افتاده است.

موسوی اظهار کرد: به همین دلیل باید از دوران دانش‌آموزی کودکان و نوجوانان آموزش ببینند تا از مواد پلاستیکی کمتر استفاده کنند و زباله‌های پلاستیکی را در محیط و طبیعت رها نکنند.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش خوزستان تصریح کرد: باید به دانش‌آموزان آموزش داده شود تا به خانواده‌های خود نیز برای حفظ محیط زیست اطلاع رسانی و آگاهی بخشی کنند.

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان
  • برگزاری جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان
  • سُرنانوازی لرستان یک موسیقی جهانی شده است
  • جشنواره موسیقی «شب‌های موسیق تاک در ملایر برگزار می‌شود
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا
  • قزوه: جشنواره «نفس پاک» با شاعران فارسی زبان برگزار می‌شود
  • خالی ماندن ظرفیت دستیاری برخی رشته‌های تخصصی
  • ستاره پرسپولیس ۱۰۰ تایی شد!