Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش فارس، آمریکا و قطر روزهای گذشته پیرامون توسعه «العدید»،  بزرگترین پایگاه هوایی آمریکا در خاورمیانه توافق کردند.

 به  نوشته وبگاه «دبکا فایل» این توافق حین ملاقات بین «پاتریک شاناهان» وزیر دفاع موقت آمریکا با «خالد بن محمد العطیه» وزیر دفاع قطر سه شنبه گذشته حاصل شد.

این در حالی است که  «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا حین دیدار ماه ژانویه خود از قطر یادداشت تفاهمی را با  سران این کشور امضا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در  پایگاه هوایی «العدید»  13 هزار پرسنل نظامی نیروهای ائتلاف آمریکا حاضر در نبرد علیه داعش در منطقه حضور دارند. این نیروها همچنین در عملیات آمریکا در افغانستان و عراق نیز حضور دارند.  هنوز به جزئیات بیشتری در زمینه توسعه پایگاه هوایی العدید اشاره‌ای نشده است.

 پایگاه هوایی یاد شده  مقر فرماندهی مرکزی نیروی هوایی آمریکا (AFCENT) و مرکز اصلی علمیات و ارتباطات نیروهای این کشور در سطح منطقه است.

قطر از زمان قطع روابطش با عربستان، امارات، بحرین و مصر در 5 ژوئن 2017 ( 15 خرداد 96)، تلاش کرده همکاری‌های نظامی خود را نه صرفا با آمریکا بلکه با کشورهای دیگر نیز افزایش دهد.

در این راستا، دوحه قراردادهایی را  برای خرید تسلیحات با کشورهای مختلف به امضا رسانده که مهمترین آن خرید 12 فروند جنگنده «رافائل» از فرانسه و 490 خودروی زرهی از شرکت «نکستر» این کشور به ارزش حدود 10 میلیارد یورو است.
این کشور  در حالی‌که قرارداد خرید سامانه پدافند هوایی از آمریکا را نیز به مبلغ 2.5 میلیارد دلار امضا کرده، در صدد خرید سامانه موشکی «اس – 400» ساخت روسیه است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۳۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران با هدف تحقق‌بخشیدن به اهداف مشترک و توسعه همکاری‌ها در رفع نیازها و ارتقای توانمندی‏‌های فناورانه کشور امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران، امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌) با هدف اجرای تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی و در چارچوب سیاست‌های کلی نظام، سیاست‏‌های اقتصاد مقاومتی، تحقق سند چشم‏‌انداز و بهره‌مندی از ظرفیت‌ها دو طرف برای تحقق‌بخشیدن به اهداف مشترک و توسعه همکاری‌ها در رفع نیازها و ارتقای توانمندی‏‌های فناورانه کشور، بین محمد قنادی‌مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران، و وحیدرضا زیدی‌فر، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری امضا شد.

این تفاهم‌نامه در ۱۰ ماده برای افزایش‏ همکاری و هم‌افزایی در بخش‌های پژوهش، توسعه و تعمیق به‌کارگیری پرتوها و فناوری‌های نو هسته‌ای در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و تسهیل ارائه خدمات و محصول با درنظرگرفتن همه امکانات دو طرف اعم از فنی، تخصصی و تجربه نیروی انسانی به امضا رسید.

اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، توسعه شبکه همکاری فناورانه با هدف هم‌افزایی و پرهیز از موازی‌کاری با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها، همکاری در زمینه راهبری پژوهش، توسعه فناوری، نظارت، اجرا و سرمایه‌گذاری برای مجموعه‌ طرح‌های مرتبط با زمینه‌های هسته‌ای، پرتویی و کاربردهای نو آن، همکاری و مشارکت در زمینه تدوین، روزآمدکردن و پیاده‌سازی الزام‌ها، استانداردهای تخصصی صنعت نفت از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است. 

کمک به اجرای برنامه توسعه نیروگاه‌های هسته‌ای کشور با استفاده از ظرفیت ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، همکاری و مشارکت در زمینه فعالیت‌های علمی، آموزشی، ترویجی و پژوهشی استانداردسازی، توسعه هوشمندسازی و علم داده‌ها، همکاری و مشارکت در زمینه‌های ارزیابی انطباق و تأیید صلاحیت، همکاری و مشارکت در زمینه انجام فعالیت‌های آزمایشگاهی، اندازه‌شناسی و ردیابی دقتی، همکاری و مشارکت در زمینه تأیید صلاحیت اشخاص (مانند گواهینامه تأیید صلاحیت حرفه‌ای کارشناسان فنی استانداردسازی)، از دیگر مواردی است که برای تحقق اهداف مشترک در دستور کار قرار می‌گیرد.

بر این اساس، حداکثر دو هفته پس از امضای این تفاهم‌نامه، کمیته راهبری متشکل از نمایندگان معرفی‌شده از سوی دوطرف به‌منظور ایجاد هماهنگی، نظارت، تسهیل و تسریع در اجرای مفاد این تفاهم‌نامه و تدوین دستورعمل‌های اجرایی و دیگر اقدام‌های لازم تشکیل می‌شود.

دیگر خبرها

  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • بازدید سرزده یک تمساح از پایگاه هوایی آمریکا + فیلم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • (ویدئو) بازدید سرزده یک تمساح از پایگاه هوایی آمریکا
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • هواپیما‌های ائتلاف آمریکایی ۱۴ بار در روز حریم هوایی سوریه را نقض کردند
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • حزب‌الله عراق: عملیات علیه نظامیان آمریکا را از سر می‌گیریم
  • توافق آمریکا و چین برای خرید نفت از ایران