Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@22:56:47 GMT

۳۰ درصد نقشه باستانی شناسی فارس تکمیل شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۳۳۹۷۵

۳۰ درصد نقشه باستانی شناسی فارس تکمیل شد

رئیس سازمان میراث فرهنگی استان فارس از تهیه نقشه باستان‌شناسی این استان در یک برنامه ۵ ساله خبر داد و گفت: این طرح در حال حاضر پیشرفت ۳۰ درصدی داشته است. ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۸ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مصیب امیری عصر امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی استان فارس با بیان اینکه استان فارس دارای 3 هزار اثر تاریخی ثبت شده و 5 هزار اثر تاریخی شناخته شده است بنابراین تهیه نقشه باستان‌شناسی این استان یک امر ضروری و مهم است، اظهار داشت: طی یک برنامه 5 ساله نقشه باستان شناسی استان فارس تهیه می‌شود و این طرح تاکنون 30 درصد پیشرفت داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اطلاعات باستان‌شناسی 8 شهرستان استان فارس به صورت کامل تهیه شده و برای ادامه این طرح و تکمیل آن در موعد مقرر به تخصیص بودجه نیاز است.

مسعود شفیعی، رئیس سازمان نقشه برداری کشور نیز در این جلسه اظهار داشت: استان فارس چهارمین استان کشور از لحاظ وسعت، جمعیت و دارای مولفه‌های مهم اقتصادی، کشاورزی، توسعه‌ای و زیرساختی است و از آنجا که زیرساخت داده‌مکانی SDI یک زیرساخت محرک توسعه است و امید است که این استان در تهیه و تکمیل این طرح پیشرو باشد.

"جی آی اس" سبب بهره‌وری در تولیدات آب و برق می‌شودکنفرانس ملی "جی آی اس" با حضور هزار و 300 مهمان در استان مرکزی برگزار می‌شودچهارمین کنفرانس ملی "جی آی اس" در استان مرکزی برگزار می‌شود

وی با تاکید بر اینکه زیرساختی که در این سامانه ایجاد می‌شود در تصمیم‌گیری‌ها تاثیر زیادی دارد، گفت: هنوز نقشه‌های مورد نیاز تکمیل ‏جی.آی.اس برای کل کشور تهیه نشده است و در حال حاضر نیز حجم اطلاعات از چند دهه گذشته بیشترشده و سیر تصاعدی پیدا کرده است و همین موضوع لزوم استقرار سامانه SDI  را مشخص می‌کند.

رئیس سازمان نقشه‌برداری کشورگفت: تاکنون نزدیک به 150 کشور با مفهوم SDI آشنا شدند و کشورمان باید بتواند در یک مقطع زمانی مشخص، زیرساخت SDI را تهیه کند و در اختیار بهره‌برداران آن قرار دهد.

انتهای پیام/ش

R41382/P/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۳۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس

تین نیوز

مدیر آبنگاری و امور جزر و مدی سازمان نقشه برداری کشور از انتشار ۱۰ چارت جدید از آب های خلیج فارس خبر داد و گفت: چارت های قدیمی تهیه شده توسط انگلیس و روسیه حذف شده و چارت های به روز جمهوری اسلامی ایران، جایگزین می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا​​​​​​، با تولید و انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید شامل پنج چارت فراساحلی خلیج فارس از منطقه مطاف تا سیری، چهار چارت دسترسی از مناطق جزیره خارک، بندر معلم، پل و کشتی سازی و یک چارت بندرگاهی از بندر دیر، امکان استفاده دریانوردان از این چارت ها به منظور تامین ایمنی دریانوردی در آب های کشور فراهم شد.

با انتشار چارت های فراساحلی، چارت های آدمیرالیتی انگلیس از آب های تحت حاکمیت جمهوری اسلامی حذف می شود. با انتشار چارت های جدید، تعداد چارت های منتشر شده این سازمان در سطح بین الملل به ۷۶ چارت ناوبری افزایش یافت.

علی سلطانپور، با اعلام انتشار بین المللی چارت های جدید اعلام کرد: تولید این چارت های دریایی حاصل تلاش متخصصان هیدروگرافی و پردازش (کارتوگرافی) دریایی این سازمان بوده و در باندهای مختلف کاربری تولید شده اند که هم اینک پس از طی کنترل های نهایی بر اساس استانداردهای سازمان جهانی هیدروگرافی مورد تایید قرار گرفته و بصورت بین المللی منتشر شده و در اختیار دریانوردان قرار گرفته اند.

سلطانپور افزود: عملیات هیدروگرافی و تولید چارت های دریایی از چهار دهه پیش در سازمان نقشه برداری کشور آغاز شده و از سال ۱۳۹۴ چارت های دریایی به منظور تامین ایمنی تجارت دریایی بر اساس الزامات دریانوردی آغاز شد، بطوریکه تاکنون ۶۶ چارت از تولیدات این سازمان منتشر شده بود که با انتشار چارت های جدید این عدد به ۷۶ چارت افزایش یافت.

وی خاطر نشان کرد: انتشار چارت های دریایی از آب های حاکمیت کشور بر اساس الزامات بین المللی انجام شده و با انتشار چارت های تولید داخل، ضمن تامین ایمنی دریانوردی در آب های داخلی و تحت حاکمیت کشور، چارت های قدیمی تهیه شده توسط کشورهای بیگانه (انگلیس و روسیه) حذف شده و چارت های به روز جمهوری اسلامی ایران، جایگزین می شود.

مدیریت آبنگاری و امور جزر و مدی سازمان نقشه برداری کشور، با چهار دهه تجربه در زمینه هیدروگرافی و تهیه چارت های دریایی از آب های جنوب و شمال کشور تاکنون صدها چارت دریایی در مقیاس ها و باندهای کاربری مختلف تولید کرده است که شناورها به منظور حفظ ایمنی دریانوردی و بر اساس قوانین بین المللی ملزم به استفاده از آن هستند. چارت های دریایی امروزه بر اساس الزامات بین المللی در فرمت الکترونیک (ENC) تهیه و منتشر شده و استفاده از آن بر روی شناورها الزامی است.

به نقل از روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، هماهنگی های لازم به منظور اولویت بندی و انتشار چارت های دریایی توسط کمیته ملی هیدروگرافی انجام شده و چارت های ناوبری دریایی پس از قرار گرفتن در اولویت های این کمیته و از طریق آن منتشر می شوند. چارت های ناوبری دریایی به منظور امکان انتشار در سطح بین الملل باید با توجه به آخرین استانداردهای سازمان جهانی هیدروگرافی تهیه شده و بطور مداوم به روز رسانی شوند. این چارت ها همچنین قبل از انتشار، توسط مراجع زیر نظر سازمان جهانی هیدروگرافی (IHO) تحت کنترل قرار گرفته و پس از اطمینان از صحت آنها، اجازه انتشار می یابند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لحظه دوست داشتن و دوست داشته شدن، لحظه واقعی زندگی است
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • حکمت الله ملاصالحی مؤسس فلسفه باستان شناسی است
  • از ابتدا پیوند عمیقی میان فلسفه و باستان شناسی وجود داشته است
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی حیله ور
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان، دو همسایه ای که در تجارت غریبه بودند + جدول
  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند
  • ضرورت تامین اعتبار برای کاوش‌های باستان شناسی در روستای حیله ور
  • انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس
  • ورود پژوهشگران ایرانی به «باستان شناسی جنایی» برای نخستین بار