Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان با رعایت کلیه نکات ایمنی و محافظتی و توصیه جدی بر اینکه انجام آزمایش‌هایی از این نوع در محیط‌های فاقد ایمنی مانند خانه بسیار خطرناک است، اجزای تشکیل دهنده تلفن‌های همراه هوشمند را شناسایی کردند.   مواد شیمیایی مانند تنگستن، کبالت، مولیبدن و حتی طلا در محتویات تلفن همراه به کار رفته است؛ کارشناسان ۳۳ گرم آهن، ۱۳ گرم سیلیکون و هفت گرم کروم را در تلفن همراه کشف کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در ساخت تلفن همراه هوشمند از مکانیزم‌هایی پیچیده استفاده می‌شود و به گفته کارشناسان با توجه به وجود سنگ‌های معدنی ارزشمند در ساختار آن‌ها بازیافت این وسایل  اهمیتی ویژه دارد،‌ به گفته کارشناسان برای تولید هر دستگاه تلفن همراه حدود ۱۰ الی ۱۵ کیلوگرم انواع سنگ معدن استفاده می‌شود. از جمله دیگر مواد شیمیایی و عنصر‌های فلزی در ساختار تلفن همراه می‌توان نئودیمیم، پراسئودیمیوم، طلا، نقره و قلع را نام برد.  
برخی از این فلز‌ات که از معادن‌ کشور آفریقا به دست می‌آیند، ارزشی فراوان دارند.   در این  بین برخی کارشناسان اعتقاد دارند شرکت‌های بزرگ سازنده تلفن همراه از برخی مناطق درگیر جنگ در کشور‌های آفریقایی سو استفاده می‌کنند،‌ همچنین در میان کارگرانی که به استخراج سنگ‌های معدنی برای ساخت تلفن‌های همراه هوشمند گرانقیمت می‌پردازند کودکان کار نیز دیده می‌شوند.   کارشناسان در این آزمایش، تلفن همراه را کاملاً پودر کرده و سپس آن را با پراکسید سدیم (یک اکسید کننده قوی)  در دمای حدود ۵۰۰ درجه سلیسیوس ترکیب کردند.  
به گفته محققان هر تلفن همراه هوشمند حاوی ۹۰ میلی گرم نقره و ۳۶ میلی گرم طلاست که نشان می‌دهد برای ساخت آن باید هفت کیلوگرم سنگ معدن طلا، یک کیلوگرم سنگ معدن مس، ۷۵۰ گرم سنگ معدن تنگستن و ۲۰۰ گرم سنگ نیکل از معادن استخراج شود.   محققان دانشگاه پلیموت اعلام کرده اند به طور میانگین هر سال حدود ۱.۴ میلیارد دستگاه تلفن همراه در سراسر جهان ساخته می‌شود.   امروزه استفاده از تلفن‌های همراه هوشمند برای عده زیادی از مردم جهان به جزئی غیرقابل انکار و بسیارمهم در زندگی تبدیل شده است.   کارشناسان اعتقاد دارند تمایل بسیار زیاد انسان عصر کنونی به استفاده از تلفن همراه هوشمند فشار فراوان به سیاره زمین وارد می‌کند و سبب تهی شدن معادن زمین از فلز‌های ارزشمند می‌شود، زیرا برای ساخت روز افزون تلفن همراه هر روزه مقدار زیادی انواع سنگ معدن از معدن‌های کشور‌های مختلف استخراج می‌شوند.
دانشمندان اعتقاد دارند مردم باید در خرید و استفاده از تلفن‌های همراه هوشمند تجدید نظر کنند و نیز شرکت‌های سازنده انواع وسایل الکترونیکی باید سیاست‌های بازیابی و استفاده دوباره از عنصر‌های گرانبها درمحصولات خود را لحاظ کنند تا به این ترتیب معدن‌های زمین خالی از کانی‌های ارزشمند نشود.   منبع:Dailymail   انتهای پیام/ فلز‌ات به کار رفته در تلفن همراه هوشمند

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۶۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا صبح امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت نمایشگاهی از اموال مسروقه همچون تلفن همراه، تبلت، ساعت و... در محوطه صبحگاه آگاهی شاپور برگزار شد.

در این رویداد بیش از ۶۰ سارق که در زورگیری، گوشی قاپی و خفتگیری لوازم همشهریان را ربوده بودند، با دستبند و پابند حاضر بودند. ده‌ها قبضه انواع سلاح سرد و گاز اشک‌آور که سارقان با استفاده از آنها دزدی می‌کردند نیز درکنار انبوهی از تلفن‌های همراه دزدیده شده به نمایش گذاشته شد. گروهی از مالباختگان نیز برای شناسایی تلفن همراه و وسایل خود در این آگاهی حضور داشتند.

یکی از دستگیرشدگان نیز ادمین صفحه‌ای در اینستاگرام با عنوان «مادر» بود. صفحه‌ای که اکثر دنبال کنندگان آن خانم‌های مسن بودند و این فرد با فریب دادن آنها به این خانم‌ها نزدیک می‌شد، و به بهانه‌های مختلف از آنها اخاذی می‌کرد. پنج نفر از خانم‌هایی که در دام این فرد گرفتار شدند در آگاهی حضورداشتند.

سردار علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران در رابطه با عملیات‌های اخیر پلیس گفت: در چند روز گذشته بیش از ۷۰ نفر از سارقینی که به صورت قاپزنی گوشی دزدی می‌کردند دستگیر شدند و از مخفیگاه آنها بیش از ۵۰۰ دستگاه تلفن همراه مسروقه کشف شد که در اسرع وقت در اختیار مالباختگان قرار میگیرد.

این افراد جامعه هدف ما بودند و با توجه به اینکه تعداد زیادی از ان‌ها سابقه دار هستند با اشد مجازات مواجه خواهند شد. افراد بدون سابقه که پس از انجام مراحل قانونی با قید وثیقه آزاد شوند با پابند الکترونیک زیر نظر پلیس خواهند بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • برادران زورگیر در کمتر ۵ ساعت در شاهین‌شهر دستگیر شدند
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • کشف ۳۰ میلیارد ریال تلفن همراه قاچاق در بانه
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت
  • تهران هفتاد سال پیش از نمای آسمان / چگونه از تلفن همراه هوشمند کمتر استفاده کنیم؟ / چرا بهتر است آپشن پارک اتوماتیک را انتخاب کنید؟ / ژن‌هایی که بعد از مرگ فعال می‌شوند
  • ماجرای کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش به روایت تسنیم
  • (ویدیو) کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش؛ اصل ماجرا چیست؟!
  • افراد ۱۴۴ بار در روز تلفن‌های خود را چک می‌کنند!
  • سندرم انگشت آیفون چیست و پزشکان در موردش چه می‌گویند؟