Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، روز گذشته، 25 اسفند در آخرین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان که با حضور جمعی از مسئولین استان در دفتر امام جمعه شهرکرد برگزار شد، با تبریک فرارسیدن ایام ماه رجب، بر بهره‌گیری حداکثری از فضلیت‌های این ماه تأکید کرد و گفت: باید با گسترش معنویت‌ها و ارتقای مسائل اخلاقی، ایمانی و اعتقادی با ناهنجاری‌های اجتماعی مقابله کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه همگان باید نسبت به وقوع منکرها در جامعه حساس باشیم، افزود: حساسیت داشتن نسبت به منکرها خیلی مهم است لذا وقوع برخی از منکرها در جامعه بسیار دردآور و تکان‌دهنده است.
نماینده ولی فقیه در استان به جشن روز مهندس که چند روز پیش در فرهنگسرای شهرکرد برگزار شد و با حاشیه‌هایی روبه‌رو بود اشاره کرد و ادامه داد: آنچه در این جشن اتفاق افتاد در تراز جمهوری اسلامی و مردم خوب، غیور، مؤمن و متدین استان نبود.
امام جمعه شهرکرد فرهنگ و ارشاد اسلامی استان را متولی پیگیری و بازخواست از مجریان این برنامه دانست و خاطرنشان کرد: نباید نسبت به چنین منکرهایی در جامعه اسلامی بی‌تفاوت بود زیرا برخی‌ها به دنبال عادی‌سازی اینگونه مسائل هستند تا ارزش‌های نظام را زیر سؤال ببرند که باید با آن‌ها برخورد شود.
نکونام بر گسترش فضای امر به معروف و نهی از منکر توسط مردم در دستگاه های اجرایی تاکید و خاطرنشان کرد: متأسفانه اکنون روحیه شجاعت در میان مردم برای امر به معروف نیست و مردم از گفتن ضعف‌ها خوف دارند لذا رابطین امر به معروف و نهی از منکر در ادارات باید این فضا را برای مردم ایجاد کنند.
نماینده ولی فقیه در استان مردم را سرمایه نظام خواند و با بیان اینکه همواره باید مردم را راضی نگه داریم، اظهار کرد: رضایتمندی مردم گامی در غلبه بر دشمنان است بنابراین باید ادارات با برنامه ریزی درست بر رضایتمندی مردم بیفزایند.
امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه گردشگری باید ظرفیت انتقال ارزش‌ها را ایجاد کند و ارتقاء بخش باشد، تصریح کرد: گاهی گردشگری‌های ما مخرب می‌شوند که باید با نظارت جدی بر مسائل گردشگری شاهد آثار مخرب آن نباشیم.
نکونام با بیان اینکه راهکار کاهش آسیب‌های چهارشنبه‌سوری برخورد فیزیکی نیست، افزود: باید همواره قبح این آئین زنده باشد و مردم را آگاه کرد که برپایی چنین مراسمی یک عمل خرافی است و دارای ارزش معنوی و ایمانی نیست.
نماینده ولی فقیه در استان بر بومی‌سازی امر به معروف و نهی از منکر در شهرستان ها تاکید کرد و گفت: منظور از بومی‌سازی این است که اگر یک منکری در یک شهرستان مطرح است و معروفی باید در آنجا ترویج شود به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که در آن شهرستان برای ترویج آن معروف و تقبیح آن منکر همه بسیج شوند.
امام جمعه شهرکرد اظهار کرد: خدمت، کرامت‌های مردمی، سلامت اداری، نماز جمعه، پرهیز از تفرقه و تحکیم وحدت از جمله معروف‌هایی است که باید همواره بر آن‌ها تأکید کنیم و برنامه‌ریزی لازم برای اجرای آن ها را داشته باشیم.
نکونام با اشاره به اینکه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر باید همواره زنده باشد، اضافه کرد: گاهی آثار امر به معروف و نهی از منکر بعد از مدت‌ها آشکار می شود لذا نباید در ادامه این مسیر ناامید شد و فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر باید همواره در جامعه پررنگ باشد.
نماینده ولی فقیه در استان یکی از وظایف ستاد امر به معروف و نهی از منکر را فعال کردن معاونت مردم به مردم دانست و خاطرنشان کرد: باید فضایی در جامعه ایجاد شود که مردم نسبت به منکرها حساس شوند و خودشان تذکر دهند تا هیچ فردی اجازه انجام منکر به خود ندهد.
فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) استان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به برگزاری چهار جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان طی سال جاری، گفت: طی این مدت 12 جلسه نیز با حضور معاونین ستاد در استان برگزار شد.
سردار علی‌محمد اکبری از کسب رتبه کشوری توسط چند معاونت ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان طی سال 97 خبر داد و افزود: برنامه ریزی معاونت‌های ستاد برای سال آینده نیز به ستاد مرکزی ارسال شده است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا چهارمحال و بختیاری خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری امر به معروف و نهی از منکر نهی از منکر جشن روز مهندس امر به معروف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۸۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر دهقانی در مراسم رونمایی از این موتور با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه افزود: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اند.

یک شرکت دانش‌بنیان متشکل از چندین متخصص و عضو هیئت علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سراسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند.

۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق ۴ ساله، در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتور‌های شش سیلندر گام گذاشتند و امرز موفق شدند که نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.

دکتر دهقانی، مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و نیز امکان توسعه و بهینه‌سازی آنها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴۰۰۰ سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه افتاده است، با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزو راهبردی و کلیدی‌ترین دانش‌ها و فناوری‌ها جای دارند و سرریز این فناوری‌ها می‌تواند به توسعه و ساخت محصولات دیگری منجر شود، ادامه داد: وقتی یک شرکت از توانمندی طراحی، ساخت و ارتقای قوای محرکه‌ای با این حجم، کیفیت و سطح استاندارد برخوردار است، در واقع به سرمایه ارزشمند دانش فنی دست یافته است که به مراتب از خود محصول ارزشمندتر است و قابلیت تسری به دیگر بخش‌های صنعت خودروسازی را دارد و می‌تواند زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود.

وی به حمایت جدی معاونت علمی از کسب دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف که در زمینه پژوهش‌ها و کسب دانش فنی، ارتباط میان صنعت و دانشگاه و بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و راهبردی فعالیت دارد، طراحی و تولید موتور شش سیلندر بنزینی را با توجه به نیاز صنایع کشور آغاز کرده است.

به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰ هزار خودرو است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰ هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودرو‌های تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

در این طرح، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و در نهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی شش سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

متخصصان در این طرح موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد. از اقدامات این گروه تحقیقاتی و فناور می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سامانه راهگاهی و قالب‌های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور، ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالوژی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • بومی سازی قالب پنجره
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • برگزاری رویداد مانوین با رویکرد بومی سازی فناوری نرم
  • بومی سازی صفحه ضدگلوله برای دستگاه مه ساز امنیتی در اصفهان
  • ستاد حجاب در سال ۱۴۰۲ به ریاست وزیر کشور تشکیل شد
  • یک زن، دبیر ستاد امر به معروف قدس شد