Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بیتوته»
2024-04-25@08:51:40 GMT

پشت پرده طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۳۸۵۶۰



شاید اگر تا چند وقت پیش بسیاری از تحلیلگران علل وقوع شرایط امروز جامعه و ناکارآمدی دولت را در تحرکات دلواپسان و مخالفان دولت قلمداد می‌کردند بسیاری آنها را به حمایت کورکورانه از دولت و ندیدن ناکامی‌های دولت متهم می‌کردند، اما اکنون با تحرکات آشکار و علنی دلواپسان دیگر آشکار شده که طرح سوال، عدم کفایت و استیضاح رئیس‌جمهور همه برنامه‌ریزی شده و از پیش تعیین شده بوده و در راستای زمینگیر کردن دولت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی در این باره می‌گوید: «متأسفانه از ابتدای آغاز به کار دولت آقای روحانی شاهد انتقام‌گیری‌های سیاسی بودیم. بخشی از این انتقام‌گیری‌ها از ناحیه یک جریان سیاسی خاص و از مشهد پیگیری می‌شد، اما این جریان حالا در مجلس هم رهکار و انتقام‌گیری سیاسی خاص خود را پیگیری می‌کند».

مسببان شرایط موجود

گرچه دولت نتواسته آنطور که باید انتظارات را بر آورده کند، وعده‌های خود را محقق سازد و با برخی عملکردهای ناموفق شرایط اقتصادی و معیشتی نامناسبی را فراهم آورد، اما به اذعان بسیاری از کارشناسان و صاحب نظران جدای از عملکرد دولت متغیرهای دیگری نیز در وقوع چنین شرایطی نقش داشته‌اند که اگر تاثیر و تقصیر آنها بیش از دولت نباشد کمتر نیست. شاید اگر بازگشتی به روند تحولات در سال گذشته داشته باشیم، بهتر بتوانیم ریشه شرایط فعلی کشور را پیدا کنیم. جایی که دلواپسان پس از انتخاب مجدد حسن روحانی به ریاست جمهوری از همان زمان اتاق تخریب را بنا نهادند و با هر تصمیم ریز و درشت دولت بنای مخالفت و ناسازگاری گذاشتند.

لازم به توضیح نیست که در این راستا برخی موازی کاری‌ها به خصوص در عرصه اقتصادی موجب شد تا دولت نتوانتد مدل مدنظر خویش را در جامعه پیاده کند. لذا این شرایط و عملکرد بعضا مورد انتقاد دولت دست به دست هم داد که در شش ماهه دوم سال گذشته دلواپسان با هدف تخریب و زمینگیر کردن دولت دست به اقداماتی بزنند که آغاز آن از مشهد و سپس به شهرهای دیگر رسید.

پس از آن نیز رویکردهای یکجانبه گرایانه آنها مشکلات بسیاری برای دولت پیش آورد و از هیچ کوششی برای زمین خوردن دولت نیز دریغ نکردند. از این جهت پس از کارشکنی‌های بسیار در کار دولت؛ رئیس‌جمهور را به دلیل کارشکنی‌هایی که خود انجام داده بودند تا دولت را ناکارآمد جلوه دهند به سوال کشیدند و درصدد بودند با جمع‌آوری امضاهایی طرح استیضاح و عدم کفایت روحانی را نیز به جریان بیندازند، اما با درایت سایر نمایندگان به این نیت خود دست نیافتند. حال نیز که دولت درصدد است تا به هر نحوی راه حلی برای برون رفت از این شرایط بیابد این جماعت خلاف وحدت و همکاری سنگ‌اندازی می‌کنند. لذا اگر بگوییم کسر قابل توجهی از علل و عوامل وقوع شرایط فعلی در جامعه ناشی از تحرکات و کارشکنی دلواپسان بوده سخنی به گزافه نگفته‌‌ایم.

انتقام‌گیری شکست خوردگان

نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی کلیت موضوع طرح پیگیری عدم کفایت روحانی در مجلس توسط عده قلیلی از نمایندگان را دارای ابعاد سیاسی و انگیزه‌های انتقام گیرانه از جانب شکست خوردگان انتخابات توصیف کرد. برنا نوشت، غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، درباره موضوع طرح سوال از رئیس‌جمهور و فضاسازی برای طرح موضوع عدم کفایت سیاسی روحانی گفت: متأسفانه از ابتدای آغاز به کار دولت آقای روحانی شاهد انتقام‌گیری‌های سیاسی بودیم. وی ادامه داد: بخشی از این انتقام‌گیری‌ها از ناحیه یک جریان سیاسی خاص و از مشهد پیگیری می‌شد، اما این جریان حالا در مجلس هم رهکار و انتقام‌گیری سیاسی خاص خود را پیگیری می‌کند.

جعفرزاده ایمن‌آبادی با بیان اینکه نطفه بحث استیضاح رئیس‌جمهور در فراکسیون ولایی شکل گرفت، افزود: همان طور که در روزهای اخیر از موضع‌گیری‌های رسانه‌ای شنیدیم، شاکله فراکسیون ولایی موافق استیضاح آقای روحانی نبودند. وی درباره ادعای طرح کنندگان موضوع استیضاح مبنی بر همراهی اصلاح‌طلبان برای عدم کفایت روحانی عنوان کرد: کدام منطقی باور می‌کند اصلاح‌طلبانی که همه آبروی خود را در گرو حمایت از روحانی گذاشته‌اند وارد چنین بازی شوند؟ او ادامه داد: آقایان با سیاست تفرقه بنداز و حکومت کن می‌خواهند جوسازی کنند.

جعفرزاده ایمن‌آبادی درباره ریشه‌یابی این جریان در خارج از مجلس گفت: بدون شک این افراد و این طرح دارای عقبه و پشتوانه هستند که باید مشخص شود از طرف چه کسانی در خارج از مجلس حمایت می‌شوند. نایب رئیس فراکسیون مستقلین ولایی مجلس همچنین بیان کرد: تصور می‌کنم اگر این جریان به صورت سرخود در حال پیگیری این موضوع بوده، بهتر است از نهادهای مسئول در بیرون از مجلس با این افراد صحبت کرده، خط قرمزها و منافع ملی را در شرایط فعلی تبیین کنند.

جعفرزاده با بیان اینکه شرایط متلاطم اقتصادی حاصل عملکرد کلی در کشور و نامَردی است که رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص توافق هسته‌ای از خود نشان داد اظهار کرد: متاسفانه عده‌ای می‌خواهند انتقام خروج ترامپ از برجام را از روحانی بگیرند. نایب رئیس فراکسیون مستقلین بیان کرد: در شرایط اقتصادی امروز وحدت و همدلی حرف اول را می‌زند نه اینکه برخی دایه عزیزتر از مادر بشوند و بخواهند در این بحران اقتصادی که بدون شک تنها مقصر آن دولت نیست، کفایت رئیس‌جمهور را زیر سوال ببرند.

آرمان/حمید شجاعی

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۸۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی

روزنامه ایران در مطلبی به توییت مهدی فضائلی درباره نظر رهبرانقلاب نسبت به برخورد با بی حجابی واکنش نشان داد.

این روزنامه نوشت: یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر به تیتر برخی رسانه‌های داخلی تبدیل شد، مسأله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بود. بویژه پس از آنکه در پی انتشار تصاویری از برخورد نیرو‌های پلیس امنیت اخلاقی با هنجارشکنان، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به صورت غیرمستقیم خبر داد که رهبر انقلاب دراین‌باره به برخی مسئولان تذکر دادند. این نقل قول بهانه‌ای شد تا یک جریان سیاسی خاص، رسانه‌های وابسته به خود را علیه قوای سه‌گانه و فراجا بسیج کند.

 

این درحالی است که رئیس‌جمهور در آخرین نشست هیأت دولت و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در اظهاراتی مشابه تأکید داشتند که برخورد با بی‌حجابی و هنجارشکنی‌های سازمان‌یافته در جامعه، تصمیم مشترک قوا بوده و پلیس نیز وظایف مربوط به خود را در اجرای این تصمیم برعهده دارد، ضمن اینکه باید حقوق مردم رعایت شود.

در چنین شرایطی، یک جریان خاص سیاسی که به دنبال بازنمایی اختلاف میان قوا در موضوع حجاب است، تلاش کرد سخنان رئیس قوه قضائیه را به عنوان تقابل با رئیس‌جمهور بازنمایی کند. عجله این جریان و رسانه‌های آن در اختلاف‌افکنی به حدی بود که در تیتر‌های رسانه‌های خود، تحریف‌های مشخصی انجام داد. به عنوان نمونه، تاریخی را که رئیس قوه قضائیه به عنوان جلسات تصمیم‌گیری درباره موضوع حجاب بیان کرده بود، یک سال عقب برد.

به نظر می‌رسد هدف این تلاش‌های سیاسی و رسانه‌ای از القای اختلاف میان قوا، تلاش برای احیای پایگاه سیاسی و اجتماعی از دست رفته این جریان باشد.

دیگر خبرها

  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاورد‌های اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت
  • پشت پرده مقاومت رئیسی برای عزل وزیر اقتصاد /همین افاضات برای برکناری آقای وزیر کافی نیست؟
  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • تربیت شاگرد و روحانی مبارز
  • مراسم ترحیم مادر همسر متکی برگزار شد
  • رئیسی: روابط ایران و پاکستان را در همه سطوح ارتقا می‌دهیم