Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-23@17:13:44 GMT

آنچه از تعرفه‌های رومینگ باید بدانیم تا متضررنشویم

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۳۹۱۱۸

آنچه از تعرفه‌های رومینگ باید بدانیم تا متضررنشویم

ایتنا - در آستانه‌ سال جدید و مسافرت به کشورهای خارجی، لازم است در صورت تمایل به استفاده از سیم‌کارت‌های ایرانی برای جلوگیری از دریافت هزینه‌های مازاد، از جزئیات سرویس رومینگ بین‌الملل و تعرفه‌های آن آگاه باشید.

با نزدیک شدن به سال جدید، سفرهای نوروزی که سفرهای خارجی را هم در برمی‌گیرد، آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگام سفر به کشورهای خارجی، برقراری ارتباط با ایران می‌تواند به دو شیوه خرید سیم‌کارت کشور مقصد یا با سیم‌کارت‌های ایرانی انجام شود.

به گزارش ایتنا از ایسنا، با استفاده از سیم‌کارت کشور مقصد، از تعرفه‌های آن کشور برای تماس تلفنی، ارسال پیامک و دیتا استفاده می‌شود اما در صورتی که مسافران بخواهند از سیم‌کارت‌های ایرانی استفاده کنند، تعرفه‌های رومینگ برایشان محاسبه می‌شود که نا آگاهی از این تعرفه‌ها و نحوه استفاده از رومینگ بین‌الملل می‌تواند به هزینه‌های بالا منجر شود.

ممکن است تصور کنید به محض ورود به کشورهای دیگر، هزینه رومینگ برای سیم‌کارتتان محاسبه می‌شود، اما این طور نیست.
رومینگ امکان استفاده از تلفن همراه برای برقراری تماس، دریافت و ارسال پیامک و استفاده از دیتا در خارج از محدوده جغرافیایی تحت پوشش شبکه اپراتور را فراهم می‌کند؛ بنابراین تنها زمانی که مشترکی از یکی از این سرویس‌ها استفاده کند، هزینه رومینگ برای او محاسبه خواهد شد و این‌طور نیست که به محض ورود به کشورهای دیگر، هزینه رومینگ برای سیم‌کارت افراد در نظر گرفته شود.

صرف‌نظر از مسافرت یا عدم مسافرت به خارج از مرزهای کشور، در صورت برقراری ارتباط از طریق شبکه تلفن همراه کشورهای همسایه، هزینه‌های رومینگ بین‌الملل مطابق با تعرفه آن کشور محاسبه خواهد شد؛ از آنجاکه در شهرها و نقاط مرزی به علت پوشش آنتن شبکه‌های تلفن همراه کشورهای همسایه، همواره احتمال انجام مکالمه در داخل کشور از طریق شبکه آن‌ها وجود دارد، در سفر به این نقاط به دلیل هم‌پوشانی از سرویس رومینگ بین‌الملل استفاده نکنید بلکه از داشتن آنتن شبکه اپراتورها اطمینان یافته و سپس برای برقراری تماس اقدام کنید تا هزینه‌های ناخواسته رومینگ را متحمل نشوید.

لزوم وجود توافق‌نامه رومینگ با کشور مقصد
با توجه به استفاده از سیم‌کارت‌های اعتباری و دائمی در سفرهای خارجی و هزینه‌ای که هر یک از این سیم‌کارت‌ها در تعرفه‌های رومینگ در سفر دارند، لازم است مشترکان از تعرفه‌های رومینگ و شرایط آن آگاه باشند تا هزینه‌های مربوط را مدیریت کنند. البته تنها در صورتی می‌توان از تعرفه‌های رومینگ استفاده کرد که سیم‌کارت شما با کشور مقصدتان دارای توافقنامه رومینگ باشد که پس از اطمینان از این موضوع، لازم است سرویس رومینگ فعال شود.

تعرفه رومینگ هر یک از اپراتورها در شرایط حضور در کشورهایی که قرارداد رومینگ با آن‌ها بسته شده، متفاوت است و در وب‌سایت اپراتورهای همراه قرار گرفته است. با انتخاب هر کشوری که قصد سفر به آن را دارید، می‌توانید هزینه مکالمه در آن کشور، مکالمه از آن کشور با ایران، دریافت مکالمه از ایران و سایر تعرفه‌های ارسال و دریافت پیامک و خدمات اینترنتی را مشاهده کنید.

هزینه مکالمات سرویس رومینگ بر مبنای دقیقه محاسبه می‌شود، یعنی برای مکالمات کمتر از ۶۰ ثانیه، هزینه یک دقیقه مکالمه محاسبه می‌شود، پس بهتر است دقایق مکالمات خود را کامل کرده و بعد از پایان مکالمه با زدن دکمه قطع تلفن، از قطع مکالمه خود اطمینان حاصل کنید تا متحمل هزینه ناشی از عدم قطع ارتباط نشوید.

تعرفه‌های اعلام‌شده رومینگ در اپراتورها، شامل بخش‌های تماس با ایران، تماس با همراهان در همان کشور و دریافت تماس از طرف ایران است. در صورت برقراری ارتباط بین دو تلفن همراه ایرانی در کشور میزبان، هزینه مکالمه برای تماس‌گیرنده و مخاطب مطابق با تعرفه‌های رومینگ محاسبه می‌شود. البته در صورت تماس با کشور ثالث، هزینه‌ها مطابق با تعرفه بین‌الملل کشور میزبان محاسبه می‌شود که از تعرفه تماس با ایران بیشتر است.

برخورداری از اینترنت فعال‌سازی سرویس رومینگ
با فعال کردن سرویس رومینگ، اینترنت رومینگ و اینترنت گوشی همراه هنگام سفر می‌توان از اینترنت همراه استفاده کرد. البته بسته‌های اینترنتی اپراتورهای داخلی هنگام استفاده از سرویس رومینگ، غیرفعال می‌شود و هزینه اینترنت بر اساس حجم مصرفی و مطابق با تعرفه اعلام‌شده و هزینه استفاده از این خدمات بر اساس تعرفهرومینگ محاسبه خواهد شد.

هر یک از سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری شرایط خاص خود را برای استفاده از سرویس رومینگ دارند. در صورتی که سرویس رومینگ برای سیم‌کارتتان فعال نباشد، برای فعال‌سازی باید به دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه کنید. شاید یکی از مزایای مهم استفاده از سیم‌کارت‌های اعتباری در سرویس رومینگ، امکان کنترل هزینه آن با توجه به اطلاع از میزان شارژ سیم‌کارت باشد و اینکه در صورت اتمام شارژ تلفن همراه، امکان انتقال شارژ از ایران توسط بستگان وجود دارد.

در سیم‌کارت‌های دائمی، در صورت افزایش کارکرد تلفن همراه بیش از مبلغ ودیعه، اپراتورها مجاز به قطع تلفن همراه بوده و مسئولیت پرداخت بدهی به هر میزان تا قبل از زمان قطع بر عهده مشترک است. ضمن آنکه احتمال انتقال بخشی از مبلغ کارکرد تلفن به صورتحساب دوره بعد وجود دارد.
همچنین با توجه به پرداخت هزینه مکالمات رومینگ به اپراتور طرف مقابل خارجی، این هزینه از مشترک دریافت شده و مسؤولیت پرداخت آن به هر میزان برعهده مشترک است.

در صورت مفقود شدن گوشی، بلافاصله مراتب را به یکی از بستگان داخل کشور اطلاع داده تا از طریق مراجعه به ادارات دولتی مشترکین نسبت به قطع آن اقدام کنند. البته با فعال‌سازی پین‌کد سیم‌کارت و رمز گوشی، در صورت سرقت یا گم شدن تلفن همراه، سوء‌استفاده‌های احتمالی به حداقل می‌رسد.

همچنین سیم‌کارت مشترک ممکن است توسط بدافزارها هک و از طریق آن با خارج از کشور تماس گرفته شود؛ با دانلود مطمئن نرم‌افزارها و برنامه‌های مورد نیاز از فروشگاه‌های امن و معتبر و استفاده از آنتی‌ویروس به روز شده، می‌توان از این‌گونه تهدیدها جلوگیری کرد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رومینگ ارتباطات اپراتور موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۹۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ سونامی و آوار گرانی بر سر رانندگان عمومی از حق بیمه 3 میلیونی تا هزینه دلاری لوازم یدکی

تین نیوز

رانندگان ناوگان عمومی جاده ای در سال جاری با سونامی و آوار گرانی های مختلف هزینه های مرتبط به فعالیت خود مواجه شده اند.

دبیر کانون سراسری انجمن های صنفی رانندگان سواری کرایه کشور در این مورد به تین نیوز گفت: شب عید رانندگان در دو نوبت با گران شدن تقریبا صد درصدی حق بیمه اجباری به استقبال سال ۱۴۰۳ رفتند. 

حمید حسین زاده  افزود: نرخ بیمه در این سال ۲۷ میلیون ریال برای رانندگان پایه دو و ۳۳ میلیون ریال برای دارندگان گواهینامه پایه یک تعیین شد.

وی تاکید کرد: متعاقب این گرانی و افزایش نرخ بیمه، سازمان راهداری هم اقدام به افزایش ۱۵۰ الی ۵۰۰ درصدی تعرفه دولتی خدمات کارت هوشمند راننده و ناوگان نمود که این عمل  منجر به افزایش  ۵۰ درصدی هزینه تمدید کارت هوشمند توسط انجمن ها گردید.

این فعال صنفی عنوان کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی نیز که از مدت ها پیش در حال طرح و محاسبه افزایش درآمد خود بود با القای اینکه عامل اصلی تمام تصادفات و تلفات در شهر و جاده خطای انسانی یعنی رانندگان هستند، خبر از افزایش ۵۰۰ درصدی جرایم داد و شب عیدی تا تنور تلفات داغ بود نان خود را چسباند. 

وی گفت: هنوز گیج و منگ در هضم این موارد بودیم که خبر آمد نیروی انتظامی ( درمانگاه ناجا ) هزینه گواهی تست عدم اعتیاد را  120 درصد یعنی  از ۸۹ هزار تومان  به ۲۰۹ هزار تومان ارتقا داده است. 

حسین زاده افزود: همچنین مراکز طب کار نرخ جدید کارت سلامت را ۸۵۰ هزار تومان اعلام و اجرایی نمود و از نرخ های های سرسام آور لوازم یدکی و خدمات خودرویی و....  می گذریم و سخن نمی گوییم، چرا که به دلار محاسبه و دریافت می شود و آمار گیری این نرخ ها بسیار سخت و دشوار است. 

او ادامه داد: خلاصه اینکه یک تمدید ساده کارت هوشمند راننده جهت خدمت دهی حدود ۲ میلیون برای رانندگان هزینه دارد. 

دبیر کانون سراسری انجمن های صنفی رانندگان سواری کرایه کشور عنوان کرد: این چند مورد به عنوان مشت نمونه خروار ذکر شد وگرنه سونامی افزایش نرخ ها با سرعتی وحشتناک در حال گرفتن آخرین رمق های رانندگان جاده ای و غرق نمودن کامل آنها است.

وی گفت: این در حالی است که نرخ کرایه حمل مسافر جاده ای تفاوتی صد درصدی با نرخ تورم داشته و برای یک مورد افزایش ۲۵ درصدی کرایه در طول یک سال، زمین و زمان به فغان آمده  و انواع و اقسام مراکز و مراجع دولتی در قالب  سازمان حمایت از مصرف کننده و کمیته نرخ گذاری و  تعزیرات ...  در مخالف با این افزایش حداقلی با شمشیرهای آویخته به میدان مقابله با رانندگان و  شرکت های مسافری وارد شده و با جرایم سنگین به قلع و قمع آنها پرداختند و متاسفانه تشکلات صنفی هم همچنان درگیر کشیدن لحاف ملا و دغدغه های وخاص خود هستند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بیست‌وپنجمین استاندار مازندران معارفه شد
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • ابلاغ تعرفه‌های خدمات دارویی/ جدول افزایش قیمت نسخه‌ها
  • بسته‌های همراه اول ویژه حج 1403 اعلام شد
  • بسته‌های همراه اول ویژه حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • قیمت روز رابیتس و هر آنچه باید درباره آن بدانیم
  • معترضان ارمنی جاده ارمنستان به گرجستان را بستند
  • نحوه محاسبه قیمت مترو به ازای مسافت طی‌شده
  • ◄ سونامی و آوار گرانی بر سر رانندگان عمومی از حق بیمه 3 میلیونی تا هزینه دلاری لوازم یدکی
  • نحوه محاسبه قیمت مترو به ازای مسافت طی شده چطور است؟