Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که هر از چندگاهی در اظهاراتش، مشکلات اقتصادی و محبوبیت پایین همتای فرانسوی خود در فرانسه را به او گوشزد می‌کند، در تازه‌ترین اظهارنظر توییتری خود، تلویحا از ادامه اعتراضات در فرانسه ابراز خرسندی کرده است.

رئیس‌جمهور آمریکا بامداد امروز (یکشنبه) در توییتر خود نوشت: «خوب، توافق آب و هوایی پاریس چطور دارد برای فرانسه پیش می‌رود؟ بعد از ۱۸ هفته شورش توسط معترضان جلیقه زرد، من فکر می‌کنم که (توافق پاریس) آن چنان خوب عمل نکرده است! در همین بین، ایالات متحده در صدر همه لیست‌های محیط زیستی قرار دارد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ با این توییت تصمیم خود برای خروج از توافقنامه آب و هوایی پاریس را توجیه کرده و دلیل اعتراضات در فرانسه را پایبندی پاریس به توافقنامه اقلیمی عنوان کرده است.

اظهارات توییتری ترامپ درباره اعتراضات فرانسه توام با دفاع از اقدام دولت این کشور در خروج یکجانبه از توافق بین‌المللی آب و هوایی پاریس صورت گرفته است.

این اولین باری نیست که رئیس‌جمهور آمریکا موضوع اعتراض‌ها در فرانسه و محبوبیت پایین «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه را دستاویزی برای اظهارنظر قرار داده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در جریان سفر آبان ماه خود به پاریس که برای شرکت در مراسم یکصدمین سالگرد پایان جنگ جهانی اول انجام شد، در انتقادی شدید درباره مواضع همتای فرانسوی گفت: «مشکل این است که امانوئل ماکرون با میزان پایین محبوبیت ۲۶ درصدی و همچنین نرخ بیکاری ۱۰ درصدی مواجه است. او تلاش می‌کند موضوع را عوض کند. هیچ کشوری بیشتر از فرانسه ملی‌گرا نیست، با مردمی سرافراز و با شرافت. پس فرانسه را دوباره بزرگ کن».

این اظهارات ترامپ در واکنش به طعنه ماکرون به رویکرد ملی‌گرایانه وی بیان شد. ماکرون در سخنرانی خود در مراسم یکصدمین سالگرد پایان جنگ جهانی اول، از رویکرد ملی‌گرایی انتقاد کرده و آن را خیانتی به وطن‌دوستی تعبیر کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین گفته بود: «امانوئل ماکرون پیشنهاد ایجاد ارتش خاص، برای اروپا به منظور حفاظت در برابر آمریکا، چین و روسیه را داده است اما این آلمان بود که در جنگ جهانی اول و دوم (به فرانسه حمله کرد). خوب اوضاع برای فرانسه چطور پیش رفته بود؟ قبل از ورود آمریکا (به جنگ‌‌های جهانی اول و دوم)، آنها در پاریس داشتند شروع به یادگیری زبان آلمانی می‌کردند. سهم خودتان از ناتو را می‌پردازید یا نه ».

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۹۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ هم رئیس‌جمهور بود ایران به رژیم صهیونیستی حمله می‌کرد

ایسنا/اصفهان یک استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه اصفهان، گفت: بر فرض که ترامپ هم در حال حاضر رئیس‌جمهور بود باز هم ایران به صهیونیست‌ها پاسخ می‌داد و به رژیم صهیونیستی حمله می‌کرد.

علی امیدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره ادعای دونالد ترامپ مبنی بر اینکه «اگر من رئیس‌جمهور آمریکا بودم ایران به اسرائیل حمله نمی‌کرد»، اظهار کرد: در آستانه انتخابات معمولاً رقبای انتخاباتی ادعاهای غیرمعمول زیاد می‌کنند به خصوص دونالد ترامپ که در این مواقع به گزافه‌گویی روی می‌آورد و حتی در دوران ریاست جمهوری خود ادعاهای گزاف و غیرواقع، زیاد انجام می‌داد و بر اساس دستگاه‌های راستی آزمایی یکی از دروغ‌گوترین رؤسای جمهور تاریخ آمریکا دونالد ترامپ محسوب می‌شود. ترامپ یک شخصیت پوپولیستی دارد و برای جلب آراء بیشتر فکر می‌کند اگر چنین ادعاهایی کند می‌تواند رأی بخش خاکستری جامعه آمریکا را به سمت خود جذب کند.

وی افزود: یکی از شعارهایی که ترامپ در کمپین‌های انتخاباتی می‌دهد بیان مواضع ضد جنگ است و اعتقاد دارد دموکرات‌ها، آمریکا را درگیر جنگ‌های مختلف کرده‌اند و او کسی است که سعی می‌کند آمریکا را از جنگ دور نگه دارد و اگر جنگ‌هایی وجود دارد که نمی‌تواند کشور را از آن خارج کند بار اصلی جنگ را از روی دوش آمریکا بر می‌دارد و کاری می‌کند متحدین بیشترین هزینه را به دوش بکشند.

این استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه اصفهان، تصریح کرد: معتقدم چنین ادعاهایی بیشتر جنبه تبلیغی دارد. ترامپ ۴ سال رئیس‌جمهور بود و سردار سلیمانی را به رشهادت رساند، اما ایران در همان زمان به پایگاه عین الاسد حمله موشکی کرد و هیمنه ایالات متحده را شکست. البته درست است که این حمله خسارت جانی برای امریکا نداشت، اما همیشه نباید خسارت جانی معیار یک برخورد نظامی موفق و رابطه قدرت قرار گیرد. در این حمله آمریکایی‌ها از ترس به زیر زمین پناه بردند و ترامپ همان‌جا اعلام کرد اقدامی علیه ایران انجام نمی‌دهیم.

امیدی گفت: اگر آمریکا در آن زمان اقدامی علیه ایران انجام می‌داد ایران واکنش نشان می‌داد. در قضیه جنگ اوکراین اگر ترامپ هم رئیس‌جمهور بود روسیه باز هم به اوکراین حمله می‌کرد و برداشت رهبران روسیه حمله قطعی به اوکراین بود. ادعای کنونی ترامپ این است که می‌تواند به جنگ روسیه و اوکراین پایان دهد که باید پرسید چگونه می‌خواهد این کار را انجام دهد؟ باید امتیاز سرزمینی به روسیه بدهد تا جنگ تمام شود که منطقی به نظر نمی‌رسد. جامعه آمریکا و سیاستمداران بزرگِ این کشور نمی‌پذیرند که چنین صلحی انجام شود.

وی اظهار کرد: بر فرض که ترامپ هم در حال حاضر رئیس‌جمهور بود باز هم ایران به صهیونیست‌ها پاسخ می‌داد و به اسرائیل حمله می‌کرد. مداخله نظامی برای آمریکا تبعات سنگینی دارد و ایران در حال حاضر تنگه هرمز را در اختیار دارد و این یک اهرم فشار علیه غرب است.

این استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه اصفهان، ادامه داد: ترامپ در نظرسنجی‌ها جلو است، اما با اختلاف کم. در کل نمی‌توان به این نظرسنجی‌ها اعتماد کامل کرد. در آمریکا بخشی از جامعه طرفدار دموکرات‌ها و بخش دیگر طرفدار جمهوری‌خواهان هستند، اما بخش سومی هم در این جامعه وجود دارد که به قشر خاکستری معروف هستند که در سرنوشت انتخابات نقش اساسی دارند. ترامپ فکر می‌کند هرچه دروغ بزرگ‌تری بگوید بیشتر رأی برای خود جمع می‌کند. ترامپ به خوبی درک کرده که جامعه آمریکا ضد جنگ است و به همین دلیل شعارهای ضد جنگ سر می‌دهد.

امیدی در پاسخ به این سؤال که فکر می‌کنید رژیم صهیونیستی به حمله ایران پاسخ نظامی می‌دهد، گفت: احتمال پاسخ رژیم صهیونیستی ضعیف است که دلایل مختلفی دارد. آن‌گونه که خودِ صهیونیست‌ها ادعا می‌کنند حمله ایران به آنان خسارت جانی و مالی در پی نداشته است و بیش‌تر خسارت هیثیتی و روانی به اسرائیل وارد شد که البته از نظر ایران کفایت می‌کند. به همین علت دلیلی ندارد پاسخ نظامی به ایران دهند. همچنین صهیونیست‌ها محاسبه می‌کنند که لزومی ندارد در چند جبهه بجنگند چون می‌دانند اگر با ایران درگیر شوند آسیب‌پذیری آنان افزایش می‌یابد.

وی افزود: در ضمن صهیونیست‌ها می‌بینند که آمریکا پا پس کشیده و به صراحت گفته‌ که در حمله به ایران مشارکت نمی‌کند و نباید تشدید تنش صورت گیرد. این رژیم همچنین می‌بیند که در شورای امنیت چندان پشت او را نمی‌گیرند و بهتر است از حمله پرهیز کنند. اگر رژیم صهیونیستی واکنش نشان دهد قطعاً ایران پاسخ می‌دهد و برای دو طرف هزینه‌ها سنگین می‌شود. ایران باید پدافند هوایی خود را تقویت کند و بر اساس این استدلال‌های چهارگانه احتمال حمله متقابل اسرائیل ضعیف است. البته گاهی دولت‌ها رفتار عقلایی ندارند و در کابینه نتانیاهو افراد راست افراطی وجود دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترامپ در دادگاه خود را به خواب زد
  • لغو افتتاحیه المپیک پاریس؟!
  • واکنش مکرون به احتمال لغو افتتاحیه المپیک پاریس
  • ماکرون : امکان لغو مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس در فضای باز، وجود دارد
  • مکرون احتمال لغو افتتاحیه المپیک پاریس را رد نکرد!
  • اظهارات مکرون درباره پذیرش روس‌ها و انتقال افتتاحیه المپیک
  • ترامپ هم رئیس‌جمهور بود ایران به رژیم صهیونیستی حمله می‌کرد
  • احتمال لغو افتتاحیه المپیک پاریس قوت گرفت/ ماکرون: پلن C هم داریم
  • ماکرون خواستار جلوگیری از تنش‌ها در منطقه شد
  • ماکرون: باید از تشدید تنش در خاورمیانه اجتناب کنیم