Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل - ایرنا - معاون امور عمرانی فرماندار خلخال گفت: امسال در اثر جاری شدن سیل و طغیان رودخانه ها بیش از 30 میلیارد ریال به بخش های مختلف این شهرستان خسارت وارد شد.

به گزارش ایرنا ، رضوان صادقی روز یکشنبه در جلسه کارگروه تخصصی سیل و ظغیان رودخانه های مدیریت بحران خلخال افزود: شدت بارندگی ها و راه افتادن سیلاب در مناطق مختلف این شهرستان به زیرساخت های شهری ، مناطق مسکونی و دامی روستایی ، بخش کشاورزی ، باغی و ابنیه فنی راه های ارتباطی خسارت زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از عوامل ورود سیلاب به داخل شهرها ، مناطق مسکونی و افزایش خسارات سیل و طغیان رودخانه ها در زمان بارندگی های شدید را مسدود شدن مسیر دره های طبیعی به علت دخالت انسان در طبیعت از جمله ساخت و ساز غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه ها و تخلیه نخاله های ساختمانی در مسیل ها ، دره ها ، رودخانه ها و مسیر آب های روان ذکر کرد.
او با تاکید بر لزوم افزایش نظارت و برخورد با دست اندرکاران تخلیه نخاله های ساختمانی در مسیر دره های طبیعی و حریم و بستر رودخانه ها افزود: برای پیشگیری از ادامه روند تخلیه نخاله در مسیرهای یاد شده که با هدف تصرف غیر قانونی اراضی ملی از سوی افراد متخلف صورت می گیرد، با استفاده از ابزارهای قانونی باید برخورد شود.
صادقی اظهار کرد: با اجرای طرح های آبخیزداری در منطقه شمال شرق خلخال در سال های اخیر از خطر جاری شدن سیلاب در مناطق مسکونی این منطقه پیشگیری شده و انتظار می رود با اجرای طرح های آبخیزداری در مسیر سایر دره های طبیعی منتهی به شهر در سایر مناطق سطح ایمنی مناطق مسکونی شهر در مقابل سیل و طغیان رودخانه ها افزایش یابد.
صادق پورمحمد ، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خلخال نیز با بیان اینکه مطالعه اجرای طرح های آبخیزداری در سطح 6 هزار هکتار از اراضی مشرف به شهر خلخال انجام شده ، گفت: با اجرای این طرح ها از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در حوزه رودخانه نورعلی چایی ، اندبیل و علی آباد ، خطر آبگرفتگی معابر شهری در زمان بارندگی های شدید به حداقل خواهد رسید.
وی اظهار کرد: اجرای طرح مطالعات حوزه علی آباد در وسعت 9 هزار و 85 هکتار و حوزه اندبیل در سطح سه هزار و 500 هکتار بزودی آغاز می شود.
او گفت: اجرای طرح های آبخیزداری در مناطق آبخیز خوجین و اندبیل خلخال علاوه بر پیشگیری از خطر راه افتادن سیلاب در مناطق مسکونی شهر موجب افزایش ذخیره آب سفره های زیرزمینی و پیشگیری از خطر خشک شدن آب چشمه ها و آب های سطحی در زمان خشکسالی شده است.
استان اردبیل جزو 10 استان کشور در زمینه فراوانی وقوع حوادث طبیعی به شمار می رود و هر از گاهی بروز حادثه هایی مانند زمین لرزه ، رانش زمین ، سیل ، خشکسالی ، صاعقه ، طوفان ، سرمازدگی ، برف سنگین ، سرما و یخبندان شدید خسارت ها و تلفات های زیادی بر جای می گذارد.
7119/6018

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد صادقي خلخال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۹۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای آتش بُر در روستای بیشه

لطفعلی بیرانوند در بازدید از عرصه‌های طبیعی این شهرستان اظهار کرد: طرح احداث آتش بُر در سپیددشت مسیر راه آهن تا تنگ هفت، روستای گازه، روستای بیشه، خان آباد، صیدنر، زالیاب و... از طریق شخم زدن مناطق جنگلی و شخم زدن در کنار درختان، مناطق حساس و... در حال اجرا است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه در مسیر جاده‌ها یکی از عوامل حریق بی‌احتیاطی در پرت کردن فیلتر سیگار است، احداث این آتش‌بُرها از سرایت آتش‌سوزی به داخل مزارع کشاورزی و همچنین درختکاری‌ها و مناطق جنگلی جلوگیری می‌کند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خرم‌آباد با اشاره به اینکه جنگل‌ها و مراتع از مهم‌ترین و باارزش‌ترین منابع طبیعی هستند و نقش اساسی در تأمین نیازمندی‌های انسان (اکسیژن، آب، مواد غذایی و دارو) دارند افزود: منابع طبیعی تجدیدشونده (جنگل‌ها و مراتع) در توسعه اقتصادی و اجتماعی جامعه نقش مهمی دارد و باید بیش از پیش مورد توجه سیاست‌گذاران و برنامه‌ریزان کشور قرار گیرد.
بیرانوند تصریح کرد: از تمام همشهریان و طبیعت‌دوستان تقاضا می‌شود در صورت مشاهده هر گونه تخریب، تصرف و آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع با شماره تلفن ۱۵۰۴ امداد جنگل و مرتع نیرو‌های یگان حفاظت اداره منابع طبیعی استان لرستان را یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • آسیب بارندگی‌ها به ۷۰ واحد مسکونی در کاشان
  • مردم بشاگرد و حاجی‌آباد از توقف در حاشیه رودخانه‌ها بپرهیزند
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌های فصلی در کرمان
  • هواشناسی ۱۴۰۳/۰۲/۰۴؛ هشدار طغیان رودخانه‌ها در ۲۱ استان
  • هشدار طغیان رودخانه‌ها در ۲۱ استان
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۰۴؛هشدار طغیان رودخانه‌ها در ۲۱ استان
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه
  • سیلاب به بیش از ۲ هزار و ۱۵۰ واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • احتمال طغیان رودخانه ها و روان آب در مازندران