Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی فیلیپین تایمز، فیلیپین امروز یکشنبه ۱۷ مارس در حالی قرار است به طور رسمی از دیوان بین المللی کیفری خارج شود که این نهاد متعهد شده است تا اقدامات دولت مانیل در جنگ مرگبار با قاچاق مواد مخدر را تحت پیگرد قانونی قرار دهد.

خروج فیلیپین از دیوان بین‌المللی کیفری یک سال پس از اعلام به سازمان ملل نهایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مانیل سال گذشته میلادی اعلام کرد قصد دارد از تنها دادگاه دائمی و بین المللی مقابله با جرم و جنایات خارج شود.

آری کانکو، سخنگوی سازمان ملل به خبرگزاری فرانس پرس گفت: آنتونی گوترش، دبیرکل سازمان ملل در خصوص پیامد‌های خروج فیلیپین از دیوان بین المللی کیفری در تاریخ ۱۷ مارس ابراز نگرانی کرده است.

فیلیپین پس از آن تصمیم به خروج از دیوان بین المللی کیفری گرفت که طی سال‌های اخیر این نهاد جهانی تحقیقات گسترده‌ای را برای محکوم کردن جنایات دولت مانیل در جنگ علیه قاچاق مواد مخدر آغاز کرده است. در سال ۲۰۱۶ و به دستور رودریگو دوترته، رئیس جمهور فیلیپین، جنگ بزرگی برای ریشه کن شدن قاچاق مواد مخدر در این کشور آغاز شد و تاکنون هزاران غیرنظامی کشته شده اند. این اقدام دوترته، انتقادات محافل بین المللی حقوق بشر را به دنبال داشته است.

مقامات دیوان بین المللی کیفری در واکنش به خروج فیلیپین از این نهاد اعلام کردند پرونده جنایات دولت مانیل در فوریه ۲۰۱۸ آغاز شده است و تحقیقات در این خصوص به رغم خروج فیلیپین ادامه خواهد داشت.

گفته می‌شود از آغاز جنگ دولت فیلیپین علیه قاچاق مواد مخدر بیش از ۵۱۷۵ تن کشته شده اند. این در حالی است که گروه‌های حقوقی این آمار را تا سه برابر بیشتر اعلام کرده اند.

فیلیپین دومین کشوری است که از دیوان بین المللی کیفری خارج می‌شود. بروندی در سال ۲۰۱۷ نخستین کشوری بود که از این دادگاه بین المللی خارج شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آسیا قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۹۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم بازیان سرپرست سازمان خصوصی سازی امروز در آئین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: امروز آئین واگذاری دو باشگاه بزرگ فوتبال ایران یعنی استقلال و پرسپولیس پیرو تلاش‌های صورت گرفته طی ۲ دهه است.

وی افزود: امروز به طور رسمی واگذاری دو باشگاه فوتبال از دولت به بخش خصوصی اعلام می‌شود و امیدوار هستیم که ۵ اردیبهشت سرآغاز دوره شکوفایی و پیشرفت در ورزش ایران باشد.

معاون وزیر اقتصاد ادامه داد: در این مرحله از برگزاری مزایده که به صورت شفاف در فرابورس برگزار شد، در یک عرضه عمومی و با تأمل و نظارت سهام دو تیم واگذار شد. در این دوره از واگذاری بعد از برگزاری ۸ بار مزایده بالاخره وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی با نمایندگی از مجموعه دولت در امر این واگذاری در تعامل نزدیک با وزارت ورزش و در یک نگاه همگام و همه جانبه در یک بازه زمانی ۲ ماهه، به ثمر رساند.

وی یادآور شد: در گام اول پذیرش این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران ۱۰ درصد از سهام این باشگاه‌ها به مردم واگذار شده بود. اگر این اتفاق نمی‌افتاد شاید به این زودی توان واگذاری این دو تیم را نداشتیم.

بازیان افزود: در سال جهش تولید با مشارکت مردم و تأکیدات رهبری بر زمینه سازی مشارکت همه جانبه مردم در اقتصاد، سازمان خصوصی سازی توانست در طلیعه سال ۱۴۰۳ این امر مهم و مورد تاکید ریاست جمهور، هیأت دولت و وزارت ورزش و اقتصاد در عرضه سهام دو تیم فوتبال تهرانی را به سرانجام برساند. در واقع واگذاری سهام عمده دولت که اعلان اراده حداکثری دولت در واگذاری تصدی گری های دولت در اول سال است.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: سوم اردیبهشت ماه مزایده در بازار فرابورس برگزار و دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی تشکیل شد؛ در نهایت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس داوطلبی خود را برای خرید باشگاه استقلال اعلام کرد و در حال حاضر ۸۵ درصد سهام این باشگاه متعلق به این هلدینگ است.

وی گفت: کنسرسیوم دوم هم کنسرسیوم بانکی با حضور بانک شهر، بانک تجارت، بانک ملت، بانک رفاه و بانک اقتصاد نوین برگزار شد.

بازیان اظهار کرد: در نهایت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را به دو کنسرسیوم بانکی و پتروشیمی واگذار کردیم.

کد خبر 6087419 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • بررسی مخفیانه قرار بازداشت تتانیاهو توسط دادگاه لاهه
  • حمید مطهری رسما در تبریز معارفه شد!
  • معاون وزیر اقتصاد: امروز استقلال و پرسپولیس رسما واگذار شدند
  • سرخآبی‌ها رسماً واگذار شدند
  • نتانیاهو دست به دامن آمریکا و انگلیس شد
  • حقایق نسل‌کشی غزه با صدور احکام بین‌المللی علیه نتانیاهو آشکارتر می‌شود
  • احتمال صدور حکم بازداشت مقامات تل آویو در دادگاه کیفری بین‌المللی
  • نگرانی تل آویو از احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو
  • ارمنستان از دیوان لاهه خواست پرونده تبعیض نژادی باکو علیه ایروان را رد کند
  • بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین آغاز شد