Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-23@17:22:43 GMT

ضرورت احداث ۶۰۰ پایگاه امداد و نجات در کشور

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۳۹۹۰۹

ضرورت احداث ۶۰۰ پایگاه امداد و نجات در کشور

رئیس سازمان جمعیت هلال ‌احمر گفت:در حال حاضر ۶۰۰ پایگاه امداد و نجات در سطح کشور فعال است، گفت: نیازمند ایجاد ۶۰۰ پایگاه امداد و نجات دیگر در کشور هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از موج رسا; فتح الله حقیقی شنبه شب در دیدار رئیس جمعیت هلال احمر با وی،اظهار داشت: زنجان استان آرامی است که به دلیل روحیه مردم کار در این استان را انتخاب کرده ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با همکاری مردم قیمت مرغ 11 هزار و 500 ثابت ماند، افزود: مردم استان زنجان همواره پشتیبان دولت ها هستند.

استاندار زنجان با اشاره به ایجاد خیریه ها از سوی مردم زنجان، گفت: مردم زنجان خالص مانده و خیر هستند.

حقیقی با این پیشنهاد که رئیس جمعیت هلال احمر از خیریه مهرانه زنجان بازدید کند، گفت: این خیریه در کشور بی نظیر است.

وی با اشاره به اینکه این خیریه 760 کارمند دارد که تنها 60 کارمند دستمزد دریافت می کنند، افزود: ماهانه 700میلیون تومان از سوی مردم به مهرانه کمک می شود.

استاندار زنجان خاطرنشان کرد: 80 تا 100 درصد هزینه های بیماران زنجانی رایگان بوده و به بیماران سایر استان ها نیز بین 40 تا 50 درصد تخفیف داده می شود.

حقیقی مدیرعامل جمعیت هلال احمر زنجان را نیروی ارزشمند،خوب، مبتکر،فکور و هماهنگ معرفی کرد و گفت: کارهای خوبی در استان انجام شده است که امیدواریم سفر شما نیز منشا خیر و برکت برای استان باشد.

وی گفت: در دایره ای به شعاع 400 کیلومتر زنجان تنها استانی است که در این شعاع به 50 درصد جمعیت و 80 درصد امکانات کشور دسترسی دارد.

استاندار زنجان با بیان اینکه بیش از یک هزار پروژه نیمه تمام در استان زنجان وجود دارد،گفت: 40 پروژه محوری انتخاب شد که تا کنون گشایش های خوبی انجام شده است.

حقیقی با اشاره به ملاقات های خود با وزاری کابینه،گفت:سعی کرده ام این پروژه ها را به وزار لینک کنم تا گشایش های خوبی ایجاد شود.

وی بیان داشت: نقشه راه منسجمی برای استان ترسیم شده است و حتی برای ایام عید نیز با نقشه راه جلو می رویم و هر مسافری وارد استان می شود می تواند از اپلکیشن اطلاعات استان زنجان استفاده کند.

استاندار زنجان برضرورت کمک های سخت افزاری و نرم افزاری به هلال احمر استان تاکید کرد و افزود: از طریق استانداری نیز این کمک ها انجام می شود.

رئیس سازمان جمعیت هلال احمر نیز در این دیدار با بیان اینکه با ایده آل ها فاصله داریم اما این جمعیت سازمان مردمی است و تلاش می کند با مردم،ائمه جمعه، بخشداران و استانداران ارتباط معقول و منطقی داشته باشد تا کار مردم را با مردم پیش ببریم.

پیوندی خاطرنشان کرد: اساس کار ما داوطلبانه است و 12 هزار جوان امسال در عید به مردم خدمات رسانی می کنند  تا مردم از سفر خود لذت ببرند.

وی با بیان اینکه زنجان محل گذر برای مسافران است و دارای جاذبه های تاریخی خوبی است که ظرفیت محسوب می شود،افزود:10 پایگاه هلال احمر در استان زنجان در ایام نوروز به مردم خدمات رسانی می کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: ضروری است زمین، امکانات در اختیار این جمعیت قرار گیرد تا برنامه های مهمی اجرایی شود.

رئیس سازمان جمعیت هلال ‌احمر ادامه داد: اعتبارات سازمان جمعیت هلال ‌احمر در سال‌ جاری چهار میلیارد تومان بود که تاکنون ۷۵۰ میلیون تومان از این اعتبار تخصیص داده شده است.

پیوندی افزود: در دهه فجر امسال حدود ۳۵ تا ۴۰ انبار امدادی، پایگاه امداد و نجات و نیز ساختمان امدادی را با اعتباری بالغ بر ۵۱ میلیارد تومان در نقاط مختلف کشور افتتاح کردیم.

رئیس سازمان جمعیت هلال ‌احمر  خاطرنشان کرد: نگاه ویژه استان زنجان در اختصاص زمین می‌تواند به احداث پایگاه‌ های مورد نیاز جمعیت هلال احمر منجر شود.

پیوندی با بیان اینکه در حال حاضر ۶۰۰ پایگاه امداد و نجات در سطح کشور فعال است، گفت: نیازمند ایجاد ۶۰۰ پایگاه امداد و نجات دیگر در کشور هستیم.

وی لزوم توسعه فرهنگ ترافیک کشور را مورد تأکید قرارداد و افزود: متأسفانه توجه نکردن به فرهنگ ترافیک در کشور چالش‌ های اجتماعی زیادی را به همراه داشته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی میزبان آزمون کشوری درجه ایثار خواهد بود

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مرکزی گفت: یازدهمین دوره آزمون آمادگی جسمانی و مهارتی کسب درجه ایثار به میزبانی جمعیت هلال احمر استان مرکزی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علیرضا شهرجردی ظهر امروز _سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت_ در حاشیه نشست هماهنگی برگزاری آزمون در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یازدهمین دوره آزمون آمادگی جسمانی و مهارتی کسب درجه ایثار به میزبانی استان مرکزی در مجموعه ورزشی جمعیت هلال‌احمر در شهرستان ساوه به مدت ۹ روز برگزار می‌شود.

وی افزود: این آزمون به صورت منطقه‌ای و با حضور نجات‌گران استان‌های قم، اصفهان، یزد، کرمانشاه، همدان و مرکزی به مدت ۹ روز انجام می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مرکزی گفت: یازدهمین دوره آزمون آمادگی جسمانی و مهارتی کسب درجه ایثار به میزبانی جمعیت هلال احمر استان مرکزی برگزار می‌شود.

شهرجردی افزود: تمام تمهیدات لازم برای برگزاری این آزمون اندیشیده شده است تا استان مرکزی چون سال‌های گذشته میزبانی شایسته‌ای برای این آزمون مهم را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه تست دریافت درجه ایثار در دو مرحله آمادگی جسمانی و آزمون مهارتی برگزار می‌شود، گفت: در نخستین بخش آزمون شرکت‌کنندگان پس از انجام آزمون ۹ ماده‌ای آمادگی جسمانی و کسب حد نصاب لازم با تأیید هیئت داوران به مرحله دوم که ویژه فعالیت‌های تخصصی و مهارتی امدادگران است، راه می‌یابند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی با اعلام جزئیات این آزمون گفت: مرحله آمادگی جسمانی با آیتم‌های تست کوپر، دراز و نشست، انعطاف نیم تنه به جلو، دوی ۴۵ متر، پرش طول درجا، فشار موازی، پرش جفت دو طرف، دوی مارپیچ و معلق ماندن برگزار می‌شود.

شهرجردی افزود: در مرحله مهارتی نیز آزمون تخصصی پیش بیمارستانی، جست جو و نجات در جاده، جست جو و نجات در آوار، جست جو و نجات در کوهستان، جست جو و نجات در محیط‌های آبی انجام می‌شود.

رئیس امور امدادگران سازمان امداد و نجات کشور هم با تشریح مراحل آزمون گفت: این آزمون یکی از مهم‌ترین آزمون‌های کشور در حوزه امداد و نجات محسوب می‌شود و از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است، به امدادگرانی که امتیازات لازم را در همه مراحل این آزمون کسب کنند از سوی رئیس جمعیت هلال احمر کشور، گواهینامه ایثار اعطا می‌شود که بالاترین درجه امدادی در هلال احمر محسوب می‌شود.

سیاوش غلامی نماینده سازمان امداد و نجات کشور اظهار کرد: به همین دلیل سازمان امداد و نجات کشور با توجه ویژه‌ای اقدام به برگزاری آزمون با انتخاب نخبگان این حوزه به عنوان هیأت داوران و کادر اجرایی اقدام کرده است.

وی فرشید بنی دیدار را به عنوان سرتیم هیئت داوران معرفی کرد و گفت: وحید آستارکی، سید جمال هشمی، مهدی نظری، سجاد حیدریان، امین جعفر بیگی، یونس حسنوند، بهداد برزویی، ابراهیم مهدی پور، مصطفی احمدتبار دیگر اعضای هیئت داوران این آزمون خواهند بود.

بنی‌دیدار تصریح کرد: هدف از برگزاری این آزمون‌ها افزایش و تقویت توان عملیاتی و بالا بردن سطح مهارت و آمادگی بدنی نجات‌گران برای حضور مؤثر در بحران‌ها و حوادث غیرمترقبه برای خدمت‌رسانی به شهروندان در راستای رسالت جمعیت هلال احمر است.

به گزارش ایمنا، پس از برگزاری آزمون ویژه برادران، آزمون ویژه بانوان از بیست‌ودوم اردیبهشت به مدت ۹ روز در مجموعه ورزشی هلال احمر ساوه به میزبانی استان مرکزی برگزار می‌شود.

کد خبر 747288

دیگر خبرها

  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های «تار» و «هویر»
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • برگزاری آزمون منطقه‌ای کسب درجه ایثار در استان مرکزی
  • استان مرکزی میزبان آزمون کشوری درجه ایثار خواهد بود
  • تصادف در گنبد ۷ مصدوم برجا گذاشت
  • آموزش امداد و نجات به ۲۶ هزار البرزی
  • ارسال بیش از ۲ هزار موکت و پتو به مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان
  • کمک‌های هلال‌احمر یزد به مردم مناطق سیل‌زده سیستا‌ن‌وبلوچستان
  • ارسال ۱۴۰۰ تخته موکت و ۶۵۰ تخته پتو از هلال‌احمر یزد به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • ارائه آموزش‌های امداد و نجات همگانی به بیش از ۳۱ هزار نفرتوسط مربیان داوطلب هلال احمر آذربایجان غربی