Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت دفاع آمریکا در بودجه دفاعی سال مالی آینده بودجه قابل توجهی برای خرید بیش از ۱۰ هزار موشک هدایت شونده برای استفاده احتمالی در آینده در مقابل توان نظامی روسیه و چین، در نظر گرفته است. ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸ بین الملل آسیا-اقیانوسیه اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، پورتال خبری «Task and Purpose» آمریکا نوشته است: پنتاگون قصد دارد بیش از 10 هزار موشک هدایت شونده برای استفاده احتمالی در آینده در برابر روسیه و چین خریداری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشریه یادآور شده که وزارت دفاع آمریکا قصد دارد در پیش‌نویس بودجه سال مالی 2020، هزینه قابل توجهی برای خرید 10 هزار و 193 موشک هدایت شونده «زمین به زمین» و سامانه‌های پرتاب موشک مدرن در نظر بگیرد. تاکید شده که این تعداد موشک 26 درصد بیشتر از سال 2019 خواهد بود، زمانی که پنتاگون خواستار خرید هشت هزار موشک شده بود و در سال 2018 نیز خواستار خرید نزدیک به هفت هزار موشک بود.

 براساس اطلاعات این نشریه، خرید این تسلیحات نظامی برای خنثی کردن یا سرکوب توان توپخانه‌ای و سیستم‌های دفاع ضدهوایی دشمن است که برای این منظور بودجه‌ای مبلغی معادل 1.4 میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.

طبق ارزیابی این پورتال خبری، رشد قابل توجه هزینه‌ها برای تقویت توان موشکی پنتاگون مربوط به تغییر جهت سیاست‌های وزارت دفاع آمریکا نسبت به سیستم‌‌های استقرار موشک‌های زمینی برای مقابله با دو قدرت بزرگ نظامی جهان، یعنی روسیه و چین، پس از آن می‌شود که گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه دیگر شکست خورده است.

پنتاگون درصدد تقویت توان خود برای بازدارندگی روسیه استقرارداد یک میلیارد دلاری پنتاگون برای فروش سامانه موشکی به عربستانترامپ بودجه نظامی آمریکا را به 750 میلیارد دلار افزایش می‌دهد

علاوه بر این، در پیش‌نویس بودجه دفاعی برای سال مالی آینده که در اوایل ماه مارس منتشر شد، آمده است که اولویت برای مدرنیزه سازی نیروهای مسلح آمریکا به روی افزایش برد شلیک و میزان تاثیر آتش نیروهای توپخانه‌ای و توسعه قابلیت‌های میزان تخریب آنها، با هدف دست‌یابی به برتری کامل آنها در تمامی زمینه‌هاست.

انتهای پیام/

R1445/P36446/S8,87,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط پنتاگون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پنتاگون پنتاگون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۰۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران

وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر گسترش تحریم‌ها بر صنایع پهپادی و موشکی ایران به توافق رسیدند. قرار است مسئول سیاست خارجی اتحادیه فهرستی مشخص از این تحریم‌ها آماده کند.

به گزارش عصر ایران به نقل از دویچه وله؛ جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دیروز دوشنبه، سوم اردیبهشت، با تصمیم مشترک ۲۷ وزیر خارجه این اتحادیه مأموریت یافت تا پیشنهادات مشخصی را برای تشدید تحریم ایران تهیه و ارائه کند.

بما به این گزارش؛ این تحریم‌ها باید ناظر بر محدودسازی تجارت با ایران باشند، به گونه‌ای که این کشور در ساخت و توسعه پهپادها و موشک‌های خود با مشکل روبه‌رو شود. علاوه بر این باید تحریم متوجه اشخاص، نهادها و شرکت‌هایی شود که در تولید پهپادها و موشک‌ها و نیز ارسال آنها برای نیروهای شبه‌نظامی متحد جمهوری اسلامی در منطقه مشارکت دارند.

توافق اولیه بر سر تشدید تحریم‌های ایران هفته پیش در پی بالا گرفتن تنش میان ایران و اسرائیل صورت گرفت.

به گفته آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان، در حاشیه اجلاس وزاری خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ: «مسئله بر سر این است که همه امکانات تحریمی برای ممانعت از حمله ایران و متحدانش به اسرائیل به کار گرفته شود.»

بورل خود نیز به خبرنگاران گفت که تحریم‌های پیشنهادی، ممانعت از انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و تحویل آنها به "گروه‌های نیابتی ایران" را شامل می‌شود.

او با اشاره به توافق قبلی اتحادیه اروپا بر سر تحریم‌ پهپادی و موشکی ایران در ارتباط با همکاری این کشور با روسیه در جنگ با اوکراین، گفت که حالا حوزه تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی باید بر اساس تصمیم جدید به کل منطقه خاورمیانه و دریای سرخ گسترش یابد.

بعد از حمله ایران به اسرائیل در روز ۲۵ اردیبهشت که در جریان آن بیش از ۳۰۰ پرتابه از جهت‌های مختلف به سوی اهدافی در اسرائیل شلیک شد، اتحادیه اروپا درباره رشته‌ تحریم‌هایی برای گسترش محدودیت تولید پهیادهای ایران و نیز ایجاد دشواری در ساخت موشک از سوی این کشور به توافق رسید.

بزرگترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی در منطقه خاورمیانه 

برآورد می‌شود که ایران دارای بزرگترین و متنوع‌ترین زرادخانه موشکی در منطقه خاورمیانه است، با بیش از سه هزار موشک که تا ۲۰۰۰ کیلومتر برد دارند. 

گرچه بخش عمده تولید موشکی و پهپادی ایران بومی است، ولی این کشور مثل گذشته به قطعات و اجزایی از خارج نیز نیازمند است. در همین رابطه جمهوری اسلامی در سال‌های گذشته شبکه‌ای پیچیده از خرید و فروش این قطعات ایجاد کرده است که از طریق آن می‌تواند به کالاهایی فنی دست یابد که دارای استفاده دوگانه، هم برای مصارف غیرنظامی و هم کاربرد در عرصه نظامی، هستند. با کمک این شبکه پیچیده ایران تحریم‌های بین‌المللی را دور می‌زند. تصمیمات جدید در اروپا و آمریکا ناظر بر دشوارساختن این دور زدن‌هاست.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: رویترز : اتحادیه اروپا امروز (دوشنبه) درباره تحریم ایران تشکیل جلسه می‌دهد توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه ایران

دیگر خبرها

  • تایفون آمریکا در راه آسیا و اقیانوسیه(+عکس)
  • آمریکا عملیات پهپادی و موشکی یمن علیه کشتی هایش را تایید کرد
  • پولیتیکو : آمریکا ماه گذشته موشک‌ های دوربرد به اوکراین ارسال کرده
  • پولیتیکو: آمریکا ماه گذشته موشک‌های دوربرد به اوکراین ارسال کرده است
  • ارسال مخفیانه تسلیحات دوربرد آمریکایی به اوکراین
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰؛ علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل می‌کند؟!
  • سامانه پدافند اس-۵۰۰ چیست؟ آیا می‌تواند علیه موشک‌های هایپرسونیک عمل کند؟
  • هشدار پنتاگون به عراق درباره ادامه حملات علیه نیروهای آمریکا
  • ارتش روسیه به سامانه ضدهوایی اس-۵۰۰ مجهز می شود
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران