Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@22:53:58 GMT

امروز چقدر به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۰۶۷۵

امروز چقدر به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود؟

امروز با حضور رئیس جمهور ۸ واحد شیرین‌سازی گاز در دو پالایشگاه گازی و نیمی از ظرفیت تولید گاز از بخش دریا در فازهای ۱۳، ۲۲، ۲۳ و ۲۴ به بهره‌برداری می‌رسد. ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز رئیس جمهوری وارد عسلویه شد و یکی از برنامه‌های سفر وی به این شهر ساحلی کشور، افتتاح پروژه‌های جدید در میدان گازی مشترک پارس جنوبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پالایشگاه فاز 13 پارس جنوبی که با توان متخصصان داخلی در مجموعه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء و گروه مپنا تکمیل شده با ظرفیت کامل تصفیه و شیرین‌سازی روزانه 56 میلیون متر مکعب گاز غنی به بهره‌برداری می‌رسد.

همچنین امروز پالایشگاه فازهای 22، 23 و 24 با پیمانکاری متخصصان ایرانی در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به طور کامل و با ظرفیت شیرین‌سازی روزانه 56 میلیون متر مکعب گاز غنی به مدار بهره‌برداری وارد می‌شود. در واقع در بخش پالایشگاه گازی امروز افتتاح رسمی افزایش ظرفیت شیرین‌سازی 112 میلیون متر مکعبی گاز غنی و تولید 100 میلیون متر مکعب گاز شیرین برای تزریق به شبکه سراسری را شاهد خواهیم بود.

فازهای 13 و 22، 23 و 24 از نظر بخش دریایی تکمیل نیست اما امروز به موازات افتتاح پالایشگاه‌های این دو فاز، نیمی از ظرفیت بخش دریایی این فازها که در مدار بهره‌بردرای قرار گرفته است افتتاح می‌شود. به عبارتی از مجموع ظرفیت برداشت 56 میلیون متر مکعبی فاز 13، از مخزن دریایی، حدود 28 میلیون متر مکعب به مدار بهره‌برداری وارد شده و از مجموع ظرفیت برداشت 56 میلیون متر مکعبی فازهای 22، 23 و 24 نیز حدود 28 میلیون متر مکعب ظرفیت تولید گاز به بهره‌برداری رسیده است. در واقع امروز در بخش برداشت گاز از مخزن دریایی، ظرفیت تولید 56 میلیون متر مکعب در روز به بهره‌برداری می‌رسد و نیمی دیگر از ظرفیت تولید گاز در بخش دریایی این فازها در نیمه نخست سال آینده تکمیل خواهد شد.

بیژن زنگنه وزیر نفت درخصوص افتتاح این دو پروژه در حالیکه تکمیل نشده‌اند گفت: اینکه امروز بدون تکمیل بخش‌های دریایی فاز 13 و فازهای 22، 23 و 24 این پروژه‌ها با حضور رئیس جمهور افتتاح می‌شوند‌، یک رویکرد مدیریت پروژه است و اینگونه نیست که ما بخواهیم کاری نمایشی انجام دهیم؛ ما احتیاجی به انجام کار نمایشی نداریم چرا که به صورت روراست و صادقانه میزان پیشرفت پروژه و بخش‌هایی که کامل شده را به مردم اعلام می‌کنیم.

وزیر نفت افتتاح این پروژه‌ها که در زمان تحریم و با توان داخلی اجرایی شده‌اند را پیامی مهم در راستای توانمندی ایران و عدم توقف توسعه پروژه‌ها به دشمنان ایران و جامعه جهانی دانست و گفت: می‌توان یک پروژه را بخش بخش کرد و هر بخش آن را با حضور یک مقام مسئول به بهره‌برداری رساند، این یک رویکرد مدیریتی است که همه را برای تحقق زمانبندی پروژه تحت فشار قرار می‌دهد تا کار در زمان مناسب انجام شود.

ایران چگونه در برداشت روزانه گاز از پارس جنوبی به قطر رسید؟

انتهای پیام/

R32317/P/S7,80/CT11 واژه های کاربردی مرتبط نفت ایران نفت جهانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نفت ایران نفت جهانی نفت ایران نفت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۰۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید

فعال کارگری گفت: مشارکت‌های مردمی از مولفه‌های اساسی توسعه پایدار و رونق تولید است و در جهت افزایش بهره‌وری و تولید ثروت نقش مهمی ایفا می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان می دهد امروزه مدلی که می تواند کشور را در شرایط تحریم و تورم به سمت تحقق عدالت اجتماعی و توسعه همه جانبه سوق داده و در خیزش عظیم اقتصادی قراربدهد مدل تعاون است.

سال هاست که موضوع توجه به رشد اقتصادی و تولید همراه با عدالت اجتماعی توسط مقام معظم رهبری مطرح شده است و تنها مدلی که می تواند کشور را به سمت توسعه همه جانبه سوق داده و تعاون است. رشد اقتصادی، فقرزدایی، اشتغال مولد، یکپارچگی اجتماعی، تقویت کارآفرینی و مدیریت، تمرکز سرمایه های کوچک در قالب سرمایه های متوسط و کلان از اهداف مهم تشکیل شرکت های تعاونی در کشور است. تعاونی ها از لحاظ اقتصادی به  عنوان یکی از جدی ترین راه های توسعه پایدار در برنامه های توسعه کشور قراردارند. نقش تعاونی ها در اقتصاد خرد و متوسط در صورتی که نگاه ویژه ای به تقویت و افزایش بهره وری در آنها صورت پذیرد افزایش خواهد یافت و آمادگی ورود و حضور در عرصه فعالیت های اقتصادی کلان برای آنها فراهم خواهد شد.

 هادی ابوی، فعال کارگری با اشاره به نام‌گذاری سال جاری با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» توسط مقام معظم رهبری، اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی نقش مهمی در توسعه جامعه و افزایش تولید به همراه دارد.

وی افزود: با تشویق به مشارکت فعال مردم در فرآیندهای تصمیم‌گیری و توسعه، می‌توان به ایجاد جامعه‌ای پایدار و متحد دست پیدا کرد.

ابوی خاطر نشان کرد: مشارکت در جامعه یعنی فرایند به‌کارگیری توانمندیهای فردی یا گروهی ذینفعان برای دستیابی به یک هدف گروهی. در این فرایند، رفتار آگاهانه، خواست جمعی، پذیرش جمعی، انتخاب و وجود نیازهای مشترکت اهمیت دارند. آنچه در یک فرایند مشارکت موفق مهم است احساس نیاز برای حل یک مشکل، شناخت آن مشکل و احساس نیاز به همکاری گروهی با توجه به میزان دانش و توانمندی افراد و شناخت آنان از توانایی‌ ها و امکانات موجود و حداکثر استفاده از آنهاست، که برای دستیابی و تحقق شعار سال میتوان تنها با تشکیل شرکت های تعاونی که خود متشکل از نهادهای مردمی است، به این مهم دست یافت. رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی یادآور شد: بیانات معظم له در دیدار با فعالان اقتصادی و تاکیدات دینی و اسلامی همه بیانگر اهمیت توجه به این نوع از اقتصاد ( اقتصاد مردمی – تعاونی ) در شرایطی است که وضعیت اقتصادی کشور نیازمند توجه بیش از پیش به واژگان عدالت، مردمی سازی، شفاف سازی، مشارکت مردم و جمع آوری و هدایت نقدینگی به سمت تولید است. 

وی گفت: شرکت‌های تعاونی به عنوان اجزاء تشکیل دهنده اکوسیستم تعاون از ویژگی‌هایی برخوردار هستند که در صورت توجه به این ویژگی‌ها و تحقق کارکرد‌های آنها در اقتصاد کشور می‌توانیم در مسیر شعار سال که توسط مقام معظم رهبری به نام «جهش تولید، مشارکت مردم» تعیین گردید، موفق باشیم.

ابوی ادامه داد: بخش تعاون می‌تواند با سازماندهی و ساماندهی بنگاه‌های خرد، متوسط و کوچک و ایجاد صرفه جویی در مقیاس، هزینه‌های تولید را کاهش، رقابت غیر ضرور در بین تولید کنندگان را حذف و تاثیر روانی تورم بر تولید را محو و از تاثیر سفته بازی در اقتصاد بکاهد و جهش تولید را با مشارکت مردم رقم بزند. اقتصاد تعاونی این ظرفیت را دارد که با حذف واسطه‌های غیر ضرور به کاهش هزینه ها‌ی خانوار کمک نماید و با هدایت سرمایه‌های مردمی به بخش تولید علاوه بر ایجاد زمینه بهره مندی از سود حاصل از تولید با کاهش هزینه تامین مالی بنگاه‌های خرد، کوچک و متوسط و صرفه جویی در مقیاس هزینه‌های تمام شده کالا‌ها را کاهش و زمینه افزایش درآمد را فراهم آورد.

ابوی با بیان اینکه این مشارکت‌ها می‌توانند به رفع نیاز در جامعه منجر شوند، تصریح کرد: در مدل تعاونی این امکان وجود دارد تا تولید کالا‌ها را بر اساس نیاز منطقه‌ای مدیریت نمود و با تلفیق زنجیره ارزش و تامین با مدل تعاونی، بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی را ایجاد نمود که در فرآیند اقتصاد کشور بتواند گره گشا باشد؛ لذا آنچه مشهود است اقتصاد کشور در گام دوم انقلاب و در شرایط پیش رو باید به رکن دوم اقتصاد کشور در قانون اساسی که همان اقتصاد تعاونی است با رویکردی مثبت‌تر از گذشته نگریست و از ظرفیت‌های این مدل اقتصادی که می‌تواند مشارکت آحاد مردم در کنار باور‌های دینی و فرهنگی را در مسیر مردم سالاری اقتصادی هدایت کرد بهره وافی و کافی برد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • رئیسی فردا یک سد در سریلانکا افتتاح می‌کند
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • افزوده شدن ۵۰۰ هزار مترمربع به فضای ورزشی آذربایجان‌غربی
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند
  • صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • آب رسانی به ۷ روستا در بم
  • خراسان رضوی یکی از استان‌های برتر کشور در تولید تخم مرغ است
  • تحقق شعار سال و کمک به تولید، با ارتقای تصفیه خانه پرکندآباد ۲ مشهد