Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قم، سید مرتضی سقائیان نژاد شهردار قم امروز یکشنبه 26 اسفندماه در نشستی خبری تشریح فعالیت‌های این نهاد در سال جاری بیان کرد: شهرداری محوریت اجرایی شهر را عهده‌دار است، لذا در ارتباط با توسعه قم یک مجمع تشکیلاتی ایجاد و برنامه‌های سه ساله خود را بررسی کردیم و نتایج مطلوبی را به دست آورده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وضعیت توسعه شهر قم به انسجام خوبی رسیده‌است اما مشکلاتی هم وجود دارد که برای رفع آن تلاش کردیم، تبدیل سیستم بودجه‌ریزی شهرداری به صورت الکترونیکی انحام شده و سیتسم عملکردی شهر قم هم آماده است.

شهردار با بیان اینکه حدود 110 میلیارد پروژه در شهر قم افتتاح شده‌است اظهار کرد: حدود 110 بوستان در شهر قم در سال 97 احداث شده، همچنین راه‌اندازی قطار شهری از جمله پروژه‌های ما در آینده است که بخش عظیمی از این پروژه به ارز مربوط می‌شود که باید از خارج کشور بیاوریم و امیدوارم با حل مشکلات ارزی به زودی به مرحله بهره‌برداری برسد.

سقائیان نژاد با بیان اینکه 24 آتش‌نشانی در حال حاضر فعال است اظهار کرد: در حال انجام برنامه‌هایی که تحت عنوان پروژه قم 1400 مطرح است هستیم تا با دقت به ثمر برسد.

وی بیان کرد: زیربنای کارهای فرهنگی در شهر قم قوی نیست و بسیاری از مشکلات این شهر نیز در حوزه کارهای فرهنگی است، در سال 98 به دنبال این هستیم که مسئله فرهنگ شهری وشهروندی با تاکید بر سخنان رهبری راس محور فعالیت‌ها قرار بگیرد و در زمینه ارتقای نشاط اجتماعی و بهبود وضعیت معیشتی مردم تلاش کنیم.

شهردار استان در پاسخ به سوال خبرنگار ایکنا مبنی بر علت عدم توجه شهرداری به نمای اسلامی گفت: متاسفانه در حال حاضر نمای ساختمان‌های شهر قم تحت تاثیر فرهنگ غربی است و فرهنگ غربی هم بر مبنای زور(لغو) است و با فرهنگ اسلامی که بر مبنای تزکیه است بسیار فاصله دارد لذا در حال حاضر باید برای این فرهنگ غربی که به عنوان یک تهاجم فرهنگی از آن یاد می‌شود چاره‌اندیشی نهایی صورت بگیرد و در این راستا با نظام مهندسی صحبت‌هایی داشتیم که اقدامات مناسبی را انجام دهیم.

وی ادامه داد: اگر در زمینه نمای ساختمان‌های شهری طراحی‌های مناسبی را ارائه دهیم می‌توانند از این طرح‌ها به عنوان الگوی ساخت استفاده کنند و این کار را در حوزه معاونت شهرداری مطرح کردیم و تلاش بر این است که با همکاری نظام مهندسی، محدودیت‌ها را کاهش دهیم و این اقدام درست را به ثمر برسانیم.

سقائیان نژاد در پاسخ به بخش دیگری از سوال خبرنگار ایکنا مبنی بر این که ایا جمع کردن کودکان کار در سطح شهر، پاک کردن صورت مساله توسط شهرداری نیست؟ بیان کرد: وظیفه شهرداری جمع کردن آن‌هاست و اقدامات و حمایت‌های بعد از آن از جمله آموزش و روانشناسی کودکان به عهده بهزیستی است و از حوزه کاری ما خارج است اما اگر معاونت شهری در شهرداری تشکیل شود آن موقع می‌توانیم بگوییم صفر تا صد این کار به عهده شهرداری است تا در راستای فرهنگ سازی و کاهش این آسیب اجتماعی اقدامات لازم را انجام دهیم.

سقائیان‌نژاد در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار ایکنا مبنی بر افزایش افراد متفرقه با عنوان زباله جمع‌کن‌های شهر قم در ماه‌های اخیر و اقدامات شهرداری برای مقابله با این افراد بیان کرد: زباله جمع‌کن‌ها برای خودشان زباله جمع نمی‌کنند و کسانی آن‌ها را استخدام می‌کنند و متاسفانه در نهایت فساد ایجاد می‌شود؛ در این راستا تظاهراتی هم در مورد اعتراض به وضعیت موجود زباله‌جمع‌کن‌های شهری از سوی افراد علاقه‌مند به محیط زیست انجام شده‌است.

وی افزود: ما در این زمینه طرح‌هایی داریم که یکی از آن‌ها ایجاد شرکت برای این افراد است تا این افراد زیر نظر شهرداری جذب شرکت شوند و لذا با معاونت سیاسی استانداری برای اجرای این طرح اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

انتهای پیام‌

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا قم شهرداری قم ایام نوروز آسیب های اجتماعی کودکان کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۱۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زائران دسترسی مناسبی به حرم حضرت معصومه (س) و اطراف آن ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی، در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قم گفت: جا دارد از تلاش‌ها و اقدامات در شهرداری و شورای اسلامی شهر باوجود اختلاف سلایقی که هست، تشکر و قدردانی کنیم، آنچه در مدیریت شهری اهمیت دارد راه و رسم تعامل، همدلی و همراهی برای خدمت هر چه بیشتر به مردم است. البته نقدهایی وجود دارد، لذا باید ارزیابی جامع داشته باشیم.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با اشاره به اهمیت توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید افزود: شهر قم باید به عنوان الگوی شهرسازی معماری اسلامی و ایرانی در کشور مطرح شود و این در سایه یک کار و همت جمعی و خرد نخبگانی فنی و علمی میسر خواهد شد.

امام جمعه قم گفت: سبک شهرسازی و معماری روی فرهنگ و آداب هر منطقه‌ای اثر می‌گذارد، شهر قم به عنوان ام القرای جهان اسلام باید در این سبک معماری اسلامی در کشور پیشتاز باشد و این در سایه یک مهندسی و معماری قوی همراه با روح سرشار معنوی و اندیشه معرفتی و اسلامی صورت خواهد پذیرفت، اما در حال حاضر این خلاء وجود دارد و چنین اراده قوی در ساخت و سازهای جدید وجود ندارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به فرهنگ و پیوست فرهنگی نهادها و سازمان‌ها اشاره و بیان کرد: هر دستگاه و نهادی که ارتباط و تعامل بیشتری با مردم و آحاد جامعه دارد باید دارای یک پیوست فرهنگی و معرفتی باشد؛ اگر خدمت توأم با فرهنگ و اخلاق همراه باشد، ارزش بیشتری دارد.

آیت الله اعرافی، رودخانه قم را نَفَس شهر توصیف و تصریح کرد: بستر رودخانه را باز بگذارید. هسته مرکزی شهر یعنی حرم، بازار، فیضیه و مسجد اعظم تاریخچه قم و اهالی قم است، مدیریت شهری علی رغم تمام تلاش‌هایی که داشته نسبت به تسهیل رفت وآمد زائران و مجاوران شهر کریمه اهل بیت (ع) در هسته مرکزی شهر، کاری از پیش نبرده و شیوه را اصلاح نکرده است.

مدیر حوزه‌های علمیه عنوان کرد: امروز تردد طلاب و اساتید به مدارس علمیه و به ویژه مدرسه فیضیه در هسته مرکزی شهر سه راه بازار، شیخان، حرم مطهر، مدرسه فیضیه با دشواری‌های همراه است، زائران دسترسی مناسبی به اطراف حرم و محیط پیرامونی آن ندارد که ان شاءالله به این نکته توجه شود.

در ابتدای این نشست، محرری، صابری، ملایی از اعضای شورای شهر قم نکاتی را مطرح کردند.

کد خبر 6085391

دیگر خبرها

  • آمادگی استان برای مواجهه با خطرات احتمالی، خسارات‌ ناشی از سیل را کاهش داد
  • آمادگی استان برای مواجهه با خطرات احتمالی، خسارات‌های ناشی از سیل را کاهش داد
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان 
  • ترویج فرهنگ حفاظت از زمین پاک در بین دانش آموزان
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ترویج معارف قرآنی، دلیلی بر کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • تاکید بر توجه به معماری اسلامی ایرانی در ساخت و سازهای جدید
  • زائران دسترسی مناسبی به حرم حضرت معصومه (س) و اطراف آن ندارند
  • رکن اصلی سبک زندگی ایرانی-اسلامی، معماری تمدن‌پایه است