Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمد تقی‌زاده رئیس اتحادیه پارچه فروشان اصفهان در ارتباط با وضعیت بازار پارچه در آستانه نوروز اظهار داشت: مشکلات اقتصادی کشور بر بازار پارچه تاثیر داشته و اندکی با کمبود پارچه روبرو هستیم.

وی با اشاره به استقبال مردم از بازار نوروزی پارچه، افزود: البته اکنون بازار کمی از حالت رکود خارج شده اما مانند سال گذشته نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس اتحادیه پارچه‌فروشان اصفهان با بیان اینکه استقبال مردم نسبت به سال‌های پیش کم شده است، گفت: مشکلات اقتصادی کشور موجب تغییر رفتار مصرف کننده شده چراکه قیمت مطلوب و تامین کالا موجب مصرف گرایی شده بود.

وی افزود:، اما اکنون با افزایش قیمت اجناس الگوی مصرف مردم عوض شده، زیرا توان خرید آن‌ها کم است و این بازتابی از جنگ اقتصادی است. 

تقی‌زاده ادامه داد: اکنون که جنگ اقتصادی به شهر و خانه ما آمده است، هر واحد صنفی ما یک سنگر و هر فرد صنفی یک رزمنده است و به کمک مردم با کنار گذاشتن مصرف‌گرایی قطعاً پیر‌وز این میدان خواهیم بود.

وی از افزایش ۲ تا ۳ برابری قیمت پارچه پیش از عید نوروز خبر داد و گفت: پارچه‌های تولید داخل به علت گران شدن مواد اولیه و پارچه‌های وارداتی به واسطه نوسانات ارزی، در چند ماه اخیر گران شده است.

رئیس اتحادیه پارچه‌فروشان در ارتباط با مهمترین مشکلات صنف خود بیان کرد: کمبود، تامین و افزایش قیمت مواد اولیه تولید پارچه و از طرفی اجرای ۱۲۰ درصدی قانون از بزرگترین معضلات ما محسوب می‌شود.

وی افزود: با توجه به سایر مشکلات در روند کسب‌و‌کار، مالیات‌ها، دارایی و تامین اجتماعی نیز مضاعف است که البته با ملایمت بیشتر و کمک مسئولان دراین باره می‌توانیم راحت‌تر از بحران‌ها عبور کنیم.

تقی‌زاده با بیان اینکه قادر به تولید بسیاری از پارچه‌ها در کشور نیستیم تصریح کرد: تمام پارچه‌های کشور که مواد اولیه تولید پوشاک‌اند ایرانی نیست و این به علت به‌روز نبودن ابزار‌ها و تکنولوژی و نبود مواد اولیه است.

وی ادامه داد: با درست کردن زیرساخت‌ها و به‌روزرسانی دستگاه‌ها و تکنولوژی و نیز تامین مواد اولیه حتی از کشور‌های دیگر، می‌توانیم تولید داخلی را افزایش دهیم.     انتهای پیام/م    استقبال مردم از بازار نوروزی پارچه ضعیف است    

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی نوروز98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۱۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با مشارکت مردم، از درون جشنواره‌های مردمی شکل می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر، سلمان نصیری مدیرعامل مؤسسه شتاب دهنده راوینو در اختتامیه جشنواره مدرسه عشق با تأکید بر این مطلب که ساماندهی و به میدان آوردن ظرفیت‌های مردمی مهم‌ترین عامل جهش تولید به‌ویژه تولید محتوای فاخر است اظهار کرد: بسیاری از استعدادها و ظرفیت‌ها در پایان هریک از جشنواره‌ها به فراموشی سپرده شده و یا بهره‌برداری مناسبی از آنها نمی‌شود.

وی افزود: با توجه به منویات مقام معظم رهبری پیرامون لزوم جهش تولید با مشارکت مردمی، می‌توان از درون همین ظرفیت‌های موجود در جشنواره‌هایی مانند «مدرسه عشق»، با ایجاد بستری برای عرضه تولیدات؛ شرایط ایده آلی را برای توسعه و رونق کسب و کارهای محتوایی فراهم ساخت.

مدیر عامل مؤسسه راوینو در ادامه به مهجور واقع شدن برخی از تولیدات در رویدادها و جشنواره‌های مردمی اشاره کرد و افزود: اغلب جشنواره‌ها حول محور مساله تصویر و مولتی مدیا برگزار می‌شوند و کمتر به حوزه صوت، پادکست و یا متن توجه می‌شود، این در حالی است که بسیاری از تولیدات فاخر از درون همین متون قوی شکل می‌گیرند.

نصیری ادامه داد: اگر بازار مستعدی برای نمایش و عرضه محتوای نوشتاری و صوتی فراهم شود تا تولیدکنندگان فیلمنامه، مستند و … از این محتوا بهره‌مند شوند طبیعتاً آثار تولیدی از نظر کیفی، ارتقا یافته در نتیجه شاهد رشد بازار کسب و کار در حوزه صوت و متن نیز خواهیم بود.

نصیری همچنین به لزوم ایجاد بازاری مطمئن برای توسعه کسب و کارهای محتوایی تأکید و بیان کرد: عدم وجود بازاری مطمئن و همچنین ایجاد چرخه عرضه و تقاضایی مکانیزه در حوزه تولیدات محتوایی موجب شده تا بسیاری از آثار قابل عرضه صرفاً در آرشیو جشنواره‌ها خاک بخورند. بنا بر این به منظور جلوگیری از این روند، نیازمند ارائه پلتفرمی با قابلیت ایجاد چرخه ارزش آفرین محتوایی هستیم در همین راستا مؤسسه راوینو با توجه به توان فنی و همچنین بازارشناسی تدقیقی شرایطی را فراهم ساخته تا آثار جشنواره‌هایی مانند «مدرسه عشق» و سایر رویدادهایی که قابلیت عرضه به بازار خرید و فروش را دارند، به کسب و کارهایی پایدار برای تولیدکنندگان محتوا تبدیل شوند تا ان شاء‌الله در آینده در عرصه‌های منطقه‌ای و بازارهای دلاری حضور یافته و تولیدات خود را ارائه دهند.

کد خبر 6081822 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • رشد تولید در صنعت شوینده‌ها و محصولات بهداشتی
  • ماجرای تولید موبایل ایرانی به کجا رسید؟
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • جهش تولید با مشارکت مردم، از درون جشنواره‌های مردمی شکل می‌گیرد
  • پیام مقام‌های آمریکایی به صهیونیست‌ها: در صورت تکرار حملات ایران، قادر به مقابله نیستیم
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • قیمت جدید مرغ اعلام شد/ ابراهیمی: مرغداران با ضرر می‌فروشند
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • خوداتکایی ۹۵ درصدی در صنعت شوینده و بهداشتی
  • ۱۰راهکار مقابله با قاچاق کالا و ارز