Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@16:00:39 GMT

لزوم تعیین تکلیف کسری ۱۰درصدی بودجه شهرداری تهران

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۴۹۹۴

لزوم تعیین تکلیف کسری ۱۰درصدی بودجه شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه در لایحه اصلاحیه بودجه ۹۷ باید درباره کسری بودجه هم صحبت می شد، گفت: طبق گفته‌های شهردار تهران، تاکنون ۹۰ درصد درآمدهای بودجه محقق شده است. از این‌رو، باید در این اصلاحیه تکلیف کسری ۱۰ درصدی مشخص می‌شد که قرار است از کجا تامین شود.

به گزارش ایسنا، افشین حبیب‌زاده صبح امروز در یکصد و سی و سومین جلسه صحن علنی شورای شهر تهران، در مخالفت با کلیات لایحه اصلاحیه بودجه سال ۹۷ شهرداری گفت: در لایحه ارائه شده، سه مورد وجود دارد که فاقد بودجه مصوب بوده و در اصلاحیه برای آنها درخواست بودجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو در این اصلاحیه حتما باید گزارش توجیهی ارائه می‌شد که این مبالغ برای چه می‌خواهند.
 

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه جدول محل کاهش اعتبارات هزینه‌های نشده را همراه جداول افزایش ارائه نکرده‌اند، تصریح کرد: در لایحه اصلاحیه بودجه ۹۷ گزارشی درباره علل افزایش وکاهش اعتبارات ردیف‌های بودجه مصوب ارائه نشده که لازم است افزایش یا کاهش به تفکیک ماهیت هزینه‌ها اعم از پرسنلی و غیرپرسنلی ارائه می‌شد که این کار هم انجام نشده است.

حبیب‌زاده ادامه داد: حدود یکسال و نیم است که در تمام گزارش‌ها اعلام می کنیم که شهرداری تهران با مازاد نیرو مواجه است. از این‌رو مصوب کردیم هر سال میزان مشخصی از آن نیرو تعدیل شوند. افزایش اعتباری که در لایحه اصلاحیه بودجه ۹۷ آمده است در مغایرت با رویه کاری ما در این مدت بوده است. بالاخره ما با مازاد نیروی انسانی روبه‌رو هستیم یا کمبود آن؟ اگر با مازاد نیرو مواجهیم پس چرا به یکباره ۱۵۰ میلیارد تومان به اعتبارات آن اضافه کرده‌ایم و اگر با کمبود نیرو مواجه هستیم باید از پرسنل شهرداری عذر خواهی کنیم به واسطه اظهارات گذشته .
وی به مساله کنترل هزینه‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: آیا کنترل هزینه به معنای آن است که به یکباره برای وسائط نقلیه در مناطق ۲۲ گانه، ۴۰۰ میلیارد ریال را اضافه کنیم؟ این ۴۰ میلیارد تومان در بودجه مصوب ۱۰۰ میلیارد بوده که با افزایش این ۴۰ میلیارد تومان، شاهد افزایش ۴۰ درصدی در لایحه اصلاحیه هستیم.

رییس کمیته نظارت شورای شهر تهران افزود: این اصلاحیه بودجه با تمام اصولی که در یکسال و نیم بر آن تاکید داشته‌ایم، مغایر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران شهرداري تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۴۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون امور فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران از تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر تهران خبرداد. 

امین توکلی زاده که امروز برای ارائه گزارش اقدامات و برنامه‌های این معاونت به اعضای شورای شهر در صحن حاضر شده بود، گفت:پس از طی روند شاهد تشکیل سازمان گردشگری شهرداری تهران خواهیم بود.

معاون شهردار تهران، برگزاری پویش‌های متعدد از جمله تهران دوست‌داشتنی، روزه‌اولی‌ها، لشگر قدس، عید بندگی و ماه مهربانی، ویژه برنامه‌های نوروزی، کارناوال‌های شادی درشهر تهران، برپایی شهر شهدا، دهکده‌های ورزشی و جام جهانی، کنگره ۲۴ شهید تهران در فرهنگسرای خاوران، برپایی ویژه برنامه برای خانواده‌ها در برج میلاد، بوستان مشاهیر، اراضی عباس‌آباد و برپایی سفره‌های افطاری ساده و بازارچه‌ها و گذر گردشگری برای حضور شهروندان در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز را از جمله اقدامات معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران برشمرد.

در ادامه اعضای شورای اسلامی شهر تهران به گزارش معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در خصوص اقدامات انجام شده در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان واکنش نشان دادند.

سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به این گزارش گفت: طرح‌هایی مانند ریحان شهر و کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار و ایجاد بازارچه‌های عرضه تولیدات زنان سرپرست خانوار از جمله احکام برنامه چهارم برای معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران است که انتظار می‌رود بر اساس برنامه تعیین شده در زمان معین اجرا شود. سوده نجفی افزود: در حکم ۸۵ به آموزش‌های شهروندی اشاره شده و در حکم ۹۰ به بهبود مراکز نگهداری سالمندان و فعال سازی پنج مرکز فرهنگی تأکید شده، سوال ما این است در این زمینه‌ها چه اقداماتی صورت گرفته است؟

جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا نیز از معاونت اجتماعی و فرهنگی خواست در کنار تلاش برای کیفیت بخشی به زندگی شهروندان در بخش‌های مختلف، درخصوص فرهنگ رفتاری از جمله فرهنگ ترافیکی و تربیت شهروند مسئولیت پذیر اقدام کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران هم بر توجه به آموزش شهروندی در شهر تهران تاکید کرد.

ناصر امانی افزود: باید بازنگری مجدد در حوزه فرهنگی و اجتماعی صورت بگیرد و به جایگاه اخلاق در برنامه‌های شهرداری توجه ویژه شود تا شاهد ناهنجاری‌های اخلاقی در سطح شهر نباشیم.

رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران نیز بر نقش معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در فرهنگسازی تاکید کرد.

مهدی اقراریان گفت: تهران بیش از ۹ میلیون جمعیت دارد و باید به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌ها توجه شود.

رئیس کمیته نظارت و حقوقی شورا همچنین گفت: تابلو‌های مزین به تصاویر شهدا شرایط خوبی ندارد و با این حجم از هزینه‌های گسترده در بخش‌های مختلف، شاید تغییر این تابلو‌ها هزینه چندانی نداشته باشد.

وی گفت:یادمان شهدا هم در مناطق وضع مناسبی ندارد و وقتی شهردار تهران خود را داعیه دار فرهنگ شهادت می‌داند نباید از توجه به شهدا و یادمان آنها غفلت شود.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا هم از برگزار نشدن برنامه‌های متنوع در شهر در روز زمین پاک انتقاد کرد و خواهان توجه به ورزش همگانی به ویژه در فصل بهار در بوستان‌ها شد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران نیز بر لزوم آسیب شناسی برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری تاکید کرد.

نرگس معدنی پور گفت: ساختار معاونت فرهنگی و اجتماعی نیاز به بازنگری دارد و بودجه این معاونت نیز باید بازبینی شود.

در ادامه پرویز سروری نایب رئیس شورا هم توصیه کرد سال آینده در ایام نوروز معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری به موضوع گردشگری و جذابیت‌ها و ظرفیت‌های متعدد تهران توجه بیشتری کند و شهروندان و گردشگران را با جاذبه‌ها بیشتر آشنا کند.

رئیس کمیته عمران شورا هم بر لزوم تشکیل کارگاه‌های آموزشی برای مادران تاکید کرد. سید محمد آقامیری گفت: برخی از معضلات فرهنگی و اجتماعی به علت آموزش نادرست مادران است و اگر تمرکز ویژه‌ای بر این موضوع داشته باشیم از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری خواهد شد.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورا هم گفت: در سال‌های قبل در ماه رمضان اقدامات دینی با روش‌های نوین و جذاب چندان برگزار نمی‌شد و این اقدامات امسال انجام شد، اما باید در تابلو‌های شهری برنامه‌ها معرفی می‌شد تا مردم از برنامه‌های بیشتری بهره ببرند.

دیگر خبرها

  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • تکلیف واردات خودروهای کارکرده چه شد؟
  • زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند
  • لزوم تعیین تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • لزوم تعیین و تکلیف بانک عامل برای پرداخت تسهیلات نهضت مسکن در کرمان
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید
  • عدم تعیین تکلیف لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه
  • بلاتکلیفی بودجه شهرداری کرمانشاه در ۱۷۵اُمین جلسه شورای شهر