Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-19@20:24:03 GMT

روزنامه کویتی: ایران در عراق بر آمریکا پیروز شد

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۵۲۶۰

 روزنامه کویتی «الرای» دریادداشتی با عنوان «آیا ایران در عراق بر آمریکا پیروز شد؟» آورده است: حسن روحانی، رئیس جمهور ایران هفته گذشته در سفری سه روزه به عراق با همه رهبران عراقی و همچنین مرجعیت دینی در نجف اشرف دیدار کرد؛ اما مساله قال توجه مقایسه بین سفر مخفیانه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به عراق با سفر آشکار رئیس جمهور ایران به عراق بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الرای نوشت: مساله دوم در حجم مبادلات تجاری و اقتصادی بین تهران و بغداد است که نقشه ترامپ درباره محاصره اقتصادی ایران را ناکام گذاشت بنابراین آیا رئیس جمهور آمریکا به باخت خود یا به از دست دادن همه عراق در این مقطع مهم اعتراف می‌کند؟

این روزنامه آورده است: در هفته آخر سال 2018، هواپیمای حامل رئیس جمهور آمریکا چراغ خاموش در بخش آمریکایی پایگاه عراقی عین الاسد در استان الانبار فرود آمد؛ این سفر کاملا مخفیانه بود و نخست وزیر عراق در همان روز از برنامه وی مطلع شد.

الرای ادامه داد: ترامپ با فرود در بخش عراقی همان پایگاه مخالفت کرد، زیرا بغداد تمام پایگاه‌های مهم خود را با آمریکایی‌ها تحت شرط حاکمیت کامل ایالات متحده بر بخش غیر عراقی آن به اشتراک گذاشته است؛ این باعث شد که روسای قوای سه‌گانه عراقی ( عادل عبدالمهدی نخست وزیر، محمد الحلبوسی رئیس مجلس نمایندگان و برهم صالح رئیس جمهور) دیدار با ترامپ را بر روی خاکی که تحت حاکمیت عراق نیست، نپذیرند.

الرای آورده است: در نتیجه، ترامپ در سفری که بیش از سه ساعت طول نکشید با هیچ یک از مقامات عراقی دیدار نکرد و در تاریکی شب عراق را ترک کرد و چندین بار گفت که کشورش صدها میلیارد دلار در کشوری صرف کرد که مقامات آمریکایی تا به امروز نسبت به امنیت خود در آنجا هراس دارند.

این روزنامه افزود: اما روحانی رئیس جمهور ایران از یک هفته قبل با مقامات عراقی درباره سفر به کشورشان هماهنگی کرد و بغداد برنامه سفر و هیات سیاسی و اقتصادی همراه روحانی و دستور کار آنها را مشخص کرد، رئیس جمهور ایران سه روز را در عراق با برنامه ریزی دولت عراق سپری کرد و در این مدت مقامات ایرانی با همتایان عراقی دیدار کردند تا سقف مبادلات اقتصادی  وتجاری را به بیست میلیارد دلار رساندند.

الرای نوشت: معنای سفر روحانی به عراق این است که ایران بر آمریکا در عراق پیروز شد چون مقامات عراقی مخالف تحریم‌های آمریکا علیه تهران هستند و بر همکاری با تهران در همه زمینه‌ها از جمله انرژی اصرار دارند.
به نوشته این روزنامه مساله دوم اینکه سرلشکر قاسم سلیمانی توانست هدف ایران در ایجاد محیطی غیرخصمانه با ایران در عراق محقق کند، به گونه‌ای که اگر واشنگتن عراق را برای انتخاب بین آمریکا و ایران مخیر کند، عراق آماده قطع روابط با آمریکاست و این قضیه یکی از دلایل اعطای نشان ذوالفقار، عالی‌ترین نشان در نیروهای مسلح، توسط [آیت‌الله] سید علی خامنه ای، رهبر عالی انقلاب ایران به سردار سلیمانی به دلیل موفقیت‌هایی است که برای کشورش محقق کرد.

الرای آورده است: محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران از اولین کسانی بود که به سردار سلیمانی تبریک گفت و تاکید کرد، «خاورمیانه را امن تر کردی» و لازم به ذکر است که این دومین نشانی بود که سردار سلیمانی از [آیت‌الله] خامنه‌ای دریافت کرد و اولین آن را در سال 1989 از دست ایشان گرفت.

این روزنامه افزود: ایران به عراق انرژی می‌فروشد و با دلار و ارز محلی با آن رابطه خواهد داشت. جمهوری اسلامی ایران یک خط مشی اقتصادی ایجاد کرده است که برای همه کشورهایی که با آن بر اساس ارز محلی رابطه داشته باشند منفعت می‌رساند و این امر اقتصاد ایران را چرخانده و آن را قادر می‌سازد تا حدی بر تحریم‌های کمرشکن آمریکا فائق آید.

الرای نوشت: بی تردید مبادلات با ارز محلی به عراق فرصت می‌دهد از اقتصاد ایران استفاده کرده و احتیاجات خود را بدون متوسل شدن به دلار به عنوان ارز اصلی مبادلات تامین کند و اگر چندین کشور با ارز محلی مبادلات خود را انجام بدهند این موضوع نیاز به دلار را کم می‌کند، همچنین ایران تصمیم دارد راه آهنی از ایران به همه عراق بسازد.

این روزنامه افزود: تصمیم ترامپ تغییرات قابل توجه جهانی را به وجود آورده است، اروپا مجبور شده است جایگزین سوئیفت را پیدا کند، چندین کشور از جمله چین، روسیه و سایر کشورهای قدرتمند مانند هند و پاکستان به دنبال مبادلات تجاری با ایران هستند به گونه‌ای که دلار را کنار بگذارند.

الرای آورده است: اما عراقی‌ها هم اینک دو دسته شده‌اند؛ آنهایی که خواهان خروج نظامیان آمریکایی هستند و آنهایی که خواهان خروج نیروهای اضافی و باقی ماندن برنامه‌های آموزشی و متبادل اطلاعات علیه داعش هستند.

این روزنامه به گفته منابع رهبری مسئول در عراق نوشت: این کشور نیروهای ویژه آمریکایی را نگاه می‌دارد و خواهان ابقای شمار اندکی از نظامیان آمریکایی در خاک عراق می‌شود تا دولت بغداد هم که به دنبال لطمه خوردن کامل رابطه‌اش با واشنگتن نیست، راضی کند و حتی رابطه خوب خود را حفظ کند بدون اینکه به رابطه عالی بین تهران و بغداد لطمه‌ای وارد شود.

الرای تاکید کرد: بنابراین برای ترامپ گزینه‌ای جز قطع روابط با عراق باقی نمی‌ماند چیزی که به زیان منافع آمریکایی است که می‌خواهد در عراق بماند و مایل به خروج از آن نیست چون نمی‌داند که تا چه مدت در سوریه می‌ماند و یا در غیر این صورت آمریکا تسلیم شرایط فعلی می‌شود و از رابطه اقتصادی و تجاری ایران  و عراق چشم پوشی می‌کند به گونه‌ای که ناکامی نقشه خود را با دستان خودش امضا کرده است، نقشه‌ای که خواهان به زانو درآوردن ایران و سرنگون کردن رژیم آن پس از چند ماه از شروع تحریم‌ها بود، چیزی که ترامپ و دولت وی آرزویش را داشتند.

در پایان این یادداشت آمده است: در هر گزینه‌ای که ترامپ انتخاب می‌کند نتیجه یکی خواهد بود؛ دولت کنونی آمریکا مبارزه خود را برای به زانو درآوردن جمهوری اسلامی ایران باخته است و هر آنچه ترامپ برای در تنگنا قرار دادن ملت ایران انجام داد مسئولان ایرانی را به ایجاد نقشه‌های جایگزین وادار کرد به گونه‌ای که سلیمانی نشان عالی می‌گیرد و عراق از دست ترامپ خارج می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ایران عراق رئیس جمهور نجف اشرف رئیس جمهور آمریکا ایالات متحده عادل عبدالمهدی رئیس مجلس دلار سیاسی و اقتصادی دولت انرژی واشنگتن انقلاب وزیر خارجه ارز جمهوری اسلامی ایران اقتصاد ایران اقتصاد روسیه پاکستان خاک سوریه جمهوری اسلامی ملت ایران ایران پاکستان جمهوری اسلامی ایران دولت عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۵۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مورد عجیب پنجشنبه‌ها

مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های امروز _چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین ۱۴۰۳_ را در ادامه می‌خوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسانه‌های آزاد، روزنامه‌ها و مطبوعات در هر جامعه‌ای از ارکان توسعه و دموکراسی به‌شمار می‌آید، بر این اساس خبرگزاری ایمنا، مرور عناوین مطبوعات کشور را به صورت روزانه در دستور کار خود دارد.

روزنامه ایران در صفحه نخست امروز خود با تیتر «پوتین: پاسخ ایران بهترین روش تنبیه متجاوز بود» به گفتگوی روز گذشته رؤسای جمهور ایران و روسیه پرداخت و نوشت: سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور روز گذشته با شماری از مقام‌های بلندپایه خارجی از جمله رئیس جمهور روسیه و امیر قطر تلفنی گفت‌وگو کرد. رئیس جمهور در گفت‌وگوی تلفنی با «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه ضمن قدردانی از موضع اصولی و سازنده دولت روسیه در قبال دفاع مشروع جمهوری اسلامی ایران، در پاسخ به اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی، این اقدام تروریستی را نقض صریح قوانین بین‌المللی از جمله کنوانسیون وین و تهدیدی جدی علیه صلح بین‌المللی دانست و تصریح کرد: نقش مخرب آمریکا و برخی کشورهای غربی و بی‌عملی و ناکارآمدی نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان ملل و شورای امنیت در برخورد با اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در سوریه موجب شد، جمهوری اسلامی ایران در راستای اعمال حق دفاع مشروع خود بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد، عملیاتی را علیه همان مراکزی که علیه ما شرارت کرده بودند، طراحی و اجرا کند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه نیز در این مکالمه تلفنی ضمن محکوم کردن اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری جمهوری اسلامی ایران، این اقدام را خلاف همه موازین و مقررات بین‌المللی دانست و تصریح کرد: آنچه از سوی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این اقدام جنایت‌کارانه و در سایه انفعال شورای امنیت اتفاق افتاد، بهترین روش برای تنبیه متجاوز و جلوه‌ای از درایت و عقلانیت رهبران ایران بود.‌

روزنامه کیهان در صفحه نخست امروز خود با تیتر «هماهنگی دیپلماسی و میدان راز موفقیت عملیات «وعده صادق»» نوشت: دوگانه سازی بین وزارت امور خارجه و نهادهای عملیاتی در حوزه سیاست خارجی با کلیدواژه دیپلماسی و میدان در فضای سیاسی کشورمان طی چندین سال گذشته به شکلی ناآگاهانه از سوی عده‌ای از افراد به یکی از نمودهای دوقطبی‌سازی‌های مضر در کشور بدل گشته بود.

یکی از مهم‌ترین دستاوردهای حماسه بامداد یکشنبه، هماهنگی کامل بین دیپلماسی و میدان و هم افزایی وزارت امور خارجه و نیروهای مسلح کشورمان است. ثمره این اتحاد مقدس، پیروزی توأمان کشورمان چه در حوزه نظامی و بازدارندگی و چه در صحنه دیپلماسی و حقوق بین‌الملل در برابر دشمنان بود. فعالیت سازنده، هوشمندانه و همچنین حداکثری وزارت امورخارجه و بالاخص شخص وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران دکتر حسین امیر عبداللهیان در حوزه روشنگری و تبیین جنایت اخیر اسرائیل و همچنین اشاره به حق قانونی ایران در دفاع مشروع و پاسخ به رژیم اشغالگر قدس در کنار همراه سازی دیگر کشورها و بالاخص ابرقدرت‌های جهانی همچون روسیه و چین، منجر به این گشت که شورای امنیت سازمان ملل علی رغم فشار وقیحانه طرفین غربی به صحنه پیروزی دیپلماتیک ایران و مفتضح شدن رژیم صهیونیستی بدل گردد. در کنار این مسئله شکست سیاست اجماع سازی غرب بر علیه ایران که با مواضع حمایت گرایانه نمایندگان کشورهای عضو بریکس و شانگهای و در رأس آن نمایندگان روسیه و چین و همچنین موضع صریح رئیس‌جمهور روسیه همراه بود، نشانگر آغاز عصری جدید در صحنه سیاست بین‌الملل و همچنین شطرنج سیاست در غرب آسیا و پایان یکجانبه گرایی آمریکایی و غربی در عرصه جهانی است.

روزنامه جوان در یادداشت امروز خود با تیتر «فقط خودمان بودیم!» به قلم عبدالله گنجی نوشت: معمولاً قضاوت درباره پدیده‌ها و اتفاقات از دریچه مطلوب قضاوت‌کننده صورت می‌گیرد و صرفاً به آنچه اتفاق افتاده به عنوان پدیده‌ای مستقل نگریسته نمی‌شود، به طور مثال درباره شلیک ناخواسته به هواپیمای اوکراینی، قضاوت‌ها در دو سو سامان یافت و اساس آن این بود که جمهوری اسلامی را قبول داریم یا خیر. اگر قبول داریم یک جور قضاوت و تحلیل می‌کنیم و اگر قبول نداریم یکپارچه ضعف و تهمت و بیهودگی را تحلیل و ترویج می‌کنیم. اما در حمله شنبه شب ایران به سرزمین‌های اشغالی فلسطین، قطب بندی تحلیلگران و قضاوت‌کنندگان صرفاً بر اساس نسبتشان با جمهوری اسلامی نبود. از اپوزیسیون تا کارشناسان غربی نیز موضوع را فراتر از تمایلات و گرایشات سیاسی خود بردند و این پدیده در نوع خود بی‌نظیر است. تحلیل حمله ایران در شعاع یک عمل نظامی، تقلیل و انحراف موضوع است. این حمله ریلی را در مسیر تاریخ معاصر تعویض کرد و انتظاری ۴۵ ساله را از ذهن به عین منتقل کرد. ارزش اساسی این کار در آن است که ایران در جهان امروز و در مقابل چشم مستکبران و سیادت‌طلبان جهان مستقل تصمیم می‌گیرد و از کسی اجازه نمی‌گیرد و ارزش دوم آن بود که با سلاح‌های ساخت خود چنین کرده است. این زمانی ارزشمند است که از ایران ۲۲۰ ساله تصویر واضحی در ذهن داشته باشیم که از کجا به کجا آمده‌ایم و چگونه آن تحقیر تاریخی، قراردادهای ننگین و تجزیه و اشغال و کودتا را به دیوار کوبیده‌ایم.

عقلانیت راهبردی-نظامی فرماندهان ما در این ماجرا بی‌نظیر بود. ضمن اینکه دفاع آنان مشروع بود و ما این رژیم خونخوار را جعلی می‌دانیم، اما باز چنان عمل کردیم که در ذهن جهانیان ادامه و استمرار این دفاع نیز مشروع و موجه باشد. دو پایگاهی را که در طراحی و حمله به کنسولگری ما در دمشق نقش داشتند هدف قرار دادیم و این یعنی هدف ما در ذهن جهان مشروع بود.

روزنامه وطن امروز در صفحه نخست امروز خود تیتر «درمانده» را برگزید و نوشت: تنها ۶ ماه و ۳ هفته بعد از عملیات توفان الاقصی و کمتر از ۲ هفته بعد از جنایتی که اسرائیلی‌ها با هدف قرار دادن ساختمان کنسولی جمهوری اسلامی علیه بشریت و موازین بین‌المللی مرتکب شدند، این نقطه ضعف بزرگ‌شان نیز توسط ایران به چالش کشیده شد. رژیمی که مدعی برخورداری از چهارمین ارتش قدرتمند جهان است با عملیات تاریخی «وعده صادق» برای نخستین بار در دوران حیات ننگین ۷۶ ساله‌اش، خود را نه فقط از زمین بلکه از آسمان نیز تحت سیطره جبهه مقاومت دید. به قول کارشناس نظامی شبکه آلمانی زد دی اف، صهیونیست‌ها یکشنبه گذشته به وضوح قدرت ایران را لمس کردند، چرا که جمهوری اسلامی حمله‌اش را با اطلاع قبلی به طرف مقابل از طریق کانال‌های مختلف و دادن زمان کافی برای آماده شدن به آنها و حامیان‌شان آغاز کرد در حالی که به وضوح قصدی برای آسیب جدی به دشمنش نداشت.

با وجود کری‌خوانی‌های جنون‌آسای پستونشینان کابینه زیرزمینی اسرائیل که مدعی پاسخ بی‌سابقه یا غیرمتعارف به این حمله می‌شوند، همه می‌دانند اسرائیل راهی برای ضد حمله مستقیم به خاک ایران ندارد و اگر هم راهی پیدا کند، وحشت از پاسخی کوبنده‌تر باعث می‌شود درنگ کند. هر کشوری که بخواهد چنین خیانتی را مرتکب شده و آسمان یا امکانات خود را در اختیار واکنش کور صهیونیست‌ها قرار دهد، با «وعده صادق» دیگری مواجه خواهد شد که قطعاً بدون برخورداری از هیمنه پدافندی فلاخن داوود و پیکان و جنگنده‌های رهگیر پیشرفته آمریکایی و انگلیسی و سرویس راداری فرانسوی، صدها برابر ویرانگرتر خواهد بود. صهیونیست‌ها اگر هم بخواهند برای جبران آبروی ریخته شده، تعرضی کنند، باز هم باید این کار را در چارچوب «جنگ اشباح» با شبیخون‌های بزدلانه پهپادی و تروریستی به اماکن خاص و شخصیت‌های ایرانی انجام دهند حال آنکه حریف دیگر نه صبر راهبردی پیشه می‌کند و نه به پاسخی مشابه در خفا یا ضربات از طریق محور مقاومت اکتفا می‌کند، بلکه با پرچم افراشته، کفتارها را در لانه‌های‌شان شکار خواهد کرد.

روزنامه شرق در صفحه نخست امروز خود با تیتر «مورد عجیب پنجشنبه‌ها» نوشت: ماجرای تعطیلات ایرانی‌ها سر دراز دارد. از شایعات بی اساس درباره تعداد بالای روزهای تعطیل در تقویم کار ایرانی‌ها و ساعات کم کار آنان در مقایسه با سایر کشورها گرفته تا روزهای تعطیل پایان هفته، همه و همه سال هاست بحث داغ محافل گوناگون است و به جایی نمی‌رسد. سرانجام دولت سیزدهم در آذر سال ۱۴۰۱ لایحه‌ای برای افزایش روزهای تعطیل پایان هفته روانه مجلس کرد، اما این لایحه آنجا هم به در بسته خورد؛ چرا که بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی حاضر نبودند به توصیه فعالان اقتصادی عمل کنند و روزهای جمعه و شنبه را به عنوان روزهای تعطیل پایان هفته در نظر بگیرند. منطق فعالان اقتصادی آن بود که بازارهای جهانی در روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل است و با روز جمعه تقویم ایران، عملاً حدود نیمی از روزهای سال تجارت خارجی کشور تعطیل است. با این حال برخی نمایندگان با تعطیلی روز شنبه مخالف بودند و گفته می‌شود کار به استفتا از دفتر مراجع تقلید هم رسیده است، اما با وجود پاسخ مثبت، نمایندگان قانع نشدند و سرانجام کمیسیون اجتماعی مجلس تعطیلی روز پنجشنبه را تصویب کرد!

ین مصوبه با واکنش گسترده فعالان اقتصادی مواجه شد، چراکه حالا فاصله تجارت و بازار ایران با شبکه تجارت جهانی نه تنها کمتر نشده که بیشتر شده بود. پیش از این اقتصاد ایران در روزهای جمعه، شنبه و یکشنبه با روزهای فعالیت بازار جهان فاصله داشت اما حالا با مصوبه مجلس این فاصله به چهار روز افزایش داشته است. حمیدرضا صالحی، عضو اتاق بازرگانی ایران، به «شرق» می‌گوید که در حقیقت با این مصوبه اقتصاد کشور در بازارهای بین‌المللی بیشتر از نیمی از سال غیرفعال و فلج می‌شود و این با شعارهای حمایت از تولید و اقتصاد هیچ گونه سنخیتی ندارد.

روزنامه دنیای اقتصاد در صفحه نخست امروز خود تیتر «بانک‌ها در تله آفساید» را برگزید و نوشت: از مدت‌ها قبل بحث واگذاری دو باشگاه پرطرفدار پایتخت به صندوق‌های بازنشستگی کلید خورده بود که در نهایت متوقف شد. به این ترتیب در گام بعدی قرعه به نام بانک‌های غیردولتی افتاد و در روزهای پایانی سال ۱۴۰۲، وزیر ورزش از صدور مجوز واگذاری سرخابی‌ها به بانک‌ها خبر داد. پس از حدود یک‌ماه از انتشار این خبر، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس به این واگذاری واکنش نشان داد و اعلام کرد این واگذاری ناقض مواد ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب سال ۱۳۹۴ است و از سوی دیگر کاملاً برخلاف منویات مقام معظم رهبری به شمار می‌رود. گذشته از این مشکلات حقوقی، این واگذاری نمایان‌گر نگاه قلک‌گونه به بانک‌ها از سوی مسؤولان کشور است و در عمل، نه به نفع بانک عمل می‌کند و نه فایده‌ای برای باشگاه‌ها دارد. در شرایط فعلی این بانک‌ها به دارایی‌های نقدپذیر و باکیفیت در ترازنامه خود احتیاج دارند و از سوی دیگر، بیم آن می‌رود به واسطه عدم تجربه در امر باشگاه‌داری، این پروژه به شکست بینجامد.

کد خبر 745309

دیگر خبرها

  • جزئیات خدمت رسانه‌ای آمریکا برای اسرائیل از قول رسانه عبری
  • ایران از هر لحاظ پیروز میدان عملیات وعده صادق بود
  • کیهان: تحریم‌های جدید علیه ایران «فیک» است!
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • پیشنهاد پوتین برای میانجیگری میان ایران - اسرائیل / 3 شرط تهران / روزنامه کویتی: روسیه قطعات حساس جنگنده سوخو35 را به ایران نداده
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • رحیم‌پور ازغدی: ترامپ یقه طرف را می‌گیره می‌خواد تجاوز کنه!
  • مورد عجیب پنجشنبه‌ها