Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-24@05:56:37 GMT

نمایشگاه کتاب فرصت تعامل فعال در عرصه جهانی

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۶۲۰۸

نمایشگاه کتاب فرصت تعامل فعال در عرصه جهانی

خبرگزاری میزان- وزیر فرهنگ ارشاد گفت:می‌توانیم نمایشگاه کتاب را یک فرصت تعامل فعال با عرصه جهانی قرار دهیم که بر حو‌زه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ما تاثیر خواهد گذاشت. به گزارش گروه فرهنگی میزان به نقل از، روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی صبح امروز در حاشیه بازدید از مصلای حضرت امام خمینی (ره) تهران به منظور آخرین وضعیت آماده سازی سازه‌های سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اظهار داشت: نمایشگاه کتاب صرفا یک نمایشگاه متداول در کشور نیست، زیرا این نمابشگاه یک اتفاق خاص و بزرگ برای اهالی فرهنگ است، بنابراین اهتمام نسبت به این نمایشگاه و همکاری دستگاه‌های هم خانواده و سایر دستگاه‌ها با این هدف است که در یک رویداد ملی همکاری می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: نمایشگاه بین المللی کتاب تهران همیشه از زوایای مختلف مهم بوده است، اما این رویداد در سال ۹۸ خیلی اهمیت بیشتری دارد، این نمایشگاه در اقتصاد نشر تاثیر خواهد داشت، هر ساله بخشی از منابع ناشران در این نمایشگاه به عنوان یک فرصت اقتصادی محسوب می‌شود، امسال باتوجه به شرایط اقتصادی که کشور به خاطر بدعهدی پاره‌ای از کشور‌ها تحمل می‌کند تبعا ناشران امید بیشتری به نمایشگاه دارند پس نمایشگاه امسال باید بهتر از گذشته برگزار شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: جریان نشر به عنوان پشتوانه فرهنگ به نمایشگاه کتاب امید دارد، البته باید مخاطب را هم در این میان در نظر گرفت تا تسهیل حضور مردم و فرصت سازی بیشتر برای عموم فراهم شود، رونق معطوف به کتاب با ایجاد شرایط مناسب برای مخاطب فراهم می‌شود.
بیشتر بخوانید:   انتشار 85 هزار و12 عنوان کتاب در سال جاری
صالحی یادآور شد: یکی دیگر از کارکرد‌های نمایشگاه کتاب این است که در کنار حوزه اقتصادی جریان فرهنگ هم می‌چرخد، تنها نگاه صرف اقتصادی مناسب نیست، در کنار این کار اقتصادی، تولید فکر و فرهنگ هم شکل می‌گیرد، پشت صحنه این تولید علم همان ناشران هستند که برای این تولید علم تلاش کردند، وقتی اقتصاد نشر مطرح می‌شود در دل آن تولید فرهنگ و علم را هم به همراه دارد.
  وی با اشاره به دیگر کارکرد‌های نمایشگاه کتاب گفت: جنبه نمایشگاهی این رویداد که در حاشیه آن پدید می‌آید به رشد و شکوفایی فرهنگ مردم کمک می‌کند، نمایشگاه کتاب باید بتواند آنچه در سال گذشته و سال آینده رخ خواهد داد را به عنوان یک نقطه ارتباط داشته باشد، در سال‌های پیش اتفاقات خوبی رخ داده و امسال هم امید است همین مسیر ادامه پیدا کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز داشت: کارکرد سوم نمایشگاه، دیپلماسی فرهنگی و بین المللی بر مبنای نشر و کتاب است، اینکه براساس نشر و کتاب ما یک وجهه بین المللی پیدا کنیم بسیار حائز اهمیت است، هرساله حضور میهمان ویژه خارجی در نمایشگاه به بعد بین المللی کمک کرده است و امسال نیز کشور چین به عنوان میهمان نمایشگاه کتاب خواهد بود، هرچه ایران در فضای فرهنگی پرشورتر باشد تلاش برخی کشور‌ها برای انزوای ایران را کمتر می‌کند.

صالحی خاطرنشان کرد: هرچه در فضای بین الملل پررنگ‌تر عمل کنیم ارتباط خود را با دنیا بیشتر خواهیم کرد، در این چند سال میهمانان خارجی کاملا مجذوب این نمایشگاه شده اند و این رویداد در ذهن آن‌ها باقی مانده است، درواقع این هیجان فرهنگی افراد بیرونی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی اضافه کرد: می‌توانیم نمایشگاه کتاب را یک فرصت تعامل فعال با عرصه جهانی قرار دهیم که بر حو‌زه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی ما تاثیر خواهد گذاشت.

وزیر فرهنگ و‌ارشاد اسلامی تصریح کرد: نمایشگاه کتاب یک باشگاه فرهنگی برای خانواده‌های ایرانی است، در این فضا خانواده‌های ایران وارد این رویداد می‌شوند و یک فضای فرهنگی را تجربه می‌کنند، ما هم شاهد هستیم طیف خانواده‌های تهرانی و شهرستانی در این نمایشگاه حضور خوبی دارند.

صالحی ادامه داد: این موضوع این فرصت را در امر فرهنگ با محور کتاب فراهم می‌کند و این کارکرد امسال با توجه به شرایط اجتماعی و تنگنا‌های اقتصادی که مردم دارند و به تبع آن نشاط اجتماعی و همگرایی‌های اجتماعی را تحت شعاع قرار می‌دهد کاملا مورد نیاز است، بنابراین این نمایشگاه می‌تواند از این منظر به مردم کمک کند، زیرا این فضا بخشی از نشاط اجتماعی را فراهم می‌کند.

وی ابراز داشت: امسال چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی است و مردم انتظار دارند حاکمیت، دولت و دستگاه‌های مرتبط کارکردهایشان بیشتر نمایان شود، بنابراین چهلمین سالگرد انقلاب، مسئولیت ما را بیشتر می‌کند و باید خدمات رسانی ما به مردم بیشتر شود. خیلی از مواقع انتظارات مردم به جا است، زیرا با کمترین هزینه و اندیشه بیشتر، می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد.

وزیر فرهنگ و‌ارشاد اسلامی با اشاره به واگذاری مسئولیت‌ها به مردم افزود: ر‌ویکردی که در دولت با عنوان واگذاری رویداد‌ها به مردم است موضوعی است که امکان پذیر است و ما هم به عنوان وزارت فرهنگ و‌ارشاد اسلامی و دستگاه‌های همکار می‌توانیم به سمت این اتفاق برویم.

صالحی در پایان گفت: از تمام دستگاه‌های همکار به ویژه مصلای تهران و شهرداری تهران که تلاش‌های زیادی در این چندساله داشته اند تشکر و‌قدردانی می‌کنم.     انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب فرصت تعامل باشگاه فرهنگی صالحی امیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۶۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد طراز اسلامی در سایه تعامل حداکثری متولیان مساجد محقق می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد چگنی نژاد امروز یکشنبه در دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، اظهار داشت: مسجد طراز اسلامی، در سایه تعامل حداکثری میان متولیان مساجد و نهادهای فرهنگی محقق می‌شود.

وی با تجلیل از حمایت‌های ویژه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامه‌های ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد، گفت: تعامل حداکثری ادارات و نهادهای فرهنگی با مساجد بستر تقویت فرهنگ دینی و فرهنگ عمومی جامعه است.

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان با بیان اینکه مساجد سنگر هستند، افزود: مسجد طراز اسلامی، در سایه تعامل حداکثری میان متولیان مساجد و نهادهای فرهنگی محقق می‌شود.

چگنی نژاد، تصریح کرد: تحقق مسجد طراز اسلامی منجر به تعالی جایگاه و نقش این اماکن امن الهی در جامعه، تقویت فرهنگ دینی و مقابله با توطئه‌های دشمنان خواهد شد.

وی با اشاره فعالیت ۴۹۸ کانون فرهنگی هنری عمومی و ۳۸ کانون فرهنگی هنری تخصصی خواهران در استان لرستان، افزود: هر قدمی در راستای حمایت از کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برداشته شود، منجر به آبادانی معنوی مساجد خواهد شد.

کد خبر 6084420

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنجشنبه یعنی محروم‌سازی فعال اقتصادی ایرانی از ارتباطات جهانی/ تاکنون کمیسیون اجتماعی به جمع بندی نهایی نرسیده است
  • تاکید فرماندهان سپاه تهران و نیروی زمینی ارتش بر تعامل در عرصه‌های مختلف
  • تعامل با کشورهای آفریقایی اقتصاد استان یزد را تقویت می کند
  • رسانه‌ها در ارتباط با مردم و فرهنگ‌سازی نقش مهمی دارند
  • برخی امور اقتصادی همچون صنعت خودرو را به مردم بسپارید
  • رئیسی: ایران و پاکستان روابط اقتصادی- تجاری خود را ارتقا بخشند/ مرز دو کشور یک فرصت است
  • مسجد طراز اسلامی در سایه تعامل حداکثری متولیان مساجد محقق می‌شود
  • مدیران برای خارج‌شدن از بن‌بست اقتصادی بیشتر تلاش کنند
  • چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نمایشگاه کتاب تهران محل رونق اقتصادی نشر است