Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش ایلنا، رضا اردکانیان با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران گفت: این آب‌شیرین‌کن‌ها در سال، حجمی معادل ۱۵۵ میلیارد لیتر آب را برای مصرف شرب و بهداشت شهروندان فراهم می‌کنند.

وی همچنین از تامین آب شرب نوار یکصد کیلومتری جنوب کشور با استفاده از منابع آب شور دریا به عنوان برنامه دولت خبر داد.

وزیر نیرو با بیان اینکه باید الگوهای مصرف، هم در بخش خانگی هم سایر بخش‌ها اصلاح شود و در بحث ثبت تعرفه نیز باید به سمت اصلاح تعرفه‌ها برویم، اظهار داشت: هیچ توجیهی ندارد که فاصله بسیار وسیع بین قیمت تمام شده و قیمت تثبیتی یا تکلیفی وجود داشته باشد و به بخش پر مصرف جامعه یارانه قابل توجهی را پرداخت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اردکانیان با اشاره به اینکه کلیه طرح‌های نمک‌زدایی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم آغاز شده و بعضا به ثمر رسیده است، تصریح کرد: امروز دو طرح بزرگ در بوشهر و کنگان به ظرفیت ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانه روز در حال بهره‌برداری است.

وی ادامه داد: امروز همچنین شش طرح در این زمینه کلنگ‌زنی شد که با توسعه یکی از این طرح‌ها افزون بر ۱۱۵ هزار مترمکعب در شبانه روز به رقم ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب قبل اضافه و عدد قابل توجهی آب شیرین حاصل خواهد شد که حدود ۴۵ درصد جمعیت استان را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وزیر نیرو افزود: در حال حاضر حدود ۸۲ پروژه آب‌شیرین‌کن در سطح کشور داریم که از این تعداد ۶۰ پروژه در حال بهره‌برداری و ۲۲ پروژه در حال ساخت است. این آب شیرین‌کن‌ها در سال، حجمی معادل ۱۵۵ میلیارد لیتر آب را برای مصرف شرب و بهداشت شهروندان فراهم می‌کند.

اردکانیان با اشاره به اینکه استان بوشهر از استان‌هایی است که از یک طرف دسترسی به دریا دارد و از طرفی در ارتباط با منابع آب شیرین، سطحی و زیرزمینی دچار مشکلاتی است، خاطرنشان کرد: در عین حال که پروژه‌های بزرگ سدسازی در شهرهای مختلف استان با اعتباری بالغ بر هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در حال اجراست، اما این موضوع مانع نشده تا توجه به شیرین کردن آب دریا نداشته باشیم.

وی اضافه کرد: علاوه بر دو پروژه در دست بهره‌برداری آب‌شیرین‌کن در بوشهر و کنگان که ظرفیتی بالغ بر ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر مکعب در شبانه‌‌‌روز را دارا هستند، شش پروژه دیگر هم در حال ساخت است و عملیات اجرایی سه پروژه از آنها جمعا با ظرفیتی معادل ۵۰ هزار متر مکعب در شبانه‌‌‌روز در سفر امروز به استان در شهرهای بوشهر، سعدآباد و تنگستان آغاز شد.

وزیر نیرو با بیان اینکه امیدواریم مجموعه این طرح‌ها که از سال ۱۳۹۲ آغاز شده است تا پایان دولت دوازدهم به بهره‌برداری برسد، ابراز داشت: تعدادی از این طرح‌ها در فصل تابستان ۹۸ وارد مدار شده و حدود ۴۵ درصد از جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری استان بوشهر تحت پوشش خدمات آب‌شیرین‌کن‌ها قرار خواهند گرفت.

اردکانیان ادامه داد: امروز علاوه بر این سه طرح آب‌شیرین‌کن که عملیات اجرایی آن آغاز شد و مجموعه اعتباری بالغ بر ۱۸۰ میلیارد تومان برای آن اختصاص داده شده، شش پروژه صنعت برق شامل سه خط انتقال و سه پست فشار قوی هم کلنگ زنی شد که همه این پروژه‌ها تا پایان دولت دوازدهم به بهره‌برداری رسیده و دسترسی بهتر و مطمئن‌تر شهروندان استان بوشهر را به نعمت برق تضمین خواهند کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رضا اردکانیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۷۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی در دستورکار استانداری اصفهان

استاندار اصفهان با توجه به نیاز اعتباری و اهمیت پروژه، گفت:تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی اصفهان در دستورکار استانداری قراردارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سیدرضا مرتضوی صبح امروز در حاشیه بازدید از سامانه دوم آبرسانی، اظهار داشت: پیشرفت این پروژه به طور مرتب پیگیری می‌شود.

وی ادامه داد: در بازدیدها  از روند فعالیت‌های انجام شده مطلع می شویم و با توجه به برگزاری جلسات هفتگی با مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان انتظار می‌رود پیشرفت 87 درصدی تصفیه‌خانه سامانه دوم آب‌رسانی به‌زودی تکمیل شود.

استاندار اصفهان با توجه به نیاز اعتباری و اهمیت پروژه، خاطرنشان کرد: تأمین اعتبار لازم برای اجرای این سامانه به طور جدی در دستورکار استانداری قراردارد.

حسن ساسانی، مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان درباره این سامانه، اظهار داشت: سامانه دوم آبرسانی به اصفهان و 14 شهرستان استان اصفهان سامانه‌ای مکمل با ماهیت پدافندی است و 77 هزار کیلومتر مربع و به عبارتی 72 درصد از پهنه استان را پوشش می‌دهد که جمعیت تحت پوشش طرح حدود 5.5 میلیون نفر با پوشش 75 درصد جمعیت کل استان اصفهان است.

وی افزود: این سامانه با قابلیت تأمین 9.57 متر مکعب آب شرب برای افق 1410 در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان یادآور شد: در قالب طرح اضطراری در سال 1401 بخش‌های در حال اجرا در مدار بهره‌برداری قرار گرفت.

ساسانی خاطرنشان کرد: در خرداد ماه سال 1402 در فاز نخست درحین اجرای کل این پروژه، یک خط لوله تا مخزن نجف آباد و نیمی از یک استریم تصفیه خانه راه اندازی شد و در حال حاضر از طریق یک رشته خط لوله 1600 میلی‌متری آب شرب به ظرفیت بیش از 2 متر مکعب بر ثانیه خروجی از تصفیه‌خانه به مخزن نجف‌آباد منتقل می شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان تأکید کرد: با بهره برداری از این سامانه به میزان 6.4 متر مکعب بر ثانیه کمبود آب شرب اصفهان و 14 شهرستان در شرایط فعلی جبران خواهد شد.

وی با تأکید بر این که سامانه شامل تونل انتقال آب و تصفیه خانه است، ادامه داد: در واقع سامانه دوم آب‌رسانی، تأمین کننده کمبود آب شرب جمعیت بیش از 5.5 میلیون نفری تحت پوشش این طرح است که سامانه اول آب‌رسانی موجود در اصفهان به تنهایی قابلیت تأمین آن را نداشت.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان تصریح کرد: وضعیت پیشرفت فیزیکی قطعه اول خط انتقال بالغ بر 99 درصد و وضعیت پیشرفت فیزیکی قطعه سوم خط انتقال تا پایان سال 1402 در حدود 42درصد است.

ساسانی در گزارشی اجمالی با توضیح فعالیت های انجام شده در فاز نخست این پروژه، از وزارت نیرو و شرکت مدیریت منابع آب ایران و استانداری اصفهان در راهبری این طرح و شرکت های همکار پیمانکار در اجرای آن قدردانی کرد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان وضعیت پیشرفت فیزیکی تصفیه‌خانه سامانه دوم آب‌رسانی را 87 درصد تا پایان سال 1402 اعلام کرد.

وی افزود: میـزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل بخش‌های در حال اجرای طرح توسعه آبرسانی به چهارده شهرستان استان اصفهان، سامانه دوم آب‌رسانی به اصفهان بزرگ، بالغ بر 28000 میلیارد ریال است.

طرح سامانه دوم آبرسانی به 14  شهرستان استان اصفهان با هدف تأمین، انتقال و تصفیه آب شرب از سد زاینده‌رود برای شهرستان‌های تحت پوشش طرح شامل اردستان، اصفهان، برخوار، خمینی‌شهر، تیران و کرون، خور و بیابانک، دهاقان، شاهین‌شهر و میمه، فلاورجان، لنجان، مبارکه، نایین، نجف‌آباد و نطنز توسط شرکت آب منطقه‌ای اصفهان در مرحله اجرا قرار دارد.

انتهای پیام/163/

دیگر خبرها

  • بودجه مورد نیاز گروه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی استان بوشهر تامین شود
  • تامین اعتبار سامانه دوم آبرسانی در دستورکار استانداری اصفهان
  • سالانه ۲۰ میلیون متر مکعب سیلاب در استان سمنان مهار می‌شود
  • قاچاق گازوئیل ایران با ۱۰۰ برابر قیمت بالاتر
  • گازوئیل ایران با ۱۰۰ برابر قیمت بالاتر قاچاق می‌شود
  • معضل بارنامه‌های جعلی/ قاچاق گازوئیل با ۱۰۰ برابر قیمت
  • آغاز عملیات اجرایی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی و راه‌اندازی ۲ پروژه پالایشی در ۱۴۰۳/ افزایش ۷ درصدی تولید بنزین در سالی که گذشت
  • کاشت سالانه ۸۰ میلیون نهال؛ آیا مشابه جنگل‌های شمال در خوزستان ساخته می‌شود؟
  • آمریکا با تحریم دارو‌های کودکان سرطانی و پروانه‌ای ناجوانمردی را به اوج رسانده است
  • سالانه ۶۰۰ هزار تن بذر گواهی شده در کشور مصرف می‌شود