Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-04-23@21:48:04 GMT

لوازم خانگی دسینی Dessini ساخت کجاست؟

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۸۱۰۷

لوازم خانگی دسینی Dessini ساخت کجاست؟

“دسینی” شرکت موفقی که بازار را با نام خارجی خود به دست گرفت

درحالی که استفاده از نام های خارجی برای محصولات مورد استفاده مصرف کنندگان ایرانی از عوامل جذب کننده مشتریان ایرانی شناخته می شود، کارشناسان بازار معتقدند که این روش در دراز مدت موفق نخواهد بود و کالای مورد نظر بعد از شناسایی هویتش توسط مصرف کننده، ذهنیت منفی ایجاد خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا احمدی محقق و مشاور بازاریابی در گفت و گو با خبرنگاران در این خصوص گفت: استفاده از نام ایتالیایی “دسینی”، این ذهنیت را در میان مصرف کنندگان ایرانی ایجاد کرد که این محصولات ساخت ایتالیا است و این روش برای فروش محصول تا امروز جواب داده است.

وی با اشاره به اینکه محصولات دسینی به سفارش یک شرکت ایرانی در چین ساخته می شود گفت: طبق نظر سنجی بعمل آمده که اخیرا در خصوص بازار کالاهای آشپزخانه صورت گرفته است، ۸۳ درصد مصرف کنندگان ایرانی فکر می کنند که محصولات دسینی ایتالیایی هستند.

عضو انجمن تحقیقات بازار ایران خاطر نشان کرد: این روش در دراز مدت شکست خورده خواهد بود و تجارب گذشته نشان داده است که پس از اطلاع مصرف کننده ایرانی از این استراتژی و عدم صحت ساخت محصول در کشور ادعا شده، با عدم پذیرش و ترد محصول روبرو خواهد شد. وی اظهار نمود :عوامل مهم دیگری هستند که اگر به کار گرفته شوند صرف نظر از هویت خارجی یا ایرانی بودن محصول، میتواند موجب وفاداری مشتری و حفظ آن گردد.

پیش از این نیز فرهاد جورابی که صاحب شرکت دسینی در جهان و مدیرعامل شرکت پرتاب افزار است اعلام کرده بود که درپی عقد قرارداد گروه دسینی با شرکت چینی مقصود و با صادرات محصولات آن به ترکیه طی سال آینده سهم بالایی از بازار محصولات چینی ترکیه در اختیار ایران قرار خواهد گرفت.

فرهاد جورابی، مدیرعامل پرتاب افزار و صاحب کل شرکت دسینی در دنیا اظهار داشت: باتوجه به کیفیت تولید محصولات چینی مقصود و برابری آن با نمونه‌های خارجی برای تولید محصول با این شرکت وارد مذاکره شدیم.جورابی با اشاره به اینکه تولید اپال تحت نظارت دسینی انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: این محصول در حال حاضر تنها در چند کشور دنیا تولید می‌شود و شرکت چینی مقصود هم یکی از شرکت‌های محدودی است که در دنیا به عنوان تولیدکننده آن شناخته شده است.

وی با بیان اینکه چینی مقصود در حال حاضر آخرین تکنولوژی روز دنیا را برای تولید اپال در اختیار دارد، افزود: باتوجه به فرهنگ ایرانی در استفاده از وسایل آشپزخانه پیش‌بینی می‌شود، بازار این محصول در کشور سود خوبی را به همراه بیاورد.

رییس‌کل دسینی همچنین با اشاره به اینکه تولیدکننده ایرانی را برای تولید به دلیل برابری کیفیت ارجحیت دادیم، تصریح کرد: به منظور جلب نظر مشتریان که خواهان خرید محصولات تک هستند، ۲۰۰ طرح را به طور محدود برای تولید در نظر گرفته‌ایم و به این ترتیب مشتری می‌تواند برای تولید محصول مطابق نظر خودش سفارش بدهد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه قیمت محصولات این شرکت به قیمت‌های موجود در بازار نزدیک است، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل انتخاب چینی مقصود این است که این شرکت برای اولین بار طراحی‌های روی چینی را به صورت لعاب تولید می‌کند.

رییس‌کل دسینی در دنیا همچنین از امضای قرارداد مشترک بین کارخانجات چینی مقصود و دسینی خبر داد و گفت: براساس این قرارداد، چینی مقصود به سفارش دسینی سرویس چینی با محدودیت طرح، تولید می‌کند. وی افزود: چینی مقصود به موجب این قرارداد برای اولین بار در ایران طرح‌های چینی را با مواد خاص به صورت لعاب تولید می‌کند تا سلامت و ماندگاری بیشتری داشته باشد. جورابی ادامه داد: بی‌شک پس از اجرای این قرارداد، سهم چشمگیری از بازار ایران به این تولیدات اختصاص می‌یابد؛ اما مطمئنا واردات چینی به کشور نیز متوقف نخواهد شد.

۱۳۹۷-۱۲-۲۶مدیر

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۸۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملاً تحقق‌پذیر است.

وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.

وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گندم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.

خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکارهای ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و گفت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.

وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیروها مستلزم اجرای آئین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.

خیام‌نکویی با بیان اینکه رئیس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابراز کرد: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهادها گرفته می‌شد که با دستور رئیس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.

وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاه شناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاه شناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما سازمان محکم جلوی این ساخت و سازها ایستاد و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به ۵ طبقه کاهش یافت.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شوراهای راهبردی توسط سازمان تات گفت: رؤسای مؤسسه‌های تحقیقاتی مکلف هستند آنچه که در این شوراهای راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند.

کد خبر 6086875

دیگر خبرها

  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • افزایش تولید ۹ میلیون تنی محصولات کشاورزی در دولت سیزدهم
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»
  • معرفی اطلس فام سهند؛ شرکت ایرانی تولید رنگ و رزین در سطح جهانی!
  • ترسیم نقشه جذب دانش‌بنیان‌ها در صنعت لوازم خانگی
  • 4 خوراکی خوشمزه و خنک برای فصل گرم
  • آتش سوزی در یک بستنی فروشی و فروشگاه لوازم خانگی بندرعباس
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است
  • استقبال چشمگیر از محصولات دانش بنیان ایرانی در بزرگترین رویداد نمایشگاهی حوزه سلامت جنوب شرق آسیا
  • آموزش تعمیرات لوازم خانگی