Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: اسحاق جهانگیری می‌گوید: الان کشور فقط «راهکار سیاسی» می‌خواهد. یعنی هیچ راهی برای برون رفت کشور از معضلات پیش روی مردم جز به روش سیاسی وجود ندارد.
به گزارش خرداد، اسحاق جهانگری، معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت واقعا تنهاست. شاید کلمه «تنها» تعبیر خیلی کمی باشد. دولت واقعا تنهاست. من مکرر گفته ام مسائل اقتصادی کشور که الان پیچیده شده است یا چالش‌هایی که پیش روی کشور است، و به «ابر چالش» تبدیل شده راهکار خاص اقتصادی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تلاطم اقتصادی راهکاری ندارد که اقتصاددانان برای آن پیدا کنند. الان کشور فقط «راهکار سیاسی» می‌خواهد. یعنی هیچ راهی برای برون رفت کشور از معضلات پیش روی مردم جز به روش سیاسی وجود ندارد.
او که با ویژه نامه نوروزی روزنامه اطلاعات گفتگو می‌کرد، افزود: ممکن است برخی فکر کنند که راهکار سیاسی یعنی برویم با آمریکا مذاکره کنیم. نه، من اصلا چنین هدفی ندارم، زیرا نه شرایط مهیاست و نه به مصلحت کشور است. آمریکایی‌ها با این بدقولی کردن باعث شده اند اگر کسانی قبلاً می‌گفتند مذاکره کنیم، الان دیگر نمی‌گویند؛ چون نشان داده اند نسبت به قول و قرارشان بی تعهد هستند.
جهانگیری ادامه داد: بنابراین اتفاقا راهکار سیاسی در داخل کشور است و باید به یک انسجام داخلی برسیم. همه باید با هم باشند. قوای سه گانه و مسئولان حکومت باید با هم باشند و با جامعه صمیمی حرف بزنند. جریانات سیاسی باید احساس چسبندگی و وابستگی به حکومت کنند. خیلی از مشکلات سیاسی داخل کشور باید حل شود. دیر هم شده است. من فکر کنم ما اگر بتوانیم در داخل کشور به انسجام و وحدت سیاسی برسیم، و همه به این نتیجه برسیم که مثلا مسائل کشور در ۱۰ دسته خلاصه شده و ۱۰ روش هم راهکار حل این مسائل است، و همه بر آن اتفاق داشته باشند، در این صورت به سرعت می‌توان مسائل موجود را حل کرد.
او گفت: الان فرض کنید می‌گوییم مشکل کشور، اقتصاد است. ممکن است در این حد همه قبول کنند و حتی گاهی در همین حد هم اختلاف وجود دارد و و قبول نمی‌کنند. بعد یک عده می‌گویند راهکارش این است که با تغییر در روابط خارجی مسائل را حل کنیم. یک عده هم می‌گویند نه، به هیچ وجه بیرون نباید برویم و باید کار دیگری بکنیم. این مسائل کل جامعه و مردم را آزار می‌دهد.
جهانگیری تصریح کرد: باید به نقطه‌ای برسیم که مثلا بگوییم روش حل مسائل این ۱۰ قدم است و این ۱۰ قدم را قدم را همه با هم برداریم. من فکر می‌کنم کشور اکنون نیازمند یک اتحاد سیاسی و یک انسجام سیاسی جدی است؛ هم در داخل حکومت، هم حکومت با جامعه و حکومت با نخبگان. نخبگان الان نباید احساس کنند در حاشیه هستند. حالا ممکن است ما به عنوان دولت در ارتباطمان با نخبگان ضعف داشته باشیم و اگر بخواهیم به دولت آقای روحانی اشکالی بگیریم ممکن است مورد آن این باشد که دولت با عقبه خودش یعنی آن‌ها که آمدند و در صحنه انتخابات حاضر شدند، نتوانست ارتباط قوی داشته باشد. یا همین طور با نخبگان که نتوانستند در صحنه باشند. به هرحال یا همین توان با اطمینان گفت: از اگر این وفاق و همبستگی شکل گیرد می‌توان با اطمینان گفت که از این چالش‌ها عبور خواهیم کرد.
او درباره موانع پیش روی تفاهم سیاسی که وعده پیگیری آن را داده بود نیز گفت: من هنوز هم خوشبین هستم. یعنی بیش از خوشبین تحلیلی، خوشبینی خبری هم هست. با این همه، این وضع خوب نیست. که راهی را هرکداممان پیش می‌رویم و وقتی که قرار است از آن نتیجه بگیریم، مانعی ایجاد می‌شود و نمی‌توان به مردم هم توضیح که به چه دلیل این مانع ایجاد شده است. یا هر کاری یک عده مخالف دارد. گاهی اوقات مسیری انتخاب می‌شود و خیلی گام‌های خوبی برداشته می‌شود. ولی از جایی محاسبه نشده، مشکلی درست می‌شود. به هرحال من امیدوارم نوروز امسال برای ملت ایران از همه نظر‌ها عید شیرینی باشد. برچسب ها: اسحاق جهانگیری ، دولت ، اقتصاددانان

منبع: خرداد

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری دولت اقتصاددانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ناگهانی مالیات صدای این گروه را درآورد

فربد فدایی در اطلاعات نوشت: بسیاری از صاحبان کارگاه‌ها، مغازه‌داران، پیشه‌وران و اصناف گوناگون و حتی کارخانه‌داران از افزایش ناگهانی مالیات آن هم زمانی که درآمدشان تقلیل یافته است شکایت دارند و آن را عادلانه نمی‌دانند.

این احساس که پولی به قهر از آنان گرفته می‌شود و در مقابل خدمات متناسبی دریافت نمی‌کنند، سبب ناخرسندی آنان می‌شود. کم نیستند کسانی که به علت مالیات زیاد که قادر به پرداخت آن نبوده‌اند، کار خود را رها کرده و به خیل بیکاران پیوسته‌اند.

در آنان هم که کار را ادامه می‌دهند، انگیزه کار بیشتر از بین می‌رود، زیرا احساس می‌کنند حاصل کارشان به خود آنان بازنمی‌گردد؛ اما به جز مالیات بر کار و پیشه، مالیات‌های خلق الساعه دیگری هم بر گروه شهروندان فشار می‌آورد؛ از جمله «مالیات بر خودرو لوکس».

در واقع به علت تورمی که دولت قادر به مهار آن نبوده، قیمت همه کالا‌ها بالا رفته است، برای نمونه اتومبیلی که هفت سال پیش به ۴۰ میلیون تومان خریداری شده است اکنون بیش از یک میلیارد تومان قیمت دارد. مساله نادیده مانده از نظر «اقتصاددانان مالیات بند» این است که در این مدت قیمت کالا‌های دیگر نیز بالا رفته است و موضوع فقط منحصر به اتومبیل یا خانه نیست.

اگر شخصی که هفت سال قبل اتومبیل ۴۰ میلیون تومانی خریده است بخواهد خودرو کهنه خود را نو کند، به او با ۴۰ میلیون تومان خودرو نو نمی‌دهند، بلکه باید دو میلیارد تومان بپردازد. خدا را شکر که اقتصاددانان عزیز به فکر مالیات گرفتن از لوازم خانه لوکس، یا فرش لوکس یا کفش لوکس یا دیگ و قابلمه لوکس نیفتاده‌اند! خدا را شکر که این عزیزان تاریخ نخوانده‌اند وگرنه در می‌یافتند که در زمان پتر (به اصطلاح کبیر)، در روسیه مالیات برریش و در انگلستان قرن هجدهم مالیات بر کلاه وضع کرده بودند و بسی مالیات‌های دیگر. خدا را شکرکه تاریخ نخوانده‌اند!

دیگر خبرها

  • افزایش ناگهانی مالیات صدای این گروه را درآورد
  • جهانگیری: رساندن مردم به این باور که فرزندان خمینی پاسدار غرور ملی مردمشان هستند عین سیاست ورزی است
  • واکنش واعظی به ادعای مقام دولت رئیسی علیه روحانی
  • بازوی حامی باش، راهکار جدید اپلیکیشن بله برای حمایت از کودکان
  • شرکت‌های دانش‌بنیان راهی میان‌بُر برای رشد تولید هستند
  • خودم را محدود به هیچ عرصه‌ای نمی‌کنم!/ علاقه‌مند به مسائل سیاسی روز هستم
  • نظر علی مطهری درباره بهشت زوری
  • دولت‌ها مسئولیت سعادت افراد جامعه را بر عهده دارند
  • چرا برخی افراد نیمه‌شب از خواب می‌پرند؟
  • عراق: نباید دامنه درگیری در منطقه گسترش پیدا کند