Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه طرح مسائلی مانند ساخت و ساز وسیع در جزیره آشوراده کذب است، اظهار کرد: ساخت پل بین بندر ترکمن و جزیره آشوراده در طرح مورد توافق وجود ندارد و اگر مسئولین استان چنین تصمیمی داشته باشند سازمان به شدت با آن مقابله و مجوز صادره را هم ابطال خواهد کرد.

حمید ظهرابی، معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی  با اشاره به اینکه طرح طبیعتگردی آشوراده  مورد موافقت سازمان قرار گرفته، گفت: ایجاد یک اکولاژ با سازه های سبک در ۵ درصد از مساحت جزیره آشوراده بخشی از این طرح  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه گفت : در ۲۲ هکتار هم سطح اشغال بسیار پائینی در نظر گرفته شده و ظرفیت برد طبیعت گردی در جزیره آشوراده مطابق با چنین اکوسیستم هایی طراحی شده است. 
حداکثر ۵۰۰ نفر در شبانه روز اجازه بازدید از جزیره آشوراده را خواهند داشت و از این تعداد ۸۰ نفر می توانند شبانه در جزیره اقامت کنند در مسیرهای پیاده روی هم حداکثر ۵۰ نفر در دو مسیر مختلف اجازه تردد خواهند داشت. 

ظهرابی تصریح کرد: بنابراین  طرح مسائلی مانند ساخت و ساز وسیع در جزیره آشوراده کذب است ساخت پل بین بندر ترکمن و جزیره آشوراده در طرح مورد توافق وجود ندارد اگر مسئولین استان چنین تصمیمی داشته باشند سازمان به شدت با آن مقابله و مجوز صادره را هم ابطال خواهد کرد. 
براساس پیگیری که از مسئولین استان داشتم ادعا داشتند که در محدوده شهر بندرترکمن و خارج از محدوده پناهگاه حیات وحش در حال احداث جاده ای به اسکله هستند، گروهی کارشناس به منطقه اعزام نموده ایم تا موضوع را بررسی کند.اگر بر خلاف توافقات اقدامی صورت گرفته باشد با آن برخورد قانونی خواهند شد.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست  افزود: یکی از موفقیت های سازمان حفاظت محیط زیست و دوستداران محیط زیست کشور انتقال سازه های سنگین نظیر هتل و بازارها و سایر مراکز تفریحی به خارج از جزیره آشوراده و احداث آن در شهر بندر ترکمن است. 
وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت برد تعیین شده برای جزیره عملا سرمایه گذاری سنگین در جزیره آشوراده توجیه اقتصادی نخواهد داشت. عملکرد مجری طرح تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست است اگر از توافقات تحطی صورت گیرد حتما واکنش مناسب خواهیم داشت.


 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۰۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور یک قلاده پلنگ در شهرستان کوهسرخ مشاهده شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی اله پور اظهار کرد: پس از سال‌ها اعلام و مشاهده حضور پلنگ در منطقه کوهسرخ توسط افراد محلی و طبیعت گردان، سرانجام حضور این گونه توسط دوربین رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان کوهسرخ به ثبت رسید.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بیان کرد: این منطقه دارای ارزش زیستی بالایی است و دارای گونه‌های ارزشمندی همچون پلنگ، گربه پالاس، کفتار، گربه وحشی، کل و بز و قوچ و میش است و نیز این ثبت و مشاهده پلنگ، محیط بانان و فعالان محیط زیست منطقه را بسیار امیدوار کرده است.

وی با اشاره به اینکه ثبت این اتفاق خوشایند، توسط محمود رمضان نژاد رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان کوهسرخ انجام شده است، ادامه داد: پلنگ، گربه سانی شب زی و مخفی کار است و به همین دلیل مشاهده و ثبت حضورش در روز و به راحتی ممکن نیست و چون یکی از گونه‌های بسیار ارزشمند در چرخه تنوع زیستی است مشاهده و ثبت آن در یک منطقه، ضمن اینکه گواهی بر غنای زیستگاهی آن منطقه است مسیر حفاظتی آن محدوده را تغییر خواهد داد.

اله پور گفت: این منطقه از لحاظ اکولولوژیکی، دارای اکوسیستم متنوعی است و برای گونه‌های پستاندار علفخوار همچون کل و بز و قوچ و میش و دیگر گونه‌های حیات وحش نیز بسیار مناسب است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: حدود ۳۵ درصد منطقه سید مرتضی کاشمر داخل شهرستان کوهسرخ قرار گرفته است و حدود ۱۰.۲ درصد کل شهرستان کوهسرخ تحت پوشش مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.

وی در خصوص ویژگی‌ها و منابع طبیعی این شهرستان، به زیستگاه‌های کوهستانی و ارتفاعات آنکه باعث به وجود آمدن منابع آبی و زیستگاه مطلوب برای بقای گونه‌های مهم گوشتخوار و علفخواران بزرگ جثه در سطح منطقه اشاره کرد.

کد خبر 6081872

دیگر خبرها

  • ضرورت مشارکت آحاد جامعه در حفظ محیط زیست
  • لایروبی آبشخور‌های مناطق حفاظت محیط زیست لرستان
  • توضیح سلاجقه درباره ایمن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی
  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • بهره برداری از پاسگاه محیط بانی صیدوا در مهدیشهر
  • حضور یک قلاده پلنگ در شهرستان کوهسرخ مشاهده شد
  • تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه حفاظت شده فومن
  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • دستگیری ۷۰۳ شکارچی و صیاد متخلف در استان خوزستان
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود