Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا قاسمی نیا روز دوشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در این رابطه باید آداب غنی فرهنگ اسلامی ایرانی همچون شاد کردن مردم جایگزین رفتارهای پر خطر و خسارت بار شود.
وی ادامه داد: آیین چهارشنبه آخرسال باید به جشن خدمت رسانی و شاد کردن دیگران تبدیل و فرهنگ نوع دوستی مردم ایران در آن تداعی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: مسئولان باید مدتها قبل از فرارسیدن چهارشنبه آخرسال با تشکیل جلسه های کارشناسی، آداب جایگزین رفتارهای خطرآفرین دراین روز را تبیین و آن را از طریق رسانه ها در سطح جامعه تبلیغ و ترویج کنند.
قاسمی نیا اظهار داشت: جایگزینی رفتارهای صحیح به جای انجام کارهای خطرناک، بهترین راهکار برای پیشگیری از حوادث چهارشنبه آخر سال است و رسانه ها در این زمینه نقش مهمی برعهده دارند.
وی بیان کرد: لازم است با استفاده از زبان هنر و ساخت مجموعه های جذاب در رسانه ملی، خطرات استفاده از مواد منفجره دست ساز و سایر مواد آتش زا برای قشر جوان تبیین شود.
وی ادامه داد: جوانان و نوجوانان ما باید بدانند استفاده از وسایل آتش زا و مواد منفجره می تواند موجب مصدومیت و یا حتی مرگ شود و روزهای منتهی به سال نو را که باید پر از شادی و نشاط باشد به فضایی غم انگیز برای خانواده ها تبدیل کند.
قاسمی نیا اظهار داشت: آموزش و پرورش نیز در این رابطه از جایگاه محوری برخوردار است و می تواند با آموزش رفتارهای صحیح به دانش آموزان، رسومی را در میان آنان ترویج کند که به نفع خودشان و جامعه پیرامونشان است.
وی ادامه داد: با حذف رفتارهای پرخطر، می توانیم کاری کنیم که مراسم چهارشنبه آخر سال، موجب شادی و آرامش خانواده ها باشد و در آن شاهد هیچ گونه حادثه دلخراشی نباشیم.
عضو هیات مدیره هلال احمر قم گفت: همچنین باید با کسانی که مواد منفجره و خطر آفرین را به بهانه برگزاری رسم چهارشنبه آخر سال میان نوجوانان و جوانان توزیع می کنند و موجب به وجود آمدن خسارت های مالی و جانی بسیاری می شوند، به شدت برخورد کرد.
7405/ 6133/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 جامعه جوانان و نوجوانان خدمت رسانی شادی کارشناسی 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۱۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مسأله اصلی مازندران در نقشه مهندسی فرهنگی معرفی شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، احسان آهنگر در نشست شورای راهبری تدوین برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی در دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه پس از حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور در استان، کمیته‌های تخصصی ذیل شورای فرهنگ عمومی فعال گردید، گفت: در حال حاضر تدوین برش استانی این سند بالادستی با نگاه بومی محلی در دست اقدام است.

او افزود: قطعا بهره‌گیری از جریان نخبگانی استان در بحث تدوین سند فرهنگی مازندران موثر خواهد بود، احصای نظام مسائل استان در بخش اول برایمان اولویت داشته و پس از آن شناسایی ظرفیت‌های حاکمیتی و مردمی انجام خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به برگزاری ۲۲جلسه تخصصی باهدف شناسایی و بررسی نظام مسائل استان برای تدوین این سند اشاره و بیان کرد: تلاش شده از ظرفیت اجرایی دستگاه‌ها، جامعه نخبگانی و تشکل‌های مردمی بهره گرفته شود.

او با بیان اینکه در گام اول تلاش شده ۵ مسأله اصلی استان برای تدوین این سند جمع آوری شود، افزود: این مسأله‌ها باید در صحن شورای فرهنگ عمومی مطرح و تبدیل به مصوبه شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان با بیان اینکه شناسایی مسائل که از نظر تمامی فعالان حوزه فرهنگ و هنر اولویت دار باشد مورد توجه بوده است، گفت: این مسائل باید مطابق آئین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین شود.

او بابیان اینکه تغییرات سبک زندگی ایرانی اسلامی و ناهنجاری‌های اجتماعی ناشی از آن- تضعیف بنیان خانواده و تاثیر و تاثر نامتوازن مسافران و مهاجران در استان سه مسئله ابتدایی احصا شده برای تدوین این سند است، افزود: ضعف ساماندهی فعالیت‌های نوین فرهنگی و ضعف فرهنگ اقتصادی و اقتصاد فرهنگی در زیست بوم استان نیز ۲مسئله دیگر برای تدوین این سند می‌باشند.

آهنگر تاکید کرد: گام بعدی نیز فعال کردن حوزه فرهنگ، هنر و رسانه و همچنین امور دینی، تعلیم و تربیت و حوزه اجتماعی زنان و حوزه خانواده و اقتصاد فرهنگ است.

دیگر خبرها

  • برش استانی فرهنگی قزوین از برش‌های مستغنی و باکیفیت کشور است
  • مبارزه با مواد مخدر؛ یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • تشکیل شورای تأمین فرهنگی در استان قزوین
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند
  • شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه تبدیل شود
  • فناوری‌های تجربه شده در حوزه فرهنگی اجرا شود
  • مبارزه با مواد مخدر یک تکلیف عمومی در جمهوری اسلامی است
  • ۵ مسأله اصلی مازندران در نقشه مهندسی فرهنگی معرفی شد
  • برنامه ملی گسترش انس عمومی با ادبیات فارسی تصویب می‌شود
  • روند تصویب برنامه ملّی گسترش انس عمومی با ادبیات کهن فارسی در شورای فرهنگی عمومی