Web Analytics Made Easy - Statcounter

متهم پرونده اخلاف در نظام اقتصادی و از بدهکار کلان بانک سرمایه گفت: بارها برای تسویه دیون به بانک سرمایه مراجعه کردند اما مدیران بانک سرمایه تمایلی به تسویه نداشتند. ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹ اجتماعی حقوقی و قضایی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، حسین هدایتی در پنجمین جلسه محاکمه خود در شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی به ریاست قاضی اسدالله مسعودی‌مقام در مقام ارائه آخرین دفاع اظهار کرد: من با حسن ‌نیت اقدام به ابتیاع ملک جهرم کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کیفرخواست عنوان شده که سپرده‌هایی که آورده‌ایم بعد از دو ماه از بانک خارج شده است در صورتی که چنین چیزی واقعیت ندارد زیرا سپرده‌ها یکساله و قابل تمدید تا 5 سال بوده است. بنابراین اینکه ادعا می‌شود بعد از دو ماه سپرده‌ها از بانک خارج شده کذب محض است.

این متهم با بیان اینکه موسوی‌نژاد شخصا باید پاسخگوی اقدامات خود باشد، گفت: سوال من از دادگاه این است که چرا کارشناسانی که پروژه‌های کارسان و لیان را کارشناسی کردند و امروز گفته می‌شود قیمتها غیرواقعی بوده دعوت نکردید و فقط برای فیروز‌آبادی (یکی از کارشناسان) که فوت شده کیفرخواست صادر کردید.

هدایتی با بیان اینکه این املاک قبل از آشنایی من با موسوی‌نژاد کارشناسی شده است افزود: اگر جعلی صورت گرفته، من نقش نداشتم و کارشناسان باید جوابگوی عملکرد خود باشند ضمن اینکه اتهاماتی که در این پرونده به من زده شده بی‌پایه و اساس است و بانک سرمایه با طرح دعوای کیفری عناوین کلی مجرمانه را بیان کرده است.

وی ادامه داد: در کیفرخواست چندین بار عنوان شده که قبل از سال 94 و  در سال 94 با مدیران بانک سرمایه تبانی کرده‌ام؛ حالا سوال این است که منظور از تبانی چیست آیا رشوه داده‌ام. قطعا اگر رشوه‌ای از سوی من ثابت شود مجرم خواهم بود اما در قبال سال 92 شخص موسوی‌نژاد پاسخگوست.

وی توضیح داد: در کیفرخواست عنوان شده من با یاسر ضیایی قائم مقام وقت بانک سرمایه تبانی کرده‌ام در حالی که ضیایی فقط دو ماه قائممقام بانک سرمایه بوده و در این مدت هم 40 میلیارد تومان از بانک سرمایه وام گرفتم که این تسهیلات نیز با دستور هیئت مدیره پرداخت شده است.

هدایتی افزود: در سال 95 مرا به دادسرا احضار و بازداشت کردند در صورتی که هنوز سررسید تسهیلات نرسیده بود و بدون آنکه جرمی محقق شود مرا مورد تعقیب قرار دادند زیرا در ابتدا وام‌هایی به شرکت داده شده بود 48 ماه تمدید و پس از یک هفته ابطال و به مدت یکسال تمدید شد و سررسید آن شهریور سال 96 بود.

این متهم افزود: بانک در شکوائیه‌ای که علیه من مطرح کرده عنوان داشته هیچ وثیقه‌ای نگذاشتم اما در حالی یک هزار و 140 میلیارد تومان نزد بانک سرمایه وثیقه گذاشتم که 453 میلیارد مربوط به املاک موسوی‌نژاد و 685 میلیارد تومان هم ملک جاده مخصوص است.

وی ادامه داد: اصل وام دریافتی از بانک سرمایه 528 میلیارد و 750 میلیون تومان است در صورتی که بانک سرمایه در شکوائیه خود مطرح کرده که باید یک هزار و 200 میلیارد تومان پرداخت شود یعنی چیزی بالغ بر 2.5 برابر تسهیلات؛ آیا این معامله ربوی نیست؟

هدایتی تصریح کرد: بارها قبل از اینکه پرونده‌ای تشکیل شود برای تسویه وجوه به بانک سرمایه مراجعه کردم اما مدیران وقت بانک تمایلی به تسویه نداشتند و سیاوشی مدیر وقت بانک سرمایه صراحتا در بازپرسی گفته که هدایتی بارها برای تسویه دیون خود مراجعه کرد اما برای آزار دادن او از تسویه جلوگیری می‌کردند.

وی درباره نحوه تسویه دیون خود گفت: هیئت مدیره بانک سرمایه در سال 96 طی صورتجلسه‌ای مصوب کرده بود که 100 میلیارد تومان را به صورت نقد و الباقی را به صورت ملک پرداخت کنم که 100 میلیارد تومان نقد را هم با دو ماه تاخیر پرداخت کردم.

هدایتی در خصوص مالکیت شرکتها اظهار کرد: یقینی در حضور ضابطان اقرار کرده که شرکتها و مدیران آنها کارمندان او هستند و هیچ ارتباطی با آنها ندارد. من صرفا دو تا چهار درصد اصل تسهیلات را به خاطر معرفی شرکتها به یقینی دادم و اگر شرکتها فعال و یا معتبر نبودند خود یقینی باید پاسخگو باشد ضمن اینکه این شرکتها مالیات و اظهارنامه دادند و کاغذی نبودند و سرمایه آنها نیز نه تنها یک میلیون تومان بلکه 10 میلیارد تومان بوده است. البته یقینی باید از شرکتهای خود دفاع کند و اگر هم جعلی صورت گرفته باید یقینی جوابگو باشد.

این متهم درباره ترهین ملک جاده مخصوص برای دریافت تسهیلات 206 میلیاردی از بانک سرمایه گفت: این ملک توسط کارشناسان رسمی دادگستری به میزان 685 میلیارد تومان ارزیابی و ترهین شد که نه تنها وام 206 میلیاردی را پوشش می‌داد بلکه گران‌نمایی املاک موسوی‌نژاد را هم تحت پوشش قرار می‌داد.

هدایتی گفت: ملک مزبور در تاریخ 3 خرداد 96 مجدد توسط کارشناسان رسمی دادگستری ارزیابی و 420 میلیارد تومان قیمت‌گذاری، توقیف و بازداشت شد. نسبت به ملک مذکور 2 اشکال مطرح می‌کنند نخست اینکه معتقدند این ملک به نام آقای وافی است در صورتی که مبایعه‌نامه آن به نام من است و اسناد هم به نمایندگی از من به نام آقای وافی شده است و وافی کارمند من در شرکت بهین‌فولاد است و ملک مذکور طی وکالت بلاعزل به بانک سرمایه داده شده است.

آیا کسانی که از "حسین هدایتی" پول گرفتند محاکمه می‌شوند؟دفاع آخر حسین هدایتی ناتمام ماند

انتهای پیام/

 

R1332/P/S2,20/CT11 واژه های کاربردی مرتبط دادگاه مفاسد اقتصادی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دادگاه مفاسد اقتصادی دادگاه مفاسد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۳۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هتل کوهستان در منطقه ۲ تهران ساخته می شود | راه نجات بوستان های جنگلی تهران از نظر یکی از مدیران شهری

به گزارش همشهری آنلاین، نوید خاصه‌باف صبح امروز در نشست خبری در تشریح برنامه‌های عملیاتی سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی در سال جهش تولید با مشارکت مردم توضیحاتی را ارائه داد که در ادامه می‌خوانید:

*سال ۱۴۰۲ بودجه محقق شده سازمان ۱۲۶ درصد بود یعنی بیش از سه هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه محقق سازمان این دستگاه بوده است.

*ما سرمایه‌گذار را پیمانکار نمی‌بینیم؛ بلکه معتقدیم سرمایه‌گذار شریک ما در اجرای پروژه است و با همین تغییر رویکرد در همین مدت توانستیم سرمایه‌گذاری جدید را شروع کنیم و ۱۶ ابرپروژه در شهر تهران تعریف شده است که ارزش ریالی آن ۱۰۲ هزار میلیارد تومان است و در مناطق نیز ریزپروژه‌هایی تعریف شده است.

*اطلس جامع سرمایه‌گذاری شهر تهران در حال تدوین است، در راستای تحقق شعار سال یک کارگروه تشکیل شده است که با محوریت سازمان سرمایه‌گذاری در همه ادارات مختلف این مهم پیگیری می‌شود و در نظر داریم در هر منطقه یک پروژه مسکونی با مشارکت مردم ایجاد کنیم و هر شهروندی متناسب با توان مالی خود از این صندوق‌های سرمایه‌گذاری خریداری کند.

*در هر منطقه یک پروژه معرفی می‌شود که شهروندان می‌توانند برای ثبت‌نام به یک سامانه بروند و یا به اداره کل برنامه‌ریزی شهرداری تهران مراجعه کنند، این طرح از سوی معاونت مالی پیشنهاد شده است و در نظر داریم در هر منطقه یک پروژه را عمدتا با کاربری مسکونی شناسایی کنیم و از طریق صندوق‌های سرمایه‌گذاری این مهم را پیش ببریم.

*راه‌اندازی داشبورد مدیریتی سرمایه‌گذاری شهرداری تهران یکی از مهمترین اقدامات این دوره مدیریت شهری است، ذیل این داشبورد سند جامع سرمایه‌گذاری برای رفع مشکلات و بلاتکلیفی پروژه‌های جاری، تشکیل هیات اندیشه‌ورز، تشکیل کمیته حقوقی و قراردادی، تهیه پیش‌نویس لایحه مشوق‌های سرمایه‌گذاری، آماده‌سازی اطلس سرمایه‌گذاری و فرصت‌های شهر تهران انجام شده است.

* درباره آخرین وضعیت احداث زباله‌سوز در تهران باید بگویم که جزئیات فنی زباله‌سوز را باید از سازمان مربوطه بپرسید اما مشاور خروجی طرح را به ما اعلام کرده است و ما نیز چند مدل مالی و اقتصادی تدوین کردیم و بعد از آن مطالعات را به سازمان‌های مربوطه ارائه خواهیم کرد. اما در نظر داشته باشید که زباله‌سوز بزرگترین پروژه مالی شهرداری تهران است.

*درخصوص سرانجام تم‌پارک در شرق تهران هم صحبت این است که مکاتبات متعددی را با سازمان‌های محیط زیست از جمله منابع طبیعی داشته‌ایم که هنوز به نتیجه‌ای نرسیده‌ایم البته در حال رایزنی با سرمایه‌گذار هستیم تا طرح خود را تعدیل کند و شهردار نیز به وزیر کشاورزی نامه زده است تا در جلسه‌ای راه‌های احداث این تم‌پارک بدون آسیب رساندن و تصرف فضا، عملیاتی شود. البته طرح سرمایه‌گذار وسیع است و قابلیت اجرا به آن‌گونه که مدنظرش است را ندارد و همچنین باید مطالعات ترافیکی و غیره این طرح نیز انجام شود و باید در مورد اجرای این پروژه بررسی‌های بیشتری صورت بگیرد.

*ساخت هتل‌های جنگلی در برخی از بوستان‌های جنگلی هم هنوز نهایی نشده و به همین دلیل هم هیچ مجوزی صادر نشده اما روز گذشته با یک مجموعه فاخر که اسم آن را قید نمی‌کنم جلساتی در مورد ساخت هتل‌های جنگلی داشتیم.

*مطالعات نشان می‌دهد به دلیل هزینه‌های زیاد نگهداری جنگل‌ها و کمبود آب متاسفانه بعضی از فضاهای جنگلی همچون سرخه حصار و... آسیب دیده‌اند و یکی از راه‌های نجات آنها همین مساله است، بخش خصوصی در ازای سود شهرداری ملزم به نگهداشت فضاهای جنگلی می‌شود.

*فراخوان ساخت هتل کوهستان در منطقه ۲ به زودی اعلام می‌شود و سرمایه‌گذار خارجی نیز برای ساخت هتل برج میلاد اعلام آمادگی کرده است، اتمام پروژه دیدار نیز در دستور کار است؛ اما با این حال نیاز به فضای اقامتی وجود دارد و طرح ما این است که بدون تعرض به فضای سبز هتل بسازیم و روز گذشته نیز با این شرکت که تجربه خوبی در سراسر کشور دارد، جلسه برگزار کردیم و قرار شد که مطالعات خود را در این خصوص انجام دهد و بعد از اینکه طرح کامل شد موضوع را به منابع طبیعی ارجاع می‌دهیم و بعد از آن سبک این هتل‌ها وارد تشریفات قانونی می‌شود. اما دقت داشته باشید مهمترین آورده ساخت این هتل‌ها فضای سبز خواهد بود.

*درخصوص سرانجام پروژه هزار و یک شهر با تاکید بر اینکه متاسفانه این پروژه در گردابی افتاد که به نظر من بخش زیادی از این گرداب فضای سیاسی بود و پروژه را به سمتی برد که انجام نشود، البته طرف مقابل نیز به تعهدات خود عمل نکرد و شریک ما نیز معتقد است که متعاقبا شهرداری هم به تعهدات خود عمل نکرده و نهایتا پروژه‌ای که قرار بود سال ۹۶ تمام شود، حالا در حد پیشرفت ۱۷ درصدی قرار دارد.

*با شریک‌مان جلسات زیادی برگزار کردیم و شریک اعلام کرد که قراردادی که در آن زمان منعقد کرده آورده‌های اقتصادی را تأمین نمی‌کند و شریک خواستار تغییر در قرارداد بود و تا پایان اردیبهشت‌ماه فرصت زمانی دارد که نسبت به ارائه پیشنهاداتش اقدام کند و اگر به توافق رسیدیم تا پایان سال آینده می‌بایست پروژه هزار و یک شهر عملیاتی شود و اگر به توافق نرسیدیم و سرمایه‌گذار انصراف بدهد می‌توانیم برنامه‌های دیگری داشته باشیم اما نکته مهم این است که با شریک به این جمع‌بندی رسیدیم که بهتر است به جای دعاوی حقوقی با توافق موضوع را جلو ببریم.

* درخصوص سرانجام توسعه شهر آفتاب نیز با بیان اینکه ما در مورد پروژه شهر آفتاب توسعه را دنبال می‌کنیم به‌گونه‌ای که قرار است تمام آورده‌های شهر آفتاب صرف همان مجموعه شود، مدیران شهری به دنبال انتقال نمایشگاه‌های پرمخاطب به شهر آفتاب هستند؛ اما مساله این است که ما در شهر آفتاب کمبودهایی داریم و وزیر صمت در جلسه با شهرداری تأکید کرد که ظرفیت‌های لازم در شهر آفتاب ایجاد شود و بعد از آن نمایشگاه‌های پرمخاطب منتقل شود. به نظر می‌رسد اگر همت کنیم یک تا دو سال آینده نمایشگاه‌های پرمخاطب به شهر آفتاب منتقل می‌شود و اولویت ما اکنون ساخت سالن‌ها و بعد ساخت مرکز تجارت جهانی ۲ است. اما اگر بتوان با توجه به ظرفیت‌های پیرامونی نمایشگاه به یک ذون اقتصادی و یا منطقه ویژه اقتصادی تبدیل کنیم این نمایشگاه نیز رونق دوچندانی خواهد گرفت.

کد خبر 846388 برچسب‌ها ساخت و ساز سفر - هتل و هتلداری شهردارى تهران تهران بوستان مدیریت شهری

دیگر خبرها

  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب
  • پرسپولیس به جد‌ی‌ترین طلبکارش رسید!
  • آغاز به کار همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران
  • مدیران آذربایجان غربی اهتمام ویژه‌ای به جذب سرمایه‌گذار دارند
  • حدادی: عدد شش برای ما مقدس است!
  • با وجود علاقه اتلتیکو مادرید، رئال مادرید تمایلی به فروش دنی سبایوس ندارد
  • خاندوزی: تمام بدهی های کشور به بانک توسعه اسلامی را تسویه کردیم
  • ۱۶۶ هزار هکتار از بافت‌های شهری فرسوده است
  • توضیح بانک صادرات درباره دلایل خرید بخشی از سهام پرسپولیس
  • یک هتل کوهستان در منطقه ۲ تهران ساخته می شود | راه نجات بوستان های جنگلی تهران از نظر یکی از مدیران شهری