Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، کیامرث حاجی‌زاده گفت: از بهمن ماه سال ۹۵ تاکنون دو سال پر فراز و نشیب را از نظر بحران‌های متعدد داشتیم که اگر همدلی و همکاری مردم و مسئولان نبود نمی‌توانستیم به راحتی از این بحران‌ها عبور کنیم.

وی افزود: بیش از یک دهه بحران ریزگرد آغاز شده بود که اوج آن در بهمن ماه سال ۹۵ بود. مشکلات زیرساختی خوزستان موجب شد که یک ابربحران در خوزستان داشته باشیم که خوشبختانه، این تهدید به فرصتی برای بازسازی زیرساخت‌های خوزستان تبدیل شد؛ همچنین اتفاق سال ۹۵ موجب شد متوجه شویم در بحث زیرساخت‌ها و آمادگی جهت مقابله با بحران ضعف داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: با مصوبات دولت در فروردین ماه سال ۹۶ و پای کار آمدن همه مردم و مسئولان تاکنون حدود ۵۰ هزار هکتار از ۳۶۰ هزار هکتار کانون ریزگرد، مالچ پاشی، آب اندازی و نهالکاری و کنترل شده است.

حاجی زاده با بیان این‌که ۴۰ درصد از مشکلات خشکسالی ناشی از تصمیمات نادرست زیست‌محیطی است، تصریح کرد: پس از این دوران وارد بحران خشکسالی شدیم؛ این خشکسالی نتیجه برخی از تصمیم‌های نادرست در حوزه زیست محیطی است که این موضوع موجب شد آثار خشکسالی در خوزستان بیشتر نشان داده شود.

وی عنوان کرد: پس از چندین سال خشکسالی امسال ترسالی را تجربه کرده‌ایم به گونه‌ای که در چهار ماه اخیر میانگین بارشی خوزستان بیش از ۴۰۰ میلی‌متر بود در حالی که میزان بارندگی در ۴۰ سال اخیر ۱۸۲ میلی‌متر و در سال گذشته ۱۴۰ میلی‌متر بوده است. همچنین امسال در سد کرخه دوره بازگشت صد ساله را تجربه کردیم و در یک ساعت ۶ هزار و ۸۷۵ مترمکعب ورودی سد کرخه بود در حالی که خروجی سد ۲۰۰ مترمکعب بود.

حاجی زاده گفت: قطعاً نقاط ضعفی ازجمله عدم لایروبی رودخانه‌ها، شکسته شدن برخی سیل‌بندها و تجاوز به حریم رودخانه‌ها وجود داشت که موجب ایجاد مشکلات شد اما خوشبختانه با همراهی مردم بدون تلفات از این مرحله عبور کردیم.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به مصوبه اخیر دولت برای لایروبی رودخانه‌ها و استحکام بخشی سیل بندها، اظهار کرد: مصوبه خوبی برای لایروبی رودخانه‌ها و استحکام‌بخشی سیل‌بندها با اعتبار ۶۱ میلیارد تومان در دولت مصوب و ابلاغ شد که امیدواریم در اختیار سازمان آب و برق خوزستان قرار بگیرد. این سازمان باید با برنامه ریزی صحیح در سریع‌ترین زمان نقاط آسیب پذیر در عرصه رودخانه‌ها را ایمن کند تا شاهد تکرار حوادث در آینده نباشیم.

وی با اشاره به لزوم پیشگیری از وقوع حوادث، گفت: یکی از بحران‌های نهفته خوزستان که گهگاهی آشکار می‌شود و در دو سال اخیر آشکار شد مشکلات خطوط لوله نفت و گاز است. انفجار خط لوله نفت در نزدیکی باغملک و همچنین در حسینیه اندیمشک و انفجار خطوط لوله گاز در برومی اهواز از جمله برخی مشکلات اخیر بود.

حاجی زاده بیان کرد: وزارت نفت اعتبارات خوبی برای بازسازی چاه‌ها دارد که امیدواریم از این اعتبارات جهت بازسازی خطوط لوله استفاده شود.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: با توجه به وضعیت جوی خوزستان امسال مسافران نوروزی و کاروان‌های راهیان نور زیادی به خوزستان وارد می‌شود که انتظار داریم اطلاعیه‌ها و هشدارها جدی گرفته شود. همچنین کشیک‌های ایام نوروز برقرار باشد و برنامه مدونی به مدیریت بحران خوزستان ارائه دهند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان خوزستان مدیریت بحران مشکلات نفت و گاز وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۳۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی امکانات برای رفع مشکلات مردم سیل‌زده بسیج شده است

استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: اقدامات و تصمیمات لازم برای بسیج تمامی امکانات و تامین اعتبارات برای رفع مشکلات مردم سیل زده سیستان و بلوچستان انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، محمد کرمی، اظهار داشت: با عنایت ویژه شخص وزیر کشور، اعتبارات لازم برای مقابله با خسارات ناشی از سیلاب در جنوب استان تامین شد.

وی بیان کرد: وظایف، مسئولیت‌ها و حیطه کاری مسئولان مشخص شده، لذا در زمینه موضوعات مختلف مرتبط با سیلاب، جلسات کارشناسی لازم برگزار‌ و اقدامات مورد نیاز با اولویت و جدیت اجرا می‌‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: با تقسیم بندی مناطق، مسئولان هر منطقه برای رسیدگی به مسائل مشخص می‌باشند.

وی با اشاره به تامین اعتبارات لازم تصریح کرد: برای تخلیه آب‌ دستگاه‌های کفکش مورد نیاز خریداری می‌شود.

کرمی بیان کرد: در زمینه بازگشایی راه‌ها و تامین اقلام مورد نیاز نیز تصمیمات لازم اتخاذ شده است.

وی با اشاره به اهمیت موضوع آب شرب گفت: هماهنگی لازم با کارخانه (نگور) و مجموعه‌های مرتبط برای تامین آب شرب مردم انجام شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان در پایان بر تسریع در انجام کارها و رفع مشکلات تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع مشکل خطوط انتقال آب و برق فرودگاه شهدای جیرفت
  • خسارت ۱۸ هزار میلیاردی سیل به زیرساخت‌های بلوچستان
  • تمامی امکانات برای رفع مشکلات مردم سیل‌زده بسیج شده است
  • عظیم تربن سیل کاجو در نیم قرن اخیر
  • اعتبارات مبارزه با مواد مخدر در خوزستان افزایش یابد
  • اجراي موفقیت‌آمیز ۲ هزار و ۲۰۰ كیلومتر توپكرانی در نفت و گاز گچساران
  • ضرورت افزایش اعتبار برای مبارزه بامواد مخدر
  • موج سیلاب در جنوب ایران
  • شدت بارندگی در سیستان و بلوچستان / مدارس ۱۱ شهرستان غیرحضوری شد
  • آخرین اخبار از سیل در جنوب سیستان و بلوچستان