Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@20:21:26 GMT

اعتراض شدید کشاورزان به جهاد کشاورزی گلستان

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۴۲۱۰

اعتراض شدید کشاورزان به جهاد کشاورزی گلستان

صبح امروز جهت تهیه کود شیمیایی به مرکز خدمات گرجی محله کردکوی رفتم با صحنه هایی مواجه شدم که صف طویل گوشت و مرغ رو تداعی می کرد .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ مسلم رستمانی از روستای ایلوار کردکوی به عنوان یک شهروند خبرنگار نوشت :

قابل توجه مدیرمحترم جهادوکشاورزی استان گلستان

روز گذشته جهت تهیه کود شیمیایی به مرکز خدمات گرجی محله کردکوی رفتم با صحنه هایی مواجه شدم که صف طویل گوشت و مرغ رو تداعی میکرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انبوهی از کشاورزان دفترچه بدست در حالتی معترض و عصبی ‌در راهرو و فضای تنگ با مسئولین مرکز مشاجره و بگو مگو می کردند !

 آقای امیدی مسئول مرکز مانده بود چگونه کشاورزان معترض رو قانع کنه هرچه توضیح میداد افاقه نمیکرد کشاورزان هم حق داشتند بندگان خدا چند روزیست که وقت خود رو در این مرکز بامید دریافت کود آنهم هرهکتاری یک کیسه ۵۰ کیلویی!!!! صرف کردند و بعضاً دست خالی بر میگشتند ( از جمله خودم) !!

از فهوای توضیحات رییس محترم مرکز مشخص بود که نظارت بر مراکز خصوصی توزیع نهاد های کشاورزی بسیار ضعیف و اصطلاحاً رها شده هست !

ایشان خطاب به کشاورزان گفت در همین چند وقتِ نزدیک ، بالغ بر سیصد تن کود به انبار خصوصی روستای دنگلان دادیم ! داد کشاورزان دنگلانی حاضر در صف در آمد که پس این همه کود کجا رفت ؟!

 جالب اینکه خود رییس مرکز به این روند معترض بود گرچه ایشان کشاورزان رو مورد عتاب قرار داد که چرا پیگیر این قضیه نیستند ( فرار فرافکنانه اما طلبکارانه از مسئولیت ) البته بنده خدا حق داشت زیرا عیب و گیرکار در مرکز تصمیم گیری استان هست و مشارالیه ترجیح داد ضمن حفظ موقعیت ریسک نکند گرچه در لابلا حرفهای قابل تعمل و در خور توجه داشت .

 به هر حال کشاورز نیاز مبرم به کود دارد تا سطح تولید رو ارتقا بده و جهاد کشاورزی موظف به تهیه و توزیع عادلانه آن هست چگونگی  این روند بستگی به نوع مدیریت مسئولین امر دارد که البته بعید میدانم توفیق مثبتی نصیب شود زیرا بنظر میرسد تعامل جهادکشاورزی با موزّع های بخش خصوصی بیشتر هست تا کشاورزان ! اگر غیر از این بود توزیع داده های کشاورزی به این نقطه بحرانی و اعتراضات بحق کشاورزان نمیرسید که امروز شاهد این معضل باشیم .

 یک نکته حائز اهمیت و هشدار این هست که توزیع کنندگان بخش خصوصی به انحا و ترفند مختلف حاضر به ایفای نقش صرفا انبار داریِ تحت کنترل و بسنده کردن به سود مصوب و اصطلاحا حاضر به سرمایه گذاری نیستند زیرا درآمدهای پربار ناشی از فروش خارج از کنترل و نظارت دندان گیرتر هست !

بر مدیران بالادستی استان بویژه استاندار و مدیرکل جهاد و کشاورزی استان و فرماندار یا هربخش تاثیر گذار و مسئول فرض هست که به این قضیه ورود جدی و موثر نمایند تا دیگر شاهد این نوع سوء مدیریت و نگرانی قاطبه کشاورزان شریف نباشیم .

بعون الله و فضله _ مسلم رستمانی

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۴۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،  رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۱۰ هزار ۱۲۶ تن گندم از کشاورزان شهرستان‌های جنوبی این استان خریداری شده است.
 سید حسینی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است افزود: کار برداشت ۱۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و آماده خدمت رسانی می‌باشند.
سیدحسینی افزود: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • آغاز فصل نوغانداری در مازندران
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • آغاز توزیع تخم نوغان در مازندران
  • معاون وزیر جهاد کشاورزی از چه می ترسد؟
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند