Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، نمکی وزیر بهداشت در این دستورالعمل، بر تنظیم برنامه کاری کلیه بیمارستان های وابسته به دانشگاهها اعم از عمومی دولتی و خصوصی به منظور ارائه خدمات درمانی به افراد مراجعه کننده به این مراکز در ایام تعطیلات، تاکید کرد.

همچنین در این دستورالعمل آمده است: اورژانس‌های بیمارستانی با ظرفیت کامل و رسیدگی به موارد اعزام و حوادث غیر مترقبه در اسرع وقت از طریق واحدهای EOC و ستادهای هدایت، چرخه خدمت‌ رسانی را کامل کرده و قطعاً انجام آن ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر بهداشت در دستورالعمل ستاد نوروزی تاکید کرده است: علیرغم حجم بالای کار مراکز اورژانس پیش بیمارستانی در این ایام، انتظار دارد در زمان ضرورت و نیاز، همکاری لازم در اعزام بیماران از بیمارستان‌ها و همچنین از مراکز روستایی به مراکز درمانی را معمول دارند تا اختلالی در اعزام بیماران بدحال به مراکز ریفرال صورت نپذیرد.

همچنین در این دستورالعمل تاکید شده است: به منظور پیشگیری از اختلال ارائه خدمت در عرضه دارو در ایام نوروز، به طریقی برنامه‌ریزی گردد که در این ایام تعدادکافی داروخانه خصوصی علاوه بر داروخانه های دولتی به صورت نیمه وقت و شبانه روزی، به ویژه در شهرهای مسافرپذیر، به صورت کشیک فعال باشند. همچنین فعالیت مستمر داروخانه‌های تامین کننده دارو برای بیماران خاص مورد توجه اکید قرار گیرد. متن کامل دستورالعمل ابلاغی از سوی وزیر بهداشت به روسای دانشگاه های علوم پزشکی به شرح زیر است:

با سلام 
 با تبریک سال نو به شما و همکاران محترمتان به اطلاع می رساند؛ ضمن تاکید بر اجرای همه دستورالعمل های ارسالی معاونین محترم و واحدهای تابعه وزارت، تحت عنوان دستورالعمل ستاد نوروزی، ضرورری است کلیه واحدهای تخصصی وابسته به دانشگاه ها موارد ذیل را مد نظر قرارداده و اجرا نمایند. 

1- برنامه کاری کلیه بیمارستان های وابسته به دانشگاه، عمومی دولتی و خصوصی به گونه ای تنظیم گردد که در ایام تعطیلات همه افراد مراجعه  کننده به واحدهای درمانی اعم از اهالی منطقه و مسافرین از خدمات تخصصی و فوق خصصی، همانند قبل از تعطیلات بهره مند گردند و خللی در دریافت این گونه خدمات ایجاد نگردد. فعال بودن اورژانس‌های بیمارستانی با ظرفیت کامل و رسیدگی به موارد اعزام و حوادث غیر مترقبه در اسرع وقت از طریق واحدهای EOC و ستادهای هدایت، چرخة خدمت‌رسانی را کامل کرده و قطعاً انجام آن ضروری است. 


2- لازم است کلیه مراکز روستایی در ایام تعطیلات فعال بوده و مراکزی که در مسیر  جاده‌های پرتردد قرار دارند، خدمات خود را ارتقا داده و به صورت شبانه روزی فعالیت نمایند تا مسافرین محترم نوروزی از این خدمات استفاده نمایند. این موضوع بایستی به نحو مقتضی به اطلاع عموم رسانده شود.


3- تعدادی از مراکز شهری به‌ویژه در شهرهایی که مسافرپذیر هستند به صورت کشیک فعال گردند تا با ارائه خدمات به بیماران سرپایی، بار مراجعه به بیمارستانها را کاهش دهند.


4- به منظور پیشگیری از اختلال ارائه خدمت در عرضه دارو در ایام نوروز، به طریقی برنامه‌ریزی گردد که در این ایام تعدادکافی داروخانه خصوصی علاوه بر داروخانه های دولتی به صورت نیمه وقت و شبانه روزی، به ویژه در شهرهای مسافرپذیر، به صورت کشیک فعال باشند. همچنین فعالیت مستمر داروخانه‌های تامین کننده دارو برای بیماران خاص مورد توجه اکید قرار گیرد.


5- علیرغم حجم بالای کار مراکز اورژانس پیش بیمارستانی در این ایام، انتظار دارد در زمان ضرورت و نیاز، همکاری لازم در اعزام بیماران از بیمارستان‌ها و همچنین از مراکز روستایی به مراکز درمانی را معمول دارند تا اختلالی در اعزام بیماران بدحال به مراکز ریفرال صورت نپذیرد.

6- موجودی کلیه تجهیزات و داروهای ضروری بیمارستان ها و مراکز سرپایی و روستایی به ویژه مراکز مورد اشاره در بندهای2 و3 مورد بررسی و ارزیابی مجدد و نهایی قرار گرفته تا از کمبودهای احتمالی پیشگیری گردد. 
7- ضرورت دارد، شخصاً برنامه ریزی لازم معمول و با تقویت سیستم های نظارتی، به صورت محسوس و نامحسوس و همچنین با بازدیدهای سرزده بر اجرای دقیق موارد پیشگفت نظارت داشته باشید. در همین راستا تنظیم برنامه کشیک اعضای هیات رئیسه با پذیرش مسئولیت بهداشت و درمان استان در ایام تعطیلات نوروزی ضروری است. 

توفیق خدمت رسانی به مردم عزیز را برای شما و همه همکاران محترمتان از خداوند منان مسالت می‌نمایم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تعطیلات دانشگاه های علوم پزشکی درمان و آموزش پزشکی مراکز درمانی وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۴۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور تا پایان سال در کرمان به بهره‌برداری می‌رسد. - اخبار استانها -

مهدی احمدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با بیان اینکه در حوزه بهداشت و درمان یکسری مشکلات ساختاری خیلی بزرگ از سال‌های گذشته در کرمان وجود دارد، اظهار داشت: با وجود اجرای چند طرح بزرگ در کرمان، همچنان در بحث تخت‌های بیمارستانی عقب افتادگی‌های زیادی دارد.

وی با اشاره به ساخت بیمارستان 350 تخت‌خوابی امام رضا علیه السلام، بازسازی بخش‌های بیمارستان افضلی‌پور و آغاز احداث بیمارستان هزار تخت‌خوابی شهید سلیمانی به عنوان جایگزین بیمارستان شفا، گفت: با وجود همه این اقدامات هنوز عقب‌افتادگی‌هایی را در بحث تخت‌های بیمارستانی در کرمان داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیمارستان امام رضا علیه‌السلام بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور و یکی از بزرگترین بیمارستان‌های روانپزشکی کشور است، ادامه داد: این بیمارستان در محوطه بیمارستان افضلی‌پور در هشت بلوک و در زمینی به مساحت 2500 مترمربع در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه احداث این بیمارستان با 15 درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده بود، بیان کرد: با ورود یکی از خیرین کرمانی، پیشرفت این پروژه طی یک سال گذشته به 65 درصد رسیده است و پیش‌بینی می‌شود با این سرعت پیشرفت تا پایان سال 1403 به بهره برداری برسد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه احداث بیمارستان شهید سلیمانی نیز آغاز شده است، ادامه داد: این بیمارستان در زمین‌های خالی دانشگاه دندانپزشکی و بیمارستان شفای کرمان در 12 طبقه، دو بلوک و با حدود هزار تخت‌خواب ساخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کار مطالعاتی این پروژه انجام شده و گودبرداری آن در حال انجام است، گفت: قرارداد ساخت این بیمارستان در دو فاز است که فاز اول آن اجرای اسکلت است که 40 درصد پروژه را شامل می‌شود که دو سال برای اتمام فاز اول آن پیش‌بینی شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه در حوزه نیروی پرستاری نیز در کرمان کمبود داریم و نسبت به میانگین کشور خیلی عقب هستیم، افزود: برنامه مهم امسال ما جبران نیروی پرستار است که از ابتدای سال پیگیر این موضوع هستیم چرا که وقتی پرستاری خسته است شاید نتواند پاسخگویی مطلوبی به بیماران داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته امکانات و تجهیزات خوبی از طرف وزارت بهداشت و درمان به دانشگاه علوم پزشکی کرمان داده شده است، گفت: امسال هم پیگیر هستیم تا نواقص دیگر حوزه امکانات و تجهیزات علوم پزشکی کرمان را جبران کنیم.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومین تصادفات نوروزی | ثبت بیش از یک میلیون بازدید بهداشتی
  • برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست بیمارستان شهید جلیل یاسوج
  • دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات میزبان اردوی تیم ملی هاکی بانوان
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می‌شود
  • هفدهمین آزمون پذیرش دانشجوی پزشکی از لیسانس تیرماه برگزار می شود