Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر توپچی، رئیس فرهنگ‌سرای قرآن در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره برنامه‌های سال 97 این فرهنگ‌سرا گفت: برنامه‌ها و فعالیت سال گذشته با محوریت‌هایی چون شاخص شهری، محله ـ منطقه‌ای، برنامه‌های مشارکتی با سازمان‌ها و نهادها، فعالیت‌های آموزشی، تجهیز کتابخانه هدی، برنامه‌های مناسبتی اشاره کرد.
وی با تأکید بر اینکه طی سال 97 توانستیم در حاشیه همایش عمری با قرآن، سامانه گویای ندای قرآن را با شماره خط 1440 مجددا راه‌اندازی کنیم، اظهار کرد: از جمله فعالیت‌های آموزشی فرهنگ‌سرا می‌توان به برگزاری کلاس‌های تخصصی علوم قرآنی، اخذ آزمون مربیان قرآن سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری، برپایی مسابقات قرآن بینات ویژه قرآن‌آموزان مرکز اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


توپچی ادامه داد: همچنین در بخش برنامه‌های ویژه می‌توان به برگزاری همایش تجلیل از رویش‌های قرآنی انقلاب به مناسبت‌ ایام دهه فجر، برپایی محافل انس با قرآن در پنج مسجد، جشن قرآنیان، تجلیل از حافظان کل قرآن فرهنگ‌سرا، کارگاه‌های قرآنی و زندگی چهارکارگاه ویژه دهه فجر با عنوان سخن انقلاب و بررسی مبانی اندیشه‌های قرآنی انقلاب اشاره کرد.
رئیس فرهنگ‌سرای قرآن بیان کرد: فعالیت‌ها در حوزه کتابخانه هدی شامل کارگاه داستان‌نویسی، کارگاه قصه‌های آسمانی، برپایی نمایشگاه‌های مختلف از جمله بصیرت و بیداری و جمعه بازار کتاب بوده است.
توپچی با اشاره به برگزاری هفدهمین همایش عمری با قرآن و تجلیل از پیشکسوتان قرآنی شهر تهران، اضافه کرد: از جمله برنامه‌های مشارکتی با سازمان و نهادها می‌توان به برپایی مسابقات قرآن اورژانس‌های کل کشور، مسابقات حراست‌های استان تهران، نمایشگاه پوستر(قرآن، امام، انقلاب) با مشارکت سازمان دارالقرآن‌ الکریم در تمامی فرهنگ‌سراهای شهر تهران و راه‌اندازی کانون دختران ترنج با مشارکت بسیح صاحب‌الامر(عج) اشاره کرد.
رئیس فرهنگ‌سرای قرآن افزود: برگزاری برنامه‌های مناسبتی طی مناسبت‌ها و کارگاه هنر تلاوت با حضور احمد ابوالقاسمی طی سه‌شنبه هر هفته، کارگاه تدبر در قرآن با تدریس مجید زکی‌لو چهارشنبه‌ هر هفته، برگزاری کارگاه مهارت‌های زندگی با حضور حسین اقبالی‌نسب و نرگس باباخانی، ماهی یکبار، برپایی نمایشگاه‌های هنری در نگارخانه هدی، برپایی جشن الفبا و جشن‌های دوست من نماز در طول سال، جز ایام محرم و صفر و فصل تابستان، انجام فعالیت‌های کانونی، از جمله کانون نمایش ویژه دختران با مدیریت حسین پرستار از دیگر برنامه‌های محله و منطقه‌ای است.
وی با اشاره به اینکه محور برنامه‌های سال آینده فرهنگ‌سرا چه خواهد بود؟ اظهار کرد: برنامه‌های 98 با محوریت آموزش قرآن به صورت گسترده در مراکز سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تهران و خانه‌های فرهنگ و فرهنگ‌سراها انجام می‌شود، همچنین در نظر داریم در صورت موافقت، باشگاه قرآنیان سازمان فرهنگی ـ هنری، راه‌اندازی شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی فرهنگ سرای قرآن قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۴۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: یکی از دستاوردهای تلاش قرآنی در ماه رمضان این بود که تصویر کشورمان در فضای بین‌المللی به خصوص در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، در مراسم قدردانی از عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی کشور طی سخنانی به گستردگی برنامه‌های تولید شده در ماه رمضان اشاره کرد و اظهار داشت: در اجرای این برنامه‌های قرآنی تمام دستگاه‌ها نقش داشتند و شاید سازمان تبلیغات اسلامی کمترین نقش را داشته است. همچنین شورای توسعه فرهنگ قرآنی نقش هماهنگی را به خوبی بر عهده گرفت.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش در این ایام زحمت بسیاری کشیدند. همچنین همکاران ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز زحمات بسیاری  متقبل شدند.

او به برگزاری نمایشگاه قرآن در استان‌ها اشاره کرد و گفت: به نظر می‌رسد امسال برای اولین بار در تمامی استان‌ها نمایشگاه قرآن برگزار شد و نمایشگاه اصلی هم در مصلی امام خمینی(ره) در تهران دایر بود. بسیج، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و مهم‌تر از همه بخش مردمی در این نمایشگاه‌ها بسیار فعال بودند.

قمی به برنامه‌های قرآنی در سازمان صدا و سیما اشاره کرد و اظهار داشت: یک همگرایی در ماه مبارک رمضان حول محور قرآن شکل گرفت. نقطه تجلی همه این برنامه‌ها در رسانه ملی بود که این نقش را به خوبی ایفا کرد.

 

ضرورت تبیین تعامل قرآن و علم از سوی دانشمندان و اساتید

 

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از درخشش برنامه محفل در روستای چارک یاد کرد و گفت: فراکسیون قرآن، عترت و نماز مجلس شورای اسلامی به مجموعه اقدامات متعددی که در روستاها شکل گرفت، توجه کند. به عنوان مثال اتفاقی که روستای چارک افتاد و برنامه محفل در آنجا درخشش داشت، اتفاق مبارکی بود که همین نکته نشان‌دهنده ظرفیت ایمان مردم است.

رئیس شورای توسعه فرهنگ قرآنی از تلاش تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران برنامه‌های سحر و افطار به تقویت حس قرآن دوستی مردم اشاره کرد و اظهار داشت: یک افکارسنجی انجام دادیم که نتایج آن قابل توجه است. در این افکارسنجی بسیاری به سؤالات پاسخ دادند. 75 درصد کسانی که پاسخ داده بودند از اینکه که قرآن را حفظ نکرده‌اند احساس خسارت کرده‌اند.

او ادامه داد: گام‌های بعدی در ترویج فرهنگ قرآنی را باید کیفی‌تر و مؤثرتر برداریم. یکی از دستاوردهای اتفاقات ماه رمضان این بود که تصویر ایران در فضای بین‌المللی به خصوص در جهان اسلام درباره اهتمام ایران به قرآن قدری تغییر کرده و اصلاح شد که این موضوع دستاورد مهمی است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابرفرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابر فرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • دبیرخانه گفت‌وگوهای فرهنگی با روسیه و چین راه‌اندازی می‌شود
  • حضور ۳۹ شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف