Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@11:07:12 GMT

دیدن موزه رضا عباسی را از بیرونِ موزه آغاز کنید

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۴۸۶۰

دیدن موزه رضا عباسی را از بیرونِ موزه آغاز کنید

رئیس موزه رضا عباسی می‌گوید: بازدیدکنندگان این موزه، نوروز ۹۸ بازدید متفاوتی از موزه رضا عباسی خواهند داشت، آن‌ها در این سال، بازدید خود را از بیرون از فضای موزه رضا عباسی آغاز می‌کنند.

آفرین امامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا توضیح می‌دهد: سازمان زیباسازی هر سال برای نوروز جشنواره‌ای برگزار می‌کند که در آن به استقبال بهار می‌روند، در مذاکراتی که مدتی قبل با این سازمان داشتیم، از معاون سازمان زیباسازی درخواست کردیم تا اگر امسال جشنواره یا برنامه‌ای برای نوروز دارند، معرفی موزه رضا عباسی را نیز مدنظر داشته باشند چون این موزه علی‌رغم این‌که از مهمترین موزه‌های ایران است و ۵۰ هزار قلم شیء در اختیار دارد و به عنوان موزه تاریخ هنر شناخته می‌شود، براساس فرم‌های نظرسنجی حتی در منطقه هفت تهران نیز به درستی شناخته شده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان این‌که موزه رضا عباسی بهترین مکان برای شناساندن تاریخ هنر ایران از پیش تاریخ تا دوره‌ی معاصر است، ادامه می‌دهد: متاسفانه شکل و شمایل ساختمان موزه، به گونه‌ای است که مردم از بیرون آن را بیشتر شبیه یک فضای اداری می‌بینند تا یک فضای موزه‌ای، بنابراین در رایزنی‌های انجام شده با سازمان زیباسازی، این موزه نیز در جشنواره‌ی نوروزی شرکت داده شد.

به گفته‌ی وی؛ یک گروه هنری امسال وظیفه‌ی معرفی موزه را بر عهده گرفته‌اند تا کنون نیز با دیدن آثار موزه و انتخاب تعدادی از آثار قرار شد بازدید از موزه از بیرون از فضای موزه‌ای آغاز شود.

رئیس موزه رضا عباسی توضیح می‌دهد: بر این اساس قرار شد تا المان‌های آثار موزه، از آثار نگارگری، خوشنویسی و حجمی، در فضاهای اطراف موزه رضا عباسی از پل سیدخندان تا ایستگاه‌های اتوبوس، کیوسک‌های برق و تلفن در قالب نقاشی معرفی شود. مهمترین فضای مدنظر قرار گرفته نمای موزه رضا عباسی است، بنابراین کرکره‌های فلزی بیرون نیز با آثار موزه مزین می‌شوند.

وی با اشاره به این‌که این موزه، هیچ هزینه‌ای در این زمینه متقبل نمی‌شود و از طرف سازمان زیباسازی اختصاص می‌یابد، بیان می‌کند: امسال چهره موزه رضا عباسی از بیرونِ موزه کاملاً متفاوت است، حتی روی بدنه‌ی همه‌ی گلدان‌هایی که بیرون موزه قرار گرفته‌اند نیز این آثار از خوشنویسی تا برخی آثار قابل توجه موزه نقاشی می‌شود، این کار باعث می‌شود عابران در هنگام عبور از این منطقه برایشان این سوال مطرح شود که چه کاری انجام می‌شود و این خود یک کمک به معرفی موزه است.

امامی با بیان این‌که این معرفی قرار است در همه‌ی منطقه هفت تهران اتفاق بیفتد، ادامه می‌دهد: معتقدیم این اتفاق در محیط شهری کمک زیادی برای معرفی موزه رضا عباسی است تا سال ۹۸ را نیز متفاوت به مردم تبریک بگوئیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موزه رضا عباسی نوروز 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۴۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از این آتشفشان طلا فوران می‌کند!

به گزارش خبرآنلاین، در قطب جنوب ده‌ها آتشفشان وجود دارد که بیشترشان در غرب منطقۀ قطبی و سرزمین ماری بیرد واقع شده‌اند. در مطالعه‌ی سال ۲۰۱۷، تنها در این قسمت از قاره، ۱۳۸ آتشفشان شناسایی شد. بیشتر این آتشفشان‌ها خاموش هستند، اما هشت یا نه آتشفشان فعال نیز وجود دارند.

به نقل از عصرایران، فوران سه مورد از این آتشفشان‌ها در تاریخ اخیر شناسایی شده است، هرچند که در گذشته‌های دور، داستان متفاوت بوده است. در تحقیقات اخیر، هسته‌های یخی جمع‌آوری‌شده از قطب جنوب نشان دادند این قاره توسط فوران‌های آتشفشانی غول‌پیکر در طول آخرین عصر یخبندان دچار ویرانی شده است. بسیاری از این فوران‌ها بزرگ‌تر از هر فورانی در تاریخ مدرن بوده‌اند.

یکی از شدیدترین آتشفشان‌های این قاره، کوه اِرِبوس است؛ بلندترین آتشفشان فعال در قطب جنوب با ارتفاع ۳۷۹۴ متری و جنوبی‌ترین آتشفشان فعال روی زمین.

گفته می‌شود این کوه که نامش برگرفته از مظهر تاریکی در اساطیر یونانی است، زمانی که کاپیتان سِر جِیمز کلارک راس برای نخستین بار آن را سال ۱۸۴۱ دید، در حال فوران بود.

اگر با دقت به تصاویر ماهواره‌ای این غول زمین‌شناسی نگاه کنید، متوجه رگه‌های قرمز رنگ در دهانه قله آن خواهید شد. این رگه‌های قرمز، دریاچه گدازه‌ای بسیار داغی است که دست‌کم از سال ۱۹۷۲ در حال جوشیدن بوده است.

این آتشفشان به طور مرتب گاز و بخار بیرون می‌ریزد. در دوره‌های گذشته فعالیت‌های آتشفشانی، سنگ‌های نیمه‌مذابی به نام «بمب‌های آتشفشانی» را به بیرون پرتاب می‌کرد.

عجیب‌تر از همه این است که دانشمندان دریافتند گازهای آن مملو از کریستال‌های ریزی از طلا است که اندازه‌شان بزرگ‌تر از ۲۰ میکرومتر نیست. تخمین زده می‌شود در طول یک روز، این آتشفشان حدود ۸۰ گرم طلا به بیرون پرتاب می‌کند که ارزش آن حدود ۶۰۰۰ دلار است.

این غبار طلا به دور و اطراف می‌ریزد. محققان قطب جنوب، ردپای طلا را تا ۱۰۰۰ کیلومتری آتشفشان در هوای محیط کشف کرده‌اند.

۵۸۵۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895729

دیگر خبرها

  • از این آتشفشان طلا فوران می‌کند!
  • آغاز کف سازی خانه محصصی لاهیجان
  • آتشفشانی در قطب جنوب که «طلا» از آن فوران می‌کند
  • کارخانه ریسباف باید به موزه ملی اصفهان تبدیل شود
  • جسد مرد ۴۲ ساله از چاه ۲۰ متری بیرون کشیده شد
  • ثبت ۲۵ اثر استان اردبیل در فهرست آثار ملی کشور و یک اثر در فهرست آثار جهانی
  • برگزاری نمایشگاه آثار هنری در دانشگاه اصفهان
  • نور قرآن ندیدن را برای من به آغاز دیدن تبدیل کرد
  • واکنش عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب به آغاز عملیات سپاه علیه رژیم صهیونیستی
  • موزه‌ای برای افراد دارای ذوق ادب و عرفان + فیلم