Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی بانک پارسیان، این سمینار با حضور آقایان ضرغامی، معاون شعب و پشتیبانی؛ فقیری، رییس مرکز آموزش و تحقیقات بانکداری اسلامی؛ پوررنجبر، مدیرعامل گروه داده پردازی، دیگر مدیران و مشاوران بانک، برگزار شد.

آقای فقیری در ابتدای این سمینار، با اشاره به اهمیت حوزه فناوری های نوین مالی و همچنین حوزه فناوری بلاک چین، بر لزوم بهره برداری از ظرفیت های شبکه ققنوس تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ادامه محمد جواد صمدی، مدیرفنی ققنوس با بیان اینکه، شبکه ققنوس پلتفرمی جهت توکنایزه کردن انواع دارایی‌ها است، به معرفی این شبکه پرداخت و مبانی فناور ی بلاک چین، ساختار فنی و اقتصادی ققنوس و کاربرد آن را برای حاضران تشریح کرد.
مدیر فنی ققنوس با تشریح اهداف، برنامه ها وکاربردهای ققنوس، وجود یک پلتفرم چابک و منعطف برای عرضه انواع توکن، نقدشوندگی دارایی های منجمد، حفظ ارزش سرمایه های خرد، افزایش شفافیت، تغییرناپذیری و دردسترس بودن و همچنین تسهیل روند احراز هویت مشتری را از کارکردهای ققنوس برشمرد.
آقای صمدی به کنسرسیوم ققنوس، اهداف و ماموریت های این کنسرسیوم اشاره کرد و افزود : شبکه ققنوس با حضور شش کنسرسیوم اولیه فعالیت خود را آغاز کرده است و اعضای این کنسرسیوم هم اکنون شرکت‌های گروه داده‌پردازی بانک پارسیان، سرمایه‌گذاران فناوری تک وستا، فناپ، داده‌ورزی سداد، بهسازان ملت و افراد خبره صنعت هستند که با سرمایه‌گذاری در فناوری بلاکچین و ایجاد شبکه ققنوس، شرایط به‌کارگیری مشترک این فناوری را فراهم کرده‌اند.
وی با بیان اینکه شبکه ققنوس یک توکن پایه دارد به اسم پیمان و ویژگی توکن پیمان تبدیل پذیری دارایی هاست که با پشتوانه طلا صادر می‌شود، افزود : یکی از نخستین کاربردهای ققنوس، توکنایز کردن املاک و اموال مازاد بانک‌ها، سازمان‌ها و سایر کاربردهای مبتنی بر زنجیره‌ بلوک است که هم اکنون در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.
محمدجواد صمدی در ادامه، به اشتراک گذاشتن توکن هویت مشتری، عرضه سکه و طلا، توزیع وثایق بانکی، پرداخت فردبه فرد، پرداخت برون مرزی و مدیریت وفاداری را از دیگر موارد کاربرد ققنوس برشمرد.
در پایان این سمینار، جلسه پرسش و پاسخ برگزار و در خصوص مباحث مطرح شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت و ابهامات لازم برطرف شد.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا سیاست و اقتصاد بانک پارسیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۴۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب اما واقعی؛ پرسپولیس به زاکانی رسید

سید محمدمهدی احمدی در حاشیه آیین واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: با موافقتی که بین کنسرسیوم بانکی صورت گرفت قرار شد ۳ سید در اختیار بانک شهر قرار گیرد و مدیرعامل توسط بانک شهر تعیین شود.

وی افزود: یک سید در اختیار یکی از بانک‌های تجارت یا ملت خواهد بود و رییس هیات مدیره از طرف یکی از این دو بانک تعیین شود که حاکمیت شرکتی برای نظارت بر فعالیت سیدی که مدیرعامل را تعیین می‌کند به وجود بیاید.

به گفته احمدی، این کنسرسیوم با پذیرش این مدل و تفاهم کلی و ابلاغ آن به شبکه سرمایه گذاری، این مقدمات را فراهم کرده است.

مدیرعامل بانک شهر در پاسخ به این سوال که آیا باشگاه پرسپولیس و استقلال از این پس برای دریافت تسهیلات در اولویت بانک شهر قرار دارند، گفت: ما باید بودجه‌ریزی کنیم و با یک مدل درآمد ـ مصارف عمل کنیم. نمی‌خواهیم در قالب تسهیلات کار‌ها را پیش ببریم بلکه بانک‌ها در قالب سرفصل مسئولیت‌های اجتماعی می‌توانند کمک‌های خود را به باشگاه انجام دهند. باشگاه باید به سمت درآمدزایی برود. این شامل درآمد‌های پایدار و بودجه‌هایی در قالب سرفصل مسئولیت‌های اجتماعی خواهد بود.

احمدی درباره برنامه بانک شهر برای پوشش بدهی حدود ۸۰۰ میلیارد تومانی هریک از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس بیان کرد: هنوز صورت‌های مالی دیده نشده و مدلی که کنسرسیوم می‌خواهد تشکیل شود و مدل درآمدی باشگاه را بتواند فراهم کند تعیین نشده است. انشاءالله در دستور جلسه هفته آینده کنسرسیوم بانکی با شفاف شدن این مسائل موضوع بررسی و اعلام می‌شود.

مدیرعامل بانک شهر درباره نحوه مدیریت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال از این به بعد گفت: طبق مصوبه شورای پول واعتبار بانک‌ها مکلفند در قالب مدیریت ـ پیمان یا سایر روش‌ها مدیریت باشگاه را واگذار کنند. البته این تناقضی با سیاست گذاری و عضو هیات مدیره بانک‌ها در باشگاه پرسپولیس ندارد. از طرف بانک‌ها باید نظام تامین مالی تعیین شود و اولویت این است که مدیریت باشگاه را به شهرداری تهران واگذار کنیم.

وی ادامه داد: شهرداری تهران متولی امور فرهنگی پایتخت است و ظرفیت‌های قابل اتکایی دارد، سازمان ورزش را دارد و دیگر ظرفیت‌ها را دارد می‌تواند آنها را به خدمت باشگاه بیاورد. در اولویت کنسرسیوم طبق توافقی که انجام شده مدیریت باشگاه پرسپولیس از طریق مدیریت پیمان در سال اول به شهرداری تهران واگذار خواهد بود.

منبع: خبر ورزشی

tags # پرسپولیس ، علیرضا زاکانی سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • ترکیب جدید هیئت مدیره پرسپولیس: صددرصد بانکی
  • درویش مدیرعامل پرسپولیس پس از خصوصی‌سازی
  • عجیب اما واقعی؛ پرسپولیس به زاکانی رسید
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • آمادگی کامل آذربایجان شرقی برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • برگزاری سمینار کوچینگ ورزش‌های رینگی